In plina invazie a rusilor in Ucraina lumea politica pare ca se polarizeaza din ce in ce mai evident in grupuri de indivizi care condamna razboiul pornit de presedintele rus Vladimir Putin in tara vecina, in vreme ce unii dintre politicienii de la noi aleg sa petreaca si sa aplaude pe ritmurile unor cantece rusesti de propaganda militara.

In timp ce conflictul militar din Ucraina pune pe jar o lume intreaga si prigoneste milioane de suflete nevinovate din tara vecina, care aleg pribegia din cauza bombardamentelor barbare lansate de armata lui Putler, ”crema” PSD Arges a ales sa petreaca in ziua invaziei rusesti la un eveniment de partid, unde mai multi membri cu carnet de partid impreuna cu deputatul Simona Bucura Oprescu au savurat din plin versurile celebrului cantec rusesc de propaganda militara ”Katiusa”. Petrecerea cu lautari la care a participat si vicepresedintele Consiliului judetean Arges, Adrian Bughiu, s-a lasat cu multa veselie si zeci de pahare de vin goale de parca nici nu era razboi. Conditiile impuse de starea de alerta care nu fusese inca ridicata la finalul lunii trecute, inclusiv gradul de ocupare al unui local nu au fost nici ele respectate. Mai mult, o parte dintre pesedistii aflati la petrecere si-au aratat chiar simpatia pentru Putin declarand pe ici, pe colo ca sarbatoresc invazia ruseasca in Ucraina. De necrezut? Nu prea… De altfel, nu este nimic nou sub soare cand vine vorba de o adunatura de lichele de la PSD. In intreaga istorie a social-democratilor nascuti din Ion ”Ilici” Iliescu care imbratiseaza neindoios doctrina bolsevica au existat mai multe astfel de episoade in care neosovieticilor de dupa ruperea URSS li s-au adus adevarate osanale si s-au bucurat de un sprijin loial din partea unor membri marcanti ai PSD. Nimic nu e mai frumos – nu? – decat sa vezi cum o turma de demnitari ai statului complet idioti si lipsiti de orice continut danseaza si se bucura pe versurile ”Katiusei”. Secera si ciocanul ca simbol al bolsevismului trecut si prezent prin Vladimir Putin are acum la dispozitie o noua generatie de adepti din randurile pesedistilor. Matusalemicul Ion Iliescu isi freaca mainile de bucurie…

Cantecul de razboi al rusilor si ipocrizia pesedista…
Derapajul si ipocrizia celor de la PSD reflecta mereu un grad ridicat de prostie si lipsa de cultura istorica si de orice fel. Care sa fi fost oportunitatea unui astfel de eveniment organizat intr-o conjunctura actuala in care stabilitatea si pacea in lume sunt puse la indoiala de un nebun care sta la Kremlin langa un buton nuclear? Apoi, ne intrebam de ce a fost ales tocmai cantecul de razboi al rusilor la petrecerea pe care pesedeii au pus-o la cale? Oare are legatura cu lansatoarele de rachete ale armatei neosovietice care poarta numele traditional de ”Katiusa” si care fac prapad in Ucraina? Vecinii PSD-disti de la Olt au facut-o si mai lata. Secretarul general PSD, Paul Stanescu si ministrul agriculturii Chesnoiu Adrian zis si “Doi s’un sfert” deoarece a facut parte din structurile militare ce activeaza in Romania cu comanda straina de interesele Romaniei, au bagat mana adanc in bugetul statului de unde au scos 200 milioane de euro pentru  “ajutor de stat nerambursabil” catre firma ALRO Slatina, care asigura aluminiul nefiscalizat atat de necesar industriei aeronautice de razboi din Rusia. De ce ANAF nu fiscalizeaza productia ALRO si productia TMK Slatina???

