Periodic, oricare ar fi șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală, dar mai ales actualul, Lucian Ovidiu Heius, numit de premierul Ciucă, au ieșiri în fața presei, cu grandiozitate, ca intr-un fel de sărbătoarire a prostiei, facandu-se  de tot râsul, prin declarațiile lor  date jurnaliștilor.

Nu credem că este o glumă mai proastă ca asta, spusă repetitiv de fiecare șef ANAF, adus de PSD sau PNL la conducere, in fața presei, cât și de cel actual, Heius: „ …..îi vom impozita pe bogați, de la cel mai mare, la cel mai mic!” Îi aducem la cunoștință, noi, cei de la Liga Dreptății, niște cazuri de bogați,din categoria mare, dar și penali până în gât! I……..ați auzit d-nule Heius de judecătoarea Florentina Stana,  șef secție Contencios Administrativ și Fiscal din Tribunalul Olt, care învârte bani multi, neimpozitati, pe o mașină care de fapt, nu există, ci doar ca o  tranzacție fictivă, ce acoperă o mită de 10 000 de euro?.. De unde sunt acești bani, de fapt? Sunt impozitați? ….Ia vedeți d-nule Heius

A ajuns cumva la urechile lui Lucian Heius și cazul cu această consilier juridic din AJFP Olt, Constanța Evghenie  care împreună cu soțul ei Ilie Laurențiu Evghenie, asigurau tranzacții fictive, lichidând un cont cu suma de 35.000 de euro, deschis la BRD? De unde sunt acești bani? Sunt impozitați? …..Și a tot mutat banii ăștia, spre zări, nici până acum cunoscute……Știi d-nule Heius, că tot această Constanța Evghenie, subodonata matale, in 2021 a lichidat și un cont de 100.000 de lei, deschis la Banca Transilvania?  ……Ai idee d-nule Heius de unde avea acești bani familia Evghenie,…..că minciuna asta a Constanței Evghenie  nu prea tine, că ar fi avut proprietăți în Pleșoiu, case, terenuri și nici minciuna că ar mai fi avut un apartament, in plus, pe lângă cel real existent, in Primăverii! ….De fapt de unde sunt banii?…Sunt impozitați?….Ia controlează d-nule Heius și da un răspuns public, tot în conferințe de presă!…..Că sa te lauzi cu lucruri înfăptuite, nu cu vorbe goale neacoperite de fapte!

Noi cei de la Liga Dreptății am relatat și ne întrebăm in continuare de proveniența sumelor acestora, din manile celor două inse penale, judecătoareai Florentina Stana și Constanța Evghenie, de altfel prietene foarte bune, cu business-uri comune și prospere pe bani multi spălați?!

Îl cunoașteți d-nule Heius cumva pe avocatul impostor Cosmin Vladimir Rosulescu? Mult mediatizat in presa de anchetă!… Reprezentat ilegal al BRD, de ani buni, ce bântuie prin activitatea de insolvență a multor firme din Romania, distrugandu-le și achită sume fără număr de zeci și sute de mii de lei și euro la judecătorii cu care interacționează in procesele de insolvență pentru a-și fabrica  hotărâri, sentințe, încheieri, prin care îi recunosc falsa calitate de reprezentant BRD?…….. Află matale ,d-nule Heius , de unde are acest șobolan speriat, Cosmin Rosulescu, acești bani de a da șpagă la judecători și vezi dacă sunt impozitați de instituția pe care o conduci mata !…….Că noi cei de la Liga Dreptății asta așteptăm să aflăm, din anchetele jurnalistice făcute de-a lungul timpului despre acest individ penal!

….. Cu adâncă obstinație spusă, declarația lui Lucian Heius: ,,îi vom impozita pe cei bogați de la cel mai mare la cel mai mic”, ne  face să bufnim in râs și mai mult , având în față dovada realității , in cele menționate mai sus !

……Cum sa ii impozitezi pe cei bogați din Romania, când tocmai ei, angajați ai fiscului  sunt cei mai bogați, din banul public, cu toți politicienii, procurorii  din România?…..D-nul Heius, noi toți jurnaliști de investigații din patria noastră dragă, te sfătuim ceva:  când te  duci matale cu salariații ce ii coordonezi la bogătașii ăștia penali, până la finele anului, pe cei ce au încălcat legea fiscului să îi arestezi, să iei cu dumneata  un procuror, un securist și un jandarm,  să îi cotonogești în bătaie  și direct să îi vârî in pușcărie, slusiti în bătaie, chiar dacă sunt colegi matale de breaslă din ANAF, afiliați politic bine, din oricare judet, cât și din capitală! ….Că sincer  pare-mi-se cu ei ar trebui să începi, prima dată, cu cei din institutia ce o coordonezi!……..Să le iei la puricat viloaiele și mașinile de lux, pentru care nu pot justifica legal, în niciun fel, sumele de bani  cu care le-au achiziționat și pentru care nu au plătit nicio taxa până acum la bugetul național.

