Se limpezesc apele politicii şi ale justiţiei de clan din România care au adus, precum un ciclon, pierderi însemnate poporului român și încă dezastrul nu se oprește.
Se poate face însă (iată ce moment!) deosebirea între Neamțul nostru (n.r. Klaus Iohannis) şi moldoveanca educată (n.r Maia Sandu) sub auspiciile democrației şi statului de drept.

Maia Sandu: ,,Este timpul unei adevărate revoluții în Moldova”
Maia Sandu vrea procurori străini pe dosarele de mare corupție. Maia Sandu, exclusiv pentru DW: „Noi, cetățenii, nu plătim procurorii doar ca să nu comită abuzuri, ci ca să investigheze corupții”.
Însă România are magistraţi care promovează politica mafiei şi adoptă stilul mafiotului care nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i miroase după sistemul bolșevic al Mafiei!
Într-un comunicat de presă publicat de Ştiripesurse și preluat imediat de Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei, trei asociații de magistrate din România o acuză pe Maia Sandu că ar vrea să își subordoneze justiția din Moldova.

Tovarăşilor magistrați li se poate imputa apartenenţa la Mafie pentru că ei confundă statul de drept cu statul mafiot de clan şi fac orice să-şi mențină privilegiul de a fi criminalii poporului român!
Se pot observa nu numai crimele pe care le săvârșesc acești magistrați împotriva poporului român prin hotărârile nedrepte, dar şi ofensiva împotriva bugetului României prin acțiuni depuse în justiţia controlată tot de ei, iar, prin rotaţie, ei sunt şi judecători şi justiţiabili, cerând drepturi salariale nejustificate care împing România spre dezastru economic şi accentuează discriminarea şi discrepanţa de venituri faţă de celelalte categorii sociale.
Toate problemele de reformă a justiţiei Maia Sandu le discută în Consiliul Suprem de Apărare a Ţarii, în totală contradicție cu situaţia din România.

Ca victime ale regimului comunist, mulți dintre noi românii, luptători adevărați pentru o societate mai bună şi mai dreaptă, cum demagogic spunea și Ceauşescu, și care am suferit enorm de pe urma crimelor hoților din instituţiile publice ale României, chiar și după decembrie 1989, însă azi se constată că ne-am înșelat amarnic pentru că am considerat că Neamțu’ poate face minuni și vrea o reformă adevărată în România sau, cum spune Maia Sandu, pentru o revoluţie adevărată.
Este evident că au fost suspiciuni şi atunci în campania electorală privind candidatura Neamţului pentru funcţia de Preşedinte, dar, cum s-a dovedit, nu aveai pe cine să alegi, altul mai bun nu era.
„România lucrului bine făcut”a fost o cacealma și nu s-a realizat nimic concret,ba mai mult, a fost în detrimentul statului de drept și în favoarea bandiţilor din instituțiile publice care au favorizat rețele de grupări infracționale, unele cu relații internaționale.

De aceea se spune că România stă pe un munte de aur, dar este săracă și vândută. Cazul recent, Roșia Montană, și nu numai, este un exemplu al activității de corupție al statului român golit în esența sa de principii şi valori, dar în care viețuiesc hoții și criminalii fără dragoste de neam și țară.
În toate cauzele împotriva CSM şi Inspecţiei Judiciare în care s-a invocat și s-a conceptat CSAT şi Președitele României, Administrația Președințială s-a dovedit a fi dușmanul omului, în adevăratul sens al cuvântului.
Dar cauzele pe persoană vin să completeze activitatea carențială a acestui stat coordonat mediocru sau de loc chiar de Președintele României care nu a trecut examenul la acest capitol al activității sale potrivit Constituției și nu există nicio speranță nici de aici înainte.
În acest sens trebuie să reamintim cum a făcut pe placul Mafiei de a demite Procurorul Şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, care numai specialiştii în mare măsură au înțeles pe deplin și au văzut complicitatea tuturor pentru a demonstra că România are un stat mafiot.

