ADR SUD VEST OLTENIA PĂZEA!A VENIT STĂNESCU! ”LUPUL PAZNIC …”?LÂNGĂ LUP A VENIT ȘI ȘEFUL I.P.J. OLT CU FAPTE DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ ȘI ABUZ ÎN SERVICIU ÎN TOATĂ SPLENDOAREA LOR? CAZUL ”CIOARA ELECTROCUTATĂ DE S.C. DISTRIBUȚIE ENERGIE OLTENIA S.A.” LA VIȘINA ȘI JAFUL FONDURILOR EUROPENE PRIN MODUS OPERANDI ALEXANDRU STĂNESCU ȘI FAMILIA.

 

 • Un material sosit la redacție va produce cu siguranță un șoc electric familiei Stănescu și la vârful I.P.J. Olt după ce va fi înaintat OLAF și M.A.I.
  Ca să pui în fruntea ADR SUD VEST OLTENIA un individ de teapa lui Stănescu Alexandru în Europa anului 2023 este incalificabil, se precizează în material.
  Ce rețele infracționale a creat familia Stănescu, stăpână peste ADR SUD VEST OLTENIA, peste AFIR la conducerea căreia și-au numit unealta Daniel Bărbulescu aflat în relații de cumetrie cu finul Florin Jianu de la Consiliul Național pentru IMM este un armaghedon pe care îl vom prezenta opiniei publice în mai multe ediții, acesta îmbrăcând forma unui rechizitoriu care trebuie să intre în atenția organelor de urmărire penală.
  • Scurtă introducere:
  Luni, 10 iulie 2023 la sediul societății TOMAK a familiei Stănescu în curtea acesteia de la ieșire din Vișina, Județul Olt, pe DN54 către Corabia se produce un incendiu unde ard bunuri în valoare de aproximativ 400.000 euro, bunuri care aparțin societății BIGPORK FOOD SRL administrată de Stănescu Alexandru de la ADR SUD VEST OLTENIA, achiziționate în cadrul proiectului cu finanțare europeană denumit ”ÎNFIINȚARE FERMĂ DE REPRODUCERE PORCINE ÎN ORAȘUL CORABIA, JUDEȚUL OLT”, cu următoarele referințe:
  Proiectul este asigurat din fonduri europene nerambursabile prin PROGRAMUL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE RURALĂ ??? (Corabia este oraș !!!) din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
  Proiectant: S.C. DIAL CONECT SRL;
  Executant: S.C. T DANCOR ROMCONSTRUCT SRL (firmă controlată de frații Dan și Cornel Ciocan de la Rotunda, județul Olt);
  Termen: începere 21.10.2019 – finalizare 21.10.2022;
  Valoare totală a proiectului: 1.784.697 euro din care:
  -finanțare publică prin PNDR: 1.249.108 euro;
  -cofinanțare privată a beneficiarului: 535.589 euro.
  Marți, 11 iulie 2023, la Poliția Corabia s-a prezentat inspectorul șef al I.P.J. Olt, cms. șef Ilinca Nicolae Ionuț împreună cu adjunctul său cms. șef Bădiță Ilie Cristian și cu șeful Poliției Mun. Slatina cms. șef Mihalache Ion Mihai sub pretextul că au venit să servească o ciorbă de pește de Dunăre.
  În realitate însă, aceștia au venit să-i transmită comisarului șef Daniel Constantin, șeful Poliției Corabia să-l ajute pe Stănescu cu pretinsul eveniment, de menționat fiind și faptul că Daniel Constantin nu răspundea comenzilor lui Stănescu care urmărea să-l schimbe de la conducerea Poliției Corabia.
  În aceeași zi, 11.07.2023, Stănescu Alexandru cheamă din nou poliția care făcuse deja cercetări la fața locului pe data de 10.07.2023, dar chipurile nu văzuseră o cioară electrocutată, caz grav, care numai în capul lui Stănescu ar putea fi posibil pentru că atât îl duce mintea pe șeful banilor europeni pe Regiunea Oltenia.