Credem că și Lucian Heius, cât și antecesorii lui, de până acum numiți politic, la conducerea ANAF nu cunosc fișa postului, in care lucrează!….Cum să spui matale, d-nule Heius, asemenea lucru,  tu ca șef ANAF, numit de d-nul general Ciucă,  în fața presei, că te vei ocupa de impozitarea averilor celor mai bogați în România, când în democrația asta  neaoș românească, tu ca fisc, tot ce ai făcut până acum și ceea ce faci si in prezent, este sa protejezi toate afacerile de partid pe banii contribuabililor, români de rând …..Vii de fapt să ameninți aiurea! …..Că mata cu instituția ANAF, nu aveți ce sa le faceți gangsterilor politici din România, bogați până peste poate ilegal și fraudulos! Nu acești „barosani” politici te-au numit pe d-mneata, d-nule Heius, in funcție? …..Cât de plecat cu sorcova trebuie sa fii Lucian Heius să faci asemenea declarații în conferințele de presă televizate?….Nu vezi ce se întâmplă în teritoriu?…..V-am sfătui, noi românii, pe d-voastră d-nule Heius, dar și pe antecesorii d-voastră, cât și pe toți angajații agenției, pe care o conduceți, să aflați cum este să plătești salariile angajaților  în prezent în România și cum este să plătești în continuu abuziv taxe și impozite, cu tot cu mii de regularizării, din urmă, pe ce ai mai plătit odată, de două ori, etc!…..Sigur nu cunoașteți acest lucru și de aia declarați bălării în întâlnirile televizate cu presa!

Pe deasupra, aș vrea să ne oprim la cum a formulat  declarația din 17 iulie a.c. Lucian Heius, șeful ANAF, national, in fața presei, de ne-am crucit, nu alta, când d-nealui a spus, citez:  „De acum ….ne vom ocupa de averile celor bogați care nu au fost impozitați și care nici până acum nu și-au declarat veniturile” ……Pai până acum, timp de 32 de ani, Agenția Națională a Fiscului in Romania ce a făcut?….Această declarație a lui Heius ne deruta mult ……De ce am mai avut 32 de ani ANAF in România?……Că nici țiganii din Strehaia, Cornetu și Sintești, dar nici politicienii, procurorii, judecătorii, toți penali, nu au cum sa justifice niciun leu și niciun bun, al lor și al generațiilor următoare lor, ca fiind legal obținute și de acum încolo, in alti 32 de ani!

O altă declarație de presă a lui Lucian Heius, șeful ANAF,  ce ne-a izbit ca un trăsnet pe noi, cei din presă, dar și pe românul de rând, din 22 iulie a.c., ne atrage atenția și mai mult asupra instituției pe care o conduce domnia sa, total defectuos, in 2022. Citez: „……inclusiv de pe rețelele de socializare, respectiv, Facebook, Instagram, etc, pot fi prinși cei bogați, care nu și-au declarat averile și nu și-au plătit impozitele” ….Aaaaa! Am înțeles acum!…. Hai că a venit și justificarea ineficienței și inactivității ANAF in România, din ’90, încoace!….Deci până acum, de 32 de ani, nu s-a purces la ai lua la întrebări pe bogătanii din partidele politice, din justiție și din fisc, de către ANAF, pentru că salariații acestei instituții nu aveau instrumentele de lucru necesare lor, respectiv Facebook și Instagram!…..Acum, sincer, că toți cei din politică, justiție și fisc, care încearcă să evazioneze statul cu vreun leu, vor fi cu siguranță, găsiți și  în gaură de Facebook sau de Instagram! …. Vor  pune poprire și pe contul de Facebook și Instagram, angajații lui Heius, in anul acesta, 2022 și va recupera banii din taxele și impozitele celor bogați ce nu pot de 32 de ani să justifice niciun leu din sumele imense ce le-au avut și ce le au în prezent, cât ar fi ei de politicienii, procurori, judecători, agenți de la Garda Financiară.

