Agenția Națională de Administrație Fiscală,in prezent,a ajuns sa fie și peste constituția României. Chiar a ajuns sa decidă soarta românilor peste ea. ANAF a impus ca experții fiscalii, administratorii și lichidatorii judiciari să fie peste instanțele de judecată. Cum de s-a ajuns aici?…..Prin coruperea justiției bineînțeles! ANAF are puterea maximă să atribuie certificatul de bună purtare, in prezent, sau sa îl ridice oricând vrea acesta, ca un veritabil profesor-diriginte. Prin asta supunând angajatorii cinstiți la faliment și favorizând infracționalitatea fiscală la firmele politicienilor și demnitarilor români, la turci și ruși, chiar dacă au patronatul sub numele unor trepăduși din preajmă.

Legea 85/2006, modificată în 2014, impune ca administratorul/lichidatorul, sub sancțiunea legii penale, ar trebui să asigure imparțialitatea instrumentării cauzei, fata de toți participanții la procedură. Desi se dovedește neconstituționalitatea acestei obligații impuse de ANAF, impunerea să rămâne în vigoare, curat neconstituțional.

Ce contribuție favorabilă pentru români a avut ANAF, ca instituție esentiala a statului, cănd s-a vândut pe nimic ALRO?

Dar cand a vandut pe nimic Petrom si toate bogatiile tarii in calitate de reprezentant al Statului Roman?

Ne aducem aminte că Adrian Năstase, in calitate de prim ministru și Ovidiu Musetescu -ministrul privatizării, in 2000,au vândut ALRO Slatina pe nimic. Bijuteria industriei românești, ALRO Slatina, a fost vândută cu doar 11,4 milioane de dolari. Din timpul  lui Nicolae Văcaroiu, că prim ministru, capitalul social al ALRO când s-a împărțit, SIF-urile, FPP-urile dețineau 40%, unde erau toți șmecherii, ruși și români. ANAF ce ne poate spune despre aceste cupoane de acțiuni?… Unde sunt banii românilor, pentru bugetul de stat?

Valoarea pachetului deținut de stat în ’99, al ALRO, era de 250 -300 de milioane de dolari, conform datelor Băncii Mondiale.  Marco International a venit în România și a mărit capitalul său social, cu ajutorul guvernanților noștri din țară, in 2000,  când s-a început privatizarea și distrugerea unui colos industrial ca acesta, privatizarea uzinei. Ce înseamna asta  pentru economia României? Niciun ban la bugetul statului! …Asta însemna!…. ANAF ce ne poate spune de acest jaf in țara noastră, realizat de firma rusească, Marco International?… Dar d-nul Lucian Heius, șeful ANAF ce ne poate spune?

Compania ALRO era pe profit ,dar s-a incercat în repetate rânduri să fie dusă în faliment de către politicienii roșii pentru a o face cadou la fier vechi rușilor, iar presa de la acea vreme tot trăgea semnale de alarmă, pe cât posibil întârziind, oarecum, agonia și pierderea acestei bijuterii industriale. Însă eforturile presei au fost în zadar, iar ANAF nu și-a făcut deloc treaba legal. A lăsat să se piardă bani de la bugetul statului român!  Bani pentru salarii, pensii, scoli, medicamente, dispozitive medicale ,prestații sociale. ANAF a luat pâinea de gura românilor, cât și a copiilor lor ,și au dat-o rușilor!  Firmei rusești, Mrco international, i s-a permis de către Ovidiu Musetescu, ministrul privatizării, să achiziționeze acțiuni, in mod ilegal, peste limita de 33%, stabilită de Banca Mondială, prin calcule și să ajungă în aprilie 2002 la peste 51% acționariat. Iar statul român ajunge ca in societatea ALRO să mai aibă doar 10 % acționariat, in 2007. Pachetul acesta de 10% al statului în 2007, a fost vândut lui Marco International cu suma de doar 11milioane de dolari. În condițiile în care experții Băncii Mondiale au evaluat vinderea acestei perle industriale românești la cel puțin 250 milioane de dolari. …. ANAF unde este restul de bani de la 11milioane de dolari până la 250 milioane de dolari? …….Că în bugetul statului român nu au ajuns nici într-un fel! Se joacă rusul cu noi și acum cum vrea, pe banul nostru!

