În continuare prezentăm un nou articol din publicaţia online Oltenia Maxima privind Mafia de la nivelul judeţului Olt, articol care susţine ceea ce şi noi am scris în trecut despre aceste ilegalităţi.

MARELE JAF DE LA ANIF (AGENȚIA NAȚIONALĂ DE ÎMBUNĂTĂȚIRI FUNCIARE) ȘI TENEBRELE LUI, FIRMELE EVAZIONISTE:CARMIN POPSTAR PROD SRL București via Scornicești, CONDOR PĂDURARU SRL Slatina, WAGRAMER TERMO 2000 SRL Slatina


Prezentăm în ediția de azi situația marelui jaf de la A.N.I.F și nu numai prin firma controlată de argatul lui Darius Vâlcov, Barbu Florin Ionuț, cel care dirija banii publici de la Direcția Impozite și taxe a Primăriei Slatina către firmele lui Vâlcov, numit apoi tot de către Vâlcov în funcția de director general la A.N.I.F unde a fost menținut de Paul Stănescu și ticăloșii din anturajul lui, de unde a direcționat către propria-i firmă controlată prin interpuși,38.060.781 RON (treisutetreizecișitrei miliarde lei vechi), adică 7,7 milioane euro.


• Cine este de fapt infractorul Barbu Florin – Ionuț. Cum să ajungi deputat furând bani de la stat.
Nimeni altul decât deputatul de Olt cu același nume, zis ”Busy”, fost director al Direcției Impozite și taxe a Primăriei Slatina și fost director general al A.N.I.F.
• Cine sunt interpușii lui ”Busy” din firma CARMIN POPSTAR PROD SRL?
Firma a fost înființată în anul 2014 odată cu numirea lui ”Busy” la ANIF, în Scornicești, Str. Bîrcii nr.18, Jud. Olt pe numele numitei Popa Carmen.
După mai multe modificări la ORC de pe lângă Tribunalul Olt, societatea este deținută de Stoica Clarida-Mihaela, Popa Marius – Cătălin și Pătrulescu Viorel – Costel – Cristian, iar în anul 2020, Stoica Clarida – Mihaela din Com. Oporelu, Jud. Olt, cesionează părțile sociale către asociații Pătrulescu Viorel – Costel -Cristian și Popa Marius – Cătălin, asociați care sunt menționați și în prezent, Pătrulescu Viorel – Costel – Cristian având și calitatea de administrator.
Tot în anul 2020, S.C CARMIN POPSTAR PROD SRL își mută sediul social din Scornicești, Jud. Olt, în București, Str. Ciucea nr.8, bl.L18, Sc.2, et.2, ap.69 deoarece în București controalele ANAF sunt foarte rare sau deloc.
• Cei 38.060.781 lei de la ANIF nu au fost de ajuns
Pentru că un infractor rămâne un infractor nu a fost de ajuns că din postura de director general al ANIF și-a direcționat către propria-i firmă suma de 38.060.781 lei, în semn de profundă mulțumire și recunoaștere din partea unor alți infractori, firma lui ”Busy” a mai încasat de la:
-Compania de Apă Olt: 4.932.523 lei;
-Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Răcari – Gura Padinii: 3.864.899 lei. Operațiunea poate fi asimilată unui autodenunț;


-Colegiul Tehnic ”Alexe Marin”, Slatina: 649.354 lei;
-Comuna Osica de sus: 1.423.898 lei;
-Comuna Spineni (OT): 383.040lei;
-Comuna Tătulești (OT): 386.329 lei;
-Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” Slatina: 148.132 lei;
-Direcția Protecție și Asistență Socială Olt: 98.198 lei;
-Municipiul Slatina: 85.323 lei;
-Grădinița cu program prelungit nr.4 Slatina: 78.934 lei;
-Școala Gimnazială Eugen Ionescu, Mun. Slatina: 75.233 lei;


Compania de Apă Olt este deținută de Județul Olt (CJ Olt) și Municipiul Slatina (Primăria Slatina), iar comunele Osica de Sus, Tătulești, Spineni sunt finanțate de Consiliul Județean Olt, existând o strânsă legătură între ”beneficiile” lui Busy de la comunele finanțate de C.J. Olt și suma direcționată de la ANIF către S.C WAGRAMER TERMO 2000 SRL de 149.346.948 RON direct sau prin S.C CONDOR PĂDURARU SRL suma de 91.655.096 lei. Și asta nu e tot. Sute de milioane de euro de la ANIF aflate în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au ajuns în buzunarele infractorilor și în paradisurile acestora.
Cum au fost plimbate sumele între firmele evazioniste CARMIN POPSTAR PROD SRL, WAGRAMER TERMO 2000 SRL și CONDOR PĂDURARU SRL, reprezintă o suveică a evaziunii fiscale și spălării de bani aplicată în sistemul mafiot, exemplificând:


-tranzacții de 23.108.966 lei dintre WAGRAMER TERMO 2000 SRL și CONDOR PĂDURARU SRL;
-tranzacții de 77.338.963 lei dintre CONDOR PĂDURARU SRL și WAGRAMER TERMO 2000 SRL.
Nu-și declară toate veniturile pentru a nu plăti TVA și își modifică baza de impozitare cu achiziții fictive pentru a eluda fiscul.


Cât despre lucrările de îmbunătățiri funciare pretins a fi efectuate, cerem public Parchetului General, DNA, DIICOT, Parchetului european să verifice urgent marele jaf al banilor publici de la ANIF, adică din Bugetul de Stat al României întrucât sumele au fost delapidate.
Nu-i putem cere același lucru doamnei prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța cât timp cercetatul (Păduraru Sorin) patronul S.C CONDOR PĂDURARU SRL a efectuat lucrări de construcții la investițiile imobiliare al familiei Anuța.


Nu pot fi excluse din schema evazionistă și a spălării de bani tranzacțiile de 3.985.078 lei dintre S.C CARMIN POPSTAR PROD SRL și S.C PANDARIA SRL, controlată de Adrian Barbu, directorul de la Administrația Națională Apele Române – Administrația Bazinală de Apă Olt care și-a asigurat sistemul de irigație a propriilor culturi agricole și nici tranzacțiile dintre S.C ELSACO ELECTRONIC SRL (CUI 7464520) și CARMIN POPSTAR PROD SRL, de 23.631.313 lei cu titlu de mită pentru Barbu Florin Ionuț, zis ”Busy”.
Ce investiții imobiliare și ce alte investiții au fost finanțate cu banii furați de la ANIF le vom detalia punctual în edițiile viitoare, un exemplu de fraudă fiscală colosală și de spălare de bani fiind după S.C CARMIN POPSTAR PROD SRL, firma WAGRAMER TERMO 2000 SRL controlată de unul dintre cei mai de temut infractori, persoană publică din Oltenia care controlează și S.C STRADE BAUUNTERNEHMUNG SRL, o altă mare firmă evazionistă creată în acest scop de același infractor notoriu prin interpuși, sugativă de bani publici. Este infractorul care fură statul într-un ritm galopant și la un nivel foarte mare prin societăți comerciale pe care le lichidează una după alta lăsând fiscul cu buza umflată.
Cum au fost ridicați banii din bănci, cum au fost plătite zeci de apartamente (etaje întregi) la dezvoltatorul imobiliar din zona Pan Group din Craiova și pe ce nume au fost cumpărate, mașinile de lux de peste 500.000 euro fiecare, cum a fost eludat fiscul, toate contractele, obiectul acestora și modul în care au fost considerate efectuate lucrările de către ANIF-ul lui Busy, vor face obiectul prezentării lor fără niciun menajament în edițiile viitoare pentru a arăta de ce ne împrumutăm ca țară și plătim dobânzi colosale, de ce a ajuns sistemul public de sănătate în halul în care este sau situația celui public de învățământ, niciunul din sistemele publice din România neputând fi dat exemplu.


În timp ce interpușii și angajații lui Busy scot bani cu sacii din bănci prin operațiuni bancare fictive, în scumpa noastră patrie mor oameni arși de vii. Să vedem și până când, dar și câți procurori, polițiști sau militari din serviciile de siguranță națională au mai rămas integri. În mediul infracțional cei care controlează firmele evazioniste prezentate în ediția de azi, inclusiv celebrul Busy, afirmă cu nonșalanță că au sprijinul generalului S.R.I. Sabin Iancu, iar banii (parandărătul) ajung la acesta prin persoana de legătură Șteomlega Dorel, directorul de la Agenția pentru Protecția Mediului Olt, S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL ca și celelalte două (CONDOR PĂDURARU SRL și WAGRAMER TERMO 2000 SRL) fiind firme ”acoperite”, conform afirmațiilor acelorași infractori.
Vom reveni!

Sursa: olteniamaxima.ro