DIN CICLUL PROCUROR SAU INFRACTOR. ALTE DEZVĂLUIRI ÎN CAZUL PROCURORULUI NEGRILĂ CARE FACE LEGEA ÎN JUDEȚUL OLT. CLANUL FLUTURE ȘI DOSARUL PENAL NR.424/P/2019 AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT ”CLASAT” PRIN ”MODUS OPERANDI CLAUDIU NEGRILĂ”. TERMENE DE PRESCRIPȚIE ÎNDEPLINITE CONTRA-COST?

Prezentăm în ediția de azi Ordonanța de clasare din 13 iulie 2020 dispusă de procurorul Claudiu Constantin Negrilă de la Pachetul de pe lângă Tribunalul Olt în forma transmisă la redacție pe surse privind fapte de evaziune fiscală la S.C. EDILITAR COM SRL și S.C. EUROSTINGAL SRL controlate de Goman Fluture și Goman Cristinel, dar cu obiecții în atenția Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecției Judiciare, D.N.A, D.I.I.C.O.T. deoarece:
• Fapta de evaziune fiscală nu era prescrisă la data adoptării soluției de clasare pentru că erau în vigoare dispozițiile privind prescripția specială, asta doar dacă la întâlnirile de taină cu clanurile de etnie rroma, procurorul Negrilă nu a căpătat și harul ghicitului, adică ce urma să decidă Curtea Constituțională a României tocmai în luna mai 2022. Până în luna mai 2022 nu avea cum să fie împlinit termenul de prescripție specială.
• D.N.A. adoptase soluții în cauză pentru anumite infracțiuni de corupție procedând în mod cert și la audierea făptuitorilor, aspect care întrerupe termenul prescripției.
• Și în acest dosar, ca și în cel prezentat în ediția anterioară administratorii sunt de formă. Dacă în cazul anterior administrator era Mihai Luminița, în cazul de față administrator este Mihai Lucreția.
• Deși este o infracțiune cu mai multe acte materiale, procurorul Negrilă nu reține forma continuată.
• În mod intenționat, procurorul Negrilă nu stabilește care este prejudiciul pentru ca ANAF să nu facă plângere împotriva soluției de clasare.
Având în vedere istoricul infracțional al procurorului Negrilă Constantin Claudiu în legătură cu vizitele la ”afaceristul” Fluture, bețiile de pomină și urcatul beat la volan, faptul că Fluture administrează prin contract toate piețele ce aparțin Primăriei Mun. Slatina, în regim abonament lunar marca ”Negrilă”, nu putem să nu întrebăm:
1.TERMENUL DE PRESCRIPȚIE ÎN ACEST DOSAR PENAL S-A ÎMPLINIT CONTRA-COST?
2. DE CE PRIM PROCURORUL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT, ANCA ANUȚA, CARE A SEMNAT COMUNICĂRILE ÎN DOSAR, NU S-A SESIZAT CĂ NU A FOST STABILIT UN PREJUDICIU ȘI ÎN CAUZĂ NU OPERA PRESCRIPȚIA SPECIALĂ?
Cerem public actualului prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt să dispună redeschiderea dosarului penal nr.424/P/2019 în vederea stabilirii prejudiciului.
Pentru că Guvernul se dă de ceasul morții cu insuficiența banilor colectați la buget, urmând să pună alte biruri, alte taxe pe oamenii onești, cinstiți, vom face o informare și către domnul premier Marcel Ciolacu pentru a trimite Corpul de Control să verifice cum își permite un procuror ca Negrilă să claseze pe bandă faptele de evaziune fiscală în mod nelegal, fără a determina valoarea prejudiciilor în cauzele penale clasate, cu consecința prejudicierii bugetului de stat.
Îi solicităm domnului prim ministru Marcel Ciolacu să dispună verificarea de către Corpul de Control a modului în care au încăput piețele din Mun. Slatina pe mâna clanurilor evazionistede etnie rroma, pedepsirea persoanelor responsabile și dispunerea măsurilor legale privind recuperarea la bugetul de stat a prejudiciului de 22 milioane euro cauzat prin evaziune fiscală la S.C. PRIMA PIAȚĂ 2000 S.A. Slatina.
Vom reveni.

