Noua eră politică și prioritatea reformelor în justiție:
· înlăturarea magistratului arogant, confuz, isteric, îndoctrinat și corupt!
· revizuirea Constituției, controlul societății civile asupra magistraților, introducerea juraților în completele de judecată!

Bădiță Gheorghe, furat şi terorizat de torționari, polițiști şi magistrați
Să taci când trebuie este indicat de o logică a bunului simț și al rațiunii pure sau, cum se spune: “dacă tăceai filozof rămâneai!”, în schimb, dintr-o altă perspectivă, să taci, atunci când în jurul tău roiesc hoții şi criminalii care îmbracă haina statului, este o crimă!
Președintele Klaus Iohannis are cultul tăcerii vinovate pentru că nu a făcut împreună cu clasa politică un lucru bun (idea demagogică a propagandei sale electorale!), respectiv, pentru lipsa măsurilor radicale de reformă a societății, știut fiind faptul că de atâta timp societatea românească a fost măcinată până la epuizare de pandemia de corupție ce s-a perpetuat samavolnic în guvernările de stânga sau de dreapta de-a lungul timpului.
Tot ceea ce s-a întâmplat recent prin distrugerea colaborării dintre DNA şi SRI, urmat, cum era firesc în planul Mafiei, cu destituirea Procurorului Şef al DNA, Laura Codruţa Koveşi, seamănă a talibanism în toată regula.
Pentru că odată înfăptuite toate aceste facilități acordate corupților, respectiv, de a scăpa de pedeapsă prin înlătuarea probelor din dosare sau, chipurile, de a se constata că judecătorii nu au specializare pentru a judeca astfel de procese de corupție este o crimă, instaurându-se haosul în societatea românească.
Înalta Curte de Casație şi Justiţie de la care ai așteptări masive, se dovedește a fi tot mai mediocră în hotărârile care încalcă orice rațiune juridică.


De pildă, în cazul inculpatului Bădiță Gheorghe, dosar 4717/63/2017 pe rolul ICCJ, s-a respins cererea de recuzare (colegialitatea magistraților este determinantă și nicidecum legea şi drepturile omului, chiar și la ICCJ!) deşi au fost invocate tocmai lipsa de obiectivitate şi îndeplinirea defectuoasă a îndatoririlor de serviciu a magistraților prin omisiunea intenţionată de a se pronunța asupra cererii de disjungere a cauzei, pentru că inculpatul, trimis în judecată nelegal de către procurori, în această fază procesuală nu are nicio legătură cu grupul infracțional determinat prin actul de inculpare, fapta sa, așa cum este descrisă în rechizitoriu, nu îi conferă acestuia niciun rol în cadrul acestui grup, în principal, care se referă la fapte de evaziune fiscală din jocurile de noroc.


Însă, cum se observă din actele și probele rechizitoriului, nici nu poate fi vorba de o faptă penală din moment ce nu se demonstrează nicio acțiune sau inacţiune de șantaj împotriva directorului APIA, așa cum a fost sesizat Parchetul.
Se ignoră de către procurori dreptul fiecărui om de a cere audienţă, dar şi socoteală, conducătorului instituției, în general, pentru orice act emis de autoritatea statului și care nesocotește drepturile sale.
Șantajul nu poate fi definit în această conjunctură. În cauză şi cu indicarea și a altor motive prevăzute de lege, directorul APIA dacă constata săvârșirea unei fapte penale ar fi trebuit să sesizeze de urgenţă conducerea superioară a instituţiei (n.r. APIA), aşa cum se precizează și în dispoziţiile art. 263 c.p, dar, în cauză, nicidecum nu poate fi credibilă nicio acuzaţie şi asociere a inculpatului Bădiţă Gheorghe după circa 2 ani de la data, chipurile, săvârșirii presupusei fapte.


Mai mult, în această fază procesuală la instanța de fond a ICCJ, avocatul din oficiu, respins de inculpatul Bădiță Ghe, nu poate fi impus cu forța, îngrădind dreptul inculpatului la reprezentare aleatorie şi subiectivă, ca și un drept.
Excepția de neconstituționalitate a prev. art. 91 cpp a fost respinsă până şi de completul de 5 judecători pentru motivul că ar însemna o completare a normei de drept, oferind astfel spectacolul ce nu face cinste României și care demonstrează inexistenţa statului de drept.
În principal, magistrații trebuiau să aibă în vedere îndeplinirea condițiilor legale de sesizare a CCR, în speță, Legea 47/1992 și nu această motivare a unor oameni ce nu doresc dreptate poporului român.
Și după această verificare magistrații ICCJ trebuiau să stabilească soluţia şi în concepţia noastră erau îndeplinite criteriile şi condiţiile legale. Astfel, trebuia să se dispună sesizarea CCR cu această excepţie, ca și o condiție a respectării drepturilor Omului.

