Cazul Marin ȚULUȘ, confesiuni

Cazul Bădiță Gheorghe, exemplu de martir.

Dacă vei analiza situația prezentă în România, unde după demagogia politicienilor ești apărat de statul de drept, vei sfârşi prin a te omorî criminalii în stradă, cum s-a întâmplat cu mine şi acum cu colegul de redacție, Alin Bălan.
Pentru că noi, redactorii de presă, am tot adus la cunoștința opiniei publice gravele nereguli şi corupţia din administrația, politică şi justiţie, instituții şi puteri diferite, ca nume, dar care răspund la unison comenzilor Mafiei, ei înșiși fiind membrii ai grupărilor infracționale organizate.
ȚULUȘ Marin membru PNTCD exclus din partid fără nicio vină, victimă a grupărilor infracționale.
Am făcut parte din administrația publică locală după Revoluție cca 24 ani, îndeplinid atât funcții administrative, dar şi de demnitate publică, primar şi consilier local, acestea din urmă doar în cadrul PNTCD, fiind la începutul mandatului 1992 – 1996, singurul primar al acestui partid, ca şi în anii 2004-2008.
Am, fost exclus din partid fără niciun motiv şi fără să-mi comunice nicio decizie de inculpatul Florescu Marian, care a preluat, prin înlăturarea mea, funcția de Președinte al PNTCD Olt, urmare a înțelegerilor cu Pavelescu Aurelian, care a rămas Președintele unui PNTCD, golit de oamenii de caracter, geniali.
Inculpatul Florescu Marian, după se poate observa din procesele sale, era la vremea respectivă sub cercetare şi apoi acuzat de evaziune fiscală, situație pe care eu am cunoscut-o mai târziu prin intermediul mai ales a fostului colaborator şi patron de ziar, respectiv, Santinela, Tita Nicolae, om deschis şi fără colaborare cu infractorii, așa cum fac o parte din oamenii de presă.
În prezent, dosarul de evaziune fiscală are termen la data de 25.11.2021 la Curtea de Apel Craiova, după cca 6 ani de cercetare şi procese, fiind condamnat la instanța de fond la 12 ani, apoi a fost desființată hotărârea se pare de către judecătorul Glugă Adrian (unul dintre judecători!) și trimisă la instanța de fond, unde după cca 3 ani a fost achitat prin, chipurile, achitarea prejudiciului.
Am colaborat şi cu dl. Sârghie Dumitru, directorul publicației „Linia Întâi”, al cărui colaborator al redacției am fost cca 10 ani, care mi-a precizat elementul cel mai important, faptul că Pavelescu Aurelian i-a spus că eu am fost exclus din partid pentru că nu-l lăsam în pace pe primarul de atunci al comunei Valea Mare, Ristea Ghe.
În cauză, unul dintre oamenii mei, care erau pe lista de consilieri și care ar fi trebuit să mă înlocuiască, situație refuzată de acesta (mare Om!) mi-a spus că secretara şi viceprimarul au fost însoțiți de vicepreședintele Consiliului Județean, unul brunet, nu-i știa numele, iar eu am trimis la CJ Olt motivul pentru care el a însoțit acești trădători ai democrației, însă nea Paulică Stănescu nu mi-a recunoscut situația reclamată.
Ulterior am aflat că acesta era interesat de Poligonul militar cca 340 ha, luat de mine prin protocol de la MApN şi scos la mezat prin metodele de corupţie de către clanurile PDL şi PSD, ce vor face ulterior obiectul unei informații de presă!

Colaborarea infracțională dintre ei a fost denunțată la DNA, însa aceștia nu au dispus, cum era normal procedural, prin ordonanță soluționarea cazului, motiv de inculpare a procurorului DNA şi a șefului său, pentru care am făcut plângere, cazul fiind la SIIJ, nesolutionat.
Însă abuzurile nu au încetat împotriva mea.
UNBR este o confiscare a profesiei de avocat- modul criminal al statului român.

