Nu de puţine ori stăm şi medităm asupra destinului sumbru și azi parcă ca niciodată după revoluţia din decembrie 1989 suntem disperaţi că toate speranțele au fost spulberate și după dobândirea calității de membru UE şi NATO. Mafia existentă în toate structurile statului roman …strâmb face victime în rândul tuturor, mai ales împotriva acelora care se ridică să construiască o altă societate. Pentru că ne văietăm de soarta crudă pecetluită de mai marii țării, dar puțini suntem cei care luptăm și suntem urmașii spirituali ai luptătorilor din urmă, din comunism care credeau, ca si noi acum într-o soartă mai bună și sperau că americanii ne vor dezrobi. Chinurile acestor martiri au fost răsplătite de Revolutia din decembrie 1989, dacă avem in vedere doar acele minime drepturi obținute atunci și care acum sunt din ce în ce mai mult reduse de mafia organizată a statului strâmb. Toți vedem și comentăm despre ce se întâmplă în societatea noastră, despre cum sunt furate drepturile oastre, dar nu toți putem să fim ca luptătorii din munți, cum au fost-asa mi-am adus aminte de o parte a lor- cei din Nucsoara, Arges. Sa nu uităm! Era 18 iulie 1959. Seara, la ora 21.00, în penitenciarul Jilava, legați la ochi și cu spatele la pluton erau executați rând pe rând prin împușcare 16 membri ai grupului de rezistență anticomunistă de la Nucșoara, Argeș, printre care Toma și Petre Arnăuțoiu, liderii grupului, împreună cu preoți, țărani, muncitori, învățători și ciobani.
Și nu pot să nu readuc in memoria celor care ne citesc crimele de la inchisoarea din Pitesti (mai ales că sunt aproape de zona noastră)

Natiunea română parcă nu mai are nici străucirea din razboiele pentru independentă si neatarnare din perioada marilor domnitori, dar nici cea care a fost considerată de elită, chiar in timpul lui Ceausescu, atunci cand acesta negocia cu marile puteri ale lumii în zilele lui de glorie. Nu sunt un nostalgic după Ceausescu, dar nici nu pot să consider că trăim în cea mai de preț societate și civilizatie.Nu pot să accept (porno)democratia actuală și nu pot să consider că UE ne-a făcut mai buni și mai drepti.Și aici mă refer la funcționarii statului român.Dimpotrivă.Națiunea română așteaptă izbăvirea și învierea, în timp ce hoții o negociază pentru vânzare, ca pe o marfă de tarabă, pe bucăți.
Cazurile relatate de noi, Liga Dreptătii nu au avut nicio consecință directă, imediată și nu a existat o implicare totală mai ales a organelor de cercetare penală la nivel central.
In cauza ce face obiectul actului criminal prin care un om, Mihai Nini a murit în urma crimei cu premeditare comisă initial prin accidentul de circulatie provocat de Marius Oprescu, actualul Presedinte al CJ Olt, nu s-au reluat cercetările legale, nu s-au dispus masurile legale pentru a fi pusă în miscare actiunea penală împotriva grupului infracțional cu dublă comandă, politică, suspecti, Marius Oprescu si Paul Stănescu (la data respectivă Presedinte al CJ Olt si presedinte al PSD Olt), și, nu in ultimul rand, magistratii procurori si judecatori care au considerat că legea poate fi negociată în așa fel încât victima să nu fie răzbunată și suspecții/făptuitorii să nu fie pedepsiți.


Cazul SC Marconf SRL, este o altă dovadă a lipsei totale de respect față de lege a organelor de urmarire penală pana la Procurorul General al Romaniei, CSM și chiar Presedintele Romaniei.
Relatam în trecut cum acest om, Bădiță Ghe, considerat infractor, arestat nelegal și apoi fost trimis în judecată, iar urmare a tuturor acestor represiuni, societatea sa a intrat in faliment forțat și in baza strategiei criminale a grupărilor infracționale in cele 5 luni in care a fost arestat creierul afacerii.
Strategia a fost bine gândită de toti acei indivizi care au declanșat seria ireversibilă a dezastrului economic și care nu a putut fi nici la ora actuală recuperate prejudiciile, desi au fost identificate cauzele si cuantumul pentru că nu are cine să facă dreptate omului, în general. Executările silite sunt incă in derulare si cuprind toată averea persoanei juridice (n.r SC MARCONF SRL) dar si persoanelor fizice membrii familiei Bădiță.
Trebuie reamintit faptul că în toată această perioadă după faliment acțiunile de furt din averea societății au fost comise chiar cu implicarea autoritatilor. De pildă, au fost ridicate utilaje grele fără a emite niciun act/inventar care să confirme faptul că acestea s-au pus la dispozitia organelor statului, oricare ar fi ele.Polițiștii de la IPJ Olt au acționat in complicitate cu un executor judecătoresc și au reținut prin încătușare pe Bădiță Gheorghe care le-a cerut doar respectarea legii, inventarierea utilajelor si temeiul/actul în baza căruia acestea au fost ridicate. Plângerile formulate si transmise până la Procurorul General și Președintele României nu au avut niciun efect/rezultat, confirmându- se astfel situația de degringolată și de lipsă de autoritate a statului român prin toate aceste instituții și funcționari.