În cauză, numai după ce instituția CCR stabilea dacă erau neconstituţionale prevederile art. 91 cpp şi dacă este în acord cu normele europene, și noi zicem că nu este, şi cu siguranţă trebuia modificată, eliminată, adaugată prevederea legală. Ori, nu-i mai puțin adevărat că magistrații protejează casta avocaţilor şi se știe cum au protejat-o (pe cea provenită din communism!) şi au reprimat-o pe cea constituită legal de Pompiliu Bota, exemplu de pornocraţie şi stat de clan, ce nu legitimează puterea judecătorească!
Dar împotriva tuturor acestor situații, se poate concluziona şi spune tuturor că Mafia acționează și decide în puterea judecătorească protejată de politic și că doar SRL-urile dau profesiile juridice, inclusiv, profesia de avocat şi nicidecum Ministerul Învățământului, cum se procedează în cazul celorlalte profesii.


Misiunea magistratului, după cum se vede, nu este totuna cu respectarea drepturilor Omului!

Mândria de a fi român nu a fost totdeauna însoțită și de respectarea demnității sale de către statul român care se dovedeşte că este deasupra tuturor și se comportă ca un dictator și stăpân de sclavi!
Recent s-a scris un flux de articole, nu numai de noi, dar şi de ceilalți din mass-media, despre Procurorii Parchetului Local din Olt şi de Polițiștii din IPJ Olt, ca şi de magistrații Instanţelor din Olt sau Dolj, vecinii şi colaboratorii interesului din zonă.
Informațiile din paginile publicațiilor au fost despre durerile românilor cauzate de torționarii lor, polițiști şi magistrați, pagini memoriale din Memorialul Durerii Postrevoluţionare.

Înainte de a trece la prezentarea unui caz în care se poate dovedi un asasinat economic şi social tipic zilelor noastre printr-un crunt abuz judiciar împotriva unui om, Bădiță Ghe din Piatra Olt şi a firmelor controlate de el săvârșită de către polițiști şi magistrati, şefi ai unor instituţii deconcentrate, trebuie să reamintim cateva cazuri care stabilesc modul infracțional în care acționează unii dintre magistrații pe care îi regăsim şi în cazul victimei Bădiță Ghe.
În urma cu mai multi ani, numitului Dumitra Nicolae din Piatra Olt i s-a furat calul şi apoi după un anumit timp prin mijloacele ce i-au fost puse la dispoziție de Dumnezeu prin intermediari, oameni de bună credință, a reușit să identifice calul în judeţul Mehedinţi. În cauză, deşi a sesizat şi a mers la faţa locului cu organul de poliție, acesta nu a dispus nicio măsură dar nici de procurorii până la Parchetul ICCJ, calul rămânând în proprietatea unui anume individ care a spus că l-a cumpărat.
Cazul nu este rezolvat pentru că nu se dorește să fie respecată legea de cei care au această misiune, în speță, procurorii Parchetului local şi Polițiștii de la Piatra-Olt, cei care într-un eveniment trecut de conflict cu autorităţile abuzive i-au pus cătușele victimei Badiță Ghe şi i-au furat împreună cu grupările infracționale din zonă o parte din averea SC MARCONF SRL. Nicio măsură nu a fost dispusă de Procurori până la cel mai înalt nivel, dovada certă de iresponsabilitate a magistratului român.
În anul 2018 a fost trimis în judecată numitul Oprescu Liviu din comuna Bălteni de către procurorul Anca Anuţa pentru infracţiunea de lovire, victima având doar o zi de îngrijire medicale, situaţie ce nu corespundea nicidecum realității faptice. Fapta nu a fost săvârşită de inculpat. Deși cauza a fost înregistrată la Parchetul dpl Judecătoria Slatina competentă să soluționeze cauza, totuși această cauză penală a fost preluată de către Parchetul Tribunalului Olt de procurorul Negrilă Constantin Claudiu pentru că (cum aveam să aflăm!) acesta era rudă cu victima şi de aceea, ulterior, s-a abținut de la soluționarea cauzei.
Însă spunem, fără să avem nicio îndoială, că această masură a fost una ilegală, considerată ca faptă de corupţie. Se poate deduce că acest procuror şi-a oferit sprijinul pentru ruda sa preluând în mod abuziv dosarul de la Parchtul inferior, iar apoi nu a aplicat procedura de renunţare la urmărire penală, chiar în condiţiile în care ar fi luat în considerare că inculpatul ar fi săvârşit fapta, deşi nu era adevărat. Inculpatul a decedat în cursul judecării cauzei la instanță și se știe că acel om era suferind iar situaţia i s-a agravat şi prin aceste presiuni.
Dar pentru că legea nu este oprelişte în calea dezmățului şi poftelor magistratului iresponsabil şi corupt, aceştia -unii dintre ei- au făcut zob destinele unor oameni nevinovați pentru că sistemul de justiţie român permite abuzuri şi este structurat prin legislație să fie unul autonom pe zone teritoriale și fără a fi penetrat de instituții şi funcționari ai statului român de la centru. Revizuirea Constituţiei şi introducerea juraţilor ar fi o soluţie optima!

