Statul român este condus de gruparea stat al PSD Olt şi Dolj în frunte cu Stănescu Paul, Mariana Moț, Oprescu Marius – 0ltul roșu – și clanul de la Dolj, condus de Lia Olguţa Vasilescu și Claudiu Manda – Doljul roșu.

Niciun moment din Revoluția din decembrie 1989 nu se poate uita și în niciun moment nu trebuie să uităm că avem datoria de a lupta pentru binele poporului şi României, urmărind ca idealurile Revoluției române să se realizeze, iar dușmanii – funcționarii corupți – democrației și statului de drept să părăsească instituțiile.
Dacă ne gândim la toate perioadele istorice trecute şi facem comparație cu această perioadă critică de după Revoluţia din decembrie 1989, vom vedea că omenirea nu a fost mai bună şi mai evoluată decât cea de acum.


Vremurile -nu vremurile sub om, ci omul sub vremuri!- cu problemele sociale din acele perioade, au fost şi atunci destul de vitrege și au afectat poporul român cu toate că după izgonirea lui Alexandru Ioan Cuza (la iniţiativa boierilor afectaţi de reformele acestuia!) se pare că s-a găsit o soluție la toate aceste situații critice prin aducerea Regelui Carol I.


Te chinuie acum, ca şi pe Eminescu sau pe alți mari gânditori de atunci, în acele perioade, anumite întrebări: de ce nu se poate face dreptate poporului şi de ce nu avem societatea mult visată după Revoluția din decembrie 1989?!

Tot răul de pe acest pământ românesc i se pune în spate PSD-ului, ca fiind unicul responsabil de tot ce este criminal în societate, deși el a fost votat de marea majoritate a românilor prezenți la vot (dacă nu a fost un furt, o iluzie!) în toate acele perioade de profit electoral și, de aceea, întrebarea unuia dintre cei care au servit interesul partidului, PSD: Ce aveți voi jurnaliștii cu acest partid? De ce nu vedeți că nu aveți un altul care să-l înlocuiască definitiv şi cu maxim profesionalism în stare să remedieze tot ceea ce este greșit făcut de PSD?
Este o situație care iți dă de gândit, dar nu putem să trecem cu vederea greșelile și nu putem abandona acuzațiile la adresa conducătorilor săi, însă deopotrivă și la adresa grupării politice de opoziție. Cu ajutorul lor s-a ajuns astfel ca legile să fie adoptate după bunul plac, iar prin ele au vizat doar interesul material al lor și nu s-au urmărit interesele legitime ale poporului pe baza principiilor şi valorilor democrației şi statului de drept.
Dacă ne referim la gruparea “roșie” de la Olt, condusă în fapt de către Paul Stănescu, cel care are rolul și de conducător de… “mâna a doua” al PSD la nivel central, putem să spunem că expresiile folosite de mass-media minimalizându-i personalitatea („valoarea”!), se dovedesc astfel lipsite de elocință atunci când putem demonstra că acesta are darul -nu de mare intelectual!- de a face ca toate acele planuri obscure, viclene țesute cu abilitate pentru a-și atinge scopurile de putere şi avere, să fie realizate pe deplin.
Conspirația prin care s-a ajuns la Putere cu ajutorul Liberalilor şi a eminenței cenușii a acestora, Președintele României, a fost un act deliberat şi „știintific” elaborat după teoriile urzite în laboratoarele Mafiei. Și totul este precum la început. Adică Nea Paulică Stănescu nu a urmărit decât să-și satisfacă interesele personale și de gașcă, scopurile de a nu se elabora niciun plan de redresare a României şi de împlinire a dezideratelor şi idealurilor Revoluției din decembrie 1989.
Cu alte cuvinte, au urmărit ca ei să se îmbogățească și România să nu fie decât o țară din lumea a 3-a, lipsită de perspectivă, cu un popor sărac şi fără speranță.
Toate teoriile concordă cu realitatea crudă ce poate fi dovedită imediat ce a preluat puterea în Guvern, după nici o „fracțiune de secundă istorică”, când PSD-ului i-a revenit pofta de putere şi de favorizare a „eminențelor “ şi rudelor și s-a concretizat prin numirea lui Alexandru Stănescu în conducerea ANRE, iar Paulică Stănescu se face că este doar spectator, așa cum în trecut „ruda” din politica locală, nimeni alta decât faimoasa judecătoare Mariana Moț a trecut la cele „sfinte” în Guvernul PSD-ist, ocupând funcția pentru care avea… aptitudini, secretar de Stat al Ministerului de Justiţie. tot în același scenariu, ca și acum, Paulică Stănescu era doar simplu… spectator, unde, nici usturoi n-a mâncat și nici gura nu-i miroase.
Așa cum, simplu spectator, ctitor de așezământ, patriot virtuos, a fost şi în cazul în care subordonatul său de la acea vreme și de acum, putem spune, în politică, cât şi în cadrul Consiliului Judeţean nu a avut reacție la faptele de „genialitate“ infracțională ale preacuviosului Marius Oprescu, când a comis un act criminal la volanul autoturismului de teren, cumpărat prin fondurile speciale ale UE pentru ISU şi a distrus o căruță, a vătămat oamenii nevoiaşi din aceasta şi a trimis pe lumea cealaltă un tânăr, Mihai Nini, un asasinat în concepția noastră cu premeditare, luând în calcul toate evenimentele care s-au petrecut după accidentul de circulatie, fapte ale unei grupări infracționale.
Cu acest caz nu am putut decât să constatăm faptul că Justiția din Olt și Dolj este una fără personalitate, la comanda unor indivizi de acest gen, genul lui Paulică Stănescu şi a lui Marius Oprescu și mai ales al Partidului lor (PSD) care a promovat „doctori” în răspândirea maladiei de corupție din România.


