Represiunea grupărilor infracționale ale magistraţilor de la Parchet, Tribunalul Olt, polițiștilor şi politicienilor PSD asupra „banditului” Bădiță Ghe.

Nu putem fi de acord cu teoria, precară și hidoasă, că-i lapte şi miere în statul român şi în România postrevoluţionară pe care o propovăduiesc politicienii din trecut, ca şi cei din prezent, care au instituit și apărat tocmai ordinea ….. neconstituţională de a apăra hoția….. “ortodoxă”, în dauna moralei străbune de a fi drept, cinstit, nicidecum de a fi hoț, şi în acord cu idealurile Revoluției din decembrie 89.
Ceea ce s-a înfăptuit până în prezent de statul român, face parte dintr-un arsenal teoretic și practic ce mai degrabă anunță apocalipsa în societatea românească. Astfel s-a instaurat o democraţie de tipul şi pe canoanele Mafiei, unde nu poţi trăi …demn dacă nu furi și unde hoții sunt cei care au acaparat puterea și înrobesc poporul.
Nu este dreptate în România şi ţara nu poate fi una civilizată din moment ce Justiţia se face la comanda şi cu acceptul Mafiei, unde, iată, a contribuit nu numai Parlamentul, ci şi CCR-ul, un adevărat Dumnezeu, care judecă după principiul că este bine să trăiască magistratul fără griji, fără nevoi și să asuprească fără milă și fără a fi pedepsiți poporul din care a emanat şi pe spinarea căruia a trăit.

Dreptul intern nu este …drept ci o mascaradă consolidată de Mafie! Justiţia se face fără știinţă juridică de oameni care au grave probleme de caracter, ne lipsesc modelele umane şi vocaționale, integre moral şi cu o indiscutabila autoritate stiinţifică. La mulți dintre magistrați poți vedea modul în care șpaga rezolvă litigiul penal sau civil, după caz, fără frică de lege şi de o eventuală pedeapsă, care, iată, după venirea talibanilor şi desconsiderarea – prin neconstituţionalitate, spune CCR- și încetarea luptei împotriva corupției, dusă în sistem de parteneriat de către SRI şi DNA.
Dădeam ca exemplu modul în care s-a sfințit profesia de magistrat printr-un INM condus şi confiscat de profesorii magistraţi în dauna profesorilor adevăraţi, care ar trebui să se limiteze doar a face profesia de magistrat şi implicit doar de profesor. Și un alt exemplu de confiscarea profesiilor juridice, de fapt un furt… “ortodox”, este genialul plan criminal ca profesia de avocat să se acorde de SRL-urile cărora Parlamentul şi la instigarea unei Mafii care domină această profesie au conceput-o şi au pus-o în aplicare printr-o Lege 51/1995, concomitent cu represiunea nedreaptă a tuturor celorlalţi absolvenți de ştiinţe juridice, unii dintre ei constituindu-se în alte barouri şi Uniuni de barouri (cel constituit de Pompiliu Bota!)
Sistemul clientelar din justiţie s-a constituit după Revoluţia din decembrie 1989 ca un dicator, căruia i se cuvine totul, iar, comparativ cu sistemul lui Ceausescu, este mai criminal şi mai odios, sistem care s-a perfecționat de la an la an, de la un regim politic la altul, de fapt de la o grupare la alta și nici pe departe nu poate fi comparat cu cel din perioada lui Ceausescu, mult mai maladiv decât acesta din urmă.
De fapt, dacă stăm şi gândim bine şi luăm în considerare evenimentele odioase din perioada lui Eminescu şi a Regelui Carol I, ca şi perioada interbelică, constatăm că statul nu a avut o justiţie performantă, însăşi statul nu avea autoritatea cerută pentru a face dreptate.
Pe acest fundal au apărut Legiunea Arhanghelul Mihail, Mișcarea Legionară sau Garda de Fier! Şi procesul lui Zelea Codreanu de la Tribunalul Turnu Severin, când a fost achitat neluând în seama fapta uciderii unui om (Şeful Poliţiei din Iaşi) de către acesta, este cea mai concludentă probă a faptului că acea independență a justiției din acea perioadă, ca și cea de acum, nu poate să fie decât compromițătoare și care a avut drept consecință afectarea democrației și statului de drept.
Evenimentele politice actuale au avut recent importanța comemorării uneia dintre victimele unor legionari, respectiv, I.G. DUCA, fostul prim ministru al României, asasinat la 29 dec,1933 în gara Sinaia. Evenimentul de a-l comemora anul trecut pe marele dispărut s-a produs la Horezu, Vâlcea de către cei mai importanţi liberali – Orban şi Câțu – cărora li s-a alăturat Prim Ministru, Ciucă. Toţi au fost invitaţi de către conducerea PNL Vâlcea, ceea ce demonstrează că numai în felul acesta se poate astfel comemora, o categorică uzanță- invitația localnicilor adepții partidelor politice care oferă… masa și dansul.
Mi se părea normal să fie comemorat la Sinaia, dar se pare că, acolo, nu sunt PNL-iști!
Însă tot ceea ce este relevant în evenimentele asasinării acestui om politic este lipsa de apărare a sa si, mai presus de toate, lipsa activității statului pentru apărarea personalităților politice şi crearea unui scut de apărare contra criminalilor, așa cum s-a întâmplat până în anul 1940.
Premierul Ion Gheorghe Duca a fost convins că va sfârși sub gloanţele criminalilor și a precizat că datoria faţă de ţară este mai presus decât viaţa. “Îmi este indiferent ce va fi cu persoana mea. Eram dator pentru salvarea ţării să fac ce am făcut. Am conştiinţa că mi-am îndeplinit datoria. Poate voi pieri. Dar ce importă? E riscul sarcinii de a guverna”, spunea premierul care a luat decizia istorică de a desfiinţa Garda de Fier.