În acea perioada din anul 2008 eram înscris în cadrul UNBR condus de Pompiliu Bota.
Împotriva mea, dar și a tuturor avocaților din această asociație erau exercitate acțiuni penale la plângerile UNPR-ului advers, provenit din structura comunistă.
Am inițiat mai multe excepții de neconstituţionalitate reale, obiective şi impuse de o situație clară de încălcare a drepturilor Omului și de confiscare a profesiei, genul de hoție practicată de mafia funcţionarilor şi politicienilor României după 1989.
Toate au fost respinse, iar unele dintre ele sunt în lucru la CCR de ani de zile pentru că această instituție nu are de gând să rezolve problema în temeiul Constituției.
Ulterior, avocaţii din UNBR , condus de Pompiliu Bota, nu au mai fost primiți în instanțele din România fără să existe o hotărâre judecătorească clară, precisă şi cu respectarea procedurilor legale de respectare a drepturilor Omului, a principiilor şi valorilor democrației şi statului de drept şi au continuat acuzaţiile şi procedurile criminale ale procurorilor şi judecătorilor de represiune nedreaptă împotriva noastră, fapte ilegale de corupţie concepute în laboratorul Mafiei, tacit şi criminal.
Toți magistrații se prevalează de decizia nr. 15/2015 a ICCJ de admitere a recursului în interesul legii privind exercitarea profesiei de avocat şi vizând cauzele penale în derularea lor împotriva avocaţilor din structura UNBR Bota, promovat de Procurorul General al României, Nitu Tiberiu, un individ, cum s-a demonstrat de DNA, mai presus de lege, să folosim un termen mai puțin incisiv.
Însă această hotarare, nici pe departe nu clarifică problema de fond şi nu interzice exercitarea profesiei de avocat de către avocații grupării UNBR, condus de Bota Pompiliu, pe care nu-i incriminează în niciun mod și nu se precizează că aceștia nu au dreptul de a exercita profesia.
Cazul meu este unul care demonstrează inexistenţa statului de drept, dar şi faptul că în justiţia statului român ai şi magistrați corecți care nu răspund unor ordine criminale ale Mafiei judiciare şi politice.
După ani de procese, am fost condamnat 6 luni cu suspendare de către Judecătoria Slatina, judecător fiind Petcan Romeo, iar Curtea de Apel Craiova, în apel, mi-a aplicat amenda administrativă de 1000 lei pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat şi după terminarea acestui proces a urmat altul, cu aceeași acuzație şi încadrare juridică, în care eu am fost condamnat din nou de către Judecătoria Slatina, judecător Dumitrescu Paulică la 6 luni cu amânarea pedepsei iar în apel, Curtea de Apel Craiova a dispus achitarea mea.
În acest din urmă caz plângerea a fost făcută de cpt. Marinescu Claudiu într-un caz unde eram avocatul numitului Ene Mihalache. Acesta era un caz deosebit prin criminalitatea unor grupări infracționale a cărui victimă era, grupul infracțional fiind inițiat de primarul comunei Ghimpeţeni ce vroia demolarea casei acestui om fără apărare, neștiutor de carte, prin acte false care atestau o altă situație privind amplasarea construcției, casă de locuit, construită de acest om, respectiv că aceasta nu a respectat autorizația de construcție şi era construită pe un drum.
După achitarea mea am întalnit pe acest om, cpt Marinescu Claudiu și il numesc om pentru că mi-a spus că el nu mă cunoștea pe mine dar că l-a pus să-mi facă plangere procurorul Marin Călusaru.
I-am făcut plângere acestuia din urmă la toate instituțiile statului român pentru instigare la represiune nedreaptă, dar încă nu a fost demis de la conducerea DNA Craiova.
Cazul meu este încă la SIIJ şi nicio măsură nu a fost luată împotriva infractorilor acuzandu-l de represiune nedreaptă. Ei sunt tot în sistem şi acest lucru demonstrează, mă repet, lipsa statului de drept.
Crima acestui sistem de justiţie împotriva oricărui individ care exercita profesia de avocat în altă structură decât cea tip SRL este datorată corupției clasei politice care nu a clarificat situația pe baza Constituției, ca şi de către CCR, unde am avut posibilitatea să constat prin excepțiile soluționate după modelul bolșevic în care Constituția şi ratiunea juridică sunt încălcate grav.
Potrivit Constituției, orice profesie este acordată prin sistemul de Învăţământ, azi de stat sau particular, iar acesta din urmă fiind acreditat de către MEC.
Numai că deștepții politicii şi ai justiţiei au încălcat drepturile acordate de sistemul de învăţământ şi au acordat unui SRL, denumit în lege, UNBR, puteri neconstituționale, de a stabili și a acorda profesia de avocat, ca şi, într-o altă lege, și de magistrat.
Dar stupoare, Legea 51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat NU PRECIZEAZĂ (sunt şi alte dispoziții neconstituționale!) cum se constituie acest UNBR şi, în acest mod, de logică juridică, această lege nu precizează ce este acest UNBR, o instituție a statului român sau un SRL privat!
Astfel încât se poate demonstra ușor că acest UNBR este un SRL privat neacreditat de MEC și care are atâta influență încât a putut demola statul de drept!
De ce? Pentru că au bani prin care pot corupe tot, așa cum se întâmplă şi cu infractorii iertaţi de justiţie prin distrugerea protocolului dintre SRI şi DNA!
Evident, nu singuri, ci cu celelalte instituții Procurorul General, CSM, Ministerul de Justiţie şi, nu în ultimul rând, cu acest CCR, așa cum toate aceste instituții au demolat construcția sistemului SRI-DNA pentru a scăpa hoții din instituțiile statului și mai ales pe cei din justiţie, comentariul pe care îl voi amâna într-un alt articol de presă.
CEDO nu răspunde exigenţelor şi nu promovează principiile şi valorile democrației şi statului de drept.
Însă, eu aveam mari speranţe în CEDO şi am observat din cazurile mele căci acolo totul este controlat tot de băieții cu ochi albaștri, iar instituțiile UE nu sunt ceea ce ar fi trebuit!
De aceea, urmaream o speță unde individul acuzat de noi spunea: „au făcut la CEDO 5-6 reclamații şi am putut câştiga şi acolo” sau: “poți să te duci şi la Haga nu are nimeni ce să-mi facă!”
Cea mai bună dovadă la acest moment (sunt şi alte situații!) este protestul avocaţilor nostri la CEDO și de unde nu au obținut nimic din ceea ce era legal, în virtutea actelor normative internaționale de protecţie a Omului contra abuzurilor statului, de creare acelui mecanism de funcționare a justiției după norme, legi, Constiţuie, Carta Drepturilor Fun-damentale a Uniunii Europene, Declarația Universală a Drepturilor Omului şi, nu în ultimul rând, după raţiunea juridică potrivit concepţiei unui stat civilizat şi membru al UE.
Credeți ca Marea Britanie a părăsit degeaba UE?!
Credeți că Polonia îşi face degeaba propriile reguli în privința funcționării Justiţiei?!
UNBR – BOTA LA CEDO – Zeci de avocaţi din UNBR Bota au protestat în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg, acuzând că sunt prigoniţi la ordinul fostului Procuror General Tiberiu Niţu. Statul român a fost dat în judecată pentru încalcarea dreptului la un proces echitabil şi lipsa de previzibilitate, pe motiv că după 633 de clasari şi 51 de achitari pronunţate de 1447 de magistraţi, avocaţii lui Bota înca sunt urmăriţi de parchete (Plangerea)

