CARE ESTE DE FAPT GRUPAREA INFRACȚIONALĂ DIN SPATELE MEDIATIZĂRII CAZURILOR CU BĂTRÂNII DIN CENTRELE DE ÎNGRIJIRE BATJOCORIȚI CA ÎN LAGĂRELE DE EXTERMINARE

• Pe fondul propriilor investigații privind situația bătrânilor din centrele de îngrijire din Olt și Dolj unde lucrurile nu sunt cu mult diferite de cele din Ilfov, cu excepția faptului că la Dolj centrele de îngrijire cu interpuși turci și nu numai, ai unui cuplu politic primesc bani de la Casa de Asigurări de Sănătate Dolj pentru servicii fictive, evidențiate contabil chiar de directorul financiar-contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova care duce decontările la C.A.S. Dolj, sursele noastre au pus la dispoziția jurnaliștilor de investigații documente care atestă că mediatizarea s-a rezumat doar la serviciile de îngrijire care sunt sub orice critică, fapte grave de natură penală neputând fi lăsate deoparte.
• Este cunoscut DIICOT-ului numele Stănescu? Categoric, da!
Și atunci, întrebarea noastră este daca domnii procurori vor investiga până la capăt și modul cum au fost escrocați bătrânii neputincioși de către Godei și alții, furându-li-se proprietățile, terenurile, averile în general prin legalizarea tranzacțiilor la cabinete notarialespecial alese. Sub acest aspect, cerem public organelor de cercetare penală să verifice dacă astfel de jafuri au fost legalizate prinBNP Stănescu Eliza-Gabrieladin Ilfov care aparține norei fostului deputat Alexandru Stănescu, în prezent șef al A.D.R. Sud-Vest Oltenia. Alexandru Stănescu este evident fratele lui Paul Stănescu.
• Cum a fost posibilă deschiderea cabinetului notarial al familiei mecanizatorului agricol din județul Olt tocmai în Ilfov în fieful ”Firea-Pandele”este o chestiune care ține tot de competența DIICOT sau de ce nu, DNA, dacă e posibil, Structura Centrală.
• Este clar vorba de o grupare infracțională organizată în care,cu titlu de exemplu, mediatizatul infractor Godei își alege un prieten care prin hotărâre judecătorească (??!!) devenea tutorele celui internat, după care, acest tutore devenea vânzătorul averii internatului în condițiile punerii sub interdicție a acestuia.
Bunurile bătrânilor bolnavi nu puteau fi vândute fără complicitatea instanțelor de tutelă,adică a judecătorilor care trebuiau sa aprobe acele vânzări.Obligatoriu, mai trebuia un medic expert psihiatru care sa întocmească raportul de expertiza, dardin 2021, la unul dintre centre, nu a venit niciodată niciun psihiatru.
• Doresc procurorii DIICOT doar să arate pisica clanului ”Stănescu-Firea” din alte interese sau să destructureze caracatița lagărelor de exterminare din toată țara, județul Ilfov fiind doar scânteia?
Dacă într-adevăr se dorește destructurarea acestor rețele infracționale, solicităm DIICOT să dispună cercetări atât cu privire la modul de legalizare a actelor de vânzare cât și cu privire la copiii instituționalizați în același hal sau mai rău, din spitale… Ca punct de început îi sesizăm cu privire la modul în care copiii de la secția de Oncopediatrie a S.C.J.U. Craiova își trăiesc ultimele zile într-o batjocură de nedescris și ce lături alterate li se dau ca hrană, în ciuda faptului că șefa secției urlă la managerul îmbuibat cât o țin rărunchii, că este inuman și așa nu se poate.
Vom reveni cu detalii în urma anchetei jurnalistice privind lagărele de exterminare a bătrânilor din Olt și Dolj.