În toată această zonă a Oltului şi Doljului (luăm la puricat zona deși nu sunt străine de hoție nici celelalte zone din România!) marii conducători ai PSD Olt, votați de o mare majoritate prezentă la vot (care a fost marea majoritate prezență la vot?!) și-au permis orice, de la confiscarea puterii din cadrul instituțiilor administrative ale județului prin numirile de conducători și personal, dar şi pentru afacerile ce s-au desfășurat pe bani publici din proiectele ce au fost contractate prin firmele protejate şi susținute de marii conducători politici.
Lucrările desfășurate în multe localități de Panadria, firmă deținută de Adi Barbu sau de către alte firme conduse, se pare din umbră, de baronul Paul Stănescu:
”General Trust”, Carmin PopStar Prod SRL – firmă afla-tă se pare în proprietatea deputatului Florin Ionuţ Barbu, zis ”Busi”, Wagramer Termo 2000 SRL – deținută de Vali Titiriga, un apropiat al lui Marius Oprescu – CJ Olt. Aceste societăți sunt abonate la banul public prin contracte obținute cu dedicație şi cu aportul se pare a unor oameni politici care devin simpli “spectatori”, nimeni alții decât cei ai PSD Olt.
În alte situații, CJ Olt şi Marius Oprescu au o implicare di-rectă și prin funcția sa de Președinte al CJ Olt și poate să obțină profit prin simpla aprobare de fon-duri şi direcționare către firme ce sunt susceptibile a fi administrate şi protejate de acesta.
Nu este lipsită de importanță tocmai relația de afaceri şi profit care a avut ca și consecință -sunt probe, pe care le susține redacția Liga Dreptății- că Oprescu Marius, președintele CJ Olt, a direcționat către MINERALPORT SRL, (firmă ce este, se pare, sub administrarea şi protecţia sa) de la S.C OLT DRUM SA, societate deținută chiar de CJ Olt, suma de 16.095.420 lei, iar o altă sumă a încasat-o de la SOCIE-TATEA PENTRU LUCRĂRI DE DRUMURI ȘI PODURI DOLJ S.A, sumă de 9.525.134 lei, interese susținute de colaborarea cu gruparea PSD de la Dolj.
Recent am adus la cunoștiință modalitatea ilegală a in-stituțiilor, instanțelor şi Parchetului, de a opri activitatea unei societăți SC Marconf SRL şi cu scopul de a fi exercitate presiuni şi represiuni asupra “banditului” Bădiţă Gheorghe, specie rară de dușman al democrației barbare și al statului mafiot instaurat de PSD.