  În aceeași zi, Garda de Pompieri Vișina stabilește ca fiind cauză probabilă a incendiului în care au ars chipurile boxele pentru porci, un arc electric sau o scânteie produsă de la un stâlp ce aparține S.C. DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA S.A. dar care se află la o distanță considerabilă de locul respectiv.
  În data de 12.07.2023, organele de poliție au dispus o expertiză pe care să o facă un expert din Vâlcea care să stabilească cine se face vinovat de producerea incendiului, fără a înștiința însă și DISTRIBUȚIE ENERGIE OLTENIA S.A. Scopul a fost acela ca expertul să stabilească vinovăția S.C. DISTRIBUȚIE ENERGIE OLTENIA S.A. în producerea evenimentului, iar dosarul penal să se închidă cu clasare fără vinovăția vreunei persoane, iar S.C. DISTRIBUȚIE ENERGIE OLTENIA S.A. să-i plătească pagubele lui Stănescu.
  • Cuprins infracțional:
  Pretinsele boxe de peste 400.000 euro ale lui Stănescu nu au ars în locația în care trebuiau să fie instalate până la data de 21.10.2022, data finalizării proiectului cu finanțare europeană, dar care naște mari semne de întrebare întrucât locația nu este una din mediul rural ci una care aparține de orașul Corabia. Ori, fermele de porci nu pot fi înființate în orașe. Sub acest aspect, Ministerul Agriculturii, respectiv domnul Daniel Bărbulescu de la AFIR vor trebui să clarifice legalitatea atribuirii proiectului odată cu achitarea sumelor aferente acestuia de 1.249.108 euro la data la care acesta a fost considerat finalizat (21.10.2022). Același Daniel Bărbulescu împreună cu fiul lui Alexandru Stănescu vor trebui să dea socoteală cu privire la modul în care a fost considerată ca fiind îndeplinită obligația privind cofinanțarea de către beneficiar.
  Concret, din același material sosit la redacție rezultă că proiectul a fost plătit din bani europeni, iar la data de 10 iulie 2023 nu era efectuat nimic în cadrul acestuia, banii fiind spălați prin S.C. T DANCOR ROMCONSTRUCT SRL, iar apoi ”direcționați” pentru achiziționarea de proprietăți în Egipt, la Marea Roșie.
  Semnatarii materialului mai precizează că, pe terenul respectiv există și fosta hală a fermei de porcine a S.C. TOMAK SRL înființată cu ceva timp în urmă de familia Stănescu și s-a urmărit crearea confuziei între o investiție nouă și cea veche, noua hală urmând a avea de fapt o altă destinație.
  • Puneți mâna pe ei și băgați-i la pușcărie!
  Situația este cu atât mai gravă cu cât Alexandru Stănescu este directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, iar miliardele de euro ar putea avea aceeași soartă ca cei 1.249.108 euro.
  Intră în schemă și Paul Stănescu, fratele lui Alexandru Stănescu care i-a promis lui Bărbulescu Daniel un post de deputat în locul lui Grecu Ion-Cătălin pentru ”serviciile” aduse familiei de la nivelul funcției din cadrul AFIR, respectiv pentru considerarea în fals ca fiind implementată proiectul ”BIGPORK” și plata milionului de euro.
  Cât despre șeful I.P.J. Olt, credem că imixtiunea cms. șef Ilinca Nicolae Ionuț într-un caz care nu-l privea trebuie să facă obiectul cercetărilor M.A.I, D.G.A. din cadrul M.A.I. și să intre în atenția domnului chestor de poliție Despescu Bogdan.
  Redacția a sesizat toate instituțiile abilitate să dispună măsurile legale în consecință, să recupereze banii și să pedepsească vinovații.
  Sperăm că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Sergiu Nițu va instrumenta corect acest dosar.
  Vom revenii!

