Omicronul de corupție din Romania nu poate fi oprit, așa cum nu poate fi oprit vântul! Dictatura comunistă a fost înlocuită cu dictatura Mafiei!

„POLITICA S-A NĂSCUT CÂND PRIMUL TICĂLOS L-A ÎNTÂLNIT PE PRIMUL PROST„ – VOLTAIRE

Evenimentele din Ucraina pot fie exemplul cel mai bun că drepturile popoarelor prevăzute de declaratia ONU nu sunt respectate şi că tocmai cei care au promovat în trecut politica bolsevismului sunt tot la fel de barbari, nu au adoptat stilul civilizat al omului de stat modern.
Aşa cum în România nu au fost respectate drepturile poporului român iar instituţiile statului au continuat să fie în mâinile unor indivizi care nesocotesc principiile şi valorile democraţiei şi statului de drept și nu s-a remarcat nicio evoluţie a statului român odată cu intrarea în UE şi NATO.
Eroii căzuţi fără vină în inchisorile bolşevice, ca de altfel a tuturor timpul Revoluţiei ce s-au jertfit pentru libertate (dar DEGEABA!, cum spunea marele nostrum rapsod Tudor Gheorghe) merită recunoștiința noastră şi merită să luptăm pentru idealurile lor de libertate şi dreptate deoarece comunismul a fost înlocuit cu Mafia politică, economică și judiciară de astăzi.
„Când un guvern se teme de cetăţeni, este democraţie. Când cetăţenii se tem de guvern, este dictatura” – Thomas Jefferson
Cui îi cerea I. Maniu dreptate?! Criminalilor?!

Dar astazi nu putem spune că actuala situaţie nu ni se datorează şi nouă. Ne -a fost mai comod să nu avem reacţie, să fim muţi, de frică, din interese şi mai ales să fim pe placul unor indivizi care şi-au făcut Interesele nestingheriți de nimeni.
Au furat bogățiile României, au furat tot ceea ce se putea fura și au devenit până si… onorabili, generali și doctoranzi, fără niciun merit, continunâdu-se maladia ceaușismului pentru că nu am învățat nimic din exemplul „mult stimabilei “ Elena Ceausescu.
Te uiţi la tine în oglindă (ca român!) si îți este ruține că ești de această naționalitate, însă lor, conducătorilor politici și ai puterii judecatoreşti nu le este ruşine pentru că lor nu le este frică nici de Dumnezeu, cu atât mai mult de poporul român.
Este adevărat că politicul ți-a primit o lecţie dură prin neparticiparea la vot a cca 73% din electorat.
Dar nelegitimitatea Parlamentului nu este încă o piedică în calea realizărilor necuvenite şi a corupției.
Lumea aceasta este la ora actuală tot mai zbuciumată şi toţi astăzi sunt preocupaţi că vin ruşii.
În realitate, drama societății românești este prezența Mafiei în toate structurile instituțiilor României, încât chiar comunismul de după 1965 era mai evoluat cu privire la această situație.
Am trecut de dictatura comunistă şi acum a venit o dictatură a Mafei, în special după acelaşi tipic procedeu când Mafia lucrează prin justiție.
Lor li s-au dat cele mai multe avantaje, astfel încât salariile și pensile acestora sunt cu mult mai mari decât la toate celelalte categorii sociale. De ce?!
Pentru că ei sunt arma dictaturii Mafiei şi cu ei vor să subjuge poporul!
Avantajele le stim cu toții.Vârsta standard de pensionare până în 50 ani, salariile sunt mărite de zeci de ori față de intelectualii altor profesii, până și minerii pot concura cu avantajele magistraților.
Iar dacă cineva atentează la drepturile lor, blochează activitatea instituțiilor deşi legea le interzice fără să aibă vreo consecință!
Și au mers până departe când pensia este cumulată cu salariul prin îndeplinirea şi altor atribuțiuni în instituțiile statului pentru că nu-i asa s-a rasturnat căruţa cu… destepţii din magistratură!- o lovitură de stat (de… drept!) și instaurarea statului de clan.
Justiția nelegitimă, continuarea politicii de criminalitate din statul român, l-au resimţit absolvenţii de studii juridice când au dat nas în nas cu mafia din magistratură, cărora li s-a spus și impus că doar dacă aparţin grupărilor SRL pot să fie avocaţi, notari și numai vorbim de magistrați.
Reamintim cum sub stindardul bolsevic al Curţii Politice (nu constituţionale, aşa zisa CCR), dar şi al Parchetului şi aproape în întregime puterea judecatorească au dictat continuarea bolşevismului în România, avocaţii conduşi de Pompiliu Bota fiind maziliţi și scoși în afara competențelor profesionale. Nicio instituţie europeană nu a avut reacție împotriva asaltului trupelor Mafiei din justiţia din România, pentru că toţi aceşti avocaţi erau parte din poporul român.