Așa se explică indiferenţa organelor judiciare şi lipsa măsurilor legale ce trebuiau luate împotriva Șefului IPJ Olt, Mihalache care şi-a avansat cu de la sine putere consoarta la gradul de comisar.

O altă situaţie compromiţătoare pentru Poliţistul Mihalache sunt legăturile acestui individ cu Primarul de la Ghimpeţeni (incompatibil şi fără drept de a mai deține funcția!) sunt de notorietate şi recent acolo s-a săvârșit un furt de 6 oi de la un cetățean care este de foarte mult de timp în litigiu cu primarul care dorește prin acte false să-i demoleze casa, situaţie de semenea nerezolvată nici de justiţie. Evident furtul nu este unul izolat și fără legătură de cauzalitate cu lupta acestui om cu criminalii din zonă ce doresc să-i demoleze casa. Și s-a dovedit că, în speță, cu toate insistențele acestui om, Șeful de Post de la Ghimpeţeni nu a răspuns prompt solicitărilor acestuia, ba mai mult, i-a spus că nu are ce să-i facă nimeni, poate să meargă şi la Haga, așa cum aceeași atitudine au avut-o şi polițiștii de la Secția de Poliție Perieţi, care au venit după câteva zile de la înregistrarea sesizării prin contactul special oferit de Poliția Română. Această atitudine nu este de poliţist, ci de mafiot!!
Primarul de la Ghimpeţeni a fost acuzat de consilierii locali de multe fapte penale, dar ceea ce este relevant sunt tocmai faptele de extragere de minerale din apa pârâului din sat, iar toate aceste organe nu s-au sesizat sau nu au luat măsurile legale împotriva acestuia, în contrast cu ceea se întâmplă cu victima Bădiță Ghe. Unde eşti Garda de Mediu?! Unde ești ANAF?! Unde ești Parchet?!
Referitor la cazul Bădiță Ghe, respectiv, în dosarul 29/p/2017, am prezentat anterior modul în care polițiștii IPJ şi procurorii Parchetului Tribunalului Olt au cercetat illegal şi dispus măsuri represive împotriva acestui om, fără a se respecta dispozițiile legii speciale, Legea Minelor. Plângerile adresate organelor de urmărire penală la nivel central, respectiv, la Procurorul General al României au fost un fâs pe care numai Parchetul poate să ți-l ofere, desconsiderându-te ca om al acestei țări!
Recent, prin ordonanța din data de 23.09.2021 Procurorul Negrilă Claudiu a respins toate plângerile ce i s-au adresat, deși victima Bădiță Gheorghe nu i le-a adresat acestuia, ştiut fiind că este dușmanul său, ci Procurorului General al României pe care l-a sesizat cu respectarea procedurii legale în sensul de a-i indica cauzele şi faptele procurorilor şi polițiștilor de la Olt, ce întrunesc elementele constitutive ale unei represiuni nedrepte, fapte care se circumscriu tuturor evenimentelor din ultima perioadă şi cu participarea și complicitatea tuturor grupărilor infracționale ale funcţionarilor din instituțiile statului și, nu în ultimul rând, politicienilor locali, ce duc la concluzia că nu se poate face aplicarea Legii în cazul acestui om, Bădiță Ghe, iar ca măsură legală şi justificată era și este tocmai strămutarea cauzei la o altă unitate de parchet, dintr-o altă zonă sau preluarea de către Parchetul ÎCCJ.
Nimic din toate acestea nu au fost luate în seamă de Procurorul General, pentru că dacă nu ai relații şi nu ai sprijin din partea magnaților şi grupurilor acestora, nu se poate face dreptate!
În cauza de față, dosar 29/p/2017, prin ordonanța din data de 23.09.2021, procurorul Negrilă Claudiu Constantin a săvârșit încă un abuz pentru că este negru la suflet, şi la propriu şi la figurat, cu mintea încețoșată de interesele oculte şi din această cauză nu poate vedea și face dreptate!


