„Banditul” Bădiță Ghe – noi dezvăluiri din dosarele Inchiziției statului mafiot de clan.

Speranța că avem un stat de drept, este tot mai îndepărtată și legea este tot mai deșartă și străină, dar lupta unora dintre noi reaprinde speranța acum când nimeni nu mai crede într-o realitate imediată.
Noi toți, ceilalți luptători pentru dreptate și pentru stat de drept, trăim cu speranța “zilelor cu Soare” unde dreptatea nu are apus.
Cu alte cuvinte, noi, victimele regimurilor de tortură psihică, fizică și economică, suntem cei care nutrim speranța că ne vom câștiga drepturile, iar pentru toți ceilalți suntem, ca și în trecutul comunist, speranța. Cum se spunea atunci: “noi ținem cu partizanii pânâ vin americanii’’ fără ca ei, marea majoritate a partizanilor, să știe că puterile statelor capitaliste abandonaseră România în sfera intereselor bolșevicilor care răspândeau teroarea și crima împotriva oamenilor de caracter, populând închisorile cu muribunzii fără speranță și umplând gropile cu martirii torturilor bolșevice. Libertatea era un lux, așa cum, acum, dreptatea și legea este doar un deziderat propagandistic, demagogic, pentru că instaurarea noii ordini capitaliste primitive din societatea românească au creat independență organelor puterii de stat pentru a înfăptui noua dictatură locală de asuprire a poporului deznădăjduit. Unde poți găsi dreptatea? Doar la Dumnezeu! Și face minuni Dumnezeu, de cele mai multe ori!
Cine suntem noi, cei care luptăm pentru dreptate? Bandiții, ca-n trecutul bolșevic, sau eroii națiunii care luptă pentru dreptate, sacrificându-și viața, sub toate aspectele sale?!
Badiță Ghe este un bandit(?!) după procedurile Mafiei judiciare.

În trecut precizam cum s-a întâmplat cu dosare penale fabricate la comanda unor indivizi din structurile administrative ale ANAF sau ale organelor de urmărire penală, IPJ Olt sau Parchetul local, unde, cu mult zel, funcționarii instituțiilor, nereprezentative pentru neamul românesc au găsit ideile introvertite şi dăunătoare pentru democrație și statul de drept, criminale pentru a distruge cetățeanul român.
Din multiplele situații şi cazuri ale “banditului” Bădiță Ghe ne rezumăm astăzi să luăm în dezbatere și să aprofundăm cazul (poate fi un material didactic!) dosarul 29/p/2017 al Parchetului Tribunalului Olt, dominat de superstarul magistraturii din Olt, Anca Anuța.
Punerea sub acuzare pentru motive și acuzații inventate, false și concepute de grupări mafiote nu este o noutate a societății în care trăim, ci este o continuitate a activităților din trecutul bolșevic unde oamenii fără protecție și considerați bandiți/dușmani ai poporului erau victimele găștilor care ocupaseră și confiscaseră puterea din instituții.

  • În cauză, dosar 29/P/2017 se pune sub acuzare “banditul”  Bădiță Ghe de către polșiţişti şi procurori în complicitate   cu ANAF faptul că s-ar face exploatare minieră fără a avea Acord de mediu.
  • Însă contrar acestor situații, precizate şi dispuse abuziv mai întâi din Autorizaţia de Construire a unui iaz piscicol, lucrare care se desfășoară și în prezent, acte şi probe de la dosarul cauzei rezulta că a existat un Acord de mediu ce a fost eliberat numai pentru eventuale exploatări miniere, dar acest lucru nu s-a aprobat si nici nu s-a mai desfășurat vreodata, ci doar s-au respectat prevederile autorizaţiei de construire a unui iaz piscicol, autorizaţie menținută și în momentul de față, însă Garda de Mediu după un plan subversiv şi conceput în laboratoarele Mafiei a inscenat retragerea acelui acord desi el nu a produs efecte deoarece nu s-a desfasurat niciodata acel tip de activitate de exploatare minieră, din cauza ca a fost boicotat de Marius Oprescu prin Ferma Veche care in mod suspect si cu o zi inainte de a se elibeta permisul de expluatare pentru SC POND STAR a obtinut  Permis de Explorare tocmai pe suprafata aflata in proprietatea beneficiarului iazului piscicol in discutie. Însă, nu genul de activitate a fost luat în consideraţie, respectiv, că  exploatrea minieră nu a existat și nu s-au comercializat niciodata resurse minerale în stare brută, ci s-a impus respectarea autorizaţiei de construire a iazului piscicol prelucrandu-se materialul escavat din amplasamentul constructiei (cod 17.05.08) in produse de fabrica certificate, respectandu-se prevederile legii 211/2011, HG 856/2202. Astfel, nicio măsură dispusă de ANAF nu era legală raportat la obiectul de activitate şi de impunere a veniturilor realizate, așa cum acuzaţia de evaziune fiscală din dosarul penal nu poate exista.
  • În dosarul de insolvenţă MARCONF 1055/104/2012 – Tribunalul Olt, ANAF a solicitat judecatorului sindic să definească în clar ce fel de activitate desfăşoara debitoarea MARCONF iar în şedinţa din 19.11.2012 – administratorul judiciar prin adresa 2041/19.11.2012 la pct. 3 precizează: „În privinţa activităţii curente a debitoarei ca şi activitate principala a societăţii debitoare fiind: Valorificarea de produse rezultate din amenăjari de terenuri şi nu exploatare de cariera şi valorificare de produse rezultate din exploatare de carieră.” Acelaşi ANAF, judecătorul sindic, administratorul judiciar şi toti creditorii înscrişi în tabelul de creanţe MARCONF, în şedinţa din 21.01.2013 îşi însuşesc în unanimitate Raportul de activitate al administratorului judiciar care precizează la punctul 2 “În privinţa activităţii curente a debitoarei: “Valorificarea de produse rezultate din amenajări de terenuri”
    Ori, Raportul de activitate al administratorul judiciar necontestat de nimeni, inclusiv de ANAF, devine un act de autoritate confirmat de hotărârea judecătorului ce are autoritate de lucru judecat. Însuşindu-şi în mod categoric că SC MARCONF SRL nu desfăşoară activitate de exploatare minieră ANAF, în mod logic, nu mai este îndreptăţită să mai emită acuzaţii/obligaţii asupra SC MARCONF SRL sub motivaţia că ar desfăşura activităţi de exploatare minieră. Toate masurile sale de confiscare a veniturilor realizate dispuse în cauză, respectiv, suma de 1.079.852,58 lei şi amenda aplicată de 20.000 lei, nu pot fi decât măsuri   abuzive capabile să blocheze activitatea economică, aşa  cum punerea sub acuzare a „banditului” Bădiță Ghe, nu poate să fie decât un act de represiune nedreaptă.
  • Instituţia abilitată de lege, ANRM, procedează ca şi Lichidatorul Judiciar al SC MARCONF SRL, instanta, adunarea generala a creditorilor, judecatorul sidnic, precizează că nu se desfășoară activitate minieră conform legii 85/2003, contrazicând astfel motivarea plângerilor Gărzii de Mediu şi ale ANAF, situație care nu s-a luat în considerare de procurori şi poliţişti, care instrumenteaza dosarul 29/P/2017 nelegal şi abuziv. Aceste instituţii au desconsiderat și încălcat, drepturile/atribuţiile ANRM, ca de altfel şi drepturile acestor instituţii abilitate de lege de a decide.
  • Funcționarii ANAF aveau dreptul de a stabili evidențierea, declararea și virarea redevenței miniere, dar numai dacă exista o asemenea activitate declarată și autorizată în cauză de organul competent, altul decât ANAF, respectiv, ANRM și care presupunea stabilirea listei perimetrelor de exploatare, acordarea unei licențe, concesionarea terenului în cauză, stabilit în aceste condiții și, nu în ultimă instanță, stabilirea de taxe, redevenţe şi tarife, ceea ce nu este cazul, după prevederile legale,
    iar raportat la toate aceste operațiuni financiare (nu de autorizare şi licență!!!) stabilea dacă s-au virat legal obligațiile fiscale către bugetul de stat, așa cum sunt precizate în Legea Minelor

