https://romania.europalibera.org/a/bani-publici-presa/32488966.html

Municipiul Slatina, contracte cu firma soției unui deputat PSD

Primăria Slatina are o strategie speciala privind publicitatea și reclama. Primar al Slatinei este Constantin Stelian Emil Moț, de la PSD.

Municipalitatea a scos la licitație anul trecut un contract uriaș, de 2 milioane de lei, desfășurat pe 2 ani. La fel a făcut și în 2020, când bugetul a fost de 1,6 milioane de lei.

Obiectul achiziției îl constituie încheierea unui acord-cadru, care are ca scop:

– Servicii de informare, promovare şi publicitate media a activității Primariei Municipiului Slatina prin intermediul unui post de televiziune locală cu emisie digitală: * Producții video

– * Anunțuri de tip info-text de interes public –

– Servicii de informare, promovare și publicitate media a activității Primăriei Municipiului Slatina prin intermediul unui post de radio local -Servicii de informare, promovare și publicitate media a activității Primăriei Municipiului Slatina în presa scrisă și online: * Presa scrisă *

–  Portal on-line cu profil social media.

Firma care a câștigat ambele licitații (și în 2020 și în 2022) este Date Advertising, la care unic asociat este Andra Loredana Bărbulescu, soția unui fost deputat PSD de Olt, actualmente director general adjunct la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR ) .

Firma deține televiziunea OltTV.

Date Advertising are, în ultimii 5 ani, 71 de contracte de achiziții directe, doar cu instituții din Olt, în valoare de 1,1 milioane de lei.

Cei mai buni clienți, între 2018 și 2023 au fost Compania de Apă Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina și comuna Grădinari.

Și compania de apă și clubul sportiv sunt în subordinea Primăriei Slatina.

În 2022, firma a avut o cifră de afaceri de 1,6 milioane de lei. În acelasi an, contractele cu Primăria Slatina au fost în valoare de 1,15 milioane de lei, iar cele încheiate prin achiziție directă au fost de 263.000 de lei.

În total, 1,4 milioane de lei, aproape cât cifra de afaceri.

INTREBARE: De ce il lauda continuu postul Olt TV pe iubitul carmaci al Slatinei? De ce presa din Olt nu aude,nu vede,nu vorbeste cand au loc evenimente sau apar informatii care ar sifona (daca mai are ce sifona!) imginea alesilor din Olt  si a  camarilei lor?

ALTA INTREBARE: Cum verifica AFIR utilizarea fondurile si derularea contractelor cu bani de la AFIR, de catre Primaria Slatina & company (adica acolitii!)  cand sotia directorului  general adjunct al acestei institutii a beneficiat,  la greu, de marinimia Primarului Mot?

Stim deja,acestia sunt mai presus de lege?

OAMENII SISTEMULUI!

Guvernul a împărțit 2 MILIARDE clienților politici! Vâlcov, Bădălău, Budjuveanu și compania printre premianți (lumeapolitica.ro)

https://lumeapolitica.ro/actualitate/oamenii-sistemului-guvernul-a-impartit-2-miliarde-clientilor-politici-valcov-badalau-budjuveanu-si-compania-printre-premianti/

Pionul lui Darius Vâlcov – 3,8 milioane

Pe lista de „premianți” regăsim firma Topnef Reciclare. Titlul proiectului este vag „Investiții în activități productive”. În total, proiectul este de 3.803.154 lei și merge spre compania controlată de Cristian Daniel Deaconu.

Topnef Reciclare deține controlul și la Aceti SA, compania despre care procurorii DNA au susținut că i-ar aparține în realitate lui Darius Vâlcov. Aceiași firmă premiată de executiv cu bani europeni a angajat-o și pe Andreea-Carmen Cismaru, soţia lui Cristian Cismaru, city manager-ul Slatinei, vărul şi fost consilier personal al lui Darius Vâlcov.

Denunțătorul fin al lui Vâlcov – 3,1 milioane

Firma Date Advertising SRL s-a calificat cu 85 de puncte pentru un proiect de 3.144.418 lei. Titlul este asemănător cu cel al companiei Topnef Reciclare – „Investiții în activități productive”.

Compania este controlată de Andra Loredana Bărbulescu. Femeia este soția deputatului Daniel Bărbulescu. Cei doi sunt cunoscuți pentru că au predat procurorilor celebrul seif al lui Darius Vâlcov.

Andra mai are la activ o faptă de dare de mită pentru care a fost trimisă în judecată de procurori. Ea a încercat să mituiască o inspectoare ANAF.

Credati ca a murit Cartelul din Olt? Teapa! A fost preluat si dezvoltat si amplificat de catre actualii politicieni si mai cinstiti.

https://www.libertatea.ro/stiri/caracatita-psd-slatina-rude-darius-valcov-promovare-presa-locala-2972193

https://lumeapolitica.ro/actualitate/oamenii-sistemului-guvernul-a-impartit-2-miliarde-clientilor-politici-valcov-badalau-budjuveanu-si-compania-printre-premianti/