Cazul șefei Secției de Contencios Administrativ și Fiscal de la Tribunalul Olt ia amploare. Vă spuneam săptămâna trecută că judecătoarea Florentina Stana a întreprins în cursul acestui an o tranzacție fictivă pentru a justifica astfel, să zicem, o mită de 10.000 de euro. Potrivit celor menționate în declarația de avere pe 2022, șefa Secției de Contencios Administrativ și Fiscal ar fi vândut un autoturism marca Toyota Corolla unui oarecare Ilie Laurențiu Evghenie din municipiul Slatina. Însă persoana în cauză nu este una oarecare, venită de la mica publicitate, ci este chiar soțul unei consiliere juridice de la Finanțele Publice Olt, o salariată care reprezintă instituția respectivă în procesele ținute la Tribunalul Olt, la Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. La această Secție, șefă este chiar magistrata implicată în ,,spălarea de bani”. Din datele tranzacției rezultă că persoanele implicate în presupusa ,,infracțiune de spălare de bani” s-ar cunoaște extrem de bine și că ar avea anumite legături de interese pe dosare judecate la Tribunalul Olt. În ce constau mai exact aceste legături suspecte și pe ce spețe? Îi lăsăm pe procurorii DNA să rezolve misterul. Noi doar vă prezentăm faptele!!! Așa cum subliniam și săptămâna trecută, tranzacția respectivă este presupus fictivă din considerentul că autoturismul Toyota Corolla, considerat obiect al tranzacției, nu ar exista și în fapt. Până la această oră, aceste acuzații grave n-au fost dezmințite de niciuna dintre părțile implicate în presupusa tranzacție. Singura reacție din partea magistratei Florentina Stana a fost aceea de a-și vărsa nervii pe angajații Primăriei Curtișoara pentru faptul că au ,,îndrăznit” să pună la dispoziție informațiile solicitate. O obligație legală, prin care ne-au parvenit date care aruncă în aer acest caz, dar și credibilitatea respectivei instanțe. Din informațiile legale oferite de Primăria Curtișoara, reiese așadar clar faptul că autoturismul marca Toyota Corolla nu există pentru că niciodată n-a fost declarat la Direcția de Taxe și Impozite din localitate. Și asta în condițiile în care familia magistratei Stana își are domiciliul (de ani buni de zile) în localitatea Curtișoara, iar legea prevede un termen maxim de 30 de zile pentru declararea oricărui bun achiziționat supus impozitării. Dar nici la Primăria Slatina lucrurile nu par să stea mai bine pentru toți complicii implicați în această poveste urât mirositoare. În urma acestei tranzacții, autoturismul marca Toyota Corolla ar fi trebuit să apară înregistrat pe numele cumpărătorului, pe numele lui Ilie Laurențiu Evghenie. Însă Toyota Corolla nu figurează nici pe acest nume.

De ce? Pe numele soților Evghenie figurează doar un apartament situat pe strada Primăverii și o Dacia Logan. Atât! Aceste informații vin și dau amploare acestui caz. Speța îi pune chiar într-o situație extrem de gravă pe soții Evghenie!!! Și asta pentru că în 2021, consilierul juridic de la AJFP OLT, Constanța Evghenie, declara oficial că în urmă cu un an de zile, în 2020, ar fi achiziționat o casă de locuit și două terenuri în comuna Pleșoiu, dar și un alt teren în Slatina. Iar în 2022, Constanța Evghenie punea în declarația de avere informația că în cursul anului 2021 ar fi achiziționat încă un apartament în municipiul Slatina. Numai că în realitate lucrurile nu stau deloc așa. Iar toate aceste tranzacții au fost, la rândul lor, tot fictive. Din datele puse la dispoziție de Primăria Pleșoiu, rezultă că familia Evghenie nu ar deține niciun bun pe raza localității respective. În consecință, în baza acestor tranzacții fictive, familia Evghenie ar fi lichidat un cont în euro, în sumă de 35.000 euro, deschis la BRD. Unde au fost mutați toți acești bani? Spre ce zări? În 2021, familia Evghenie lichida și un cont în lei, în sumă de 100.000 lei, deschis la Banca Transilvania. Care a fost proveniența tuturor acestor sume de bani? În ce scop au fost comise toate aceste tranzacții fictive? Cumva cu scopul de ,,a spăla” sumele de bani obținute pe căi ilegale, din activitați care ar avea o legătură directă cu vicierea actului de justiție? Așadar, pentru o justiție credibilă, solicităm implicarea urgentă a organelor în drept pe această speță!!! De asemenea, solicităm suspendarea judecătoarei Florentina Stana din actul de justiție și a funcționarului public AJFP OLT, Constanța Evghenie, și punerea acestora la dispoziția legii și a organelor de cercetare penală. Că tot insistă Gașca celor de la PNL și PSD să ne ridice Comisia Europeană MCV-ul.

Instituţia statului român denumita Tribunalul Olt cu şef Secției de Contencios Administrativ și Fiscal Stana Florentina este în totalitate subjugată de avocat impostor Roşulescu VLADIMIR Cosmin care se autotintitulează reprezentant BRD şi achită sume, fără număr, către toţi judecătorii cu care interacţionează în dosarele de insolvenţă (1055/104/2012) instrumentate de Tribunalul Olt cu scopul de a-i determina pe aceştia de a NU OBSERVA impostura in care se regăseşte acesta şi să fabrice hotărâri, sentinţe, încheieri prin care îi recunosc în fals calitatea de aşa zis reprezentant BRD pe care apoi le depune în instanţa de Tribunalul Specialitat Mureş ca autoritate de lucru judecat impunând acestei instanţe fie recunoscut greşit ca şi reprezentant al BRD deşi el este în continuare un impostor.
De asemenea acelaşi avocat Roşulescu Vladimir Cosmin achită către şef-ul ANAF Olt, Meleru Florinel suma de 93.000 probabil cu titlul de taxă de protecţie şi mai achită către asociatul cordonator Corneliu Bodnariu o altă firmă de lichidatori de buzunar a BRD – ului suma de 81.000 lei

Să le arătăm că suntem transparenți, credibili, atunci când vine vorba despre actul de justiție. Că nimeni nu este mai presus de lege. Se poate, GAŞCA?!

Sursa: Antimafia de Olt