Toti sunt “nevinovati”!

De vina sunt doar banii si averile fara numar!

«Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni»

S-a aflat cauza exploziei de la Crevedia. Raportul oficial al INEC . Avocatul Adrian Cuculis: ”Tragedia se poate subsuma la un singur cuvânt: bani”

S-a aflat cauza exploziei de la Crevedia. Specialiștii de la Institutul Național de Expertize Criminalistice (INEC) au publicat raportul.

Potrivit specialiștilor Institutului Național de Expertize Criminalistice, incendiul care a provocat moartea a şase persoane şi rănirea a zeci de oameni a fost provocat de scurgerea de gaze în timpul manevrelor de transfer de GPL dintr-o autocisternă în alta.

Raportul INEC în cazul Crevedia arată că incendiul și explozia au fost provocate din pricina utilizării unor pompe de transvazare neomologate și care nu permiteau etanșeizarea corectă la supapa cisternelor.

Același lucru l-a reținut și raportul INSEMEX, care în 400 de file arată în detaliu ce s-a întâmplat la Crevedia și cum au murit atâtea persoane.

”Din punctul meu de vedere putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvânt: “bani”. Transvazarea se făcea cu o pompă de debit mare pentru a descarcă dintr-o cisternă în altă cantitatea de GPL și pentru a “eficientiza” timpii”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Averea fabuloasă a patronilor stației GPL din Crevedia, a cărei explozie a băgat cinci oameni în mormânt

Procurorii au pus sechestru pe averea lui Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, și pe cea a asociatului său.

Cei doi dețin stația GPL din Crevedia, a cărei explozie s-a soldat, până în prezent, cu cinci morți și zeci de răniți.(!!!)

 

Cu ocazia sechestrului, a ieșit la suprafață și averea impresionantă a celor doi parteneri în afacerea care funcționa ilegal.

Ionuţ Doldurea şi asociatul Cosmin Stângă sunt acuzați de distrugere din culpă care are ca urmare un dezastru.

În cazul lui Doldurea, procurorii au pus sub sechestru un imobil din București şi șapte conturi bancare.

În ceea ce îl privește pe Cosmin Stângă, sechestrul procurorilor vizează șapte clădiri din Capitală şi opt conturi bancare

Și Flagas SRL, firma celor doi, este afectată de măsura dispusă de procurori, fiind instituit sechestru pentru cinci clădiri din Botoșani, patru din Călărași, 28 din Dâmbovița, șase din Giurgiu, 19 din Ilfov şi pentru un imobil în județul Olt.

https://www.antena3.ro/actualitate/cauza-explozie-crevedia-raport-inec-702898.html

INTREBARI :

– Ce varste au cei doi patroni?

–  Cum si cand, in ce mod si prin ce mijloace au putut aduna atata avere?

– Cine i-a promovat?

– Cine i-a protejat?

– Mai sunt sub protectia fostilor protectori?

– Politicienii din Olt (si din Oltenia), in acest caz, au mancat usturoi?  (cu GAZ!)

https://ligadreptatii.ro/2024/02/07/fie-painea-cat-de-rea-tot-ti-o-fura-cineva/

“Cand a a aparut cazul Crevedia, greii PSD Olt s-au dezis de afacerea cu gazul, cu fiul familiei Doldurea …Nu au vazut, nu au cunoscut, nu au stiut … usturoi nu au mancat.

15 ianuarie – Ziua Culturii nationale romane si data nasterii poetului national Mihai Eminescu.

Craiova -15 ianuarie 2024

Un domn, Cristian Berceanu, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din Oltenia, fondatorul companiei Ade Gas Oil Company și CEO Azalis si care a reușit de-a lungul carierei sale de afacerist să adune o avere de peste 30 de milioane de euro, este si patronul Academiei Internaționale „Mihai Eminescu” Craiova.

In ziua de 15.01.2024 – aceasta Academie accorda Premii de Excelență „10 pentru Oltenia”.

Între personalitățile care au întrunit sufragiile juriului și au primit Premiul de Excelență „10 pentru Oltenia” pentru anul 2023 s-au numărat: Cosmin Vasile – președinte al Consiliului Județean Dolj; Alexandru Stănescu – director ADR SV Oltenia, Marius Oprescu – președinte al Consiliului județean Olt.

Ade Gas Oil Company și CEO Azalis sunt firme care sunt asociate in afaceri cu firmele familiei Doldurea si care, impreuna si/sau separat, au afaceri cu diverse institutii ale statului.”

https://defapt.ro/baronii-gpl-la-masa-cu-sri/

 “Fiii primarului PSD Doldurea, acționari la ADE Gas.”

ADE Gas este firma care i-a premiat pe Marius Oprescu – CJ Olt si pe Alexandru Stanescu (fratele lui Paul Stanescu -PSD Olt) cu Premiul de Excelență „10 pentru Oltenia” pentru anul 2023.

Or fi mancat usturoi?

Este adevarat ca banii nu au miros! Nici macar a GAS!

Insa, sigur, PUT!  a moarte si a crima! a MAFIE!