In judetul Olt functioneaza o societate de constructii care apartine familiei Barbu din Ganeasa Olt,Panadria SRL.

Cifra de afaceri in anul 2023 -aproximativ 1 miliard de euro.

Cifra de afaceri PANADRIA SRL., in anul 2022, a fost de 141.563.345,00 RON, cu un profit net de 9.407.459,00 RON. Asociat unic Barbu Florea, tatal directorului SGA Olt, Adi Florinel Barbu.

Nu cunoastem CV-ul d-lui Barbu Florea, stim ca a lucrat in loc. Piatra Olt.

Cand am intrebat cetateni din Piatra Olt daca il cunosc si ce ne pot spune despre d-nul Barbu Florea (Panadria). Una dintre persoane, in varsta de peste 60 ani, ne-a spus: ”Da, il cunosc, este fostul securist din gara Piatra Olt”. Au mai fost si alte persoane care au spus cam acelasi lucru. Nu stim daca este asa stim doar ca PANADRIA SRL are o ascensiune FULMINANTA!

RETETA SUCCESULUI?

  • Directorul SGA Olt este Adi Florinel Barbu, fiul lui Florea Barbu care, la randul sau este asociat unic Panadria SRL.
  • Toate balastierele din judetul Olt sunt contolate/verificate / avizate de catre SGA Olt, adica de d-nul director Adi Florinel Barbu, fiul lui Florea Barbu – asociat unic Panadria SRL.
  • PANADRIA SRL nu are balastiera dar executa foarte multe lucrari care implica si folosirea unor cantitati ffff mari de balast.
  • Prietenul cel mai bun, asociat si partener de afaceri vechi cu Marius Oprescu -CJ Olt, Claudiu Postolache are mai multe balastiere.
  • CJ Olt si Primaria Slatina organizeaza licitatii de executii de drumuri, care folosesc fff mult ballast.
  • PANADRIA SRL, castiga f multe dintre aceste lucrari.
  • Intrebare? De unde achizitioneaza PANADRIA balastul pentru lucrarile licitate?
  • Panadria SRL este si asociat, la lucari, al firmelor detinute de catre Claudiu Postolache (ca exemplu indicam doar cele 2 firme mai mari si mai cunoscute: Mineralport SRL si Strade Bauunternehmung).
  • INTREBARE: La Mineralport SRL si Strade Bauunternehmung SRL –(ambele au balastiere avizate de SGA Olt), cum efectueaza SGA Olt-director fiind Adi Florinel Barbu, avizarile, verificarile si controalele la aceste societati ale lui Claudiu Postolache? Dar la balastierele lui Condor Paduraru, cu care, de asemenea, Panadria SRL este asociat frecvent in lucrari?

Cine de cine asculta?

Cine pe cine controleaza?

  • ALTA INTREBARE: Lucrarile sunt din bani publici. Pe bani cui se fac aceste jocuri, aranjamente, manevre? DNA, DIICOT si ANAF au urechi???? Au ochi si pentru asemenea firme?
  • ALTA, ALTA INTREBARE: SGA Olt prin directorul Adi Florinel Barbu, fiul lui Florea Barbu -asociat unic Panadria SRL, societate asociata, in lucrari, cu Mineralport SRL si Strade Bauunternehmung SRL (actionar Claudiu Postolache -prieten Marius Oprescu – CJ Olt), raspunde solicitarilor lui Claudiu Postolache de a persecuta, a sicana, a amenda de zeci de ori, prin toate metodele si mijloacele,… celelalte balastiere (concurenta!)? SGA Olt -aplica principiul: sa moara capra vecinului?

Acesta o fi, de fapt, in realitate rolul directorului Adi Florinel Barbu???

  • Cine il tine in functia de director SGA Olt pe Adi Florinel Barbu? Simplu, Panadria! Cine protejeaza Panadria? Simplu, partial, SGA Olt. Banii fac prieteni si prietenii bani. Atentie: Bani publici!