Ştim cum s-a pregătit cu minuțiozitate modul de demitere şi de complicitate cu indivizii majoritari din CCR.
În esență, nu trebuiau invocate numai motive de inoportunitate pentru refuzul Preşedintelui României de a demite Procurorul Şef al DNA,situație invocată de acesta în partea preliminară a conflictului, ci trebuia însoțită și de demonstrația ilegalităților planului destructiv împotriva statului de drept şi de menținere a Mafiei pe care l-a avut în proiect PSD, un partid al Mafiei, după cum s-a văzut.
Care prevedere şi principiu din Constituţie a încălcat Preşedintele României atunci când a dispus, chiar și așa, cu reticență și fără consistență juridică, refuzul de a demite Procurorul Şef DNA, din moment ce Constituția nu prevede limitări și interdicții în această situație?! În cauză,nu au fost încălcări ale Constituției României.
Consiliul Suprem de Apărare a Țării ar fi trebuit convocat (era o necesitate de strategie!) de Președintele României pentru că actele de corupție la cel mai înalt nivel al statului, săvârșite de funcționarii cei mai importanţi, politicieni și magistraţi, inclusiv cei din CCR, constituiau motiv de a demonstra lipsa de democrație şi lipsa statului de drept din România,precum și afectarea siguranţei naționale prin acțiunea controlată de Mafie, în speță, de confiscare a structurilor statului, respectiv, la acel eveniment, Guvern şi Curtea Constituţională, care s-au dovedit nefuncționale și împotriva măsurilor de combatere a corupției.
Se contura astfel complicitatea Președintelui României de aderare la Mafia din statul român, necredibilă la acel moment pentru mulți.

A urmat apoi distrugerea protocoalelor dintre SRI şi DNA

O altă metodă a Mafiei de a compromite lupta anticorupţie şi a decima structurile combatante, unde Președintele României nu a avut soluții și nu a convocat Consiliul Superem de Apărare a Țării, iar prin inacţiunea sa devine astfel complicele Mafiei.
Care prevedere şi principiu al Constituției era încălcat de cele două structuri prin colaborarea lor de a aduce probe în acuzarea Mafiei?! În cauză, nu au fost încălcări ale Constituției României.
Dar aici putem să precizăm cum Daniel Morar, judecător CCR, argumenta recent crima pe care a comis-o structura de putere, în speță, CCR, aceea de eliminare a serviciilor secrete, fapt considerat de păcătos ca unul istoric.
Și asa este, pentru că, pe această bază, fără verificare de probe instanțele/magistraţii, și ei complicii Mafiei, au înlăturat probele acuzării din rechizitoriile Parchetului (DNA), fără verificare şi au lăsat cauzele fără nicio probă incriminatorie, respectiv, cele depuse de Parchet (DNA), achitând nelegal pe foarte mulţi mafioți din justiţie şi politică mai ales.
Dar acest lucru a fost un imbold pentru susţinerea și perpetuarea corupției mai ales din magistratură.
În mod inevitabil structurile politice au continuat să fure banul public pentru că nu a mai existat nicio structură să-i acuze!

Un alt caz este 10 august 2018 unde protestatarii au fost măcelariţi de armata de jandarmi care susţinea puterea coruptă a PSD.
Nici până azi Parchetul şi Instanţele nu au făcut lumină în acest caz, iar Preşedintele tace, spre stupoarea și revolta miilor de protestatari veniți din toate colţurile lumii. Cazul este evident o mascaradă judiciară cum au fost celebrele cazuri cu privire la Revoluţia din decembrie 1989 şi Mineriadele.
Și acest lucru se întamplă pentru că SRL-urile Mafiei acordă profesiile juridice (magistrații, avocații, notarii) contrar Constituţiei (Neamțu’ și CCR nu văd!) pentru a menține independența infracțională din Justiție, demonstrându-se existența unui stat nedemocratic și de clan mafiot.Însă statul român cu Neamțu’ în frunte consideră demagogic, mincinos, perfid că… există în România stat de drept.
Nicidecum. Şi aici avem complicitatea Președintelui României şi, nu în cele din urmă,chiar complicitatea Consiliului Suprem de Apărare a Țării.Pericolul Mafiei există și este un dușman al democrației și statului de drept și, nu în ultimul rând, este dușmanul poporului român. Împotriva Mafiei trebuie să lupte acest Președinte și CSAT, obligație prevăzută de Constituție!

În continuarea acestui material, pentru a demonstra corupţia din magistratură, vom prezenta modul în care poţi fi acuzat pe nedrept, iar procedurile judiciare efectuate în apărarea inculpatului acuzat pe nedrept, în speță,de demascare a crimei magistraților nu au nicio șansă de aflare a adevărului și, implicit, de incriminare a magistraților în sistemul conceput de criminalul Andrei Vâșinski, pe care nici atunci după 1945, ca și acum nu putem scăpa de el.
În cauză, va urma relatarea evenimentelor și prezentarea cazului, dosarul 311/54/2021 aflat pe rolul Curţii de Apel Craiova, modelul de corupţie judiciară prin mediocritatea cercetării cauzei și crimă organizată.

Va urma.


Ziarul liga dreptăţii