Despre morți numai de bine, dar ce facem cu asasinii?!
Opt ani de la asasinarea lui Mihai Nini, victima grupării infracționale constituită din Poliție, cadre medicale, SRI, magistrați procurori și judecători la inițiativa PSD Olt, Paul Stănescu şi Marius Oprescu!
Crimele săvârșite de oamenii politici din perioada postrevoluționară împotriva poporului român sunt nenumărate şi îți ia mult timp pentru a face o recenzie a lor prin evocarea principalelor evenimente.
Însă pentru fiecare eveniment, când și când, trebuie amintit şi poate, în această situație, statul român prin instituțiile sale se transformă într-unul de drept, unde fiecare dintre noi și mai ales ei, politicienii și magistrații, trebuie să se supună LEGII.

Astăzi suntem la ceas “aniversar”, trist, când un om, MIhai NINI de la Piatra Olt a murit cu zile, fiind lăsat fără îngrijire medicală corespunzătoare și premeditate, la ordinul grupărilor infracționale ale PSD Olt , unul dintre ei, Marius Oprescu, fiind infractorul care a distrus viața acestui om prin fapta lui de interlop politic, dar care a fost ajutat de o grupare infracțională constitutită se pare la comanda sa şi care are structură pe diferite instituții şi competențe. În speță, constituirea grupării infracționale a fost un act premeditat și având ca membrii funcționarii statului din Poliție, personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Slatina şi Scorniceşti, medicul legist Sorin Lesnic, personalul SRI şi, nu în ultimă instanță, tocmai magistraţii, procurori şi judecători din justiţia din Olt şi Dolj, iar fiecare a avut rolul infracțional de apărare a infractorului Marius Oprescu și de nimicire a victimei Mihai Nini, dar şi cu beneficiile (spagă sub diverse forme) fiecăruia dintre ei. Aceasta este structura locală care nu exclude apartenența sa la rețele de grupări infracționale de la nivelul cel mai înalt.
Pentru că se pune întrebarea: ce stat de drept avem când actiunile criminale ale grupării infracționale din Olt şi Dolj, care a angrenant toate instituțiile de forță şi funcţionarii acestora, nu sunt în vizorul instituțiilor centrale care ar trebui să decidă aplicarea Legii şi, în speță, condamnarea vinovaților?! Cum să te lauzi cu apartența României la structurile UE şi NATO iar în țară să fie atâta haos și corupție?!
Acest caz este cea mai concludentă dovadă a insecurității care afectează viața locuitorilor din județul Olt, și nu numai!
Astazi 22.10.2021 unul dintre asasinii lui Nini Mihai şi anume secretarul general al PSD- Paul Stanescu dă mâna cu preşedintele României Klaus Iohanis (Iohanis – Paul Stanescu – foto)

Să urmărim în acest caz firul evenimentelor medicale, în special, al rolului criminal al personalului medical din cadrul grupului infracțional, care, prin culpa lor criminală, determinantă în decesul lui Mihai Nini, în urma evenimentului rutier din data de 3 octombrie 2013.
În urma lui avea să rămână o văduvă cu trei copii. În seara zilei de 3 octombrie 2013, Marius Oprescu pe atunci vicepreședintele CJ Olt, avea să producă un accident grav în drumul său către casă, spre Piatra Olt, obosit și amețit de alcoolul consumat la o chermeză petrecută în Slatina, sus, pe Dealul Grădiște, lucru negat de acesta în declaratiile de presă.
În noaptea acelei zile, in jurul orelor 20:00, o căruță cu cetățeni de etnie romă, care circula regulamentar spre direcția Piatra Olt, era izbită violent, din spate, de o mașină puternică, marca Toyota Hilux, proprietatea ISU Olt, care circula cu viteză pe același sens de mers. La volanul autovehiculului se afla Marius Oprescu, vicepreședintele CJ Olt și prim-vicepreședintele PSD Olt. Accidentul nu ar conta atât de mult ca eveniment rutier cât mai ales criminalitatea manifestată de tot grupul infracțional al cărui creier este cu siguranță Marius Oprescu, care a fost capabil să determine atât personalul medical, cât şi pe oamenii din poliţie, parchet şi justiţie să-l acopere în acțiunea lui infracțională, dar care a determinat cum se va sfârși tot acest incident, respectiv, cu omorarea victimei Mihai Nini, în opinia noastră, pentru a șterge urmele crimei şi a nu se plăti despăgubiri, poate toata viața de către Marius Oprescu.


După accident mobilizarea unui grup infracțional la Spitalul Județean Olt este primul eveniment care s-a produs pentru a scăpa asasinul de mâna lungă a LEGII și nicidecum pe oamenii năpăstuiți de soartă, victimele asasinilor!
Mihai Nini, victima decedată după mai multe neglijenţe, intenționate ale cadrelor medicale, dar comandate de asasini, era un tânăr de 34 de ani, cel mai grav dintre victime, care, transportat la SJU Slatina, a fost operat de urgență, fiindu-i scoasă splina, un fapt deosebit de grav ce ar fi trebuit să aibă o protecţie medicală deosebită şi să-l supună unor examene şi tratamente medicale corespunzătoare.
În timp ce victima era într-o stare gravă pe masa de operație, lui Marius Oprescu îi erau contrafăcute probele de sânge, pentru că toți acești oameni, cadrele medicale erau sub teroarea politică a vremii şi implicit erau dornici de o șpagă, în special, cum s-a dovedit, prin avansări în carieră. Preşedintele Consiliului Judeţean Olt nu era altul decat Paul Stănescu devenit în cele din urmă spre neșansa poporului român şi vicepremier în Guvernul PSD.

