Tulpina de corupţie se dezvoltă.
Sistemul de justiţie din Olt și Dolj favorizează asasinii lui Mihai Nini, ucis cu premeditare.

Am trecut şi peste evenimentele de la 1 decembrie 1918, evenimente care se regăsesc în memoria fiecăruia dintre noi, reținute din istoria României, din documentele și relatările mass media. Numai că noi nu putem să reținem numai evenimentele de atunci și, în acest context, să reținem doar spiritul patriotic al tuturor celor care au contribuit la Marea Unire. Toți cei care am trăit sau am fost deosebit de atenți la destăinuirile victimelor comunismului, am reținut că unii dintre cei care au participat la Marea Unire şi , nu numai, și la cele două războaie, au căzut apoi victime comuniștilor în lagărele de exterminare pentru singura vină că erau oameni de caracter.
Evenimentele de atunci nu sunt cu nimic mai prejos față de cele de acum, demonstrându-se că mafioții ce ocupă instituțiile statului român sunt cei care decid moartea unui popor.
Nu am avut nicio satisfacție, acum, la aceste evenimente de 1 decembrie 2021, la fel ca mare majoritate a poporului, pentru că marea majoritate de cca 73 % nu au votat partidele de acum, de la conducerea statului român și, după cum se vede, ele nu oferă siguranța poporului român. Însăși Președintele României nu oferă garanția drepturilor Omului și garanția unui stat de drept, așa cum în mod just remarcă şi presa internațională, acuzându-l de faptul că nu și-a respectat promisiunile din campania electorală. De la demiterea procurorului șef al DNA și a declarării neconstituționale a protocoalelor dintre SRI şi DNA de către CCR și sub tăcerea mai mult decât suspectă a Președintelui României am remarcat că acesta nu era adeptul luptei pentru eradicarea corupției și am fost cu totul de acord cu opiniile celor mai mulți critici ai domniei sale, aproape în totalitate fiind cei care l-au votat și au sperat într-o totală schimbare a societății românești odată cu instalarea sa la Cotroceni.
Numai că, nicidecum nu a fost așa, vorba proverbului: „scocoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg” și avem astăzi un Președinte care a readus PSD-ul la putere și a achiesat la… conspirația dintre PNL şi PSD.
Planul acesta este unul al …lucrului bine făcut, în scopul de a „arunca în aer” statul de drept!
Demonstrarea unui plan diabolic al PSD de a reveni la putere a fost înfăptuit, în opinia multor oameni de bună credință, cu meticulozitate și, de ce nu, cu multă inteligență, evident toate nefaste pentru poporul român.
Din investigațiile și informațiile noastre obținute prin diverse metode, demonstrăm că România este condusă de grupările politicienilor de vârf din Olt și Dolj, care evident nu pot fi și garanții drepturilor legitime ale poporului român.
În acest sens, pentru a se obține puterea politică ei au găsit o (MĂ)CIUCĂ cu care să spargă puterea politică a PNL şi USR și să intre în grațiile Preşedintelui României. Și acest lucru s-a confirmat și vedem acum că nu au fost simple iluzii ale unor titrați în obținerea unor informații prin metodele, uneori, subversive şi, de ce nu, de specialitate.
Persoana Primului ministru, ieri, general al armatei române, azi, în uniforma cetățeanului român fără grade, este tot mai controversată pentru că nu se poate considera că reprezintă speranța poporului român pentru un viitor al dreptății și prosperității.
Se știe că acesta provine din județul Dolj ca loc de naștere şi nu este întâmplător ales tocmai de gruparea PSD Dolj şi Olt, după informațiile noastre.
Apreciez că am fost totdeauna pentru politicienii independenți de partidele, fie ele şi dreapta, și cu atât mai mult am apreciat militarii (eu fiind militar, absolvent al Liceului Militar T. Vladimirescu ca şi Primul ministru!), însă nu pot să nu apreciez că la acest moment planurile PSD de preluare a puterii prin acest „înaintaș’’ N. Ciucă, în teatrul de operațiuni politice, sunt motive de îndoială asupra verticalității domniei sale.
Așa cum, îndoială există şi asupra Președintelui României!
Existența acestor beneficii sperate și finalizate de către PSD este demonstraţia și cauza tocmai a faptului că acești lideri politici sunt unii dintre cei mai bogați și niciun obstacol nu le poate opri ascensiunea politică, după cum se vede, pentru că banul rezolvă totul!
Cum se spune: „Cu bani poți face morții să vorbească, fără bani poți face muții să tacă.” Sau „Când este vorba de bani, toată lumea are aceeași religie.”