Comentarii ale cititorilor publicatiei oltenia Maxima

K…. spune:
Clanul Fluture din Drăgănești-Olt nu este singurul clan interlop, mafiot, evazionist protejat de Negrilă. Mai este clanul Cotoilă, în aceeași situație sau clanul Curt, din rândul căruia procurorul Negrilă a numit contra-cost la Biroul de Operațiuni Speciale Olt pe copilul de casă Robert cu ajutorul chestorului principal de poliție Vasilescu (actualul șef al DGA) cu care s-a împrietenit când era șef al DIICOT – Biroul Teritorial Olt. Această grupare infracțională organizată trebuie destructurată urgent pentru că și așa este târziu. Cât timp interlopul Negrilă, pentru că numai procuror nu e, controlează Operațiunile Speciale punându-i-l naș pe infractorul interlop Ghenciu Cristian Marian, șefului Biroului Operațiuni Speciale din cadrul IPJ Olt, Liviu Cotoșman și numind în cadrul Biroului un membru al clanului interlop Curt, controlează de fapt totul, inclusiv mediul politic. Ce să facă alți polițiști care nu au avut banii lui Robert, să-i dea lui Negrilă, adică 50.000 euro?
Tot la chestorul Vasilescu a intervenit Negrilă atunci când comisarul Mihalache Ion Mihai a fost împuternicit pe funcția de șef al IPJ Olt, iar Vasilescu care era la aceea dată șeful Poliției Române primise informații că Mihalache era bețiv și curvar și ținea petreceri deochiate (orgii) la Ana Maria Ceaușu, în prezent subprefect de Olt. Mihalache l-a contactat urgent pe Negrilă pentru că Vasilescu urma să-i retragă delegarea și problema s-a rezolvat până la organizarea concursului pe care Mihalache l-a picat, dar i-a rămas dator lui Negrilă care a reușit să-l numească șef al poliției Mun. Slatina. Pe actualul șef al IPJ Olt, Ilinca Nicolae Ionuț îl are Negrilă la degetul mic.
Acest nemernic este responsabil pentru tot consumul și traficul de droguri din Slatina și județul Olt în general și de victimele acestui flagel, toate rețelele fiind protejate de Negrilă de când era șef la DIICOT, dar și după ce a devenit șef al evaziunii fiscale la PT Olt, pentru că atât succesorul șef al DIICOT-BT OLT, procurorul Dragomir Alexandru, cât și șeful BCCO, comisarul șef Dumitru Dumitru erau controlați tot de el. Ieșirea acestora la pensie în noiembrie 2022 nu s-a datorat lui Negrilă așa cum le-a vândut gogoși primarului Mun. Slatina, Emil Moț, directorului Companiei de Apă, Ușurelu Cătălin. În realitate, aceștia s-au pensionat în urma interceptărilor și filajelor dispuse de DIICOT – Structura Centrală cu privire la dosarul de droguri și orgii organizate de prostituata de lux Marina Pandarof la locații de lux din București la care participa toată gruparea infracțională din Slatina controlată de Negrilă (Emil Moț, Ușurelu Cătălin și alții). În realitate, nu comisarul șef Dumitru Dumitru, șeful BCCO Slatina, i-a lucrat pe Moț, Ușurelu și alții ci DIICOT – Structura Centrală prin jandarmerie și alții ocolindu-l pe Vasile Costea, șeful Operațiunilor Speciale la nivel central, fost coleg cu cms. șef Dumitru Dumitru, Costea neștiind despre ce e vorba. Farsorul Negrilă i-a luat de cap și i-a dus de nas pe drogangii Moț, Ușurelu și alții (inclusiv oameni politici din Olt și Dolj) mințindu-i că de fapt cms. șef Dumitru Dumitru este vinovat de faptul că ei au fost filați în dosar și că datorită lui acesta împreună cu șeful DIICOT – BT Olt s-au pensionat.
Inclusiv la DIICOT – ST Craiova este conectat procurorul Negrilă și aici aș vrea să readuc în discuție traficantul din Slatina dat exemplu cu drogurile în portbagaj ca fumigenă sau acoperire pentru situația de fapt reală (traficul de droguri din județele Olt ți Dolj, controlat de Negrilă).
Amanta lui Negrilă, Diana Berbecaru, s-a aflat în situația pentru care Liviu Dragnea a fost trimis la pușcărie, adică era angajată la Consiliul Județean Olt, dar semna articole de presă la publicația „Gazeta Nouă” din Slatina, în calitate de redactor șef.
Pentru cei care nu pot să plătească în lei sau euro taxa de protecție, pot plăti și în materiale de construcție prin aghiotantul Baștangă de la circulație pentru construcția vilei de lux a amantei.
Da, acestui infractor deghizat în procuror îi plătește statul lunar o grămadă de bani și tot statul urmează să îi plătească pe viață pensia specială care face cât 12-15 pensii medii ale unui om care și-a plătit cinstit impozitele și taxele la stat o viață întreagă.
Să sperăm că se va găsii cineva sănătos la cap în tot sistemul ăsta de justiție care să facă o analiză corectă a cazului acestui gunoi denumit procuror și să-i dea o pensie din banii pe care îi va recupera statul de la clanurile interlope evazioniste protejate de Negrilă.

