Golaniada politică – scopul protejării justiției tribale de tip mafiot!
Continuă actele de teroare ale Mafiei, politiștii IPJ Olt și procurorii de la Parchetul Tribunalului Olt, împotriva lui Bădiță Gheorghe și SC MARCONF SRL!

În timp ce lumea civilizată sărbătorește 20 de ani de la actul criminal terorist soldat cu distrugerea turnurilor gemene și cu victime umane, noi continuăm să facem parastasul, an de an, din cauză că suntem victimele terorismului practicat de către instituțiile de forță ale României, situație ce confirmă că statul de drept nu este o realitate, ci este o demagogie proferată de oamenii politici, obișnuiți să mintă poporul, nu vor să recunoască adevărul.
Recentele evenimente politice confirmă faptul că virusul golaniadei a pătruns și în coaliția de guvernare, Guvernul Meu, cum i se spune de multe ori ca o ironie, o ironie a sorții.
Golaniada, ca un măr al discordiei, a pornit cum era de așteptat de la ideile şi concepțiile care privesc reformele de fond ale societății și, în mod special, cum se anticipa, de la refoma justiției.
Nu este de mirare că marile reforme ale justiției nu pot fi făcute pentru că nu există voința politică și, mai presus de toate, există interesul de a menține justiția sub influența Mafiei.

Și, în acest sens, poporul (cu drept de vot), care nu a fost prezent la urne (reamintesc cei cca 73%), a anticipat că partidele politice, la vremea aceea, de opoziție și azi la guvernare, nu au calitățile care să le dea forța de a reforma statul român prin distrugerea grupărilor infracționale, cu precădere, din instituțiile justiției.
Te amuză, spre exemplu, declarațiile -gura păcătosului!- deputatului Marius Iancu (foto) de la PSD Olt, care preciza ironic că există certuri între politicienii Guvernului Meu, denumindu-i golani (termenul se pare este împrumutat de la părintele social-democrației Ion Iliescu!!).

Dar, cum spune proverbul: „Râde ciob de oală spartă!” poţi să constați că această atitudine de miștocar are la bază realitatea faptului că Guvernul Meu nu a făcut nimic din ceea ce a promis. Mai precis, justiţia funcționează după aceleași reguli şi principii mafiote care mențin mafia din statul român în dispreț față de popor și față de Constituţie. Nu-i mai puțin adevărat că însăși el, acest personaj, a beneficiat de binefacerile… golanilor și nu a putut fi cercetat pentru fapte care au scandalizat poporul, atunci când presa l-a etichetat ca „săgeata baronilor de Olt” care, împreună cu cel denumit mafiotul de la ANIF (n.r. Florinel Barbu), puneau la cale, la restaurant, furtul banilor publici.

Nici fratele său, Primarul de la Valea Mare, Daniel Iancu, care este cercetat de DIICOT Bucureşti pentru fapte de evaziune fiscală și spălare de bani, nu a pățit nimic până la acest moment și continuă să facă afaceri pe seama bugetului local cu frații Ţiţirigă, cu toții “frați de cruce” în același dosar penal.

Daniel Iancu

S-a observat, în același context infracțional, că gruparea infracțională de la Olt a PSD nu a putut fi executată de Justiția din Olt și Dolj pentru fapte de corupție deosebit de grave, pentru că acești magistraţi sunt tot atât de corupți pe cât sunt interlopii politici, dar și că ei au protecția mafioților de la București din instituţiile de forţă și decizie care nu-şi respectă obligațiile impuse de Constituție şi de popor. Și, în acest sens, nu este de prisos să reamintim cazul Președintelui PSD Olt şi Preşedinte al CJ Olt, Marius Oprescu, dovedit şi el, tot de presă (câinele de pază al democraţiei!), pentru fapte de o extremă gravitate în contextul în care toți cei care l-au ajutat să scape de pedeapsă, politiștii și magistrații au constituit rețele de grupări infracționale ce nu pot fi pedepsite pentru faptele penale săvârșite.

Terorismul practicat de către grupările infracționale constituite din polițiștii și procurorii de la Olt împreună cu ANAF, OGA Olt, APM Olt, Primăria Piatra Olt, Prefectura Olt, ISC, ISCTR împotriva numitului Bădiță Gheorghe în dosarul 29/p/2017.