În acest dosar penal fabricat de Mafie care acum îl instrumentează  procurorul Negrilă nu s-a ținut seama de autoritatea de lucru judecat în raport cu ordonanțele procurorilor, Lia Sorin în dosarul 3698/p/2011, 1649/p/2014 al Parchetului dpl Judecătoria Slatina și al procurorului Aspra Adrian în dosarul nr. 483/p/2014 al Parchetului dpl Tribunalul Olt rămase definitive.

Faptul că în ordonanţele sale procurorul nu ţine seama de principiul ne bis idem, respectiv, că au autoritate celelalte  acte (ordonanţe) de urmărire penală, alături de concluziile și deciziile  instituţiilor abilitate conform Legii Minelor, nu poate decat să  conducă la idea că organele de urmărire penală nu țin seama de rațiunea juridical, ca și de  drepturile și libertățile omului. Dosarul  29/p/2017 a reunit mai multe dosare penale, unele fără plângeri ci chipurile au fost luate măsuri prin sesizarea din oficiu (cum s-a realizat?!), iar Bădiţă Ghe a insistat la instanţe să constate că nu au fost instrumentate în termenul legal, tergiversandu-se cauzele. Astfel, s-a ales din partea magistraţilor -cum îi stă bine unui asemenea „bandit”!- cu amenzi usturătoare pe motiv de abuz de drept sau că acesta nu avea nicio calitate în niciunul din aceste  dosare.

Însă dintr-o dată s-a pus în mişcare activitatea de distrugere a „banditului“ şi l-a pus sub acuzare pentru infracţiunile de evaziune fiscală iar urmare a acestei calități s-a dispus sechestru asigurator asupra bunurilor SC MARCONF şi a bunurilor persoanale ale inculpatului (bandit). Nu mare a fost mirarea când s-a constatat că poliţistul de la IPJ Olt a dispus să se valorifice  bunurile societății SC MARCONF, ca şi bunurile personale ale  inculpatului și familiei sale, desconsiderând principiile statului de drept, respectiv, principiile procesual penale, ca și dispozițiile  Constituției, respectiv că orice om beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunțarea unei hotărâri penale defintive, ca și de drepturile de proprietate asupra bunurilor sale.

Însă tot de respectarea principiilor procesual penale beneficiază și acești funcționari ai statului român care trebuie să fie urmăriți în activitatea lor pentru că asupra lor sunt suspiciuni sau indicii rezonabile că săvârșesc fapte de corupție.

În fapt, pe zi ce trece facem dovada că România nu este stat de drept și, mai mult, că este o jungă a Mafiei și răufăcătorilor din instituțiile statului român și se poate constata, după distrugerea protocoalelor dintre SRI  şi DNA că la acest moment nu există nicio autoritate competentă și de bună credință să sancționeze faptele penale ale unor infractori din instituțiile  publice  ale României care distrug  Omul.

Nicolae Labiș „Lumea amorfa cistiga
Timbru de limpezi cristale
Cind patima-n sopot ori tunet si-o striga
Strunele tale”

Realizat de Marin Ţuluş