N… spune:
Polițistul care a lucrat în dosarul ”Fluture” a fost ales special de Negrilă și este responsabil în solidar cu acesta de tot prejudiciul cauzat statului român.

P…. M spune:
Domnule prim-ministru Marcel Ciolacu, toate astea se întâmplă în Oltul lui Paul Stănescu, secretarul general al partidului pe care cu onoare îl conduceți. Cum ar fi dacă ce se întâmplă la Olt extrapolăm la nivel teritorial național?
Ce taxe și ce biruri mai pot acoperi astfel de jafuri? Cum ar fi dacă toți oamenii de afaceri români și-ar căuta un Negrilă și ar mai da fiscului . . . viteză?
Spun viteză pentru că dacă veniți la Olt o să vedeți o societate de-a dreptul columbizat: clanuri țigănești și multe scursuri sociale, infractori, traficanți care frizează lumea în care trăiesc cu mașini de lux de sute de mii de euro și palate ca ale maharajahilor vs oameni care nu au ce pune pe masă, căutători prin gunoaie, bătrâni și copii umiliți de îmbuibații protejați de procurori ca Negrilă.

K……. spune:
Ce polițist putea să lucreze în dosarele lui Negrilă decât unul controlat de el. Șeful I.P.J. Olt, cms. șef Ilinca a venit la I.P.J. Olt șef la Serviciul Economic de la Poliția Drăgănești-Olt – Formațiunea de investigare a fraudelor. Negrilă pe atunci șef la D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt i-a dat aviz lui și lui Florescu (fostul șef al I.P.J. Olt) pentru a lucra în cauzele economice instrumentate în acea perioadă de D.I.I.C.O.T. – B.T. Olt. În realitate, cei doi, care nu treceau cu lunile pe la I.P.J. erau colectorii de șpăgi ai lui Negrilă existând probe certe cu cei doi în vizită la clanul evazionist cu produse petroliere Brătianu – Bedu din Drăgășani, stând la masă la botez până au luat banii și au plecat. Frumoasă filmarea.
A fost promovat ulterior în funcția de șef al I.P.J. Olt tot de către Negrilă înlocuindu-l pe interimarul Mihalache, la rândul lui omul lui Negrilă, Mihalache alintându-l pe Negrilă ca ”fratele cel mare”.
În dosarele instrumentate de Negrilă, a lucrat Ilinca, iar în câteva dintre acestea Ilinca și-a pus un om al lui.
Negrilă nu a scăpat niciun domeniu de sub control pentru taxarea în interes propriu.
Ca să-l pui totuși la Operațiuni Speciale la I.P.J. Olt pe un membru al clanului Curt este prea mult într-un stat pretins a fi de drept.
Numirea membrului clanului Curt (Robert) la Operațiuni Speciale a venit pe fondul celebrului caz ”Berindei” mermelit de Negrilă, când la sute de minore din Olt li se falsificau cărțile e identitate la Slatina la S.P.C.L.E.P. de către infractorul Berindei (omul lui Negrilă), cu alte date de identificare, ca adulți. Ani la rând au fost trecute prin vămi și duse la produs în Europa sute de minore din Olt până când o parte din ele au fost descoperite în vamă cu acte false. De dosarul penal s-a ocupat Negrilă care era membru al grupării infracționale organizate și afacerea a mers în continuare, chiar și în prezent.
De celebrul caz ”BIANCA TONIȚĂ” care asigura facturi fictive pentru toate firmele evazioniste din județul Olt, în special cele care jefuiau bugetul public al Primăriei Slatina, dar și cele înființate de clanurile țigănești din Drăgănești-Olt, a fost ”controlată și protejată” tot de Negrilă împreună cu interlopul Ghenciu Cristian Marian.