Paul Stanescu, Secretar General PSD (stanga), Ministrul “Doi s’un sfert” de la Agricultura, Adrian Chesnoiu (dreapta)

Se deduce ca ANAF este o structura din cadrul statului roman cu comanda straina de interesele poporului roman  prin cozile de topor gen Paul Stanescu, secretar genertal PSD, Adrian Chesnoiu, zis si ministrul Doi’s un sfert. Pentru cealalta firma ruseasca care asigura teava de tun pentru tancurile rusesti care cad ca mustele in Ucraina, cei doi, Paul Stanescu si ministrul agriculturii A. Chesnoiu au uzat de ANAF, cea mai imbatabila arma a lor indreptata impotriva poporului roman, alaturi de justitie, BRD, Grupul CEZ, etc, care ILEGAL au deblocat conturile TMK, si mai mult a acordat ajutor de stat nerambursabil de 84,3 milioane de euro. In schimb pe taranul roman il mint ca ar fi umplut gratis canalele de irigatii desi pe acestea nu curge nici o picatura de apa. ANF in timp ce deblocheaza si umfla conturile firmelor rusesti de pe teritoriul Romaniei, cu ajutoare de stat nerambursabile pentru a asigura productia de razboi a Rusiei, blocheaza, pe capete, la indemnul AFIR, ANIF ambele sub tutela MADR, din motive inventate, conturile firmelor romanesti care se zbat sa asigure apa de irigatii pentru terenurile agricole care le-au mai ramas. Pe toate sursele media, ministrul agriculturii Adrian Chesnoiu ca si predecesorii sai anunta ca au umplut canalele pentru irigatii gratis dar asa cum am spus pe acestea nu gasesti nici o picatura de apa, si daca mai curge prin anumite locuri, aceasta este mai scumpa decat laptele.
Institutiile de forta ale statului inchid imediat gura orcui incearca sa protesteze fata de abuzurile statului si guvernului impotriva cetateanului.
In intervalul 2008 – 2012 acelasi ANAF a desfasurat 383 de controale la cea mai performanta societate romaneasca din regiunea Olteniei in urma carora a intocmit rif si decizie de impunere mincinoase, a pus sechestru pe toti clientii de incasat si a blocat activitatea societatii desi activul era de o mie de ori mai mare decat pasivul, pe administratorul societatii l-au arestat, l-au torturat in Arestul din Craiova iar dupa ce la fond a fost achitat de Tribunalul Dolj pentru lipsa faptei, in apelul formulat de ANAF si Ministerul Public i s-a schimbat incadrarea, este judecat in insanta definitiva, i s-au sustras din dosar ambele expertize care precizau ca administratorul societatii nu a prejudiciat cu nimic bugetul statului precum si Dosarul Fiscal al societatii, perioada 1991 – 2012 care de asemenea a DISPARUT fara urma atat din dosarul DIICOT cat si din evidenta ANAF. In prezent se consuma energii imense pentru inscenarea de fapte care sa justifice pedepsirea exemplara a “inculpatului” si a societatii. Deci ANAF este muma pentru societatile cu capital rusesc ce asigura productia de razboi a Federatiei Ruse (ALRO si TMK) si este CIUMA pentru firmele romanesti. Este ANAF o structura total anti romaneasca???
Amploarea razboiului de la granitele Romaniei nu este inca cunoscuta si nici nu dorim sa vehiculam scenarii, insa acesti oameni de la Arges si Olt nu fac cinste conducerii si intregului politic numit PSD. Pe de alta parte, ar trebui ca cei care se simt cu musca pe caciula sa plece imediat din functiile pe care le detin si sa-si ceara public scuze oamenilor care au de suferit de mai bine de o luna de zile din cauza razboiului. Asa se procedeaza intr-o tara pusa la punct din toate punctele de vedere. Iar daca vor sa asculte neaparat cantecul de razboi al rusilor o pot face cu pasaportul la parada de 9 mai din Piata Rosie de la Moscova… Exact cum a procedat presedintele CCR Valer Dorneanu in 2018 cand a nesocotit recomandarile MAE roman pe fondul anexarii Crimeei de catre rusi si a plecat intr-o vizita la Sankt Petersburg la invitatia de atunci a Curtii Constitutionale a Federatiei Ruse cu prilejul aniversarii a 25 de ani de la infiintare. In incheiere trebuie sa amintim si de episodul in care senatorul PSD Giurgiu, Nicolae Badalau, a jignit diaspora la un eveniment privat organizat chiar la el acasa. Se intampla pe ritmuri de manea, in 2018: ”Sa vina Diaspora ca noi ne p***m pe ea”, spunea atunci senatorul PSD Giurgiu, Nicolae Badalau. Deci, mergeti la vot! Votati PSD!!!

 

T.M.