SARACUL DIRECTOR SGA -OLT

Directorul SGA -Olt, pentru a se intretine si a isi castiga existenta, munceste ca bugetar  pentru un salariu de 5.000 lei /luna.

La acest venit, conform declaratiilor de interese se mai adauga si ceva …. ”maruntis”  de la taticutul care este asociat unic al SC Panadria SRL  (profit anul 2022 – 9.407.459,00 lei – 2 milioane de euro, numai din lucrari pe bani publici)

In aceste conditii, care ar fi explicatia ca d-nul Adi Florinel Barbu s-a angajat la stat – pentru un salariu de 5000 lei/luna, daca nu aceea  de a-si castiga existenta?

Oare ii ajunge salariu pentru cosul zilnic?

Din declaratiile de avere si de interese ale d-nul Adi Florinel Barbu  -director SGA Olt mai reies si alte venituri:

  • In anul 2021 – a incasat dividente (de la societatea SC CIPAGRODAR AGRICULTURA SRL)  in suma de – 1.770.000 RON- 000 euro;
  • In anul 2022 – a incasat dividente (de la societatea SC CIPAGRODAR AGRICULTURA SRL) in suma 2.045.000 lei-000 euro.;
  • D -nul Adi Florinel Barbu -director SGA Olt -este actionar unic  al SC CIPAGRODAR AGRICULTURA SRL-Slatioara.

Nu cautati declaratiile de avere sau de interese, pe site-ul institutiei SGA Olt (apeolt.ro) pentru, ca au fost eliminate. De catre hackeri. Probabil noaptea …, ca _otii!

Din declaratia de avere a d-lui director  al SGA Olt, Barbu Adi Florinel, depusa in data de 15 iunie 2022 -rezulta ca, din salariul de bugetar, acesta si-a achizitionat, in anul 2021, o suprafata de teren de 5.453 ha in localitatea Ganeasa Olt.

5453 hectare!-cinci mii patru sute cincizeci si trei de HECTARE !

Cumparate intr-un an de zile!Anul 2021.

Declaratia de avere depusa in 15 iunie 2023 -de catre Adi Florinel Barbu la functie apare mentiunea “Membru in consiliul de conducere la Administratia Nationala Apele Romane“. Halal “meritocratie“! Sa ne tot traiasca, inca 10 ani de acum inainte! Nu-i bai, a mai ciugulit si de acolo 5.790 lei.

Sursele noastre ne spun ca lui Adi Florinel Barbu i s-ar fi promis, de catre politicienii care doresc sa conduca Romania (pe cele mai inalte culmi!) inca 10 ani, o functie si mai mare in Apele Romane,chiar cea mai mare!

In cazul de fata, a se citi “culmi = abisuri“!

In anul 2016 -in publicatia “imperativ.ro” apare un articol cu titlul “Panadria srl firma-directorului SGA Olt arvuneste tot…” din care extragem cateva pasaje:

“PANADRIA IN TOPUL LICITATIILOR ARVUNITE. RELATII, SUSPICIUNI, INTREBARI, PROCURORI DNA

Firma familiei lui Adi Barbu, seful SGA-(Ape) Olt, directorul responsabil cu balastierele si autorizatiile pentru exploatarea acestora in Olt, e parte din Cartelul penal…

Panadria lui Adi Florinel Barbu e firma de top in arvunirea licitatiilor pe fonduri europene accesate in judet, si nu numai… Bani! Multi bani! Cu lucrarile arvunite in Primaria Slatina, Panadria ruleaza multe milioane de euro. (Mentiune- a ajuns deja la 1 miliard de euro, in anul 2023!)…

Intrebari: Cu ce resurse materiale ?!Cu ce utilaje?