Pentru Bianca, Negrilă a apelat personal la șeful D.I.I.C.O.T. de la nivel central, de la acea vreme, Codruț Olaru și cazul a fost instrumentat și ”rezolvat” la Suceava.
Deci clanul Fluture numai într-un dosar penal avea 223 de facturi false asigurate de Bianca lui Negrilă, iar Negrilă îl cerceta chipurile pe Fluture pentru evaziune fiscală de ordinul milioanelor de euro, toate dosarele penale fiind soluționate cu clasare.
Sute de dosare penale cu fapte grave rămân nelucrate la Parchetul Judecătoriei Slatina și Parchetul Tribunalului Olt până la prescripție deoarece sunt luate în lucru dosare recente, din dispoziția lui Negrilă. Ultimele 12 dosare le pot prezenta, dar este prea mult, s-ar transforma comentariul într-un rechizitoriu. Să vedem ce face Inspecția Judiciară și Consiliul Superior al Magistraturii și mai vorbim. Șefa P.T. Olt, Daniela Aspra este ocupată cu hectolitrii de bere, chiar și la PET.
Foarte muți ani, până s-a demolat clădirea, Negrilă își făcea veacul (chestii-socoteli) la spălătoria auto din zona Primăriei Slatina a lui Chirimbu Angel Delano. Nume predestinat parcă să intre în atenția lui Negrilă care după ce l-a analizat, l-a numit la conducerea Companiei Naționale de Investiții cu sprijinul lui Darius Vâlcov.
De acolo, spălătorul de mașini din Slatina, urma să atribuie contracte de sute de milioane de euro firmelor controlate de Negrilă. Noroc că săracul om când a văzut ce trebuie să facă acolo și ce sume trebuiau făcute praf, după 4 luni și-a dat demisia și s-a întors la spălatul mașinilor în Slatina. Apucase însă să semneze contracte de 131 milioane euro, beneficiarii fiind taxați de Negrilă cu 30% din valoarea fiecărui contract în parte, cum a fost cazul S.C. CAFMIN SRL.
Inclusiv clanul Fluture a beneficiat de astfel de contracte prin firmele administrate de interpuși.
Domeniul jocurilor de noroc din Olt nu avea cum să nu-l fascineze pe Negrilă în sensul taxării și aici, după un periplu infracțional de pomană a dat-o la pace cu cel ce deține monopolul, fostul polițist de la I.P.J. Olt, Liviu Voiculescu, în prezent senator de Olt și membru în comisia S.I.E. în Parlamentul României. Să nu surprindă pe nimeni dacă Negrilă va ajunge parlamentar de Olt, șef al comisiei juridice din parlament sau la buget-finanțe. Oltul are experiența ca cel mai mafiot primar din România, Darius Vâlcov, să ajungă senator, ministru al finanțelor, iar șoferul său consilier de stat la același minister.
Dacă așa merg lucrurile, de cap să ne fie!
Unde își ascunde Negrilă milioanele de euro? A învățat din greșelile lui Vâlcov cu cavourile și pereții dublați cu rigips și toate bijuteriile și banii lui Negrilă sunt în casa unui parlamentar de Olt, căruia nu-i dau numele, deoarece în locuința parlamentarului nu pot fi făcute percheziții. Acolo sunt și drogurile lui Moț și Ușurelu. Este unul din motivele pentru care, în 2024, Negrilă vrea să ajungă parlamentar.
Până atunci, mai vrea la P.T. Olt.
Parchetul Curții de Apel Craiova, condus în continuare din umbră de pensionara Tena Tulitu, nu are decât să lungească soluționarea dosarului penal al lui Negrilă și visele acestuia pot deveni realitate.
O realitate tristă pentru cei care plătesc corect impozite și taxe și asigură salarii substanțiale și pensii speciale pentru procurori.

