25 Martie 2022 -Ziua Politiei- ocazie cu care în Sala Europa de la CJ Olt a avut loc o sedința festivă unde a fost prezenta, in tinuta de gala, conducerea IPJ Olt precum si alte zeci de politisti din IPJ Olt.

Din partea oficialitatilor judetene au fost prezenți: prefectul județului Olt, Florin Homorean, subprefectul Cosmin Floreanu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, și viceprimarul municipiului Slatina, Alexandru Berechet.
Asadar, au fost prezenti: vicepreședintele Consiliului Județean Olt și viceprimarul municipiului Slatina BRAVOS, politisti ai IPJ Olt!
Ati fost “onorati” cu oficialitati de rangul doi!
V-ati intrebat cum ati fost respectati de catre “cei mai iubiti fii” ai judetului Olt, Marius Oprescu si Emil Mot? Cu din dosul!
V-au trimis aghiotantii! Ei, au avut alte “treburi mai importante” decat sa va accorde putin respect si minima pretuire. Ce “treburi mai importante? Stie IPJ Olt foarte bine ce stie si toata lumea, treburi despre care polistii olteni se fac ca nu aud, nu vad, nu vorbesc. Omerta!
Acesti doi “capo di tutti capi” (Nasul si finul!) va cunosc doar cand va folosesc pe post de slugi, cand va cheama la ordin si va obliga/santajeaza sa le faceti treburile murdare.
Pe Marius Oprescu l-ati scapat de puscarie, dupa ce a omorat un om intrun accident rutier ,prin faptul ca l-ati ajutat sa masluiasca probele .In ce priveste pe Emil Mot ,va prefaceti ca nu vedeti ca ,de fapt, continua toate infractiunile inaintasului sau Valcov.
Halal recunostinta!
Va suparati ca nu sunteti respectati de catre omul de rand, cum sa va respectam cand nu va respecta nici macar cei la care sunteti slugi credincioase?
Când oamenii te tratează ca și cum nu le pasă de tine, crede-i.
Chiar nu le pasă!
Si atunci,trebuie să găsești curajul de a te ridica de la “masa” la care nu mai găsești respect.
Stimati, politisti ai IPJ Olt, este timpul, este vremea, sa va ridicati de la “masa” otravita a celor doi stapani absoluti ai judetului Olt, Marius Oprescu si Emil Mot, chiar de ar fi sa flamanziti putin.
Omenia tine traiul, nu faina, nu malaiul!
Nu te îneci căzând în apă. Te îneci dacă rămâi acolo…
Si, te ineci sigur, daca acea apa este, de fapt, o mocirla …

INTREBARI
Intrebam, nu dam cu parul!
A aparut in presa din judetul Olt, respectiv in ziarul “Gazeta Oltului” articolul “Fabrica TMK-ARTROM a fost salvată” din care am aflat ca:
“În urma eforturilor conducerii executive, …, a senatorului de Olt, Paul Stănescu, a ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, …, compania TMK-ARTROM a fost salvată.”
Intrebam, nu dam cu parul!
Care este interesul si care este rolul senatorului Paul Stanescu si al ministrului Adrian Chesnoiu, in aceasta “Operatiune TMK”?
La cate firme din judetul Olt, blocate de catre ANAF, senatorul Paul Stanescu si ministrul agriculturii Chesnoiu au facut diligente de deblocare a situtiei?

Nu cumva avem de a face cu un joc dublu? La doua capete, adica si popa si hot! (mai mult hot!)
In ce tabara joaca, de fapt?
Si, in plus, nu cumva o fi vorba si de ceva trafic de influenta?
Jocul la doua capete si traficul de influenta or fi fost gratis? Sau o mana spala pe alta?
Intrebam, nu dam cu parul!
Sa intelegem si ca ministrul agriculturii Adrian Chesnoiu a terminat de rezolvat problemele agriculturii romanesti si i-a mai ramas doar sa se implice trup si suflet in “Operatiunea TMK”? Se reprofileaza TMK pe irigatii de top in Romania? Se apuca TMK de sfintit locul in tarisoara noastra draga?
Domnul ministru Chesnoiu a aflat, ca, din cauza razboiului din Ucraina finantat si de patronii rusi, romanilor le bate foametea in poarta?

ALTA INTREBARE!
Aflam, din aceeasi sursa, si faptul ca: “Comisia permanentă constituită la nivelul ANAF a decis joi, 24 martie, acordarea derogărilor de la Regulamentul UE, privind măsuri restrictive în raport cu acțiunile care subminează sau amenință integritatea teritorială, suveranitatea și independența Ucrainei, pentru efectuarea de plăți esențiale pentru continuarea activității comerciale a societății TMK-ARTROM, respectiv plata salariilor către angajați, către furnizori și instituții de credit”.
Asadar, nu numai ca societății TMK-ARTROM i s-a permis, de catre ANAF, plata salariilor către angajați, dar i s-a permis si plati “către furnizori și instituții de credit”.
Intrebam, nu dam cu parul!
De unde stie ANAF ca printre “furnizori și instituții de credit” nu se afla si entitati care finanteaza crimele de razboi din Ucraina? Nu cumva, prin aceasta malversatiune, ANAF este complice la aceste crime?

Atunci cand ANAF blocheaza conturile unor firme amarate ale unor amarati de romanasi de ce nu li se permite si acestora sa li se deblocheze conturile atat pentru plata salariilor către angajați, dar si plati “către furnizori și instituții de credit”?
De ce a fost ANAF atat de empatic si omenos in “Operatiunea TMK”?
De ce nu este “intelegator” si in cazul firmelor romanesti?
Oare, “bunavointa” persoanelor din conducerea ANAF o fi fost gratis?
Oare, ce ascunde, de fapt “Operatiunea TMK “?
Acesata este “Operatiunea TMK”, insa, in Olt, exista si o “Operatiune ALRO” prin care, la inceput de martie 2022, conducatorii nostril iubiti au accordat un “sprijin” (nerambursabil) societatii ALRO de 200 milioane euro.
Adica pentru fiecare salariat s-a acordat un “sprijin” de 290.000 euro, oare cat a incasat un salariat de la ALRO din acest “sprijin” de 290 mii euro pe care l-a primit din partea statului, diferenta de 284 mii de euro de la fiecare angajat unde a ajuns?
Pe vremea lui Basescu, presa scria ca “nasul” ajutoarelor accordate de statul roman aceleiasi societati ALRO, era Elena Udrea.
Acum, in martie 2022, oare cine a fost “Nasul” – “Operatiunii ALRO”? Stie raspunsul domnul senator Paul Stanescu si domnul ministru al agriculturii Adrian Chesnoiu? Daca ei nu stiu poate stie altcineva din acelasi grup de influenta. Vom reveni!
In folclorul slatinean circula o informatie precum ca la societatea ALRO exista niste valijoare, facute din aluminiu, si in care incape 1 milion de euro cash. Aceste valijoare,atunci cand trebuie, circula …Intrebam: cate asemenea valijoare au circulat si in martie 2022? Pentru aun ajutor de 200 milioane euro.
Intrebam, nu dam cu parul!
Curat, murdar?
Da,curat-murdar dar tipic atat pentru senatorul Paul Stanescu cat si pentru ministrul (ne)agriculturii Adrian Chesnoiu (fost doi si un sfert!)….

Ziarul liga dreptatii