Ce contribuție a avut ANAF, instituție importantă a statului, când s-a privatizat Petrom?

Robert Cazanciuc și Victor Ponta, unul după altul, șefi ai  corpului de control al primului ministru Adrian Năstase, președinte al României Ion Iliescu și Viorel Hrebenciuc -presedintele grupului parlamentar din camera deputaților PSD conduceau România la începutul anilor 2000. Ei au vândut Petrom-ul in 2004 la fel, ca pe un fier vechi. O societate care a înregistrat în 2011 un profit de 836 milioane de dolari pe teritoriul României. Profit, de  care românul de rând nu a  beneficiat  de el, pentru că nu a existat în bugetul statului adus  niciodată, din 2011 încoace. Au dat controlul economiei și politicii românești către austrieci! Petrom a fost vândut pe 669 de milioane de euro, iar profitul aceste companii pe 2011 se apropia de un miliard de euro. Petrom, o putere economică românească!   Deci cine controlează ALRO, Petrom, controlează  și România, din 2004, până-n prezent! Năstase se bucura de mama focului că  noi români am avea  un parteneriat cu austriecii. ….Nici pe departe nu a existat, din 2004 încoace, niciun parteneriat! Austriecii primeau gazul și țițeiul românesc pe nimic! Ăsta este adevărul! Ce obiectiv de lucru avea ANAF, atunci la vremea aceea?  Și de atunci în continuare până în prezent?…..Ne poate spune lăudărosul Lucian Heius, șeful ANAF pe țară?

In momentul dării pe nimic  austriecilor, SNP-Petrom avea pe teritoriul României 600 de stații PECO. O stație, cu tot: pompă, depozit și terenul pe care ființa, valora  la vremea aceea 100 de mii de euro. A da pe un preț de nimic Petrom, in 2004, de către politicienii roșii, a însemnat subminarea economiei naționale și înrobirea romanilor. Vânzarea Petrom a luat de la bugetul statului veniturile toate, pentru salarii, pensii, sănătate, prestații sociale, investiții infrastructură etc. Cum justifică Lucian Heius neglijența asta profesională și reaua voință a ANAF-ului, privind pierderea acestor venituri din bugetul statului român, cauzată de vinderea ca pe un fier vechi a Petromului?

Rafinăriile, stațiile de benzină, sondele, infrastructura, terenurile, plus uriașul rezervor de țiței și gaze naturale,  le-am dat pe nimic, doar pe un profit de doi ani al companiei Petrom, 2 miliarde de euro. Restul de bani ai poporului român unde sunt? …. Răspundeți cei care lucrați în ANAF!

Topitoria din mijlocul  Slatinei și legătura cu un lucrător ANAF, Florin Balteanu, spune multe  și în București, la sediul central, și în teritoriu, despre această instituție a statului român total împotriva poporului nostru,  in prezent, ANAF!

Bălteanu este pus șeful ANAF Olt de către rusi, turci sustinuti de cozile de topor din PSD, PNL si UDMR, ca o un paravan pe care scrie că acest „clovn” ( Bălteanu) , împreună cu subordonații săi vor imultii in județul Olt  banii pierduți odinioară la bugetul statului, după care se va vedea o înflorire a economiei oltene! Doar praf in ochii alegătorilor PSD! Și sunt multi în Olt!…..Dar asta poate condiționat fiind de apariția unor noi topitorii de aluminiu între instituția d-mnealui ANAF Olt  și Consiliul Județean Olt, chiar în buricul municipiului Slatina!