Începutul acestui dosar se află în urmă cu peste 6 ani, ani în care grupările infracționale în frunte cu ANAF şi Garda de Mediu s-au chinuit să pună capăt afacerii de construcţie a unui iaz piscicol şi de valorificare a tuturor agregatelor minerale exploatate din lucrarea care se execută cu autorizaţie de construire eliberată legal, cu toate avizele necesare, inclusiv, avizul de la APM Olt. Însă, cum în zonă Marius Oprescu, preşedintele CJ OLT, are prin intermediari lucrări de extragere de agregate minerale, dovedind astfel că toate aceste lucrări sunt de exploatare minieră, este explicabilă activitatea abuzivă de a obliga instituțiile coordonate chiar de el să suprime activitatea de construire a SC MARCONF SRL autorizată pentru lucrarea în cauză, a unui iaz piscicol și de valorificare a agregatelor minerale obținute din prelucrarea excavaţiilor rezultate din amplasamentul construcţiei.
În urma numeroaselor controale impuse de mafia locală, Garda de Mediu a retras avizul acordat, ca act premergător pentru autorizaţia de construire, iar acest lucru nu poate fi o discreţie a acestei instituții, ci este un grav abuz pentru lipsa legalității.


Pentru că acești funcționari nu doresc să respecte nicio lege iar ei acţionează la comanda Mafiei, așa cum de fapt ei au fost numiţi pe criterii cunoscute de toată lumea, cu pile, relații şi ordin de la partid!
Considerată cauza declanșării procedurii penale, retragerea avizului de către Garda de Mediu, aceasta este de fapt, chintesența abuzului ca faptă de corupţie a tuturor acestor indivizi, bugetofagi şi lipsiţi de caracter, pentru că autorizaţia este legală şi avizul premergător acesteia nu poate fi retras niciodată ca pe o simplă jucărie a unui copil naiv.
Abuzurile, ca proceduri ale Mafiei, sunt demonstrate de împrejurarea contrară, respectiv, prin faptele şi actele legale ce au fost respectate de executantul autorizat, în speță, societatea în cauză, SC MARCONF SRL condusă de Ghe Badiţă.


Însă, planul conspirativ al Mafiei, condusă din umbră de indivizii mascați în oameni ai legii, au considerat că acesta este momentul prielnic pentru a uza de funcția lor și a-i da lovitura de grație, atât prin prejudicierea societății, cât şi pregătirea dosarului penal pentru condamanrea penală a celui care este inamicul Mafiei organizate din instituțiile publice ale României, Bădiță Ghe.
În acest context, DGRFP Craiova a depus plângere penală, ca şi Garda de Mediu, iar în perioada 15-29 octombrie 2012 ANAF Slatina prin slujbaşii săi, fără frică de iad, Pârvulescu Paul, Ioniță Ion, Tănase Marius au efectuat un control la SC MARCONF SRL, care au dispus nelegal -cazuistică, metode criminale ale Mafiei- respectiv, prin proces verbal de contravenție a fost aplicată nelegal amenda contravențională în sumă de 20.000 lei şi confiscarea sumei de 1.079.852,58 lei, reprezentând contravaloarea tuturor veniturilor obținute, din activitatea desfășurată în cauză în perioada 01.10.2011 – 30.06.2012, respectiv, și în baza constatării nereale și nelegale că societatea a desfășurat activitate minieră în cauză.


Dar în toată această situație din trecut, ANAF-ul se consideră mai presus de orice instituţie a statului și implicit mai presus de lege și dictează după bunul său plac măsuri ilegale, fapte care întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de corupție.
Astfel, în data de 18.10.2012 ANAF (DGRFP Olt – actual AJFP Olt), prin director executiv Bilteanu Florin şi sef birou Gheorghe Ogarca este, încă odată, informat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, sub semnatura proprie de luare la cunostinţă, că în T123,T124 P1 extravilan Piatra-Olt, jud Olt, Badiţă Gheorghe nu desfasoară niciun fel de activităţi de exploatare miniera, motiv pentru care ANAF, ca un dictator odios, sancţionează executantul lucrărilor de construire a obiectivului “Înfiinţare fermă piscicolă în sistem intensiv T123, T124, P1 extravilan Piatra Olt” precum că ar fi desfăşurat activităţi ILEGALE şi dispune confiscarea tuturor veniturilor rezultate până la data de 26.10.2012 din desfăşurarea activității de construcţie în baza unei autorizaţii de construcţie emisă legal de către o instituţie autorizată a statului român să emită Autorizație de Construcție pentru care s-au plătit taxele şi impozitele legale.


