Poliția și Justiția din România este a mogulilor torționari – cauza destinului tragic pentru omul de rând, victima bandiților!
Dramele unor oameni, exemple de martiri Bădiță Gheorghe din Piatra Olt şi Ene Mihalache din Ghimpeţeni, Olt.

Îmi amintesc de un celebru deținut politic care a spus în anul 1952: “Comunismul se va termina și pregătiți-vă să puneți cărămidă nouă, creștină, pentru că tot ce va veni va fi cumplit!”
Durerea poporului român, efectul pandemiei de corupție, nu se învață la Școală!

Propaganda perversă a personalităților politice ale statului român ce invocă faptul că avem stat de drept este determinantă pentru a întreține Iluzia naivilor că există stat de drept în România!
Poporul român a sperat după Revoluția din decembrie 1989 mult, ex-trem de mult, pentru ca viața fiecăruia dintre noi, românii, să fie una creștinească și îndestulătoare sufletește, nu numai materială.
Pandemia de coruptie, mai incisivă şi nemiloasă decât pandemia de COVID, este nevindecabilă şi năruie și în prezent destinele românilor.
Poporul român a luptat și încă luptă și acum cu această groaznică mala-die menținută de politicienii şi magistrații șarlatani, dar a rămas singur şi neajutorat, însă a rămas cu credința în Dumnezeu, pre-cum marele domnitor Constantin Brâncoveanu, care și-a găsit sfârșitul singur, sub ghilotina tiranilor, neajutorat de nicio altă putere a comunității europene care, se pare, asistau la măcelul său şi al familiei sale.
Pentru că așa s-a întâmplat cu noi românii după 1944, când am fost vânduţi la ruși şi am rămas fără milioanele de români adevărați, morți în închisorile comuniste.
Aflați într-o situație primejdioasă, fără ajutorul nimănui, deși cre-deau că vin americanii să-i elibereze, acești martiri strigau disperați: “unde ești Doamne, de ce ne-ai părăsit?!”

Și, într-un târziu, Dumnezeu și-a amintit şi de ei!
Mulți au fost, puțini au rămas!
Au fost eliberați după ani, mulţi şi grei, într-o închisoare mai mare, România comunistă!
Statul român era cel mai mare criminal! Și astăzi este tot la fel!
Pentru că acum povestea se repetă şi nicio altă autoritate inter-națională nu sare în ajutorul românului disperat.
Torționarii au fost protejaţi de sistemul/statul lor, nicidecum al popor-ului român, și, ulterior, după Revoluția din decembrie 1989 au fost re-spectaţi ca pe niste oameni de… calitate ce au înfăptuit politi-ca statului din perioada comunistă și nicidecum nu au respectat poporul român.
Istoria se repetă şi putem demonstra că oricâte abuzuri fac magistrații, ca şi polițiștii, nu există nicio forță a statului să-i sancționeze administra-tiv, dar și penal, după mazilirea Laurei Codruţa Koveşi şi a declarării ne-constituționale a protocoalelor dintre SRI şi DNA.
Toată lumea a auzit cum îşi apără ei, magistrații, demnitatea de funcționar al statului român.
Astfel, ei spun că independența lor trebuie respectată, dar, nu de multe ori, această independență, în concepția și practica lor, este modalitatea de a comite infracțiuni pentru a-și mări bunăstarea/averea.
Și activitatea lor, în special al magistraților, nu poate fi verificată cu maximă responsabilitate de un organ al statului român, independent, fără nicio relație cu aceștia, în calitatea lor de făptuitori. De fapt, şi CSM, ca şi Inspecţia judiciară, precizează în toate acele hotărâri că mag-istratul nu răspunde penal pentru atrocitățile comise prin mediocritatea și ilegalitatea hotărârilor și, implicit, pentru prejudiciile aduse popor-ului român, victima lor!
Luăm tot mereu în discuție cazul victimei momentului în județul Olt, Bădiță Gheorghe pe care tirul procurorilor şi judecătorilor îl vizează și îl ochesc… criminal, punct cu punct.
Reamintim cum acesta a fost victima lor prin toate acele proceduri ju-diciare în dosarul 174/p/2011 al DIICOT Craiova semnat de procurorul Bălan Liviu azi liniştit pensionar cu câteva mii de euro şi de Glugă Adrian, azi judecător al Curții de Apel Craiova, recompensat şi acesta pentru faptele de… corupţie pentru care a fost cercetat îm-preună cu toți acei membri ai grupului infracțional într-un dosar de corupţie pe rolul DNA de care nimeni azi nu-şi aminteşte pentru că gru-pul infracțional să primească pedeapsa cuvenită. Relaxarea… in-fracțională şi lipsa de reacţie a statului român, o nouă procedură lipsită de prevedere legală de graţiere/amnistie, este explicabilă, pentru că nu există stat de drept în România. În baza acuzaţiilor nefondate şi ne-dovedite Bădiţă Ghe a fost lipsit de libertate şi a fost la un pas de moarte prin metodele procurorilor de a-l infirmiza. Procesul după aproape 10 ani este pe rolul Curţii de Apel Craiova sub nr. 311/54/2019 iar orice încercare de a obține un proces echitabil la o altă instanţă egală în grad din România s-a dovedit un eşec total pentru că Înalata Curte de Casaţie şi Justiţie a respins rând pe rând toate aces-te cereri motivate şi legale. S-a dovedit că instanţa Curţii de Apel Craio-va a ignorat orice cerere şi implicit excepţiile invocate cu privire la sus-tragerea sau adăugarea unor file în dosarul penal, ingnorarea oricăror cereri cu privire la expertiza contabilă efectuată în cauză, neconclud-entă și lipsită de procedură legală, lipsa celorlalte expertize efectuate în faza de urmăriere penală şi în dosarul penal de arestare care atestau că nu există nicio faptă de evaziune fiscală, lipsa dosarului fiscal al Agenţiei Naţionale de Administrare fiscală și, mai mult decât atât nelegalitatea compunerii completului de divergenţă, cauză vădită al abuzului instanţei de judecată.
Dar procurorii şi polițiștii împreună cu ANAF și gruparea infracțională a oamenilor politici din zonă, creierul ce dictează strategii şi tactici de crimă organizată împotriva omului Bădiţă Gheorghe, care să-i afecteze viața şi activitatea economică și în modul caracteristic de torționar, au gândit o altă strategie care să supună victima unor altor pedepse, ca pe timpul bolșevicilor torționari.