Astfel, acesta nu se referă explicit la toate acele motive invocate de victima Badiţă Ghe împotriva măsurilor dispuse de procuror şi poliţist prin care s-a dispus schimbarea încadrarii juridice şi însăși continuarea procedurilor legale de urmărire penală, deși fapta nu există. Nu s-a ţinut seama de probele depuse şi în special de ordonanţele anterior dispuse de procurorii Parchetului dpl Tribunalul Olt, Marin Caluşaru şi Aspra Adrian care au calificat că fapta de exploatare minieră nu există! Procurorul Negrilă Constantin în actuala situaţie şi cercetare nu respectă principiul ne bis in idem (nimeni nu poate fi urmărit şi judecat ulterior după pronunțarea unei ordonanţe/hotărâri).
În acest sens, ca şi în plângerile de acum împotriva măsurilor dispuse în dosarul 29/p/2017, s-au adus ca probe tocmai susținerile ANRM care prin lege este abilitată să dispună dacă o activitate este de exploatare minieră sau nu și, respectând legea, acești funcționari au spus totdeauna, chiar și recent, la data de 17.05.2021 că nu se face exploatare minieră de către SC MARCONF SRL, SC POND STAR SRL sau de către Bădiță Ghe.
În cauză, nu se poate admite ca o altă instituție ce nu era abilitată de legea specială, Legea Minelor, cum este ANAF, să stabilească alte norme, să încadreze ilegal la alte activități faptele şi să dispună în consecință ce obligaţii ar avea o persoană juridică, fără a ține seama de autorizaţiile eliberate în baza legii, în speță, Legea 50/1991, republicată pe baza căreia se desfășoată legal activitatea economică în cauză.


În cauza prezentată, activitatea desfășurată în zonă fiind construirea unui iaz piscicol şi prelucrarea materialului din excavare, ca produs finit, activitate reglementată prin autorizația de construire și căreia nu i se poate opune nicio altă procedură de avizare, în speță, avize de la Garda de Mediu.
În acest sens, nici celelalte aspecte cu privire la stabilirea și impunerea unor redevenţe specifice activităţii de exploatare minieră nu era competența ANAF, ci a ANRM, conform Legii speciale, Legea Minelor, iar aceste redevenţe nu sunt obligaţii în baza autorizaţiilor de construire pentru activitatea desfășurată, iar prevederile Legii Minelor fiind ignorate chiar poliţişti şi procurori, membri ai clanurilor de interese ale Mafiei din zonă, cum se poate demonstra în cauză.
Este o procedură care are ca specific stilul mafiot de blocare a activităţii economice şi sociale, crimă împotriva tuturor persoanelor fizice şi juridice, cum este cazul SC MARCONF SRL şi POND STAR și implicit, al victimei Bădiță Ghe.
Planul criminal de asasinat economic şi fizic a fost minuţios pus la punct de mafioți împotriva persoanelor juridice și împotriva victimei Badiţă Ghe și, cum s-a obişnuit în foarte multe cazuri, nu numai în acest caz, instituţiile subordonate au fost puse să efectueze controale cu misiuni criminale pentru a distruge cu orice preţ persoanele în cauză indiferent de motive şi de lege. Mafia nu respectă nicio lege!
În cauza ce-l vizează pe Badiță Ghe, Garda de Mediu, alături de ANAF, au fost aruncate în luptă de Mafia politică și juridică pentru ca prin intermediul acestora să se blocheze și să distrugă activitatea economică a firmelor conduse de Bădiță Ghe. Abuzurile, deşi au fost sesizate de victimă, nu le-a luat în considerație și cercetare obiectivă, legală, nimeni, în speță, de Justiția din România. Un capitol interesant al evenimentelor judiciare a fost şi faptul că Bădiţă Ghe a sesizat cum directorii ANIF şi subordonaţii lor luau mită pentru a-i facilita şi respecta plățile pentru lucrările efectuate conform contractului, iar atunci cand le-a refuzat şpaga i-au blocat plata lucrărilor. DNA Craiova, în motivarea ordonanţei de respingere a plângerilor, a precizat că toate aceste situaţii au fost sesizate din pricină că victima Bădiță Ghe a fost arestat, fără a verifica procedural şi instituțional aspectele plângerii victimei. După aceste măsuri ilegale victima Bădită Ghe a sesizat abuzurile procurorilor dar nimeni nu a fost dispus să facă cercetarile de rigoare!