PSD Olt are politicienii cei mai controversați care ocupă, iată, din nou Guvernul României în disperarea celor 73% din electorat ce nu s-a prezentat la vot şi, mai ales, în disperarea acelor protestatari care în august 2018 au fost victimele forțelor de ordine asmuțite de Guvernul PSD, la acea dată vicepremier fiind Paul Stănescu şi care a preluat temporar funcția de prim ministru. Cu o zi înainte de acel 10 august 2018, Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, a plecat în concediu pentru patru zile.

Ori, pentru cine au luptat acești oameni veniți din Diaspora? Oare protestele lor și suferințele lor nu pot fi motive de pedepsire a vinovaților de atunci, ca și de cei de acum, care nu au respectat principiile și dorinţele lor?
Mafia din Justiția Oltului şi Doljului nu poate fi nimicită de statul român.

Favorizarea grupărilor infracționale care au distrus un om, Mihai Nini, victima accidentului săvârșit de Marius Oprescu, ucis apoi cu premeditare, scop al tuturor acestor grupări infracționale, este la acest moment fără rezolvare pentru că nu există magistrați verticali în instituțiile publice ale justiției din Olt şi Dolj. ONG Liga Dreptății împotriva Corupției și Abuzurilor din România a făcut un veritabil rechizitoriu, ca şi presa centrală, pentru a demostra crima săvârșită de gruparea infracțională coordonată de mai mulți interlopi ai politicii locale şi magistrați.

În toată această luptă a câștigat tocmai făptuitorul Marius Oprescu, care în prezent este încă la “butoanele” Consiliului Judeţean Olt și ale PSD Olt, așa cum Paul Stănescu, un politician tot atât de controversat care, ca și Marius Oprescu, a scăpat de mâna lungă a legii, fiind declarat nevinovat în dosarele penale de la DNA.

Desigur, mortul nu se mai întoarece de la groapă, dar vinovații trebuie să plătească!
Numai că avem tocmai contrariul și nu observăm nicio schimbare de mentalitate a statului român. Magistrații, ca și medicii ce au participat la îngroparea probelor şi, nu în ultimul rând, la moartea lui Mihai Nini, ar fi trebuit să fie primii anchetați și puși sub acuzare pe baza probelor indubitabile și reale pe care le oferă mai ales presa. Cazul nu poate fi decât unul extrem de mediatizat și supus judecății poporului român, pentru că există cea mai bună dovadă că românul este lipsit de siguranța persoanei prin demonstrația rațională și amănunțită a probatoriului, neluat în seamă de justiție, împotriva lui Marius Oprescu, a personalului medical și implict a medicului legist care a întocmit actul de deces al victimei Mihai Nini, dar mai ales al magistraților, care au instrumentat și judecat cauza penală. Însă, PSD, care are în conducerea sa asemenea persoane, ca Marius Oprescu, Paul Stănescu, et comp., cei care au săvârșit fapte nelegale și care nu au fost pedepsiți pentru faptele lor de justiția din România, pentru acest motiv, și nu în cele din urmă, nu pot fi cei care conduc România și nu pot fi decidenți în Guvern și în Parlament, fie el și de maidan, prin lipsa votului majoritar al poporului, dar și în administrația publică. Președintele României era primul om al statului român care ar fi trebuit să ia atitudine și să găsească soluții, în spiritul democrației și statului de drept pentru ca legea să fie aplicată și infractorii să fie pedepsiți!

