Oligarhia poliţiştilor şi magistraţilor, deasupra legii şi poporului!
Represiunea nedreaptă asupra lui Badiţă Gheorghe continuă prin actele procurorilor la indicaţiile Mafiei politico-economice din zonă

Băsescu: Opoziţia vrea intrarea României în derapaj fiindcă aşa vor oligarhii”!

Relatarea presei în acest caz a fost o informaţie ce constituie mijloc de probă în acţiunea penală depusă de către cei vătămați în drepturile lor, SC MARCONF SRL și Bădita Gheorghe împotriva magistraţiilor şi împotriva subordonaţilor şi executanţilor, poliţiştii în cauză.
S-a demonstrat cu acest caz încă odată că statul de drept este confiscat de aceste grupări şi transformat în stat de clan.
Cetăţeanul este victima acestor indivizi care acționează ca un bumerang fără a ține seama de lege şi de cetățean cu scopul premeditat de a încălca drepturile oricărui om care intră în vizorul lor indiferent de circumstanţe, dar totul se face cu respectarea indicaţiilor Mafiei şi acesta este executat fără milă și fără a avea consecinţe pentru ei, călăii săi.
Tocmai de aceea ei ştiu că statul de drept nu există şi de sus până jos sau, invers, funcţionarii sunt reţele de grupărai mafiote ce nu pot fi distruse de nimeni.
Şi dau exemplul cel mai relevant, distrugerea DNA şi a colaborării sale cu SRI, unde şi-au dat mâna Curtea Constituţională şi Instanţele din România pentru a distruge coaliţia acestor instituţii ce aveau scopul de stârpire a corupţiei care au considerat că interceptările telefonice nu pot constitui mijloace de probă, iar consecinţa a fost înlăturarea acestora din dosare pentru a menține Mafia, iar interlopii ce ocupau, la rândul lor funcţii importante, au scăpat de o judecată dreaptă şi au continuat, cum era de anticipat, activitatea profesională, unii dintre ei fiind magistraţi.

Au fost afectate astfel toate relaţiile normale din societate şi totul a coincis cu nemulţumirea generală a poporului care știe proverbul: “Cine poate oase roade, cine nu, nici carne moale”, pentru că, în speță, consideră că statul român nu mai există și el nu poate fi protejat!
Se observă de fapt cum magistraţii sunt selectaţi după criteriile unor clanuri și din această procedură a fost înlăturată cinstea corectitudinea și competența. Justiţia ar fi trebuit să iasă din sfera intereselor de grup şi să funcţioneze după modelul din SUA cu juraţi în completele de judecată.
Relatarea cazului SC MARCONF SRL şi a celeilalte victime, Badiţă Gheorghe, poate fi exemplul relevant al momentului, ca şi altele de fapt, prin care demonstrăm cum se procedează nelegal, abuziv cu încalcarea drepturilor Omului de către procurori și poliţişti instigați de Mafia economică şi politică din zona Oltului.
Anterior la începutul acestor acţiuni criminale reamintim că Badiţă Gheorghe a fost arestat fără probe, doar pentru că magistraţii au executat ordinele Mafiei. Fapta de evaziune fiscală nu a existat, aşa cum, de fapt, doi experţi au relevat în concluziile expertizelor că nu au fost săvârşite fapte penale de evaziune fiscală şi spălare de bani. Însă cel mai relevant fapt a fost sentinţa instanţei de fond Tribunalul Dolj care l-a achitat pe acesta.
Apoi, cu referire la acest caz, ce constituie obiectul dosarului penal nr. 29/p/2017 se poate dovedi că acţiunile Mafiei continuă cu aderarea grupărilor de procurori de la Parchetul dpl Tribunalul Olt şi a poliţişitlor de la IPJ.
Aceştia nu respectă nicio lege şi nicio probă nu poate fi luată în seamă pentru că scopul scuză mijloacele, cum se spune, mijloace indicate de Mafie și fără respectarea nici unui principiu al legii şi rațiunii sale.
Însă nu mare ne-a fost mirarea când am aflat că acţiunile Parchetului dpl Tribunalul Olt au continuat la data de 16 septembrie 2021 cu percheziţii în mai multe localități, relatată de publicaţia Gazeta Oltului, iar conform relatărilor, în speță, ele au privit cauza lui Badiţă Gheorghe şi SC MARCONF SRL, împrejurare care corespunde cu situația dosarului 29/p/2017.
Toate aceste abuzuri ale poliţiştilor şi procurorilor sunt consecinţa şi constituie replica criminală în urma manifestaţiilor de protest organizate în capitală ce trebuie, în opinia noastră, continuate de către oamenii de bună credinţă, victimele magistraţilor şi funcționarilor ANAF.