La acea vreme, era șefă la UPU Slatina, Ecaterina Buzău, cu complicitatea directorului Spitalului Judeţean Slatina, Andrei Iordache, post dobândit de acesta prin relațiile politice şi evident că această carieră impunea să fie slugă și să dea ajutor omului politic Marius Oprescu.

Evenimentul privind sângele din eprubete este unul de mare importanță și în acest sens s-a tot speculat mai ales în mass-media, la momentul respectiv cum au stat de fapt lucrurile, însă aceste aspecte nu au fost clarificate nici până în prezent. Cine a furnizat proba de sange?! Această probă ar aparține lui Andrei Iordache, sau că ar fi fost extras din brațul fiului comisarului șef Bratu de la Poliția municipiului Slatina?! Cel care a atras atenția asupra acestor nereguli a fost medicul legist Lesnic Sorin.
Acest medic a fost cel care a fost mediatizat în presa ca fiind cel care a luptat împotriva imposturii și clanurilor constituite de PSD, prima impresie care s-a dovedit falsă, şi a spus chiar că acea victimă, Mihai Nini putea să trăiască, dar şi că s-au făcut multe presiuni şi că oamenilor din mediu medical le este frică de consecințele asupra lor dacă divulgă anumite nereguli şi ilegalități.
Numai că la postul TV Antena 3 lucrurile au fost clarificate în proportie semnificativă luând de bază atitudinea acestui medic pentru că acesta declara că după ce a terminat autopsia cadavrului lui Mihai Nini nu poate să dea amănunte din concluziile sale, acesta fiind primul indiciu al relației infracționale cu autorul evenimentului rutier, Marius Oprescu, şi a celor care au urmat apoi.
Se cunoaşte faptul că pe baza unui plan diabolic, victima Mihai Nini după ce a fost operat de splină, a fost lăsat fără un tratament adecvat şi mai mult a fost plimbat între spitale, inţial transferat la Spitalul Scorniceşti, spital cu specializarea de boli pulmonare, pentru că planul a prevăzut tocmai ca el să moară pentru, chipurile, boli pulmonare, așa cum, de fapt, a şi prevăzut fals, în certificatul constatator al decesului medicul Lesnic Sorin Flavius omițând să se precizeze leziunile traumatice în urma accidentului.
De fapt, pe biletul de ieșire din Spitalul de la Scorniceşti din data de 17.10.2013 a fost indicat ca ameliorat cu diagnostic astm bronşic şi viroză respiratorie, însă niciun cuvânt despre leziunile traumatice, boală care putea sa fie tratată chiar la SJU Slatina sau la alte clinici mai dotate, unde ar fi trebuit transferat. Dar nu acesta era scopul şi personalul medical a fost instruit corespunzator pentru ca victima să moară, ucidere cu premeditarte și nicidecum să fie salvată.
La data de 22 octombrie 2013 victima murea, după planul criminal al asasinilor!

Demonstrația noastră este că medicul Lesnic Sorin Flavius era complicele asasinilor, iar proba este certificatul medico-legal care a prevăzut alte situații medicale decât cele care au declanșat şi care au fost cauza directă a morții victimei Mihai Nini, dar și omisiunea de a nu spune dacă acest mort a fost tratat corespunzător operației care i s-a făcut și evident a traumatismelor ce au urmat evenimentului rutier.
• Un alt aspect care trebuie relevant în cauza este faptul că făptuitorul Marius Oprescu a declarat că mașina Toyota cu care a produs accidentul a fost maşina de serviciu a acestuia, o declarație mincinoasă pentru că această maşina a fost dobândită prin proiectele europene pentru situații de urgență, resepctiv, cumpărată de Consiliul Județean într-un proiect european privind intervenţiile în situaţii de urgenţă, pe programul privind Cooperarea Europeana Teritoriala (ETC). Chiar Oprescu a aratat în interventiile sale în mass media că mașinile Toyota Hilux, niste mastodonți pe sosele – în comparaţie cu turismele obișnuite – erau destinate Pompierilor olteni. Întrebat de HotNews.ro daca maşina implicată în accident este una dintre cele cumparate pentru ISU, vicepreşedintele CJ Olt a confirmat: “Ba da, e una dintre ele. Da”.

Însă se poate observa că acesta nu avea atribuţii în fișa postului pentru a folosi acest autoturism, mai ales în scopuri personale, cum, de fapt, fac şi alţi directori ai instituţiilor deconcentrate. În ajutorul său a sărit şi Preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. Întrebat de presă la vremea respectivă, acesta a precizat despre modul în care a fost folosită şi lovită mașina Consiliului Judeţean. “Un accident rutier, ce să se intample?! Toata lumea face accidente. Întrebare: De ce folosea Oprescu maşina de serviciu?)
• Raspuns: Maşina a luat-o “ca să nu ruginească în parcare”

Mai mult, se poate constata că organele de urmărire penală trebuiau să instrumenteze din oficiu speța cu privire la acest aspect, pentru că mașina a fost avariată, iar prejudiciu care nu a fost menționat în actul de urmărire penală trebuia să fie în sarcina făptuitorului.
Nu se cunoaște nici azi dacă mașina a fost reparată şi pe banii cărei persoane.
Despre Mafia poliţiei, SRI şi justiției care a acoperit acest caz, deopotrivă cu grupurile infracţionale constituit din cadrele medicale, compromise moral şi profesional, într-un număr viitor.


“De ce în al meu suflet
De ani eu moartea port,
De ce mi-e vorba sacă,
De ce mi-e ochiul mort?” M Eminescu


Ziarul Liga dreptăţii