Si cea mai tare: unde are Panadria familiei Barbu balastiera autorizata de seful SGA Olt, directorul Adi Florinel Barbu ,parte din familie?! De unde a carat balastul, cantitati enorme, pe care l-a folosit in lucrarile executate?

Intrebari la care, in mod evident asteptam un raspuns de la “Maria sa“, seful SGA Olt …

Intrebari al caror raspunsuri dezvaluie o mafie in adevaratul sens al cuvantului cu implicari ale unor directorasi si functii in institutiile descentralizate. Cartelul penal a renascut!”

A renascut,dar a si crescut, cu viteza luminii  !…

Dragi cititori, CREDETI CA:

  • S-A SCHIMBAT CEVA? din anul 2016 -cand a fost publicat articolul?
  • DACA VOR FI VOTATI, pentru inca 10 (ZECE) ani, se va schimba ceva?
  • DNA, DIICOT si ANAF -nu au cunostinta despre astfel de “inginerii”?
  • DNA, DIICOT si ANAF, functioneaza cand este vorba de asemenea firme mari  ale unor  “baieti destepti “  si cu multi bani (din bani publici )?

Au curaj? Li se permite?

 

SGA Olt = “mosia” familiei Barbu!

 In SGA Olt sunt angajati pile, neamuri, nemurele…toti aserviti familiei conducatorului iubit.

Prezentam aici doar cazul -lui Ganesanu I. Mihaita Paul -sef birou GRA la SGA Olt. Din informatiile noastre este finul familiei Barbu -este doar o informatie pe surse!

Ganesanu I.Mihaita Paul  a ajuns sef birou GRA la SGA Olt, ca urmare a “selectiei de dosare” unde a fost selectat dosarul sau. Anexam Anuntul SGA Olt-din data de 25.02.2022.

Acest anunt privind rezultatele selectiei de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant corespunzator functiei contractuale de conducere, de Sef birou in cadrul biroului GRA (Gestionarea Resurselor de Apa), din cadrul SGA Olt, din data de 25.02.2022 este semnat de catre directorul SGA Olt, Adi Florinel Barbu. Asadar, s-a admis un singur dosar la selectia de dosare, cel al d-lui Ganesanu Paul, care a alergat singur … Si a castigat ocuparea postului de sef birou GRA din data de 11.03.2022 -orele 9, cu media 100! (Adresa SGA nr 2491/11.03.2021)

Astfel, Ganesanu I. Mihaita Paul devine seful biroului Avize Autorizatii, omul in pixul caruia stau toti cei care doresc sa obtina un aviz sau o autorizatie sau un aviz de la SGA Olt, pentru o activitate care i-ar face concurenta asociatilor in lucrari ai SC PANADRIA SRL.

Ganesanu I.Mihaita Paul, fara nici un dubiu,este omul familiei Barbu

Din declaratiile de interese  ale lui Ganesanu I.Mihaita Paul  reiese ca in afara de functionar public-bugetar la SGA Olt, detine si functia de Presedinte OUAI (Organizatia Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii ) Ganeasa, de unde nu primeste nici o remuneratie. OUAI Ganeasa apartine 100% firmei Panadria, OUAI Ganeasa are un singur membru -Panadria SRL.

Si acest OUAI Ganeasa este privilegiat de catre ANIF. OUAI Ganeasa beneficiaza de paza din partea ANIF Olt. Vom reveni cu mai multe date si informatii despre acest OUAI protejat.

Toate lucrarile din bani europeni (1.723.380 euro) ale OUAI Ganeasa au fost executate de catre Wagramer termo 2000 SRL -firma lui Titiriga- fost sofer al lui Marius Oprescu-CJ Olt.

Intrebare: Wagramer termo 2000 SRL-are balastiera, cum efectueaza SGA Olt-director fiind Adi Florinel Barbu, avizarile, verificarile si controalele la aceasta societate? Seful avizarilor de la SGA Olt este Ganesanu I. Mihaita Paul, una si aceeasi persoana care este si presedinte la OUAI Ganeasa -beneficiara lucrarilor firmei Wagramer. Curat constitutional!