Pentru că, în acest caz, grupările infracționale acționează cu predilecţie după un plan bine stabilit de Mafia din zonă cu scopul de a se urmări represiunea nedreaptă asupra lui Bădiţă Gheorghe, dușmanul sistemului de corupţie din România, şi distrugerea oricărei activităţi prestate legal.
În definirea acuzaţiilor ce i se aduc acestuia, aceşti funcţionari ai statului de clan, poliţiătii de la IPJ şi procurorii de la Parchetul dpl Tribunalul Olt au acționat ca nişte interlopi pentru care legea nu are nicio valoare, iar scopul este urmărit pas cu pas, cum zice domnul Preşedinte, pentru a cerceta și acuza un om, (Badiţă G.), cu inventarea unor probe false, contrafăcute, înlăturându-le pe toate celelalte care provind de la alte organe ale statului abilitate și competente după legea specială, Legea 85/2003 republicată, Legea Minelor și inventând o logică a lor, de interlopi, fără respectarea rațiunii legii.
Astfel, în derularea activităţii ilegale a acestor poliţişti şi procurori, se pot demonstra faptele lor de corupție prin următoarele argumente și probe:
În cauza de față, se invocă nelegal de către poliţiştii şi procurorii în cauză în complicitate cu ANAF că se face de către Badiţă Gheorghe şi SC MARCONF SRL, exploatare minieră fără a avea autorizație de mediu.
Însă, contrar acestor situații, precizate şi dispuse abuziv de ANAF, se poate constata, așa cum reiese din actele şi probele de la dosarul cauzei că a existat un aviz de mediu ce a fost eliberat pentru explotări miniere, dar acest lucru nu s-a făcut, ci doar s-a respectat autorizaţia de construire a unui iaz piscicol, menținută și în momentul de față, iar retragerea avizului de mediu nu înseamnă că s-a săvrâșit o faptă penală din moment ce acesta a fost eliberat cu un alt scop, al activităţii miniere și nu cu scopul construirii iazului piscicol şi a celorlalte activităţi precizate în memorial tehnic pentru care se contuinuă activitatea autorizată legal.
Astfel, conform autorizaţiei de construire şi a proiectului tehnic ce însoteşte această autorizaţie Bădiţă Gheorghe şi SC MARCONF SRL aveau dreptul legal de a efectua alte activităţi prin care produsele rezultate din excavare, erau prelucrate şi valorificate legal, fără a se încălca Legea Minelor şi fără a se face evaziune fiscală.
În toată această activitate există autorizaţie legală și sunt aprobările necesare și legale, iar veniturile rezultate sunt contabilizate și se plătesc taxe şi impozite.
Ori, tocmai acest lucru este ignorat cu bună ştiinţă de către organele de urmărire penală, care nu fac altceva decât să se conformeze planului mafiot.
Anterior se cunoaşte modalitatea în care au intervenit funcţionarii ANAF, ei înşişi recunoscând că au fost prelucraţi în aşa fel încat să constate nelegalitatea activităţii, declarând mai întai ca activitate ilegală, ca apoi să spună fără respectarea Legii Minelor că este o activitate minieră şi, urmare a tuturor acestor acte, să confişte ilegal toate veniturile.