Aceștia au gândit că activitatea economică a acestuia trebuie stopată prin metode dictatoriale şi criminale. Astfel, polițiștii şi procu-rorii au stabilit că activitatea economică care are ca obiectiv construirea unui iaz piscicol să constituie un alt dosar de evaziune fiscală.
În acest sens, se poate reţine din materialul probator că nu s-a respectat procedura de audiere a lui Bădiță Gheorghe şi implicit de atribuire sau nu, după caz, a calității de suspect/inculpat, ca de altfel a dispunerii şi reţinerii calității de persoană juridică responsabilă civilmente a SC MARCONF SRL, fapte care întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de corupţie săvârșite de către procuror și poliţişti care instrumentează cauza.
Punerea în mișcare a acțiunii penale de către procurorul Negrilă Constantin Claudiu este nelegală și implicit nu se poate reține nicio infracțiune, respectiv, de evaziune fiscală prev. de art. 9 alin. 1 lit. a și alin. 3 din Legea 241/2005 și în concurs cu infracțiunea de executare de activități miniere fără permis sau licență, prev. şi ped. de art. 57, alin. 2 din Legea 85/2003 și continuarea activității după suspendarea acordului de mediu sau a autorizației, respectiv, a autorizației integrate de mediu prev. de art. 98, alin. 2, lit. c din OUG 195/2005 toate cu aplicarea art. 35 alin. 1 și art. 38, alin. 1 din C.P.