P…… spune:
Numai Negrilă putea să motiveze ordonanța de clasare cu luarea în considerare și a faptului că administratorul firmei evazioniste a primit o condamnare, dar în alt dosar penal. CSM și INSPECȚIA JUDICIARĂ ce zic??
6. alt polițist spune:
31 iulie 2023 la 13:12
Negrilă și-a arătat recunoștința pentru serviciile lui Ilinca intervenind la primarul Emil Moț pentru ca amenajarea curții vilei de lux a lui Ilinca să o facă gratuit, din bani publici societatea DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL a Primăriei Slatina, unde același Negrilă controlează în regim comision toate zecile de milioane de euro direcționate de Emil Moț din bugetul public al primăriei către SRL-ul din care sunt jefuite.
Deci în halul ăsta se prezintă șeful IPJ Olt în cadrul grupului infracțional organizat, susținut și sprijinit de Negrilă. Ăsta este exemplul pentru tinerii polițiști pe care îi apostrofează în ședințe. Cu privire la șeful Mun. Slatina, cms. șef Mihalache Mihai, în primul rând mare rău și l-a făcut cu mâna lui, prostit de alții când era șef interimar la IPJ Olt și a semnat niște chestii- socoteli pentru nevasta, ducând lucrurile în atenția ANI, dosarul soluționat de Curtea de Apel Craiova în defavoarea lui Mihalache aflându-se acum la ICCJ. Cert este că până la finele anului situația lui Mihalache va fi aceea de a nu mai putea ocupa nicio funcție publică și degeaba se face preș în fața lui Moț pentru că nu are cum să ajungă la Poliția Locală Slatina sau în altă parte.
La Poliția Mun. Slatina cu sprijinul lui Negrilă va ajunge cu siguranță cumnatul lui Moț, polițistul Covaciu, fiul sereistului Covaciu, socrul lui Moț care dirijează banii Companiei de Apă Olt, mai ales pe cei negri și trece neobservate lucrările îngropate pe veci, adică niciodată funcționale.

I…. spune:
Mașina de lux pe care Negrilă a condus-o mort de beat i-a fost asigurată de finii de la PSG alți mari evazioniști ai Slatinei. După reținerea permisului șoferul lui Negrilă este chiar fina evazionistă.

K……. spune:
Gruparea infracțională organizată condusă de procurorul infractor Negrilă mai are un membru „special”, Cătălin Dincă, finul șefului pensionar al SRI Olt colonelul Alin Drăgoi. Acest Dincă, fiu de polițist (pensionar) de la IPJ Olt este un mare traficant de droguri „agățat” de Negrilă când era șef la DIICOT -Olt, când distribuia stupefiantele prin metoda „colet poștal-pisică”. Negrilă l-a agățat nu ca să-l pedepsească ci ca să-l folosească împreună cu Ușurelu de la Compania de Apă Olt atât în asigurarea drogurilor (cocaină) pentru primarul Moț, senatorul Liviu Voiculescu de la comisia SIE, omul de afaceri Mircea Ungureanu zis Pisicu și mulți alții cât și în scopul spălării banilor prin firme înființare special în acest scop. Concret, către firmele lui Dincă sunt plătite sume de ordinul milioanelor de euro cu titlu de șpagă sau taxă de protecție de către toți patronii beneficiari de lucrări publice plătite cu zeci de milioane de euro din fonduri europene și de la bugetul de stat, nelipsind din schemă S.C. CONDOR PĂDURARU SRL, OLD & NEW CONSTRUCT a celebrului Pisicu, CARMIN POPSTAR PROD a actualului ministru al Agriculturii, zis Busi Mafiotul, TOP DECON SRL a lui Darius Vâlcov, CAFMIN a lui Tomescu. Se încheie contracte fictive cu firmele lui Dincă, acesta asigurându-le facturi fictive, iar sumele încasate de Dincă sunt retrase de acesta în numerar din bănci printr-o suveică specială cu beneficiari și împuterniciți pe conturi și distribuite apoi lui Negrilă care direcționează și către București partea leului pentru protecția supremă prin același infractor Dincă, mesagerul de încredere.
Asta e portretul de procuror al lui Negrilă și în halul ăsta a ajuns justiția noastră.
Toate documentele și banii sunt ținuți într-un loc secret (s-o creadă ei!) adică la cabana de vânătoare a lui Cătălin Dincă unde au loc și întâlnirile de taină de la care nu lipsește Negrilă și colonelul SRI în rezervă Alin Drăgoi care recent l-a trimis pe finul mesager la București pentru a interveni spre rezolvarea problemelor lui Negrilă.
Tot de actualitate este și MARELE TUN pe care gruparea infracțională a lui Negrilă, Drăgoi, Dincă, Moț îl pregătește în taină. Așa cred ei.
Vă țin la curent și voi prezenta în curând toate firmele lui Dincă, după ce finalizează și ultimele tranzacții cu beneficiarii și împuterniciții pe conturi.