Probe edificatoare care atestă lipsa activităţii de exploatare minieră şi dovedesc abuzurile poliţişitilor şi procurorilor care menţin acuzaţii fără respectarea prevederilor și rațiunii Legii Minelor, ca şi a respectării principiilor procesual penale.
După cum urmează:
În dosarul de insolvenţă MARCONF 1055/104/2012 – Tribunalul Olt, ANAF a solicitat instanţei să definească în mod clar ce fel de activitate desfăşoară debitoarea MARCONF în şedinţa din 19.11.2012 – administratorul judiciar prin adresa 2041/19.11.2012 la pct. 3 precizează: „În privinţa activităţii curente a debitoarei ca şi activitate principală a societăţii debitoare fiind: Valorificarea de produse rezultate din amenăjari de terenuri şi nu exploatare de cariera şi valorificare de produse rezultate din exploatare de carieră.”

Acelaşi ANAF, judecătorul sindic, administratorul judiciar şi restul creditorilor înscrişi în tabelul de creanţe MARCONF, în şedinţa din 21.01.2013 îşi însuşesc în unanimitate Raportul de activitate al administratorului judiciar care precizează la punctul 2 “În privinţa activităţii curente a debitoarei: “Valorificarea de produse rezultate din amenajări de terenuri”.
Ori, Raportul de activitate al administratorul judiciar necontestat de nimeni, inclusiv de ANAF, cu pronunțarea unei încheieri a judecătorului sindic, devine autoritate de lucru judecat.
Însuşindu-şi în mod categoric că SC MARCONF SRL nu desfăşoară activitate de exploatare minieră, ANAF, în mod logic, nu mai este îndreptăţită și din acest punct de vedere să mai emită acuzaţii/obligaţii asupra SC MARCONF SRL sub motivaţia că ar desfăşura activităţi de exploatare minieră.
Astfel, prevederile hotărârilor judecătoreşti trebuie respectate şi ele fac dovada lipsei nevinovăţiei suspectului Badiţă Gheorghe, dar şi că activitatea desfășurată este una legală iar orice interpretare a altor instituţii, în speță, ANAF sau chiar a organelor de urmărire penală, în speță, IPJ şi Parchetul dpl Tribunalul Olt, nu este legală și încalcă principiile procesual penale în cauză, şi, în special, principiul ne bis in dem.
Legea Minelor nu autorizează ANAF-ul şi organele specializate ale acestuia pentru un astfel de control, autorizațiile prevăzute de Legea Minelor, respectiv, art. 40 prin rap. la art. 13 din lege nu prevede că ANAF-ul are competenţa de a emite autorizații pentru astfel de activități de exploatări miniere, ca și concesionarea terenurilor.
ANRM, ca şi Lichidatorul Judiciar al SC MARCONF SRL, au precizat în trecut, referitor la aceste activităţi luate în vizorul procurorilor, că nu se desfășoară activitate minieră conform legii 85/2003, contrazicând astfel motivarea plângerilor Gărzii de Mediu şi ale ANAF, situație care nu s-a luat în considerare de procurori şi poliţişti, nelegal şi abuziv, desconsiderând și încălcand, drepturile/atributiile ANRM, ca de altfel şi drepturile persoanelor în cauză de a decide și, prin urmare, nu se poate constata lipsa vinovăţiei persoanei numitului Badiţă Gheorghe.


Este drept că acești funcționari ai ANAF aveau dreptul de a stabili evidențierea, declararea și virarea redevenței miniere, dar numai dacă exista o asemenea activitate declarată și autorizată în cauză de organul competent, altul decât ANAF, respective, ANRM și care presupunea stabilirea listei perimetrelor de exploatare, acordarea unei licențe, concesionarea terenului în cauză, stabilit în aceste condiții și, nu în ultimă instanță, stabilirea de taxe, redevenţe şi tarife, ceea ce nu este cazul, după prevederile legale.
În actualul stadiu al cercetărilor, în dosarul 29/p/2017, nu a fost luată în considerare de către poliţişti Rezoluţia emisă de procurorul Călușaru Marin în dosarul 3968/P/2011 – Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, care s-a dispus ca urmare a plângerii formulate de către gestionarul unic al resursei minerale care este ANRM împotriva SC MARCONF SRL şi Badiţă Gheorghe, în data de 11.05.2011 prin reprezentantul sau, Mazilu Anghel din cadrul CIT Craiova.