• Primarul municipiului Slatina, Moţ Emil poate fi dat ca exemplu de PSD-ist căruia nu-i pasă de lege și acționează după bunul său plac, prejudiciind cetățenii acestui teritoriu.
• În trecut publicația noastră a dat un exemplu de om căruia nu i se respectă drepturile, atât de funcționarii Primăriei Slatina, cât și de către magistrați, cazul numitei Popescu Georgeta, cea care se luptă cu morile de vânt pentru a i se face dreptate pentru terenul de cca 2700 mp aflat pe strada Stejarului din Slatina, pentru că tatălui său Comisia locală nu i-a eliberat titlul de proprietare, nerespectând dispozitiile Legii 18/1991. Însă, în prezent, Primăria Slatina luptă, ca şi Prefectura Olt, să nu se obțină de către această familie dreptul legal asupra terenului în cauză printr-o hotărâre judecătorească.
Se știe cum sunt modalitățile de corupție ale funcționarilor statului român, de a acapara și proprietățile oamenilor de către clanurile infracționale din administrație, dar și din magistratură, pentru că grupările în cauză conlucrează pentru a obține, prin abuz și cu orice preț, avantajele din șpagă!
• În cazurile construcțiilor ilegale, multe din ele sunt mijloace de spălare a banilor negri de către grupările infracționale ale funcționarilor și magistraților, este dat un alt exemplu de către publicația noastră privind abuzurile administrației mun. Slatina conduse de primarul Moț, PSD-ist de frunte.
Clădirea construită în 2017, pe strada Livezii din municipiul Slatina, clădire ridicată fără autorizație prin complicitatea inspectorilor din Primăria Slatina și care este deținută fără forme legale de frații Gabriel Rotaru și Mihail Rotaru. În prezent, așa cum relatează publicația noastră, cu complicitatea celor de la ANAF SLATINA, toate cele 11 camere existente în clădirea respectivă sunt închiriate ilegal la muncitorii care execută lucrări pe fonduri europene pentru Compania de Apă Olt, o societate controlată de Consiliul Județean Olt și Primăria Slatina. Surse din anturajul fraților Rotaru, care în fapt ar fi doar doi nevinovaţi constructori, susțin că în spatele acestora s-ar afla un grup infracțional organizat, structură din care ar mai fac parte magistrați, dar și câțiva angajați din rândul Primăriei Slatina. Frații Rotaru mai dețin o altă clădire în zonă, pe strada Varipatti, ridicată tot cu încălcarea Legii nr.50/1991, imobil folosit tot în regim de hotel. Unul din frații Rotaru activează în prezent la o firmă cu sediul social în comuna Sprâncenata, pe str. Sudului, nr. 178, județul Olt, societate a cărei patroană este plecată de mulți ani din zonă.
Dar nu mai puțin interesant este și cazul cladirii ridicată de soţul Prim procurorului Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anuța, în apropierea Liceului Minulescu, pentru care de asemenea publicația noastră a făcut o relatare obiectivă a faptelor abuzive prin încălcarea legii de către constructorul acoperit de clanurile administrației PSD- iste și unde, la fel, ca şi în cazul precedent nu s-a dispus nicio măsură prevăzută de Lege şi fără a se ține seama de constatările Inspectorilor ISC Olt.

Publicaţia noastră a evidenţiat crima împotriva unui om, Badiţă Ghe supus tirului procurorilor dar şi judecătorilor şi recent am adus în discuţie cazul ultim al torturii psihice din dosarul nr. 29/p/2017, unde acest om a fost pus sub acuzare de către procurorul Negrilă desconsiderând probele şi mai ales excepţiile, în speță, faptul că a fost cercetat pentru aceeaşi faptă de alţi procurori în trecutul nu prea îndepărtat și ar fi trebuit să beneficieze de principiul ne bis idem, un principiu de drept care limitează sancţionarea unei persoane pentru săvârşirea unei infracţiuni pentru care a fost deja achitată sau condamnată printr-o hotărâre definitivă. Principiul se referă nu doar la dreptul de a nu fi condamnat de două ori pentru aceeaşi faptă, ci şi la dreptul de a nu fi urmărit sau judecat de două ori pentru aceeaşi faptă.

Un alt fapt criminal este un alt episode al faptelor nelegale ale PSD Olt şi ale sistemul de clan, poliţie şi magistraţi. Comportamentul ca în vestul sălbatic al grupului de 14 indivizi înarmați care au deschis foc! În 24 octombrie 2020 asupra a 7 muncitori în T 123, T124; P1 extravilan Piatra-Olt. La solicitarea ajutorului poliției prin apelarea la 112, cei 14 indivizi simulau o partidă de vânătoare nu s-a soldat cu măsuri legale. Nu s-a reținut niciun permis de armă și niciun făptaș. Și te intrebi justificat: Ești oare tu, cetățeanul de rând în siguranţă cu acești indivizi din PSD la guvernare şi în toate celelalte instituții ale statului roman?! Nicidecum.

Pildă ortodoxă: “Cu nimic nu-l mânii pe Dumnezeu atât de mult ca atunci când nedreptăţeşti pe cineva.”
„Te caut Doamne, nu Te simt, dar Te întâlnesc mereu“

Realizat de Marin ȚULUȘ