K……. spune:
Soția interlopului Cătălin Dincă care pretinde că se ocupă cu tranzacționarea de cryptomonede lucrează la SRI Olt, structură pe care colonelul rezervist, Alin Drăgoi, o controlează în continuare, ședințele cu personalul ținându-se zilnic la cafeneaua Baroc Cafe. Și mama lui Dincă a lucrat la SRI, colegă cu socrul primarului Emil Moț care administrează în prezent banii Companiei de Apă Olt.
Interlopul Cătălin Dincă cu ceas de 200.000 euro este deci produsul iubirii dintre un fost ofițer de poliție și o angajată a SRI. Acesta este anturajul lui Negrilă și dacă tot vorbim de anturaj, ofițerul analfabet Alin Drăgoi, încă de pe vremea când era în activitate, la conducerea SRI Olt, s-a îndrăgostit lulea de Anca Anuța, prim procurorul P.T. Olt. Dragoste mare, cu năbădăi chiar. Mergeau să-și spele mașinile la spălătoria de lângă vamă și ocupau unul un scaun și celălalt altul dându-și mesaje de iubire pe telefon. Întâlnirile din alte locații, fără a exclude biroul de prim procuror țin de viața personală. Este însă inacceptabil ca un prim procuror să fie agățat, influențat sau șantajat în acest mod pentru a răspunde la comenzi în legătură cu modul de soluționare a unor dosare.
Așa a fost clasată cauza privindu-l pe Păduraru Sorin de la S.C. CONDOR PĂDURARU SRL una din marile firme evazioniste din Olt „conectată” la firmele de spălare de bani ale lui Cătălin Dincă.
Tot așa a fost posibilă la P.T. Olt clasarea dosarului de omor a lui Gheorghe Laurențiu, cel care deținea ca interpus mai multe societăți și proprietăți ale lui Darius Vâlcov și care, chipurile când își dădea ultima răsuflare la terapie intensivă, semna cesionarea părților sociale ale S.C. GRĂDIȘTE HILL SRL și S.C. SEVENTH HEAVEN RESORT SRL din Slatina, către interpolul Ghenciu Cristian Marian un apropiat al procurorului Negrilă și al proc. Anca Anuța, conectat la clanul țigănesc evazionist Fluture căruia i-a cesionat piețele din Slatina.
Revenind la crima cu premeditare a lui Gheorghe Laurențiu, nici după ce procurorilor Anuța, Sergiu Nițu (procuror de caz) și chiar actualului prim procuror le-au fost indicați autorii crimei (jandarmul Nedelcu Florin și lucrătorul de la Penitenciarul Craiova, Ionuț Corovie, zis Ionuț de la Vâlcea) coordonați de complicele Ghenciu Cristian Marian, dosarul nu a fost redeschis.
Deplasările la București ale lui Cătălin Dincă au fost oare cu escală la CSM și Inspecția Judiciară, de nu face nimeni nimic? De escaladele la SRI se ocupă Drăgoi.
Generalul SRI regional, Sabin Iancu este mult prea ocupat cu afacerile gen HIDRO PRHOVA de unde a venit, adică cu tratarea apei uzate la Vișina, Caracal, Corabia, Ostroveni, călărași, Bechet, Valea Fântânilor, Braloștița, Sfarcea, contractele fiind de ordinul zecilor de milioane de euro, iar lucrările … și astfel SRI Olt a rămas o formațiune controlată în continuare de analfabetul Alin Drăgoi alintat de colegii din școala primară cu apelativul „CETÂRE”, adică 4 în limba rusă.
Mai important este însă ce s-a întâmplat cu tehnica de la serviciul „T” casată, scoasă din uz după înlocuire. Dar asta este o altă poveste care are legătură cu recepția lucrărilor publice, dar și cu un post de televiziune locală patronat de Păduraru Sorin de la S.C. CONDOR PĂDURARU SRL, administrat de Alin Drăgoi și unde parte din această tehnică este amplasată.
Aceasta este, în mare, rețeaua infracțională a procurorului Claudiu Negrilă prietenul (primarul Moț) împreună cu care direcționează alte zeci de milioane de euro din bugetul Primăriei Slatina către societatea înființată de primărie, DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL sumele fiind apoi redirecționate către firmele lui Dincă Cătălin pentru a fi jefuite. Pe mulți interpuși i-au trimis în pușcărie după ce și-au făcut treaba cu ei, așa cum este cazul lui Pelcea.
Vor face sau nu instituțiile statului ceva, vor face implozie aceste rețele infracționale grație propriilor ”sifoane” cum le numește Negrilă, rămâne de văzut.
Cred că la acest moment trebuie pus negru pe alb totul despre acest „cartel Medelin” de România europeană care acționează în Oltul cavourilor cu tone de lingouri de aur și bani, cu pereții apartamentelor dublați cu rigips pentru a ascunde sute de tablouri de valoare, al opulenței afișate cu ceasuri de sute de mii de euro, cu Rolls Royce-uri de 800.000 euro (TOP DECON – Deaconu) cu Bentley-uri de peste 500.000 euro (Pisicu, Bracalone, Păduraru) cu procuror (Negrilă) care își permite să urce în comă alcoolică la volan și care protejează evaziunea fiscală și spălarea de bani în județ contra-cost, dar și traficul de droguri și de persoane în același mod și nu în ultimul rând, marele jaf al banilor publici de la Primăria Slatina și Compania de Apă Olt. Este Oltul mafioților ajunși parlamentari (cazul Voiculescu Liviu de la comisia SIE sau al lui Barbu Florin Ionuț zis Busy Mafiotul numit ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale pentru a acoperi jaful de 500 milioane euro de la ANIF pentru lucrări de irigații facturate fictiv, nefuncționale, unde a fost director general și de unde și-a îndestulat propria firmă (CARMIN POPSTAR PROD SRL) cu zeci de milioane de euro. Este Oltul polițiștilor corupți (cazul șefului IPJ Olt, Ilinca Nicolae Ionuț care și-a construit casa cu banii mafioților și și-a amenajat curtea cu firma Primăriei Slatina (DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL). Este Oltul crimelor la comandă în care interpușii care nu mai vor să întoarcă ce au pe numele lor sunt executați, iar procurori ca Negrilă și Sergiu Nițu le acoperă crimele, ultimul primind mită un autoturism Audi Q5 de la interlopul Ghenciu Cristian Marian acesta achiziționându-l de la firma Tony Auto Slatina, în schimbul clasării dosarului de omor al lui Gheorghe Laurențiu, interpusul lui Darius Vâlcov.
Este Oltul în care un prim procuror de la PT Olt (Anca Anuța deține pe numele soțului una din marile firme evazioniste (S.C. IRVENE COM SRL) specializată în fabricarea pâinii, dar care a devenit și dezvoltator imobiliar de top, constructorul (Sorin Păduraru de la S.C. CONDOR PĂDURARU SRL) având dosar penal , soluționat prin clasare la P.T. Olt.
Mai sunt și altele.