Este evident că Mafia săvârșește crima împotriva oricărui individ cu ajutorul Poliţiei şi Justiţiei, funcţionarii instituţiilor fiind cumpărați pentru a înlesni activitățile mafiote.

Pentru că prin mintea lor trec doar gărgăunii corupției şi nu țin seama de nicio lege, așa cum au făcut în urma cu câţiva ani cand l-au arestat ilegal pe Badiţă Ghe cu scopul de a-l asasina şi fizic şi economic, consecinţa fiind distrugerea afacerii.

Plângerea victimei în acest dosar (n.r. nr.29/p/2017) a prevăzut și contestarea raportului de expertiză a unui expert controversat (adus cu scop criminal din lada de gunoi a Mafiei!), s-a demonstrat că acesta a săvârşit fapta de mărturie mininoasă pentru că nu a ținut seama de lege în stabilirea activităților desfășurate și a inexistenței prejudiciului adus statului, altele decât sunt precizate în plângerile depuse de ANAF sau din oficiu și implicit de lipsa oricărei resposabilități penale și civile a suspecţilor.
Pentru a-şi îndeplini misiunea criminală încredinţată a ignorat procedurile legale de citare a suspectului, pentru a nu se putea apăra şi evident de a ţine seama de probele sale şi de motivațiile sale, ca şi de un expert parte, cum ar fi trebuit să țină seama şi poliţistul sau procurorul de caz.
Dar plângerea cu toate motivele sale nu putut fi soluţionată legal de procurorul de caz, Negrilă Claudiu Constantin și evident a fost respinsă de acesta fără a se referi în mod rațional printr-o deducţie logico – juridică asupra cazului, cum era de așteptat.
Interesul acestuia nu este respectare a legii şi principiilor procesual penale, în principiu, drepturile Omului, ci misiunea sa este să respecte indicaţiile Mafiei și să întocmească rechizitoriul cu propunere cine știe de arestare sau în final de condamnare găsind magistrații corupți care să-i îndeplinească țelul criminal!
Nu trebuie să fie lăsat la urmă nici acel incident din 24.10.2020 cand un grup de 14 persoane, de fapt un comando, având arme de foc în dotare au executat focuri de armă asupra a 7 lucrătorii de la această lucrare, obiect al dosarului penal nr.29/p/2018 (considerata de aceşti procurori şi poliţişti ilegală!) din T123, T124 si P1, extravilan, Piatra Olt, respectiv, lucrarea de construire a iazului piscicol.
Deşi plângerile penale nu au întârziat să aducă la cunostiinţă organelor de urmărire penală faptele acestor teroriști, totuși, cum era de așteptat, lor nu li s-a întâmplat nimic, ca-ntr-un film cu mafioti. La venirea Politiei urmare a apelului la 112, la fața locului nu au fost identificati făptuitorii, nu a fost inventariată prada, nu a fost stabilit dacă grupul avea autorizatie de vânătoare și dacă avea trebuia să fie verificată in raport cu aria stabilită de vânat și prada vânată și, eventual, reținut actul pentru cercetări. Insă procurorii trebuiau să dispună suspendarea permiselor de port armă până la finalizarea cercetărilor, ca, de altfel, și ridicarea armelor. Si acest eveniment a fost înscris în planul Mafiei pentru distrugerea activității economice din zonă a firmelor controlate de Bădiță Ghe.
Acum însă planul s-a reactivat prin introducerea Parchetului -ce genial lucrează Mafia!- care are abilitatea să sprijine activitatea Mafiei în afara legii și fără teamă, pentru a comite asasinatul economic si social împotriva persoanele vulnerabile, țintele Mafiei!

Hoția din România a fost instaurată de Mafia politică şi a puterii judecătorești, devenind o țară nesigură, unde se încalcă drepturile Omului, contrar prevederilor din Declarația Universală a Drepturilor Omului:
“Considerând că recunoaşterea demnităţii inerente tuturor membrilor familiei umane şi a drepturilor lor egale şi inalienabile constituie fundamentul libertăţii, dreptăţii şi păcii în lume…”.

Ziarul liga dreptăţii