Băi băieți, nu vă mai faceți că munciți! Pentru că în acest caz trebuia deja să avem primele rețineri și primele destituiri. Într-un județ normal, ar fi trebuit să avem și prima demisie de onoare din fruntea IPJ OLT. Este vorba despre comisarul șef Ionuț Ilinca. De unde?! Un ,,slugoi”! Care se face vinovat și de favorizarea infractorului. În scopul de a-și păstra locul călduț de la vârful IPJ OLT (funcție pe care se spune că ar fi obținut-o prin trafic de influență, comis de un senator PSD!). Așadar, comisarul Ilinca știa că în seara respectivă au fost distruse probe materiale importante pentru anchetă și că au fost influențați martorii. Și că totul s-a petrecut chiar sub nasul șefului Postului de Poliție din localitatea Verguleasa (al agentului șef Ion Gruia!). Care s-ar fi dus la fața locului cu capul plecat și ,,cu pantalonii în vine”.
Comisarul Ilinca ( ,,Slugă la PSD OLT”!)
Fiindcă cu puțin timp înainte de a ajunge pe proprietatea lui Ușurelu (directorul de la CAO!) acesta ar fi fost înjurat și amenințat ca la ușa cortului (telefonic!), de un deputat PSD OLT (care deține terenuri în zonă!). Ar fi vorba despre deputatul Cătălin Grecu. De ce nu a fost audiat până la această oră de procurori acest individ? Și de ce șeful IPJ OLT n-a sărit imediat în apărarea subalternului său?! Nu ăsta era rolul său? Să fie un garant al imparțialității, obiectivității și profesionalismului lucrătorilor din cadrul IPJ OLT?! De aceea comisarul Ilinca trebuia deja destituit până la această oră (o ,,slugă a PSD OLT”!) din fruntea IPJ-ului! Și de ce procurorii de caz n-au luat primele măsuri până acum în dosar? Ce mai așteaptă? Alegerile de duminică? De ce n-au fost chemați la audieri și proprietarii skijet-urilor.
Frăția ,,inelelor”….Baronul PSD OPRESCU (dreapta), Ușurelu (în mijloc!) și Gâg-MOȚ (stânga). Ăștia au nenorocit județul!!!
Despre care se vorbește că unul dintre ele ar aparține unuia dintre fiii fostului deputat PSD Marin Bobeș. Aceste skijet-uri nici măcar nu erau înmatriculate. Erau folosite ilegal. Deoarece râul Olt (pe tot cursul său!) nu este declarat zonă navigabilă. Cu alte cuvinte, orice skijet pus pe râul Olt este caz penal (fără aprobările de la Apele Române și de la HIDROELECTRICA!). Cazul ,,Flavius” scoate la suprafață tot acest putregai. Cunoscut de toate instituțiile cu atribuții în acest domeniu. Instituții care au fost însă căpușate cu membri PSD OLT (cum este și directorul SGA OLT, Adi Barbu!). Pentru că inclusiv ,,jmecherii” ăia pe care îi vedem că se sparg în figuri cu astfel de ambarcațiuni de agrement pe barajul de la Moșteni (inclusiv pe patronul de la PADRINO, pe Zăvelcă sau pe Jenel Copilău sau pe ,,Țavă”!) o fac încălcând legea.
O lege care nu a contat nici în cazul lui ,,Flavius”. Pentru că n-ar fi trebuit să se găsească astfel de ambarcațiuni de agrement pe proprietatea lui Ușurelu de la Verguleasa. În lipsa acestora, n-am mai fi avut un caz ,,Flavius”! Din păcate n-a fost să fie așa! Din cauza acestei spirale a complicității tacite și a corupției din instituțiile publice. Nu degeaba au strigat tinerii ieșiți în stradă ,,Jos corupția!”. Au înțeles tot! Și nu mai vor să le moară colegii și prietenii din cauza unor incompetenți și a corupției!
Așadar, domnilor de la Parchetul Slatina,
,,Dreptate pentru Flavius!” Dacă nu, de mâine, dați-vă toți demisiile! Așa este corect. Cine nu vrea să-și facă treaba sau este depășit de situație, să plece acasă! Cu toții!!!
Sursa: Antimafia de Olt