În trecut, am fost redactor de presă la Linia Întâi şi Santinela, în prezent redactor la Ziarul Liga Dreptății si consilier juridic al ONG LDICAR filiala Olt, și am fost ținta unor agresiuni fizice pe stradă în data de 31 iulie 2014, incident soldat cu distrugerea danturii şi alte afecţiuni, iar ,cazul meu, aflat pe rolul Parchetului dpl Judecăto-ria Slatina a fost trecut prin metoda cunoscută de a se apăra infractorii, respectiv, la Autori Necunoscuți, iar apoi s-a clasat pentru prescrierea faptei, printr-o altă metodă cunoscută de a apăra infractorii.
Tot în trecut, anterior faptei de lovire, mi-a fost vandalizată mașina si tot prin procedeul descris mai sus, s-a clasat cauza.
În prezent primesc amenințări cu moartea prin accident auto sau că mi se va vandaliza maşina.
Procurorul General al României sesizat în acest caz cu plângere pentru abuzul în serviciu al procu-rorilor şi polițiștilor nu a întreprins nicio măsură de cercetare penală şi implicit de a se lua măsura punerii în mișcare a acțiunii penale, dovadă fiind favorizarea grupărilor infracționale din teritoriu.
Am observat și nu am fost surprins că aceste grupări in-fracționale au avut un… succes recent, respectiv, a fost la un pas să-l ucidă pe colegul nostru Alin Bălan, la fel cum s-a întâmplat cu mine.
Autorii agresiuni probabil vor fi în cele din urmă neidentifi-cați, însa autorii morali, în concepția mea şi după probele indicate de Alin Bălan, ar fi Paul Stănescu, Marius Oprescu şi Emil Moţ, ce trebuiesc interogați şi prin administrarea probatoriului în totali-tatea sa, ar fi trebuit să fie inclusă și admisă și proba cu detectorul de minciuni.