Dictatura comunistă a fost înlocuită cu dictatura Justiţiei. Care dintre ele este mai nocivă pentru poporul roman?! Amândouă cu siguranță!
Se poate observa astăzi aceeași „Mărie cu altă pălărie” în ceea ce priveşte reforma justiţiei, denumită şi legile justiţiei, odată cu revenirea noii echipe politice dar cu acelaşi Predoiu Cătălin la Minsterul Justiției, pentru a nu se întâmpla nimic.
Acesta nu s-a gândit la o adevărată reformă a Justiţiei pentru că nu are o logica demnă de un ADEVĂRAT POLITICIAN! Se poate observa că politicianul s-a gândit cum să mărească salariile magistraţilor, chipurile, pentru că aceştia să nu se mai adreseze Justiţiei (care Justiţie: ei pe ei!)
Nimeni numai are nicio speranță odată cu reîntoarcerea tuturor acelor metode prin care s-a propagat independenţa infracțională a magistratului.
Dictatura comunistă a fost înlocuită cu dictatura Justiţiei.
Se poate observa astăzi cu revenirea noii echipe politice, PSD – PNL, că nu se întâmplă nimic. Şi acest lucru se poate observa cum a procedat controversatul ministru al Justiţiei C. Predoiu. Nu este mirare modul de lucru al acestuia pentru că trebuie apărate cu orice pret drepturile magistraţilor, nu-i asa(?!)
Despre revenirea competentelor DNA şi SRI şi de a depista corupții din magistratură, nu se mai vorbeşte nimic, ci, din contră, se găsesc metodele cele mai perverse ca toate aceste proceduri să nu mai revină, să nu mai existe procedeele ca magistratul să fie filat atunci când există suspiciuni de șpagă nicidecum să mai aibă de a face cu cătuşele, binemeritate unora.
Se gândește astfel cum să creeze o noua structură similară celei concepute pentru menținerea hoţiei din magistratură, adică SIIJ.
Se vorbeşte de desemnarea de către CSM a procurorilor într-un număr restrâns.
Adică ai noştrii trebuie să fie cei care ne anchetează… la ordin. Cu alte cuvinte, vorba lui Farfuridi: „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!”
Ce fel de societate putem avea în aceste condiții când politicul promovează şi susține astfel de concepţii în care lupta împotriva corupţiei este lăsată la îndemâna unor indivizi cu un caracter de derbedeu şi concepție de… lup?!
Conceptia prin care se stabilise în ce direcţie trebuie să se acţioneze şi ce mijloace de luptă împotriva magistraților corupți, a fost repede abandonată prin metoda de concepere a unei alte instituţii, SIIJ, de înlăturare a oricăror probe din dosare, astfel încât, golite de conţinut dosarele corupţilor din magistratură, nu numai, au fost simple poveşti care nu au dus decat la achitarea lor şi repunerea în funcţie a mafioţilor şi acordarea a unor imense sume de bani pentru represiune nedreaptă.
România anilor de… după Băsescu apare în topul celor mai importante ţări unde corupţia a învins… dreptatea!
Traian Băsescu: „Justiţia a făcut mult mai mult rău decât politicienii sau românii cerșetori din Roma sau Paris” “Nu trebuie sa ne uitam numai la averile politicienilor. Uitati-va si la averile judecatorilor. Nu vreau sa credeti ca aceasta categorie poate sa mearga la nesfarsit ca un stat in stat. In Romania nu s-a facut o curatare a justitiei. Au ramas foarte multi judecatori care nu au nici o legatura cu democratia. Dupa cum merg dosarele de mare coruptie, procentul acestora e mare” “domnul judecator da casa celui care ii da spaga, nu celui care are dreptate”

S-a revenit la forma de luptă împotriva cetățeanului român şi de a se menţine climatul de compromis cu hoția si hoții în egală măsură. Nicio strategie de luptă împotrina corupției nu a fost de durată, pentru că hoții au fost inventivi si odată cu Preledintele Trump venit la putere -asa cum spun serviciile în surdină!- a fost ordin să se continue hoția din România.
Și astfel s-a demonstrat că grupările infracționale au fost mai puternice decât vointa pooporului.
Se observă astazi cum s-au umflat muschii pe tovarășii care altă dată erau pusi sub acuzare sau condamanți, astăzi sunt cei care sunt exonerați de pedeapsă chiar de ICCJ.
Sunt multe exemple, dar aș vrea să prezint un caz aparte si din zona noastră. Să dau exemplul lui Glugă Adrian, azi Presedintele Curtii de Apel Craiova, fost sef DIICOT, ce a avizat rechizitoriul impotriva lui Bădiță Gheorghe pe care l-au arestat 5 luni de zile pentru a-i distruge orice activitate economică.