N…. spune:
Rămâne de văzut și dacă DNA și DIICOT îl vor audia pe Fluture în legătură cu suma anuală de 500.000 euro plătite lui Negrilă de la piețele Primăriei Slatina concesionate de Vâlcov către S.C. PRIMA PIAȚĂ 2000 S.A. controlată de interlopul Ghenciu Cristian Marian și cesionată apoi cu acordul primarului Emil Moț la indicația lui Negrilă către clanul Fluture, evaziunea fiscală ajungând în ultimii 6 ani la 22 milioane euro. O expertiză judiciară financiar-contabilă ar scoate în evidență o sumă mult mai mare. Tot DNA și DIICOT vor trebui să clarifice cu ocazia cercetărilor și sursa miilor de facturi fictive din firmele controlate de Fluture, iar dacă aceasta are legătură cu procurorul Negrilă atunci soluțiile lui Negrilă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt trebuie desființate, iar el trebuie cercetat pentru favorizarea infractorului/făptuitorului.
Ce înseamnă 3 milioane RON din dosarul de la Constanța sau în cel de la Brașov pe lângă zecile de milioane de euro prăduite la Slatina? O simplă șpagă anuală dată de Fluture lui Negrilă și Moț din încasările de la piețe!
La ultima beție de pomină cu clanul Fluture după care Negrilă a urcat în comă alcoolică la volan, Fluture l-a rugat să mai coboare nivelul spăgilor pentru că sunt împovărătoare și nu mai poate să le susțină mai ales legat de piețele din Slatina unde 500.000 euro merg anual la Negrilă și primarul Emil Moț, aspect care a creat o tensiune, cu cuvinte grave precum ”sifon” inclusiv în legătură cu evenimentul rutier în care Negrilă a fost oprit în trafic de către agentul Smarandache de la Poliția Drăgănești-Olt, testat cu alcooltestul și dus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.
Chiar dacă ar fi fost așa și sifonul și-a făcut treaba, infractorul deghizat în procuror (Negrilă) nu trebuia să urce niciodată mort de beat la volanul mașinii de lux, iar cu amenințările sau atenționările nu mai merge pentru că s-au convins toți cine este de fapt Negrilă. Dimpotrivă, se afundă și mai rău în ce a intrat.
Sper să se convingă și procurorii DNA și DIICOT și să-l trimită unde îi este locul, fără pensie specială.