Prin Rezoluţia respectivă s-a stabilit ca nu se impune începerea urmăririi penale împotriva celor două persoane reclamate (n.r. SC MARCONF SRL şi Badiţă Gheorghe) deoarece în arealul T123, T124, extravilan Piatra Olt, jud. Olt nu se desfăşoară niciun fel de activități de exploatare agregate minerale.

În cauză, în acest dosar penal fabricat de Mafie, nu s-a ținut seama de autoritatea de lucru judecat și în raport cu ordonanțele procurorilor, Lia Sorin în dosarul 3698/p/2011, 1649/p/2014 al Parchetului dpl Judecătoria Slatina și al procurorului Aspra Adrian în dosarul nr. 483/p/2014 al Parchetului dpl Tribunalul Olt rămase definitive.

Autonomia acordată acestor instituţii administrative, ca și celor din justiție, cu precădere, aduc în discuție problema luării măsurilor de combatere a independenței infracționale din aceste instituții.
Caracterul primitiv al organizării și adoptării unor decizii ilegale, infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupţie, pun în discuție tocmai necesitatea de a fi rezolvată soarta acestui popor nedreptățit de gangsterii statului român.
Se observă cum Mafia acționează în acest caz (n.r. SC MARCONF SRL și Bădiță Ghe), fără a ține seama de lege!

Pentru a demonstra tocmai crima săvârșită de oamenii legii aducem în discuţie tocmai cazul construcţiei unui bloc din centrul Slatinei, situaţie relatată în articolul precedent, de către firma soţului Prim Procurorului Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anuţa, situație care poate fi calificată, după împrejurările cauzei, un act de corupţie săvârșit în grup infracţional prin care procurorul Anca Anuţa este omul care a acceptat și a acoperit faptele de corupție, cooptându-l şi determinându-l -indiciu rezonabil- pe „celebrul” primar Emil Moţ care a eliberat autorizaţia de construcţie nelegal, fără avizele legale, pentru a se putea construi blocul care, de fapt, va deveni hotel. Indiciul rezonabil al faptelor de corupţie este demonstrat şi prin faptul că după apariţia şi în trecut a articolelor incriminatoare pentru această cauză, Prim Procurorul Anca Anuţa, nu s-a confesat cel puţin mass mediei oferind explicațiile legale.
De fapt, oligarhia, care deţine şi puterea şi bogăţiile din fapte, mai mult sau mai puţin legale, poate corupe pe oricine şi își poate pune interlopii în funcţiile importante din statul român. Cum poate fi cazul acestor poliţişti şi procurori!

Într-un stat de drept asemenea fapte erau cercetate conform legii, iar indivizii erau trimişi la închisoare şi astfel numai puteau îndeplini nici funcţia de primar și numai vorbim de funcţia de Prim Procuror!
De fapt, cum se poate face astfel justiţie şi după ce principii?! Asta mai poate fi numită justiție?!
Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă!


M. Eminescu „Suntem noi oare de vină dacă adevărul curat, spus neted, e deja o injurie? Ne propunem câteodată a fi foarte urbani – ce folos? Adevărul simplu, descoperirea simplă a neștiinței și a mărginirii multora din partidul la putere este deja o atingere. Cauza e simplă. Nu sunt oamenii la locul lor, nu sunt ceea ce reprezintă. Compararea între ceea ce sunt într-adevăr, nimica toată, și ceea ce reprezintă, demnități înalte ale statului, excitează deja râsul și ironia cititorilor, încât o vină din partea noastră, o intenție de a ponegri, nu există defel.”

Ziarul liga dreptăţii