În dovedirea actelor de barbarie şi nedreptate, au fost sesizate instituțiile şi funcționarii pentru dezastrul ecologic ce a fost şi este demonstrat faptic la Piatra-Olt, prin lucrări de distrugere a solului şi subsolului din zonă, redacția Liga Dreptății şi „banditul” Bădiţă Gheorghe a demonstrat tuturor instituțiilor ilegalitățile şi, mai ales, implicarea lui Marius Oprescu (CJ Olt), a lui Adi Barbu – Administrația Bazinala de Apă Olt, dar şi a celor-lalți subordonați ai PSD Olt -şi nu numai- Dorel Șteomlega – director executiv la Agenția pentru Protecţia Mediului Olt şi Aura Mandache – comisar şef la Garda de Mediu Olt care, deși sesizați, au ales să nu reacționeze cu privire la catastrofa ecologică de pe râul Olt, dovedindu-se culpa infracțională și de aderare la grupul infracțional.

Însă PSD Olt şi actualul Prefect şi PNL Olt, dar şi Guvernul trecut şi actual se confruntă cu lipsa de corectitudine în aplicarea legii, respectiv, a legilor cu privire la îndeplinirea nelegală funcției de primar în comunele Crâmpoia şi Ghimpeţeni Olt.
În speță, cei doi primari, Ionel Mirea şi Dan Dobre, au fost la data alegerilor sub sancțiunea de a nu îndeplini funcții de demnitate publică, iar în conformitate cu, în speță, Codul administrativ dar şi a deciziei nr. 1/2021 privind examinarea sesizării formulate de Colegiul de conducere al Curţii de Apel Craio-va cu privire la o problemă de drepta stabilit că intervine încetarea de drept a mandatului de primar, chiar dacă acesta este ulterior mandatului în cursul căruia a fost constatată starea de incompatibilitate printr-un raport de evaluare întocmit de Agenţia Naţională de Integritate, a cărui legalitate a fost stabilită printr-o hotărâre judecătorească, rămasă definitivă.
Numai că reprezentanții PSD Olt şi cei ai PNL Olt, ca şi Guvernele lor de azi sau din trecut (aviz Paulică Stănescu) au ignorat dispozițiile legale în trecut şi în aceste comune nu au fost alegeri pentru funcția de primar, ei fiind numiţi administrator ai UAT după pierderea mandatului, desi era ilegal, așa cum a apreciat chiar Instanța în privința primarului de la Ghimpeţeni, iar acum, tot aceștia îndeplinesc funcția de primar. Însă PSD Olt, în frunte cu celebri continuatori ai activității nefaste pentru poporul român, Paul Stănescu şi Marius Oprescu, nu sunt cei care trebuiau să aplice legea și să considere că statul de drept nu poate fi terfelit de nimeni, iar toți trebuie să fim supuși legilor.
Pentru activitatea lor PSD ca şi cei de la PNL nu pot fi reprezentanții poporului român!
Însă la Ghimpețeni lucrurile sunt din ce în ce mai evidente iar primarul nu poate fi un reprezentant al statului din moment ce acesta a încălcat drepturile unor cetățeni din această comună, dar se știu și ce alte activi-tăți are în zonă pentru a atrage funcționarii autorităților statului la fondul de vânătoare proprietatea sa.
Însă pentru toate aceste activități acest primar a fost reclamat de consilierii locali care au precizat că acesta a excavat resursele minerale din pârâul ce traversează localitatea, situație constatată şi de Curtea de Conturi, numai că acesta nu a răspuns penal conform legii și nu i s-a întocmit dosar penal.
Pentru a ajunge la acest pârâu primarul Dan Dobre a solicitat instanței printr-o actiune nelegală bazată pe acte false, şi a avut câștig de cauză, să-i demoleze casa lui Ene Mihalache, considerând că pe acolo trece un drum public imaginat şi demonstrat prin acte false, instanțelor de judecată, deși omul are acte de proprietate asupra terenului şi autorizație de construire. Guvernul PSD-ist ca şi Guvernul de acum precum şi un re-prezentant al Administrației Prezidențiale, fără nicio cercetare obiec-tivă, nu iau în seamă plângerile acestui om, Ene Mihalache, lupta acestuia pentru dreptate. În cadrul procesului desfașurat la Judecătorie şi la Tribunalul Olt s-au adus probe că există o faptă de coruptie a magistraților, însă statul de clan nu poate sancţiona astfel de fapte ale magis-traților. Mai mult, a demonstrat acest om că în domiciliu său şi pe pro-prietatea sa a fost încâtușat nelegal iar procurorul Nicole Marinel i-a respins plangerea.