O parte din comentariile cititorilor publicatiei Oltenia Maxima

K…. spune:

24 iulie 2023 la 10:48

Proiectul ”BIGPORK” este de fapt ”MARI PORCI”, ”MARI HOȚI”.

Este clar că acești proști ai școlii sau mai bine zis ai satului de la Vișina au ajuns să controleze IPJ OLT și chiar justiția sau cel puțin o parte din ea.

Lui Ciocan de la T DANCOR nu i-a plătit nimic pentru proiectul cu porcii, acesta asigurând în fals toate facturile pentru efectuarea plății de către Bărbulescu în schimbul altor lucrări publice oferite prin trafic de influență de către Paul Stănescu.

Proprietățile din Egipt sunt identificate în stațiunea Hurghada, cu nume, prenume, valoare etc. Depinde numai de procurorii DNA dacă își vor face treaba.

Odată și-odată acești derbedei tot vor merge la pușcărie ca și mentorul lor Darius Vâlcov.

N… spune:

24 iulie 2023 la 10:53

Din discuțiile purtate la Poliția Corabia rezultă că a vorbit mai mult Mihalache decât Ilinca, iar dacă cineva se întreabă ce caută Mihalache de la Poliția Slatina la astfel de discuții, răspunsul este că Ilinca încearcă să-l scoată în față pentru a vorbii în locul lui crezând că astfel își acoperă traficul de influență și abuzul în serviciu.

Se mai știe că șeful Poliției Slatina, Mihai Mihalache este frate de cruce, dar și de alte nebunii cu Emil Moț (Primarul Slatinei), fiul vitreg al lui Paul Stănescu. Este interesant și faptul că Paul Stănescu l-a atenționat pe Moț că nu vrea să piardă Bucureștiul pentru hoțiile lui și ale CÂRLANILOR din anturaj.

Numai la Olt a fost posibil ca structura ginecologică a unei judecătoare (Mariana Moț) să pricopsească comunitatea cu un șef al DGASPC Olt, apoi deputat de Olt și apoi primar de Slatina.

Tot la Olt este cunoscut faptul că fiul lui Alexandru Stănescu i-a făcut un copil norei lui Paul Stănescu, iar primarul Moț urmează să-i facă curând un copil soției lui Daniel Bărbulescu, asta ca să-l copieze întru-totul pe Darius Vâlcov. Nu viața personală contează ci factura acestor derbedei, infractori, gunoaie sociale care au pus stăpânire pe județ.

J… spune:

24 iulie 2023 la 11:13

Vă dați seama ce căi vor lua proiectele cu finanțare europeană de la ADR SUD-VEST OLTENIA sub îndrumarea lui Stănescu? Chiar nu se gândește nimeni să schimbe animalul de la șefia banilor europeni? Câtă bătaie de joc la adresa angajaților acestei instituții!

Big porcul a trecut înainte și pe la ANRE, grație bună voinței fratelui Paul și probabil de aia s-a gândit că hoțiile lui pot fi decontate și de DISTRIBUTIE ENERGIE OLTENIA dar se înseală grav.

Lucrurile sunt clare: Stănescu și fiul au primit toți banii pentru proiectul cu porcii pe care comisia lui Bărbulescu l-a considerat implementat/finalizat iar acum nu stie cum sa mai dreagă treaba si ii vin în cap tot felul de infracțiuni. Trebuie cerute explicatii la Comisia Europeană despre implementarea unor astfel de proiecte cu ferme de porci în orașe și apoi mai vorbim.

J… spune:

24 iulie 2023 la 12:30

Dragă Ilinca de ce nu l-ai pus pe Toacsen Vasile de la Gorj să facă expertiza pe banii publici ai IPJ? Bine, acum este treaba PT-ului, care a luat dosarul în lucrare totală, dar măcar o recomandare acolo … la ciorba de pește. De fapt în dosar trebuie două expertize: una în domeniul energetic și una în domeniul ornitologic în care expertul să stabilească dacă cioara era sănătoasă la cap când a dat arcul electric în ea și dacă între ea și Stănescu există o legătură.

P…….. spune:

24 iulie 2023 la 12:38

Pai nu, poliția l-a lăsat pe Toacsen expert parte pentru Distribuție Energie Oltenia și și-a pus expertul ei, ca să se asigure că expertiza va ieși așa cum trebuie, adică în interesul lui Stănescu de data asta. Cu altă ocazie se poate și altfel. Depinde de interese.

Dacă dosarul este la Sergiu Nițu, Distribuție Energie Oltenia va plăti cu vârf și îndesat, pentru că dovadă mai mare decât cioara curentată nu poate să existe, iar pentru Sergiu Nițu asta este floare la ureche, cât timp el a clasat dosarul de crimă cu premeditare după câteva luni (dosarul morții lui Gheorghe Laurențiu).

Nu vreți să știți și cine l-a sunat pe Ilinca să-l trimită la Poliția Corabia? Sau înregistrarea discuției din sediul poliției, v-ar interesa?

O să aveți totul.

A…… spune:

24 iulie 2023 la 12:52

În atenția S.R.I: faceți-i un alt dosar lui Stănescu ca să-l jucați cum vreți când îl veți pune șef la PSD, așa … cum se face, pentru că articolul întrunește toate condițiile și nu mai plătiți jurnaliști acoperiți să se chinuie pe căldurile astea să strângă informații despre Paul Stănescu. Vă dau eu și toate firmele clanului Stănescu cu toată evaziunea fiscală și spălarea de bani.

Asta ca să vă pupe și pantofii!

 

Sursa: olteniamaxima.ro