 

În toată această paranoia din societatea noastră nu trebuie decât să căutam victimele clanurilor din magistratură care, sub pretextul independenței şi libertății lor de conștiință (de care trebuie să amintim permanent, ca și de măsurile de favorizare a lor, prin remuneraţii, pensii și vârstă de pensionare de care niciun alt funcționar al statului român nu se bucură, cu atât mai mult intelectualii societății), au distrus destinele unor oameni nevinovați şi pe care nimeni nu-i repune în drepturi și nu le acordă daunele, răsplată care, dacă totuși se face, vine prea târziu!


Cazul “banditului” Bădiţă Ghe din Piatra Olt, adversarul de temut al Mafiei din Justitie.

Printre multe alte dosare penale şi civile pe care Bădiță Ghe le are pe rolul instanţelor unul recent poate să fie din nou chintesența crimei organizate de la nivelul instituțiilor justiției din Olt.
Relatam că un dosar penal nr. 29/p/2017 al Parchetului dpl Tribunalul Olt, ce a reunit mai multe dosare penale cu legături între ele – noi spunem că sunt de tipul și urzeala unor grupări infracționale – a fost ani la rândul în așteptare sub fundurile butucănoase ale unor politiști și procurori pentru că se așteptau ordinele Mafiei. Și la un moment dat au apărut ordinele de sub sceptrul unor argați sau conducători… nevăzuți care dictează ce să se facă, ce măsuri să dispună pentru ca individul să fie „ghilotinat”, sub pretextul că se respectă legea și principiile statului de drept.


Și am relatat cum „banditul” Bădiţă Ghe, „depistat” de foarte mult timp de ANAF, a încălcat procedurile de nesupunere la pretențiile Mafiei politice de a desfășura activitatea de construire a unui iaz piscicol în zona Piatra Olt fără acordul acestor satrapi ai administraţiei și Mafiei locale. Deși activitatea era una desfășurată legal, pe baza unei autorizaţii de construire și respectând normele tehnice din această autorizatie, dar şi faptul că nu se face exploatare minieră, situaţie confirmată de către Lichidatorul judiciar al SC MARCONF SRL, ca şi de către Agenţia de Resurse Minerale, totuși acesta este pus sub acuzare de nimeni altul decât Procurorul Negrilă Constantin Claudiu, așa cum relatam cu toate acele amănunte ale cazului.