De reamintit este și faptul că în intervalul 2008 – 2012 ANAF a desfășurat 383 de controale la societatea coordonata de Badiţă Gheorghe (SC Marconf SRL şi SC BG Marprod SRL) -după principiul Mafiei: stăm pe capul lui pentru a distruge orice activitate- care s-a încheiat, la SC Marconf SRL, cu emiterea Deciziei nr.1/28.02.2012 prin care s-au stabilit obligaţii în valoare de 2.660.000 lei illegal, consecință a independenței Mafiei din statul român.
La baza acestei decizii din 28.02.2012, ANAF a emis infracţional sechestrul asigurator 1631/08.03.2012 pe bunuri în valoare de cca 5.400.000 lei şi toţi clienţii Marconf de încasat în valoare de 2.211.000 lei.
Această masură de sechestru pe toţi clienţii, practic a blocat activitatea societății Marconf, scopul introducerii sale în faliment şi implicit să nu se încaseze creanțele de la debitori. Crimă cu premeditare!

În 19.03.2012 instanta a decis intrarea în procedura de insolvenţă pentru SC Marconf SRL – dosar 1055/104/2012 – Tribunalul Olt.

La solicitarea ANAF, deşi Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, în dosarul 3968/P/2011, a stabilit şi comunicat catre DGFP Olt (actual AJFP Olt) că Badiţă Gheorghe, prin SC Marconf SRL, nu a desfăşurat niciun fel de activitaţi de exploatare minieră, s-a cerut să se stabilească în mod clar şi definitiv asupra definirii activităţii desfăşurată de SC Marconf SRL în T123, T124, P1 extravilan Piatra Olt, deoarece, din cauza soluţiei date în dosarul 3968/P/2011 – ANAF nu a putut aplica sancţiuni pe redevenţa minieră şi că a fost nevoită să aplice sancţiuni (confiscarea tuturor veniturilor) pe motiv că ar desfaşura activitate ILEGALA (Legea 12/1990).

Un grav abuz sesizat împotriva acestora prin plângere al acestor funcţionari care aplică dispoziţii contrare Legii și nu se supun unor dispoziţii emise ale Parchetului!

La cererea expresă a ANAF, cu adresa nr.45583/20.11.2012 dosarul 1055/104/2012 – Tribunalul Olt, Vol.I, fila 288-administratorul judiciar al SC Marconf SRL informează judecătorul sindic şi creditorii înscrişi în tabelul de creanţe al SC Marconf SRL că: “În privinţa activităţii curente a debitoarei” iar în raportul privind descrierea modului de îndeplinire a atribuţiilor pentru debitorul SC Marconf SRL depus pentru şedinţa din 21.01.2013 la fila 309 – Vol.I dos 1055/104/2012, la pct 2 precizeaza În privinţa activităţii curente a debitoarei: ca şi activitate principala a societăţii debitoarei acestea fiind: “Valorificarea de produse rezultate din amenajări de terenuri” şi nu “exploatare de carieră şi valorificare de produse rezultate din exploatare de cariera”,astfel cum din eroare a fost menţionat.

În Decizia 159/06.12.2017, ANAF se răzgândește (încă o faptă continuată de abuz!), din nou, şi de această dată hotărăşte că, în cele din urmă, SC Marconf SRL desfăşoară, totuşi, activităţi de exploatare minieră şi dispune obligaţii de redevenţă minieră de cca 3.000.000 lei, deşi anterior, în 26.10.2012 hotărăşte că aceeaşi activitate desfăsurată de Marconf în T123, T124, P1 extravilan Piatra Olt ar fi fost activitate ILEGALA.

Iată că, trecând peste orice lege şi regulă, cum precizam mai sus, indivizii de la ANAF calcă pe cadavre, impun reguli în afara procedurilor legale şi distrug activitatea economică și în loc să răspundă pentru faptele lor cu închisoarea şi cu repararea prejudiciului, toți aceştia sunt favorizaţi de grupările infracționale din magistratură și se continuă crima organizată împotriva unor oameni şi nimicesc astfel viața lor.