Acesta a devenit -culmea ironiei!- Președintele Curtii de Apel Craiova desi era acuzat de corupție și astfel demonstrezi cum am reinventat bolșevismul in România si cum a triumfat MAFIA.
Ascensiunea acestuia este cel mai edificator exemplu al modului în care statul român mentine magistrati asupra cărora există suspiciuni – cel putin!- de fapte de coruptie sau în care dosarele lor penale sunt uitate prin sertarele institutiilor de fortă.
Reamintim că acesta (n.r. Presedintele Glugă) este unul dintre membrii grupării acuzat de DNA în scandalul cu un anume faptuitor Diculescu.
Fost Procuror la acea vreme a intrat în atenţia mass-media în anii trecuti, când un dezvoltator imobiliar din Craiova, Silviu Diculescu, condamnat la câteva luni după la trei ani de închisoare cu executare (dosar instrumentat de DIICOT Craiova), a trimis presei o înregistrare a unei convoribiri telefonice, în care acesta s-a exprimat ameninţător la adresa lui Diculescu, notează evz.ro. „Pot să îmi fac şi eu singur dreptatea mea în afară de cadrul instituţional, mă ştii că nu sunt dus la biserică cu multe chestii”, se arăta în înregistrare. Procurorul a declarat, la acea vreme, că din înregistrare lipsea o parte în care el şi familia lui au fost amenintati.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis redeschiderea urmăririi penale într-un dosar în care vor fi reluate cercetările asupra fostului şef de la DIICOT Craiova, Adrian Glugă, actualmente judecător la Curtea de Apel Craiova şi asupra procurorului oltean Liviu Bălan – un alt procuror care s-a ocupat de cazul Bădita Gheorghe, formulând acuzații împotriva acestuia.
În dosar figurează şi numele judecătorului Luis Constantin de la Tribunalul Dolj, cunoscut de noi la Judecatoria Slatina.
Este vorba de dosarul numărul 118/P/2015 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei, în care un fost dezvoltator imobilar pe numele său Silviu Costinel Diculescu, din Craiova, reclamă abuzul în serviciu împotriva mai multor magistraţi şi persoane fizice şi constituire de grup infracţional.
Unde este acest dosar?! Ce s-a intamplat cu el?!
In loc să fie exclus din magistratură după primele cercetări, acest fost procuror a devenit judecator si s-a plimbat pe la mai multe instante din tară, situație care nu este deloc de neglijat, el fiind sustinut de grupările de interese de la cel mai înalt nivel.
Astfel, din istoricul evenimentelor si ascensiunii sale rezultă că noul preşedinte al Curţii de Apel Craiova a lucrat ca procuror, începând cu 1998.
În 2015, a devenit șef al DIICOT Craiova și și-a depus candidatura pentru funcția de procuror-șef al DIICOT – Structura Centrală, însă fără succes.
În 2016, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a lui Adrian Gluga din funcția de procuror și de numire a acestuia în funcția de judecător la Judecătoria Drobeta Turnu Severin și i s-a recunoscut, cu această ocazie , gradul profesional de Curte de Apel.
După o jumătate de an petrecută la Drobeta, Secția pentru judecători a CSM a hotărât transferul judecătorului Glugă la Tribunalul Dolj, începând cu data de 1 ianuarie 2017, de unde a fost delegat imediat la Tribunalul Olt, pe o perioadă de șase luni.
Aici a fost cunoscut de mine, (n.r. TULUS Marin), cand a săvârșit un grav abuz, lipsa de competenta in dosarul privind apelul declarat la o amendă judiciară, iar plângerea impotriva acestuia nu a fost solutionată legal, persoana sa nu a suferit rigorile legii.
După nici o lună, Secția pentru judecători a CSM a decis transferul acestuia la Curtea de Apel Craiova, începând cu data de 1 aprilie 2017.


Subscrisa LDICAR a depus de asemenea cereri pentru a ne comunica hotărârile penale privind pe politistul Cincă Valerică, condamnat la Instanta de fond si achitat de CA Craiova si cea care privește pe numitul Florescu Marian, in prezent în procedura de apel după rejudecare, ambii faptuitori se pare au fost judecati la CA Craiova de un complet unde a fost membru Gluga Adrian, după informarile Instantei privind sedinta, completul și implicit desemnarea acestora prin Hotararea Consiliului de Conducere.

Oameni ce strigă către statul român!

Mobilizarea exemplară a luptătorilor din rezistenta anti -MAFIE!
Oameni cărora nu li s-a făcut dreptate!
Vom continua cu alte cazuri, pentru că avem de infruntat Mafia, iar în prezent suntem atacati de oligarhii Mafiei din Olt, „rusii români” care cred că au puterea justiției de partea lor în lupta cu noi, poporul!
„Şi-acum, bărbaţi, un fier şi-un scut!
E rău destul că ne-am născut:
Dar cui i-e frică de război
E liber de-a pleca napoi,
Iar cine-i vânzător vândut
Să iasă dintre noi!”
G Cosbuc.
Marin ȚULUȘ