Și în toată această poveste, am precizat nenumăratele plângeri făcute împotriva măsurilor abuzive ale sale şi ale polițiștilor ce intrumentează cauza adresate chiar Procurorului General al României și Preşedintelui României, pentru a prelua cazul de la Olt, situație demonstrată prin complicitatea tuturor acestor funcţionari și magistraţi, demonstrându-se astfel grupul infracțional în cauză. Victima s-a izbit de un zid, de refuzul rezolvării legale a acestor plângeri de către toate aceste autorități.
Pe de o parte, se cunoaște că reforma Justiţiei nu a fost făcută pentru a se crea acel climat de ordine și legalitate, ci de a se asigura independenţa infracțională a tuturor celor care au caractere decăzute și astfel oriunde te-ai duce, la forurile superioare, ori iți va spune că nu au competența de a soluţiona litigiul, omul fiind „legat de glie” unde magistratul poate să facă ce vrea și, în consecință, să-i încalce drepturile fără a răspunde de faptele sale, ori iți spune că magistratul este independent și hotărârile sale devin literă de lege, cu aceeași consecință pentru el, ca și cetățean.


Pe de altă parte, se poate constata că la nivelul instituțiilor europene aceeaşi mentalitate există pentru că nicio abordare incisivă asupra modalităţilor de a combate corupţia nu se întrevăd, ba chiar au fost observatori neutri ai pogromului asupra poporului român și pentru favorizarea infractorilor din instituţiile statului român odată cu desființarea protocoalelor dintre SRI şi DNA pentru a se înceta lupta anticorupţie şi a se elibera toți făptuitorii, mulți dintre ei magistrați din instituțiile statului.
Urmărind activitatea procurorului Negrilă avem la acest moment explicația că acesta nu întâmplator dispune toate aceste măsuri, una dintre cauze, prin această suspiciune rezonabilă, fiind faptul că soţia sa este funcționar la Consiliul Judeţean Olt în subordinea lui Marius Oprescu, individul care a obținut aprobări de exploatare minieră, aşa cum declară „banditul” Badiță Ghe și cum se demonstrează şi de către ANRM, pentru toată zona, inclusiv pentru parcela de teren pe care acesta construiește iazul piscicol.
Interesul este dovedit astfel pentru distrugerea activității economice a SC MARCONF SRL, societatea care construiește iazul piscicol şi pentru condamnarea fostului administrator al societății, Bădiță Ghe, de către magnatul politic, Marius Oprescu, cel care la rândul său, prin conspirația unei adevărate mafii, a scăpat de condamnare, aşa cum relatează chiar presa centrală, prin achitarea pentru fapta de vătămare corporală a unui om fără apărare, Mihai Nini, care ulterior a decedat prin asasinarea sa premeditată.

Nimic nu-i stă în cale lui Marius Oprescu.

Însă, procurorul Negrilă trebuie investigat şi pentru averea sa, deloc de neglijat, şi care se poate dovedi, indiciu rezonabil, ca faptă de corupție în raport cu activitatea sa.
Toate acele informații coroborate cu dosarele instrumentate de acesta şi prin care s-au dispus măsuri fără a respecta legea, suspiciune rezonabilă, pot fi motive legale şi temeinice ale unor acuzații.
Nu demult avem astfel şi dovada că prim procurorul Anca Anuţa părăsește postul și nu este nicio mirare dacă ar fi consecința demersurilor unor persoane de a demonstra faptele sale nelegale, în special, prin coroborarea tuturor acelor evenimente în urma cărora soțul său -de multe ori se aruncă partenerul de viață în afaceri dubioase, generatoare de fapte de corupție- a construit nelegal. Și ne referim la blocul de lângă Liceul Minulescu coroborat cu activitatea infracțională a unor constructori de notorietate în „peisajul penal” al dosarelor de la Parchet.
Magistratul Nou al societății postrevoluţionare, după cum se vede, nu mai crede în Dumnezeu, ci în cei care l-au făcut „nou”, adică prosper, atotputernic, fără a fi pedepsit de nimeni, el însuşi crezându-se un Dumnezeu.
Acesta este profilul moral și profesional al procurorului Negrilă şi al poliţiştilor care au pus împreună sechestru pe averea “banditului” Bădiţă Ghe şi a SC MARCONF, dispunând, se pare, și valorificarea acestei averi:
„Fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigoni pe voi si mintind vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra. Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri” (Mt. 5, 11-12)?

Deșteaptă-te, române!
Vom continua cu cazul de la Tribunalul Olt incluzând şi alte cazuri de oameni disperați cărora magistraţii Tribunalului Olt le-au distrus vieţile

Marin Ţuluş