Un alt aspect al abuzurilor primarilor din zona Ghimpeţeni şi N Titulescu a fost demonstrat de către Ivan Teodor, a cărui nepoată es-te judecător la ICCJ. Acesta a cumpărat un teren de 4, 36 ha extravi-lan în anul 1999 și l-a deținut prin înscriere şi în registrul agric-ol, consemnându-se vânzarea cumpărarea, iar, în urmă cu câțiva ani, acesta a fost deposedat prin radierea suprafeței cumpărate de la rolu-lui acestuia de către primarul Dan Dobre pe motiv că nu sunt acte de vânzare cumpărare autentice și care, apoi, a aranjat -indiciu rezonabil- cumpărarea terenului printr-un artificiu, respectiv, promisiune de vanzare cumpărare încheat cu vânzătorii de către soţia primarului de la N Titulescu, așa cum se procedează şi în alte cazuri, vânzare cumpărare prin intermediar, informatii recente!
Acțiunile civile erau anulate rând pe rând de către instanța Judecătoriei Slatina care a trezit evident suspiciunea de corupţie de către această instanță, iar, ca artificiu procedural, s-a solicitat judecătoriei sect 4 București chemarea în judecată a pârîților , pro-prietarii din acte a terenului şi evident vânzătorii. Numai astfel s-a putut proceda la evitarea grupărilor de interese din zonă și mai ales de la Judecătoria Slatina. Însă calvarul acestui Om nu s-a terminat, acțiunea a fost respinsă atât la Judecătorie de chiar Președintele Judecătoriei, Dan Lixandru, dar şi de Tribunalul Olt recent, de către judecătorii Ghetu G şi Smaranda V. În condițiile în care din toate actele depuse de chiar pârâţii în cauză s-a recu-noscut vânzarea cumpărarea. Acţiunea penală de asemenea pentru abuz în serviciu a Primarului şi al grupului infracțional constituit de aces-ta nu a fost solutionat nici până azi.

Justiția nu poate avea astfel fața curată cu astfel de judecători care îţi încalcă fără nicio opreliște drepturile legale. Suspiciunile de corupție şi plangerile adresate unor organe centrale nu sunt luate în seamă, iar curajul infracțional al multor magistrați este astfel dovedit prin lipsa statului de drept în România.
Lupta poporului român trebuie să continue pentru stârpirea dușmanilor săi!
“Stejarul nu creşte pretutindenea; buruienile, în tot locul.
Nu, dreptatea nu-i nimic fără putere.”M Eminescu
Deșteaptă-te, române!

Marin ȚULUȘ