S….. spune:
Atât îl duce mintea pe Negrilă, ca la ziarul unde lucrează amanta (Diana Berbecaru), să publice o alba-neagra cu reținerea lui Goman Fluture de către polițiștii din Constanța. Întâi știrea, apoi erata, crezând că Fluture o să tremure de frica lui.
Ce zici infractorule dacă îți publică Fluture toate videoclipurile cu destrăbălarea ta animalică și cu dovada că ceri bani, iar erata să o dea procurorul în sensul că asta e mai nimic, mai sunt și altele.

H…. spune:
Domnule Horodniceanu de la CSM, vi se pare normal ca infractorul Negrilă să reprezinte pachetul în ședințele de judecată?
Acest nemernic susține rechizitoriile parchetului pentru a-i trimite pe hoții de găini sau cei cu alcoolemie sub cea cu care a fost el depistat în pușcărie? Jenant! Când aveți de gând să lichidați cloaca infracțională de la PT Olt și Parchetul Curții de Apel Craiova?

J…. spune:
Clanurile interlope evazioniste îl caută peste tot pe Negrilă, îl așteaptă să iasă din parchet, stau pe la poarta lui ca să le dea banii înapoi, asta după ce Negrilă și iubirea vieții au scris în presa locală că Goman Fluture a fost reținut la Constanța, ca semnal de intimidare.

I…… spune:
La Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt sunt de serviciu doi șpăgari, șeful secției penale, procurorul Sergiu Nițu, cel care a primit mită un autoturism de teren Audi Q5 cu tracțiune față și nu integrală pentru a clasa cauza de omor a lui Gheorghe Laurențiu interpusul lui Darius Vâlcov în mai multe firme evazioniste și infractorul Negrilă Claudiu care este așteptat în parcarea de la parchet de țigani ca să le dea șpăgile de milioane de euro înapoi. Asta după ce prim procuroarea Aspra, amanta șoferului de la parchet, a plecat în concediu. Huo!!!

T…….. spune:
Negrila a vrut sa ne faca si pa noi da nu sa bagat peste basescu. acum la locomotive a saltat iar capu. da da cap o sai fie

Sursa: olteniamaxima.ro