Cum era normal, împotriva acestora s-au făcut nenumărate plângeri nerezolvate – „Câinii latră, ursul merge!” pentru că statul român, prin unii dintre magistrații dubioși, acționează în detrimentul omului cinstit şi pentru protecția infractorilor!
Din istoricul situației, putem spune, în rezumat, că s-au constituit din anul 2015 mai multe dosare, reunite în dosarul 29/p/2017, unele fără plângeri penale, evident la initiațiva tuturor acestor oameni din cadrul Mafiei locale cu acuzaţia că nu s-au respectat prevederile din Legea Minelor de către Bădiță Ghe, în principal, și care a culminat cu începerea ofensivei penale din acest an, respectiv, începerea urmării penale și stabilirea efectuării unei expertize de către un consultant fiscal impus de polițiștii de la IPJ Olt, care s-au trezit din amorțeală, imediat ce li s-a dat ordinul de executare a numitului Bădiță Ghe.
Consultantul fiscal este nimeni altul decât, Ioniță Gherghina, verișoara lui Ioniță Ion, cel care în anul 2012, în calitate de funcţionar ANAF, stabilea ilegal măsuri criminale fără a avea, împreună cu echipa lui şi conducerea ANAF, competența necesară prevazută de lege, respectiv, Legea minelor.
Răspunzând comenzilor Mafiei, consultant fiscal, Ioniţă Gherghina, pentru a face pe placul organelor de urmărire penală constituiți în grup infracțional la care a aderat şi acest expert, precizează, depășindu-și atribuțiile și încălcând prevederile legale, că există obligația de plată la bugetul statului a unei sume imense, de cca 2.816.215 lei, reprezentând redevențe miniere, din exploatări miniere, situație ilegală, stabilită cu de la sine putere, prin omisiunea de a preciza dispozițiile Legii Minelor și a observa celelalte probe ale dosarului penal, cum de altfel ar fi trebuit să facă și procurorul și polițistul, pe care le-am menționat, din care rezultă că nu se face exploatare minieră şi nu are competență ANAF să stabilească aceste situații după Legea Minelor.
Mai mult, persoana juridică (n.r. SC MARCONF SRL) a evidențiat toate acele operațiuni financiare în evidențele contabilității pentru care a plătit taxele și impozitele statului român, iar, din această cauză, orice acuzație nu poate fi primită și demonstrează că toate aceste acuzații sunt invenții (infracțiuni de corupție!) ale Mafiei, respectiv, grupării infracţionale Poliție, Parchet, Garda de Mediu, APM, Prefectura Olt, ANAF, etc.
Însă, toate aceste probe au stat și anterior la baza unor soluții de neîncepere a urmăririi penale împotriva lui Bădiță Ghe şi SC MARCONF SRL de către Parchetul local, când s-au dispus mai multe ordonanțe, răspunzând unor plângeri cu aceeași acuzație și aceeași făptuitori, împrejurare care, în acest moment, impune imperativ să fie aplicat principiului ne bis idem, respectiv, că nimeni nu poate fi urmărit sau pedepsit penal de două ori pentru aceeași infracțiune.
În actualul stadiu al cercetărilor, în dosarul 29/p/2017, nu a fost luată în considerare de către poliţişti Rezoluţia emisa de procurorul Călușaru Marin în dosarul 3968/P/2011 – Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, care s-a dispus ca urmare a plângerii formulate de către gestionarul unic al resursei minerale care este ANRM împotriva SC MARCONF SRL şi Badiţă Ghe, în data de 11.05.2011 prin reprezentantul sau, Mazilu Anghel din cadrul CIT Craiova.

Prin Rezoluţia respectivă s-a stabilit că nu se impune începerea urmăririi penale împotriva celor două persoane reclamate (n.r. SC MARCONF SRL şi Badiţă Ghe) deoarece în areal T123, T124 extravilan Piatra Olt, jud. Olt nu se desfăşoară niciun fel de activități de exploatare agregate minerale.
Ori, încălcându-se astfel procedura legală de respectare a actelor de urmărire penală anterioare, poliţiștii şi procurorii cauzei nr. 29/P/2017 au supus astfel persoana în cauză, Bădiţă Ghe unor situaţii sufletești în principal alarmante și evident aceştia pregătesc prin actele lor de urmărire penală acte de represiune nedreaptă (anticipată de noi).

Autonomia acordată acestor instituţii administrative, ca și celor din justiție, cu precădere, aduc în discuție problema luării măsurilor de combatere a independenței infracționale din aceste instituții.


Caracterul primitiv al organizării și adoptării unor decizii ilegale, infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupţie, pun în discuție tocmai necesitatea de a fi rezolvată soarta acestui popor nedreptățit de gangsterii statului român.
Se observă cum Mafia acționează în acest caz (n.r. SC MARCONF SRL și Bădiță Ghe), fără a ține seama de lege!
“Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni.”
M. Eminescu

Ziarul liga dreptăţii