Din toate aceste confesiuni se poate reține, și nu neapărat făcând trimitere doar la acest caz, că statul român este virusat de microbul corupției, că acțiunile in-stituțiilor statului sunt patologice, îndreptate împotriva Omului cinstit şi implicit a celui care are dreptate, dar desigur că are în mentali-tatea sa apărarea infractorilor, care îi mențin funcțiile represive împ-otriva Omului cinstit şi de apărare a infractorilor prin șpagă, care este mijlocul de existenţă somptuos pentru funcționarii săi.
Frica de lege si dreptatea nu poate să mai existe din moment ce putem demonstra că au nimicit DNA şi SRI!
Votarea clanurilor de la PSD a coincis cu acest succes răsunător şi se pot observa achitări pe bandă rulantă de către instanțele de judecată care nu mai verifică veridicitatea probelor administrate de DNA şi SRI.
Se poate observa că se hotărăște în aceste momente introducerea SRI în anchetele penale, constatându-se tocmai criminalitatea ex-istentă în Poliție, Parchet şi în instanțele de judecată, fapt care a dus la un val de critici din partea hoților din instituțiile publice ale României.

Pentru că se pune întrebarea cum să-i prinzi cu mită în flagrant pe hoții din magistratură şi poliţie dacă nu utilizezi metoda de suprave-ghere şi interceptare a grupărilor infracționale?!
Cazul Marius Oprescu si existența grupului infracțional demonstrate de presă.

Va dau exemplu cel mai relevant. Liga Dreptăţi scrie despre cazul crimei cu premeditare săvârșită de Marius Oprescu și sunt aduse la cunostiinţa organelor statului -degeaba, se pare!- toate ace-le probe şi incriminări, demonstrație a crimei organizate de către grupările infracționale, respective, polițiști, procurori, medici, judecători, dar nimeni nu ia în seamă şi nimeni nu dispune nicio măsură pentru că nu există niciun factor de decizie la nivel central, dovada existenței statului de drept.

Cazul Bădiţă Gheorghe, exemplu de martir.
Alt caz. Relatăm faptul că Bădiţă Gheorghe, directorul SC MARCONF SRL a fost arestat în anul 2012 fără probe şi fără a se inculpa toți magis-trații care au participat la toate aceste instanțe prin care un om a fost total distrus prin intrarea în faliment a societății dar şi fizic!
Plângerile sale care au avut ca obiect demonstrarea faptelor de corupţie ale funcționarilor ANAF nu au fost soluționate legal de către DNA pentru că -ziceţi şi dvs?!- există un indiciu rezonabil de act de corupţie.
Mafia a organizat, pe fondul lipsei unui stat de drept, crima împotriva acestui om cu urmări incalculabile, pentru că societatea a acumu-lat datorii, ceea ce s-a dorit, și, rând pe rând, toate bunurile per-soanele şi ale societății dispar în valorificarea executori-lor judecătoreşti sau ale administratorului judiciar, neoprite de niciun magistrat.
Mai mult, se continuă seria abuzurilor prin procese interminabile şi mai ales inechitabile – vezi dosarele 311/54/2019 pe rolul Curții de Apel Craiova, 4717/63/2014*- pentru a-l condamna cu orice preț pe Bădița Gheorghe, dușmanul de moarte al unei justiţii ilegitime şi abuzive.
Și nu este lipsit de importanţă că la acest moment are un nou dosar pe-nal nr. 29/P/2017 instrumentat de procurorul Parchetului dpl Tribu-nalul Olt, Negrilă Claudiu Constantin, acuzat de represiune nedreaptă şi de favorizare a grupărilor infracționale prin lipsa dovezilor și acuzațiilor asupra lui Bădiţă Ghe şi a faptului că aceeași cauză a fost instrumentată de alți procurori, anterior, fiind găsit acest om, Bădiţă Ghe nevinovat.
Adresându-se Procurorului General al României pentru strămutarea cau-zei, nu a fost posibilă deocamdată strămutarea/preluarea cazului de către un alt organ de urmărire penală, caz concret de favorizare a grupărilor infracționale de către Instituția Parchetului dpl ICCJ, dovadă inexistența statului de drept.
Această demonstrație poate răspunde şi întrebărilor unor oameni de bună credinţă, şi cum de fapt, recent, mi-a pus aceste întrebări și un polițist de la IPJ, căruia i-am oferit răspunsul pe loc, în speță, de ce toți de la mic la mare sau de la mare la mic, funcționarii statului nu oferă dreptate Omului cinstit?
Răspuns: Funcţionarul român, de la nivelul cel mai înalt, ca şi pol-iticianul român, toți sunt bolnavi de coruptie, boală mai viru-lentă decât COVID!
Dar toată această pandemie infracțională existentă în România nu poate fi rezolvată în actuala situație de clasa politică pentru că se con-stata lipsa oamenilor de caracter.

Insă, pentru dușmanii săi, Omul adevărat se roagă la Dumnezeu:
“Pierde-va Domnul toate buzele cele viclene şi limba cea plină de mândrie.

Căci, atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pre-tutindeni.”

Realizat de Marin TULUS