ANAF, ca reprezentant al statului român a fost părtaș la toate ilegalitățile, de unde s-au pierdut banii mulți, folositori românilor!  Siderurgia românească a fost dată pe mâna rușilor pe nimica, doar a nimici puterea economică a României! …..Unde sunt banii românilor d-nule Heius? …ANAF a contribuit la  înstrăinarea avuției poporului român, pe un preț de nimic! Acum rușii și turcii îl bagă la înaintare pe Heius, Balteanu, Pirvuletu sa promită pe posturile de televiziune, că ANAF va face să curgă bani multi în buzunarul bugetului de stat, folositori românului de rând? …..Dar de unde bani? Când cu voința lucrătorilor ANAF, românii au pierdut mulți bani din vistieria statului român, prin politicienii care au dat toate bijuteriile industriale pe un preț de fier vechi rușilor și turcilor. Sentința capitală trebuie aplicată tuturor care fac parte din actualul ANAF, care nu au vrut niciodată să strângă banii folositori românilor în bugetul de stat și care au practicat ilegalități cu judecători sindici, bănci comerciale și firme de insolvență (Emil Gros), înstrăinând bunurile noastre altor popoare! Este nevoie ca ANAF, Ministerul Public, Ministerul Afacerilor si Internelor, Justitia sa treaca IMEDIAT sub controlul total al Statului Roman.

Este nevoie ca alde Balteanu, Pirvuletu, Heius sa mearga de urgenta acolo unde le este locul excrocilor si vanzatorilor de neam si tara.

Mai nou ANAF actioneaza in HAITA. A constatat ca daca se asociaza cu mai multe institutii de teapa lor aduce mai multa paguba cetateanului roman neafiliat politic. De exemplu alde Balteanu de la ANAF, se asociaza cu alde Daniel Barbulescu – curierul geamantanelor de bani si tablouri ale lui Darius Valcov, pe vremea cand esra ministru de finante, in cotetele caprelor din Osica, judetul Olt de ajunsesera caprele din Osica academicieni in arta teatrala, inscaunat la AFIR SV Oltenia in functie de decizie, Elena Filip de la Directia de Imbunatatiri Funciare, si Reli Stefanescu – Directia Juridica, ambele de la MADR, Barbu Florin alaturi de Cornel Popa de la ANIF si astfel pot sa JEFUIASCA mai usor organizatiile de udatori constituite in sistemul de irigatii Bucsani – Cioroiu, Terasa Piatra Olt, judetul Olt.

In conditiile in care Agentia de Imbunatatiri Funciare (ANIF), prin lege este singurul furnizor de apa de irigatii pentru organizatiile de udatori si nu livreaza nici un strop de apa, AFIR (Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale) intocmeste in fals Proces Verbal de Constatare precum ca organizatiile de udatori nu au livrat apa care fermele agricole asa cum prevedea contractul de finantare. Degeaba organizatiile de udatori arata ca ANIF cu rea credinta nu a livrat, la aspiratia pompelor de punere sub presiune, apa de irigatii la un nivel optim si dinamic, pentru ca nimeni nu le asculta.

Desi Procesul Verbal de Constatare este intocmit de inspectori care sunt cercetati penal pentru fals, uz de fals, abuz in serviciu (Adrian Popescu – dosar 2010/54/2017 actual aflat pe rolul ICCJ), si nici nu este semnat olograf, acelasi ANAF pune, ilegal in executare procesul verbal de constatare intocmit de AFIR iar instanta se face ca nu vede evidentele neregularitati de executare silita (exemplu, Sentinta 38 din 10.02.2023 emisa se Curtea de Apel Craiova in dosarul 624/54/2022) si dispune executarea organizatiilor de udatori desi coniventa dintre ANIF, AFIR (ambele sub comanda Elenei Filip de la MADR), ANAF si Instanta este evidenta.

Florin Badescu