Ingrozitoarele episoade din viata societății românești prin care poporul român a fost obligat să suporte jugul bolșevicilor până în zilele noastre au fost momente de disperare și, de multe ori, năpăstuiții sorții, victimele criminalilor, au cerut ajutorul lui Dumnezeu pe care l-au crezut că este indiferent de soarta lor și că i-a uitat în ghearele diavolului.
Anii au trecut si mulți dintre cei care erau etichetați si condamnați ca dușmanii poporului au scăpat din inchisorile comuniste și o parte dintre ei au trăit și momentele când au revăzut noua societate după 1989,societate condusă tot de comuniștii de dinainte care au gândit o nouă strategie pentru supraviețuirea bolșevismului, de data aceasta sub eticheta democrației.
Ne readucem aminte acele momente de respingere a Regelui Mihai venit în România ca orice cetățean liber într-o tară, așa zis liberă, dar în realitate aceasta era o țară controlată la sânge de Mafia bolșevică instaurată la putere după Revoluția din 1989 și care a produs până zilele noastre acele traume care a împiedicat dezvoltarea noastră ca nație.
După cum bine stim,după Revoluţie, la 25 decembrie 1990, Mihai I, însoțit de mai mulți membri ai familiei regale, sosește pe aeroportul Otopeni și intră în țară cu un pașaport diplomatic danez, obținând o viză pentru 24 ore pentru a merge la Mănăstirea Curtea de Argeș, unde intenţiona să se reculeagă la mormintele antecesorilor săi regali și să asiste la slujba religioasă de Crăciun. Însă, în drum spre Curtea de Argeș, Regele și însoțitorii săi sunt opriți de un baraj al Poliției, sunt conduși din nou la aeroport și obligați să părăsească țara.
Este unul dintre momentele adevărului despre România alături de crimele de la Revoluție si mineriade care demonstrau că țara noastră nu era un stat de drept, cum de fapt nu este nici acum, și că autoritățile străine erau avertizate de toate acele evenimente pe viu că, în realitate, nu se poate vorbi de niciun stat civilizat.Și poporul român stia toate aceste aspecte, ca si acum.
Mândria de a fi român este umbrită de toate aceste evenimente murdare produse de clasa politică ce încalcă drepturile unui popor.
Poporul român a avut tot mereu speranță, pe care și-a pus-o într-o clasă politică care să-i reprezinte interesele, dar evenimentele prezente confirmă tot mai mult crima din societatea românească, urmare a caracterelor stricate ale politicienilor noștrii.

Il auzeam pe premierul Ciucă că nu poate face reformă administrativă pentru că ar strica stabilitatea.Despre ce stabilitate este vorba?! Aceea care a compromis idea de dreptate și legalitate?! Se răsucesc în mormânt eroii neamului, inclusiv cei care au pierit la Revolutia din decembrie 1989!

Cum se fură în administratia publică se cunoaste nu numai din rechizitoriile si celelalte acte de urmărire penală al justitiei, dar și din legile stricate cu scopul de a favoriza dezmățul pe banul public tot mai puțin și tot mai vânat si adunat prin alte mijloace, de mărirea lui prin taxe si impozite tot mai mari și tot mai numeroase. S-a tot zvonit -unele dintre ele- taxa pe Soare, pe parcarile din domeniul public si nu este de mirare dacă taxa pe aerul inspirat nu se va pune în curând!
Pentru că tot ce este al Universului nu poate fi decât al statului mafiot care cere tot mai mult si care dă tot mai puțin poporului sclav!
Toate acestea se întâmplă pentru că an de an veniturile angajaților trebuie să crească și acest lucru este o continuare a ,,metastazelor administrative” din trecut când administrația publică a fost ,,canonizată” și i s-a dat harul mafiei, dar și autonomia față de stat- stat in stat- să- și stabilească singuri salariile si celelalte drepturi ce l se cuvine doar acelora care sunt dictatori prin acte normative murdare, fără principii si valori.
Administratia, după cum se observă, este compromisă de caracterele stricate ale persoanelor care au obținut funcțiile prin apartența la un grup sau altul politic, de interese, si nu numai.
La fel cum au fost recrutați si politicienii. Cercul vicios este unul care aduce în discuție statul bolșevic.
Si această stabilitate o vrea iată clasa politică actuală capabilă să dărâme orice speranță de mai bine pentru poporul român.
Insă interesele clasei politice se întrepătrunde cu interesele unei justiții tot mai aservită acesteia și viceversa.
S-a scris atât de mult despre prescripție în ultima perioadă de timp incât nici hârtia nu mai suportă. Nu se spune însă cum poate să existe dosare in lungi perioade de timp, perioade de ani de zile, pe rolul unor instituții ale justiției române fără ca ele să fie soluționate în termenul legal și fără ca actele criminale ale acestor funcționari care tergiversează cu scop, prin acte de corupție, să fie sancționate.
Nu-i mai puțin adevărat că statul român este fragmentat pe instituții care sunt conduse de funcționari ce acționează mai nociv ca aceia din perioada totalitară ,comunistă în văzul tuturor și al instituțiilor europene si nod- atlantice.
Cu alte cuvinte, Ceaușescu este prezent peste tot, în toate instituțiile, fiecare dintre conducătorii instituțiilor, așa zis democratice, au devenit niște dictatori.