Cum poate sa afirme Lucian Heius, șeful ANAF,  tot in 22 iulie  a.c., in plină conferință de presă, susținută în sediul national, cu tupeu și fara nicio conștientizare a rușinii,  că: „….. ar  cam fi timpul să impoziteze averile ilegale, banii netaxati acum” ….. după umilința de 32 de ani, mâncată pe pâine de orice român de rând, care a incercat sa fie întreprinzător in tara sa și să asigure producție și locuri de muncă, printr-o firmă înființată de el, fără a cotiza la un partid, procuror, judecător  sau angajat al administrației financiare din teritoriu?…….Noi credem că șeful ANAF, Heius, înainte de întâlnirile cu presa,  ia ceva halucinogene pe nas sau pe venă direct, ce îl duce cu mintea în plin extaz dintr-un paradis fiscal.

Pe lângă inepțiile debitate de Lucian Heius,  in fata corpului de jurnaliștii ,in repetatele conferințe ANAF, televizate, din vară, încoace  ……mai dă dovadă și de faptul că este agramat. De exemplu în conferința din 22 iulie: „……da, știu, ii voi deranja pe foarte multă lume” ( n.r. -referitor la bogătașii pe care Heius vrea sa-i scuture de bani, din averile colosale ilegal întemeiate  de-a lungul a 32 de ani, pe șmecherii politici,  din justiție și fisc și generațiile lor de copii și nepoți) . ….Ce vreți! …. Dovadă mai vie a incompetenței  și analfabetismului  în ANAF, ca de altfel în mai toate instituțiile patriei noastre!…….Așa s-a întâmplat în toate instituțiile din administrație când politicul și-a vârât coadă și și-a numit dobitoci, care sa slujească doar interesele de partid și de campanie ale politicienilor sus puși!…….Adrian Năstase, Dan Ioan Popescu, Calin Popescu Tăriceanu, Rodica Stanoiu,  Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Elena Udrea, Paul Stănescu, Florin Câțu, Nicolae Ciucă,  Marcel Ciolacu, ……și lista poate continua la nesfârșit!

Am incercat, într-o formă umoristică să reflectăm, în rândurile de mai sus, prestația lui Lucian Heius, ca șef al unei instituții importante în România, ANAF-ul, cât și a înaintașilor lui la conducerea respectivei instituții,  văzută și consemnată de toți colegii mei din presă, ani la rând,  care   au tot tras semnale de alarmă, că administrația fiscală românească este in detrimentul dezvoltării economice românești,  care mai nimic nu a făcut în ceea ce privește controlul financiar pe teritoriul statului nostru, în a opri risipa de bani publici și a ajuta la dezvoltarea  investitorilor  români, ca într-un stat ce se dorește capitalist….. Însă, trebuie să recunoaștem că în anul acesta, 2022, de criză mondială, economică,  energetică, alimentară și industrială, și din partea cealaltă, de la cei din  UE au tot venit semnale similare presei românești, atrăgând  atenția guvernului Ciucă, din ce in ce mai mult, să se ocupe mai îndeaproape de evazioniștii fiscali, care sunt prea multi, ca buruienile înmulțite pe un pământ nesapat și neplivit, de cei care 32 de ani au spălat bani mulți, de  taxele neîncasate de la bogătașii cu averi și bunuri  ilicite din țară, pentru că au ajuns să bată la ochii celor din comunitatea europeană  și dincolo peste Ocean, SUA …..Și acum fie vorba intre noi ……știm foarte bine că premierul Ciucă este omul americanilor!….Chiar așa de rușine să se facă d-nul general Ciucă la Casa Albă cu politicienii, judecătorii ,procurorii penali cu averi și mașini de milioane de euro, nejustificați în niciun mod  32 de ani ,in fața ANAF-ului ?