Redam in continuare o parte din comentariile cititorilor publicatiei Oltenia Maxima

K……. spune:
Cine sunt de fapt acești frați Stănescu? Proștii școlii din Vișina, Jud. Olt, nu în ultimul rând ai satului, mecanizatori agricoli ajunși deputați, senatori, miniștri, șefi de agenții de dezvoltare regională după un parcurs la ANRE, cu fii și fiice și gineri angajați la instituții ale statului (ex. ASF) pe zeci de mii de euro lunar.
Ăl mare, Paul, a avut și rolul de taur comunal. Așa a cunoscut-o pe judecătoarea Mariana Moț, mama primarului Slatinei, Emil Moț, promovată la Ministerul Justiției și apoi la Consiliul Legislativ. De parcă nu era de ajuns odrasla.
Mai interesant este că fiul lui Alexandru Stănescu s-a îmbârligat cu nora lui Paul Stănescu, soția vărului, din iubirea animalică rezultând un copil.
Dar ce vină are Sandu Stănescu că fiul lui s-a aruncat în neam și a semănat cu unchiul Paul?
Asta e motiv de supărare între frați? Între cei de teapa lor, evident, nu! Își aranjează copii, ginerii, nurorile în funcții bine plătite la stat sau cum e cazul notăriței de 26 de ani din Afumați – Ilfov, unde este clar că postul de notar a fost aranjat de clanul Firea-Pandele-Stănescu cu un scop anume. Dacă procurorii vor descinde la acest cabinet notarial și vor ridica arhiva, ce s-a întâmplat acolo în numai câteva luni se va lăsa cu ani grei de pușcărie.
Să trecem însă la lucruri mai serioase. Eu cred că nici DIICOT nu e de capul lui pentru că altfel făcea publice interceptările și filajele înainte de desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcția de premier.
Nu știu sigur, dar intuiesc atenționarea cuplului Pandele-Firea. Ce știu sigur însă este că un dobitoc mai mare ca Paul Stănescu nu poate fi găsit de cei care fac jocurile politice (interni și externi) pentru a fi pus în fruntea PSD pentru exercițiul politic din anul 2024. La așa senatori, reprezentanți ai celor mai mari partide politice, așa țară, așa justiție!
Soluția? Una sigură, dar din păcate trebuie pliată tot pe un curent extern.

N….. spune:
Ganditi-va in ce hal a ajuns tara ca sa aiba o vita la ANRE sau aceeasi vita la ADR SUD VEST OLTENIA.
Este limpede in ce mod se va dezvolta regiunea Oltenia.
La Agentie, la Craiova este un circ fara comparatie. Oamenii cu carte, specialistii in proiecte si analize traiesc o adevarata drama, iar multi vor prefera sa plece decat sa suporte indicatiile prostesti ale analfabetului. E atat de prost ca si un aurolac si-ar face treaba mai bine sau macar ar tacea.

K…….. spune:
Mai multe centre de ingrijiri paliative din Craiova sunt controlate prin interpusi de cuplul multimilionar Claudiu Manda – Olguta Vasilescu.
Inauntru este iadul pe pamant: mizerie, gandaci, mancare ca la porci (resturi de la spitalul municipal) tipete de groaza. Si asta chiar peste drum de jandarmerie.
Unii interpusi s-au speriat si s-au retras din societati mai ales dupa ce au vazut cum sunt umflate deconturile de la CAS Dolj, seful institutiei (un lautar numit si mentinut in functie de Olguta Vasilescu si Claudiu Manda) un anume Popescu Cristian, fiind asigurat ca si Camera de Control Dolj este sub control si nu se va intampla nimic.
Si la Spitalul Judetean care este al Ministerului Sanatatii, o mentin in functia de director financiar contabil pe o escroaca (Gabriela Tanasie, fosta Ionescu) pentru a le tine contabilitatea si a intocmi deconturile pentru CAS Dolj la centrele de exterminare a batranilor.
Daca procurorii cred ca e normal ca o persoana publica sa mearga personal la CAS Dolj atat cu deconturile pentru spital cat si in calitate de contabil al unei entitati juridice private, atunci sa spuna ei asta sau sa se pronunte instantele.
Daca nu, asta se cheama complicitate.