Pentru a estompa corupția odată cu înființarea DNA au apărut apoi si alte strategii, respectiv, colaborarea dintre DNA si SRI, modalitate de a face un progres în susținerea luptei anticorupție prin crearea unui organism care să fie deasupra intereselor locale, respectiv, a independenței nocive a magistraților, polițiștilor ca organe de urmărire penală, dar care, cum se demonstrează și în prezent, prin independența lor susțin corupția și protejează clanurile din teritoriu.
Mafia insă nu a stat degeaba și prin CCR a instituit o blocadă împotriva activității DNA si SRI, pe motiv că SRI nu este organ de urmărire penală, fapt ce nu putea fi nicidecum purul adevăr. SRI avea rolul de a furniza informații ca un simplu denunțător, informații ce ajungeau astfel la organelle de urmărire penală.
Numai că în capcana acestora ajungeau marii mahări ai politicii si justiției române,indivizi corupți,fără exceptie, inclusiv Judecători ai CCR.Cum de altfel s-a si întâmplat.
Strategia Mafiei a blocat astfel activitatea multor instanțe care fie au fost suspendate dosarele penale pe motiv de sesizare a CJUE sau au fost înlăturate toate acele probe produse de SRI. S-au achitat astfel mulți dintre infractorii români care, ulterior, au cerut despăgubiri de la statul român pentru motivul de represiune nedreaptă si de prejudiciu adus persoanei în cauză.
Dar represiunile tip bolșevic nu au încetat. Procurorul Șef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost demisă și mulți dintre procurorii DNA au fost puși sub inculpare.Fenomenul Putin nu s-a oprit aici.
Insăși profesiile juridice au fost controlate de Mafia care dictează în afara Constitutiei cine să aibă profesia de magistrat, avocat sau notar.
In acest sens, să reamintesc faptul că avocații care au dobândit această calitate printr-o asociatie privată, asa cum spune si Legea 51/1995,modif. condusă de unul dintre reprezentanții săi, Pompiliu Bota, care a constituit-o în baza hotărârilor judecătorești și asa cum sunt și cei care fac parte din gruparea ce are rădăcini în comunism, numai că acestia din gruparea condusă de BOTA au fost puși sub inculpare, condamnati și, ulterior, fără nicio altă procedură nu au mai fost primiți în instanțe.Privatizarea justitiei este edificatoare prin acest act ilegal de corupție instituțională, și nu numai!
Profesiile in totalitatea lor trebuie să fie acordate in baza prevederilor Constitutiei. Prin urmare si in acest caz, al profesiilor juridice , trebuie să se respecte Constituția și în baza acesteia profesiile juridice se acordă de către Institutiile de învățământ și nu de SRL-uri constituite de Mafia organizată la nivelul statului , fără principii, fără valori și cu scopul vădit de a perturba societatea si a institui principiile Mafiei.
Recentul eveniment prin care s-a respins includerea României în spațiul Schegen este o altă situație care dă dreptate criticilor și luptătorilor împotriva statului roman de clan.Niciun stat nu poate fi considerat civilizat atâta timp cât el produce prejudicii poporului!
Pe Gheorghe si pe Ion, poporul român, îl interesează ca România să fie prosperă, sigură și ca popor să-i se dea dreptatea cuvenită, să trăiască în armonie și bunăstare,iar hoții să fie pedepsiți.
Se remarcă de asemenea stilul lui Putin în abordările politicienilor în această problemă, respectiv, de a se ocoli cauzele esențiale ale refuzului de a se primi România în spațiul Schegen și, nu in ultimul rând, legtimitatea măsurilor dispuse de țările care se opun aderării.
Dar cum spune proverbul, clasa politică nu-și vede bârna din ochiul său!
Mai mult, răzbunarea prin blocarea activității unor companii străine este o modalitate patologică si care amintește de trecutul bolșevic care compromite orice act diplomatic și, nu în ultimă instanță, se poate considera că România este o țară primitivă.
“Democraţia trebuie să îmbogăţească arta cârmuirii, nu să o sărăcească. România, ca şi toate ţările din Europa, are nevoie de cârmuitori respectaţi şi pricepuţi.” Regale Mihai I.

ȚULUȘ MARIN