Insă situația dramatică a omului Bădiță Ghe a continuat prin noul dosar 29/p/2017 inventat de autoritățile penale și în custodia Parchetului dpl Tribunalul Olt, procuror de caz Negrilă Claudiu, prin care acesta este acuzat de evaziune fiscală pentru constructia unui iaz piscicol pentru care are autorizație de construcție și unde nu sunt activități de exploatare minieră, așa cum se reține nelegal de către aceste organe de urmarire penală, situatie confirmată de ANRM și lichidatorul judiciar al SC MARCONF, confirmată situația chiar de către Judecătorul sindic al Tribunalului Olt. In cauza respectivă, numitul Bădiță Ghe nu a beneficiat de apărare și nici nu a beneficiat de autoritate de lucru judecat în temeiul principiului ne bis idem, pentru că acesta a mai fost cercetat de alți procurori în aceeași cauză și vizând tocmai activitatea pe care o desfășoară legal, pentru care a primit clasare.
Insă toate aceste aspecte, sumar prezentate in acest articol, au făcut obiectul anchetei noastre jurnalistice în numerele anterioare. Pentru a se stabili crima impotriva acestui om, noi am considerat că toate aceste acte de represiune sunt urmare a unor influențe din mediul politic si de afaceri, precizând că sotia procurorului Negrilă Claudiu Constantin este functionar la CJ Olt sub autoritatea directă a Președintelui CJ Olt, Marius Oprescu.Se face astfel legătura de cauzalitate ce implică acte de urmărire penală nelegale în această cauză penală.


Pentru aceste motive am considerat că Procurorul General ar fi trebuit să strămute/preluarea cauzei penale pentru a nu mai fi sub influența acestor clanuri de interes(cel puțin!), dovedite prin toate aceste aspecte prezentate de noi. Insă cererile au fost respinse de Procurorul General, confirmându- se ipoteza noastră că peștele la cap se împute și nimeni nu poate interveni pentru asigurarea climatului de securitate juridică, respectarea drepturilor omului, iar toate aceste situații sunt cauze ale lipsei totale de respect față de lege și împotriva poporului român.
Insă toate aceste situatii nu ar fi posibile dacă pandemia de corupție ar fi curmată de instituțiile abilitate ale statului roman.
Insă cum v-am prezentat redactia Liga Dreptății, afacerile cu iz penal sunt generatoare de bani negri si se confirmă zicala că cel mai ieftin se cumpără oamenii, în special functionarul public al instițiilor românești.


Din investigatiile noastre rezultă că in zona Piatra Olt principalele activitati sunt cele de extragere a resurselor minerale si in ultimul exemplu am specificat o activitate de acest gen in zona Bals, iar urmare a tuturor demersurilor noastre rezultă că această activitate a fost desfășurată de SC CFM INVESTITII SRL ca urmare a permisului de exploatare nr.23825 din 04.08.2021.Firma se pare că este coordonată din umbră de Președintele CJ Olt, Marius Oprescu, iar profitul se înțelege cine il obține și că activitatea nu ar fi desfășurată doar de la acea dată, a obținerii acestui permis.
Oricum, pe o perioadă de timp de ani, noi am demonstrat că a fost defrișată o porțiune de pădure și nimeni încă nu stabilește nelegalitatea acestor actiuni, deși chiar la o privire superficială se poate stabili acest lucru.


Insă, cum spune Marius Oprescu avem bani cât curge pe Olt, se poate sesiza Parchetul pentru a cuprinde toată gama de activități ilegale, în speță, care este prejudiciul adus statului din exploatarea minieră, ce venituri neimpozabile sunt realizate din activitatea suspectă de evaziune fiscală și evident cine se face vinovat

Insă, distrugerea ecosistemului, tăierea pădurii, excavațiile resurselor minerale necontrolate si dezastrul ecologic lăsat în urmă, sunt alte motive de a se urmări si pedepsi infractorii.
Activitatea trebuie susținută de către toate institutiile statului roman ce au atributii stabilite de lege pentru fiecare dintre aceste activități ilegale, nu numai în mod singular și independent, ci și sub directa coordonare a organelor de urmărire penală. Dar care organe de urmărire penală? Au ele acea independență si lipsă de interes/complicitate cu autorii infracțiunilor?! După cum se vede, banii negri sunt principala sursă de corupție/existență a tuturor funcționarilor statului roman (vezi anchetele DNA- SRI!).
Mafia a omorât speranța românilor! ,,Mormântul tãu, gemând, sã se ridice
si duhul tãu, tâsnind din vesnicie,
într’un nãpraznic fulger sã despice
pângãritoarea lor nimicnicie!” Radu Gyr
Deșteaptă- te, române!
Marin Țuluș