T……. spune:
Este clar ca un post de notar public in Ilfov pentru o duduita de 26 de ani din Corabia, judetul Olt nu e asa pentru oricine.
A fost clar ajutorul dat lui Stanescu de Firea si Pandele, bineinteles la indicatia statului paralel, a serviciilor care l-au protejat si l-au propulsat la varful PSD pe anlfabetul de la Visina (Olt), Paul Stanescu. Era clar ca postul de notar nu a fost infiintat degeaba pentru nora lui Stanescu Alexandru, fratele lui Paul Stanescu.
Dar de la asta si pana la a escroca si a le lua totul amaratilor batrani, internati in azilele groazei este o alta poveste care implica si magistrati.
Sa nu uitam ca tot de la Ilfov (Tribunalul Ilfov) la conducerea Inspectiei Judiciare a fost promovata Roxana Petcu. Dar despre asta si consecintele chestiunii voi scrie un material distinct cand voi avea posibilitatea.

K…… spune:
Caracatița infracțională are tentacule până la vârful Inspecției Judiciare.
Șefa Inspecției Judiciare, Roxana Petcu, vine tot de la Ilfov și este soția lui Adrian Petcu cu următorul parcurs:
-Inginer la S.C. BALKAN RO TRADE & CONSTRUCTION SRL București din 1998 până în 2012 când a deținut funcția de Director executiv (mai exact perioada 2007-2012), firma înregistrând cifre de afaceri astronomice, de ordinul sutelor de milioane de lei până în anul 2014, excelând la nivelul anului 2006 cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane RON (1000 miliarde lei vechi), aceeași firmă aflându-se din anul 2019 în faliment. Interesant, nu?
-Consilier Superior la Instituția Prefectului Județul Ilfov (2014-2015).
-Prefect de Ilfov (2015-2017).
-Prefect al. Mun. București (2017-2018).
-Director General Adjunct în M.A.I. (aug.2018 – oct.2018).
-Secretar de Stat M.A.I. (oct.2018 – ian.2020).
-Consilier al Vicepreședintelui Camerei Deputaților (2020 – 2021)
-Consilier la Consiliul Legislației (2021-2022).
-Subsecretar de Stat M.A.I. (2022 – prezent).
Este interesant pentru oamenii legii cum a putut ocupa inginerul Petcu, specializat în construcții, funcția de consilier al Președintelui Consiliului Legislativ în perioada 2021-2022. Cum la fel de interesant este cum a ajuns soția lui la conducerea Inspecției Judiciare.
Pentru procurorul care instrumentează cazul, același procuror care a fost și în cazul ”Dincă de la Caracal” este important să verifice dacă Inspecția Judiciară s-a sesizat cu privire la judecătorii care au pronunțat hotărârile judecătorești privind tutorele pacienților, respectiv a judecătorilor care au aprobat actele de vânzare a averilor bătrânilor internați în azilele groazei.
Ținem aproape.

M…. S…… spune:
La toate azilele groazei, procurorii trebuie să verifice și conturile bancare, persoanele împuternicite, modul cum au fost extrase sumele de bani din bănci și cu ce destinație, achizițiile cu produse alimentare, de la ce furnizori, declararea acestora și listele zilnice de alimente pe regimuri alimentare aferente fiecărei afecțiuni a pacientului. Vor constata cu siguranță evaziunea fiscală și spălarea de bani la scară apocaliptică.

J…. spune:
Cer procurorilor DIICOT – STRUCTURA CENTRAL, pentru că la Craiova nu e cazul, să cerceteze lagărul de exterminare a bătrânilor și de jaf și al banilor publici de la CAS DOLJ denumit CENTRUL MEDICAL DE ÎNGRIJIRI PALIATIVE SF. ELENA SRL (34074304) din Craiova, Str. Eugeniu Carada nr.18, afacere controlată prin interpuși de Claudiu Manda și Olguța Vasilescu, interpușii fiind cetățenii turci Demir Ahmet și Erismis Mehmet care au legătură și cu alte achiziții din Turcia controlate de cuplul infracțional Olguța Vasilescu. După ce, în calitatea lor de asociați, turcii au văzut raportările fictive și jaful banilor de la CAS DOLJ, aceștia s-au îngrozit mai rău ca de Vlad Țepeș și s-au retras din azilul morții.

Sursa: olteniamaxima.ro