De fapt dacă analizăm mai bine declarațiile lui Lucian Heius, șeful ANAF, in repetatele conferințe de presă, din sediul național al fiscului, București, in luna iulie a.c., cele mai multe, că acum in toamnă au cam tăcut mâlc, ne putem da seama că de fapt acesta este un flagrant anunțat dinainte de către cei de la fisc ,pentru cei ce au averi colosale ilegale, in ultimii 32 de ani …..Și cine au aceste averi imense și bunuri ilegal obținute, nejustificabile fiscal  în România?…..Simplu! …..Politicienii ca: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, posesoare a unui „cuibușor”  de 4 milioane de euro  neimpozitati, în Boita, Maramureș……. Sorin Blejnar,  fost șef ANAF și uns bine politic de toate partidele cu bani neimpozitati cu luciuri  de apă concesionate in Deltă …. Adrian Năstase, fost prim ministru ce a vândut Romania la fier vechi pentru milioane de euro neimpozitati  de la austrieci și elvețieni  și apoi transformați în cadouri primite de la mătușa Tamara ,….bani băgați în propriul buzunar,…. Rodica Stanoiu, supranumită „mama ocrotitoare a  țiganilor” , pe sume de milioane de euro, bineînțeles neimpozitati  vreodată … băgați în propriul buzunar …..Liviu Dragnea, fost șef PSD   ……Viorica Dancila, fost prim ministru,……. Elena Udrea fostă șefă  la Ministerul  Dezvoltării, Lucrărilor publice și al Administrației, cu șpagă din energie de 5 milioane de euro,….. Paul Stănescu, președinte de CJ Olt și fost ministru în aceeași instituție în care a activat și  Udrea, prin obținere de șpăgi neimpozitate de sute de  milioane de euro……că doar Ministerul Dezvoltării a dezvoltat afacerile și banii negri  de campanii pentru politicieni pesedisti și penelisti la greu! Pe Emil Gros care a falimentat 5000 de firme romanesti iar patrimoniul acestora a trecut in buzunarl sau si nu a fost impozitat pe veniturile dobandite desi canalele media au prezentat si demonstrat ca Emil Gros a obtinut, numai din tranzactia Mintia, suma de 5 milioane lei la care nu a platit la bugetul de stat nimic.

Ce am putea să mai zicem?….In continuare noi românii de rând suntem luați de proști, așa pe față!……In 2022 vedem vile la interlopi, afiliați politic la PSD și PNL,  de sute de milioane de euro, neimpozitate, care au răsărit ca ciupercile după ploaie, mașini de sute de mii de euro la angajații care au lucrat toată viața la stat …..Toți aceștia nu pot justifica nimic din ceea ce au in prezent…..Și nici nu ai ce să le mai faci acum, pentru că a trecut prea mult timp  in cazul celor mai mulți!…. Faptele s-au prescris! . ..Sunt mulți care au devenit bogați peste noapte și nu știm cum ! Dam peste ei la tot pasul sau dau ei cu mașina, de sute de mii de euro, neimpozitati, peste noi!…..Vilele și averile  procurorilor, vameșilor,  agenților de la fosta Gardă Financiară, a foștilor șefi ai Fiscului, de-a lungul timpului …….. Cum se face că pe toți aceștia, menționați mai sus nu i-a întrebat nimeni nimic 32 de ani la rând ?Pe ei și pe generațiile urmașe lor? …..Unde și ce a făcut justiția și DNA-ul din România?….Au mai funcționat aceste instituții în ultimii 30 de ani?

Cu siguranță și în acest an, vedem că activitatea celor de la ANAF, se rezumă doar   la a prinde  două băbuțe de pe lângă o piață agroalimentară, că  săracile femei, la o tarabă nu au loc, din cauza samsarilor piețelor, care vând și ele două fire de praz, iau banii și nu ii declara la fisc ca venit, domne!……Ce activitate de nimic a unei instituții ce mănâncă bani multi, ca ANAF-ul, are România în 2022!….Atât poate să facă ANAF-ul in prezent?……. Sugrumată instituție a ajuns  aceasta, in România, de proprii ei șefi, afiliați bine politic, de justitia coruptă și avidă de șpagă, de partidele politice care învârt banul public cum vor!

De asemenea la Tribunalul Olt sunt sapte judecatori care a primit spaga sume intre 10.000 si 30.000 de euro pe care nu le-au specificat in declaratiile de venit si implicit nu au achitat impozitul cuvenit catre bugetul de stat pentru venitul din spaga dovedita de mas media. Seful ANAF Olt a primit de la avocatul Cosmin VLADIMIR Rosulescu in data de 11.06.2021 suma de 93.000 lei, de asemenaea acelasi avocat VLADIMIR Rosulecu  a virat  catre Corneliu Botnariuc, asociat coordonator in cadrul EDGE SPRL Bucuresti, tot in data de 11.06.2021 suma de 81.000 pe care nu a cuprins-o in declaratia de venit si nici nu a achitat catre bugetul de stat impozitul aferent acesteia, ceea ce demonstreaza ca sunt organizati intr-o grupare infractionala. De ce legea este pentu unii MUMA iar pentru altii CIUMA???

Florin Badescu