Cu puțin timp în urmă, aceștia au cerut din nou:,,Dreptate pentru Flavius!”. Și au strigat ,,Flavius, Flavius, nu te vom uita! Te vom răzbuna!”. Pesediștilor nu le vină să creadă ce văd ochilor. Și simt cum le fuge pământul de sub picioare. S-au crezut prea puternici. Se credeau eterni. Pentru că sunt oameni cu sufletul schimonosit. S-au deformat. Nu văd în fața ochilor decât bani (munți de bani!). Și putere! Asemeni lui ,,Flavius”, mulți dintre tinerii care au ieșit în stradă să ceară ,,Dreptate pentru Flavius!” provin din familii modeste (unele dintre ele, puternic încercate de greutățile traiului de zi cu zi!). Așa cum este și tatăl lui ,,Flavius”.
Un om simplu, care muncește de ceva timp în străinătate, cu speranța unui viitor mai bun pentru singurul lui băiat.. Un viitor care însă i-a fost spulberat de inconștiența unor nemernici. Pentru genul acesta de oameni, timpul pentru a-și strânge copiii în brațe, pentru a-i îmbrățișa (să fie lângă ei la fiecare etapă a vieții lor), să-i privească cum cresc (să se bucure efectiv de ei cum devin oameni în toată firea!) le este oricum foarte puțin la dispoziție. Iar pentru tatăl lui ,,Flavius” acest fir al timpului a fost extrem de scurt. Și s-a frânt brusc. Și în mod nedrept. În circumstanțe pe care justiția de la Olt trebuia deja să le elucideze. Nu să acopere urmele unor ticăloși! Și de piatră să fii, și tot ai înțelege drama acestui om (acestei familii!). Căruia tot ce i-a mai rămas este amintirea unui copil bun. Pentru care toți colegii lui cer acum să se facă ,,DREPTATE”!
La fel ca tinerii din Slatina care au ieșit și în seara aceasta în stradă pentru prietenul lor ,,Flavius”. Care au înțeles (în ciuda vârstei lor crude!) că ceva rău și putred zace în sistemul de justiție din Olt. Un sistem care s-a ticăloșit sub PSD OLT. De aceea, acest sistem trebuie reformat. Curățit. Depolitizat. Și pus în slujba cetățeanului. Și tot așa cum mărul face mere, tot așa și justiția să facă ,,DREPTATE”. Și nu poame acre. Să nu-i mai favorizeze și să-i scape pe ticăloși. Așadar, tinerii noștri (frumoși și liberi, prin inocența și curajul lor!) au dat semnalul. De ieri. Și azi. Și mâine. Până vor primi ceea ce cer. Să nu-i dezamăgim!!!
P.S. În loc să se solidarizeze cu acest protest just al tinerilor din seara aceasta, cei de la PSD MOȚ au trimis și infiltrat membri de la PSD Slatina (tineri!) cu scopul de a afla cine a organizat acest protest. Există chiar ziariști de casă care și-au trimis copiii în acest scop, printre tinerii manifestanți din Slatina. Pentru că PSD MOȚ nu acceptă ideea că aceste proteste sunt cu adevărat făcute pentru a cere ,,Dreptate pentru Flavius”. După acești nemernici, totul nu ar fi decât o lovitură de palat, pusă la cale de ,,agenturi”. Băi băieți, noi știm că sunteți grei de cap. Dar să ignorați realitatea și faptele, până-ntr-acolo încât să deveniți și ticăloși, nu vi se pare că este prea mult? De aceea, ce s-a pornit acum vă va spulbera pur și simplu! Nici măcar n-o să știți ce v-a lovit!!!
,,Dreptate pentru Flavius”!!!
Sursa: Antimafia de Olt