Prejudiciul reținut nelegal, în speță, printr-o expertiză nelegală şi urmare a mărturiei mincinoase a expertului, nu există, pentru că activitatea desfășurată de inculpat nu este de exploatare minieră, ci de prelucrarea materialului provenit din construcția iazului piscicol pe baza autorizațiilor legale, dobândind legal veniturile declarate şi implicit plătind toate taxele şi impozitele către statul român.
În cauză cercetările au mai fost efectuate de procurorii Parchetului dpl Tribunalul Olt s-a stabilit că activitatea desfășurată nu este de exploatare minieră, ci este o activitate de construire a unui iaz piscicol pe baza unei autorizații de construire şi de valorificare a produselor prelucrate din această exploatare pentru care se contabilizează veniturile şi se declară la fisc plătindu-se impozitele şi taxele. Invenția acestor polițiști şi a procurorului de caz împreună cu funcționarii ANAF dau cu totul altă interpretare, contrară Legii Minelor şi organului specializat ANRM, care precizează şi se dovedește că nu se face exploatare minieră. Nerespectarea principiului ne bis idem este o acuză gravă adusă procurorului Negrilă C.C., faptă de represiune nedreaptă!
Însă toți acești funcționarii abuzivi doresc cu orice preț să condamne un om nevinovat şi să oprească activitatea economică la comanda grupărilor infracționale ale oamenilor politici din zonă. De ce? Pentru că în zonă sunt alte firme controlate de atotputernicul Președinte al CJ Olt şi al PSD, Marius Oprescu.
Subordonarea politică a procurorului Negrilă C.C. şi a polițiștilor de la IPJ este dovada lipsei statului de drept. Asemenea indivizi erau anchetați şi condamnați de către un stat de drept! În toată această poveste nu putem să înlăturăm contribuția Procurorului General al României care, în baza dovezilor de crimă organizată din zonă, nu a dispus preluarea dosarului de către un alt organ de urmărire penală, rămânând în gestiunea frauduloasă a organelor din Olt pentru a se continua crima organizată.
În paralel, demonstrăm cum actualul primar al comunei Ghimpeţeni, Dan Dobre, deși incompatibil, este mereu în funcție, grație relațiilor cu grupările infracționale ale PSD şi PNL, dar, cel mai important lucru, este faptul că acesta a exploatat prin lucrări miniere albia pârâului Giroc care traversează localitatea, constatare făcută și de Curtea de Conturi, iar pentru acest lucru o parte din consilierii locali au formulat plangere actualului Prefect PNL, fost director la Garda de Mediu, care nu a luat nicio măsură, cu atât mai mult, IPJ şi Parchetul.
Însă, nu toată lumea e proastă și nu vede că acolo la Ghimpeţeni s-a răsturnat căruța cu… ștabii din poliție şi din alte instituții ale statului care merg la vânătoare pe domeniul silvic închiriat de actualul Primar Dan Dobre.
Chermezele sunt la modă pentru a facilita toate acele acte de crimă organizată.
Denunțurile făcute de anumiți cetățeni chiar Procurorului General al României sunt trimise la Parchetele locale şi la IPJ Olt, unde se… îngroapă la comanda petrecăreților din pădurea… infracțională.
Nu-i mai puțin important să relevăm tocmai cazul cetățeanului Ene Mihalache de la Ghimpeţeni, căruia i s-au furat în două nopţi 6 oi, iar reclamaţiile făcute chiar șefului de post, Ghiță Răzvan nu au dus la nicio cercetare rapidă şi cu maxim profesionalism, ci tocmai invers, demonstrându-se complicitatea polițistului care, de la bun început, i-a spus că nu poate fi deranjat la orice oră şi că nu are nimeni ce să-i facă.
În acest sens, putem demonstra că la nivelul conducerii IPJ Olt şi Poliției mun. Slatina, șefii acestor instituții, au dat indicații „prețioase”, după caracterul și interesul de a apăra hoții, fără să dispună cercetări urgente şi pentru a se lua măsurile legale împotriva șefului de post.
Un sef de post care are prin intermediari face afaceri cu fonduri europene, după cum spunea chiar o polițistă.
Se confirmă astfel că acesta are dreptate: nimeni nu-i face nimic, pentru că acțiunea, se pare, a fost vizată de către Poliție în cârdăşie cu infractorii din zonă.
Întâmplarea nu este făcută cu… neștiință, cunoscându-se faptul că Primarul Dan Dobre vrea să-i demoleze acestuia (n.r. Ene Mihalache) casa pentru că au făcut drum… pe sub casa acestuia pe hârtiile transmise Guvernului încă din anul 2001 și au modificat pe schițe false poziția terenului din titlul de proprietate şi procesul verbal de punere în posesie, legal întocmite şi eliberate.
Mai mult, proprietatea nu a fost înscrisă în cartea funciară operațiunea a fost blocată de directorul Chiriță Gigel, cunoscut de noi și din alte cauze, pentru că Gigeluş este cel care face și… desface orice pentru a-și ajuta infractorii!
În biroul lui, cei doi, Gigeluş şi Dan Dobre, își povesteau petrecerile şi relaxarea la un… pescuit în fața lui Ene Mihalache, cum relata acesta.
Vă dați seama ce fel de caractere au aceștia şi ce pot face unor oameni lipsiţi de apărarea statului român?! Cum este şi cazul lui Bădiță Ghe.
Dar nu-i mai puțin adevărat că toți acești polițiști şi procurori, ca şi judecătorii, unii dintre ei, dacă sunt căutați la buzunar şi în viloaiele lor în mare parte din șpagă, pot să fie descoperite comorile care au fost obținute prin faptele criminale împotriva acestui popor român.
S-a relatat de presă, care face de cele mai multe ori serviciul celor care, plătiți regește din banul public, ar fi trebuit să aibă respect față de lege şi Constituție și nu în cele din urmă, față de poporul român, cum este și cazul prim procurorului Anca Anuţa care protejează afacerile imobiliare… necurate ale soțului său, ca şi Procurorul General al Curții de Apel Craiova, Tena Tulitu, iar un stat responsabil ar fi trebuit să dispună tocmai înlăturarea acestora din magistratură.
Ei nu pot să dea garanția respectării drepturilor Omului.
Așa cum se pare face şi Procurorul Negrilă Claudiu Constantin, afaceri imobiliare, o procedură a unor fapte de spălare a banilor din șpagă, pentru care vom facem investigații pentru a afla adevărul.
În numărul următor vom preciza care sunt informațiile ce duc la concluzia că toți aceștia nu pot rămâne într-un sistem de justiţie al României democratice, clădită cu sângele revoluționarilor din decembrie 1989.
Ordinea politico-administrativă a statului român nu este și o ordine a dreptății!


Iată! Protestul rudelor celor decedați în incendiul de la „Colectiv” Intinși pe treptele Curții de Apel Bucuresti și acoperiți cu cearșafuri.


Ziarul liga dreptăţii