Ganesanu I.Mihaita Paul   este tot fara remuneratie si presedinte AVPS HUNTER DALA -Slatina Olt  adica la ASOCIATIA VANATORILOR SI PESCARILOR ,,HUNTER DALA”- IZVORU, Primaverii 28, Slatina, Judetul Olt. Burghezia rosie se respecta! Dar si aici este vorba de rularea unor fonduri publice!

Sotia lui Ganesanu I. Mihaita Paul, Ganesanu Ana Maria -ste angajata societatii Panadria SRL .

xxxx

Ca un mic amanunt: din declaratia de avere a d-lui director general Adi Florinel Barbu lipseste vila din Str Izvorului nr 7C  din Mun Slatina.

Anexam extras din documentul Primariei Slatina  nr 30603 /08.04.2021-  denumit “ANUNT COLECTIV”.

La adresa din Str Izvorului nr 7C sunt sim ai multe firme .

                Pagini Aurii

     https://www.paginiaurii.ro › firmy › SLATINA › q_între…

 

LA BELLE EPOQUE  SPA SOLUTIONS SRL. IZVORULUI, Nr. 7C, SLATINA, Jud. OLT. Domeniul de activitate: Activităţi de întreţinere corporală – Cod CAEN 9604 · Profil.

 

De asemenea, nu a declarant nici imobilul din jud Vaslui comuna Lipovat,sat Fundu Vaii.Anexam extras  din lista de obligatii fiscale.

Sursele noastre ne spun ca ar fi mult mai multe alte imobile nedeclarate in declaritiile de avere. Avem rabdare si asteptam si toate dovezile.

Directorul SGA Olt,Adi Florinel Barbu, nu are nici un automobil,se deplaseaza  cu autobuzele Primariei Slatina.

Si…putin can-can:

– Fiul ce mare a lui Adi Barbu poarta numele de Darius- dupa nasul Darius Valcov

– Fiul subordonatului, Ganesanu Mihaita, poarta numele de Andrei, acelasi nume cu a fiului nasului,  Adi Florinel Barbu.

xxxx

Despre acest caz (Adi Florinel Barbu -director SGA Olt-Panadria SRL) a vorbit si Mihai Belu in emisiunea “Lumea banilor”-Pe bani publici – din data de 14 ianuarie 2024 -pe postul TV Realitatea Plus.

In rest: OMERTA!

In comisarul.ro a aparut articolul din care aflam ca a avut loc o operațiune spectaculoasă în Bulgaria, unde un spion rus a fost arestat chiar în clădirea Direcției Generale de Combatere a Criminalității Organizate. (un fel de DIICOT-nn).

Ce bine, ca in Romania, in institutii (in special in cele de forta!), nu exista nici un spion rus.

Explicatia: nu exista pentru ca nu vrea nimeni sa ii caute!

Sau nu are cine sa ii caute din cauza ca multi spioni si securisti si tradatori sunt chiar cei care ar  trebui sa apere interesele tarii si ale cetateanului roman ,cocosat de taxe si impozite, de griji si de nevoi?

Traiasca: OMERTA!

Din aceasta cauza multi amploiati si-au luat institutiile statului pe persoana fizica!

Bibliografie :

https://evenimentdeolt.ro/2023/04/26/foto-primaria-slatina-a-inceput-asfaltarea-tronsonului-din-balast-de-pe-strada-oituz/

https://imperativ.ro/actualitate/2016/01/20/panadria-srl-firma-directorului-sga-olt-arvuneste-tot-se-pregateste-pentru-licitatiile-pe-fonduri-europene-pndr-masura-125a/

https://imperativ.ro/fara-categorie/2015/12/15/adi-barbu-florinel-l-turnat-pe-valcov-ca-carat-spagadenuntatorul-e-finul-acestuia/