Poporul român are de înfruntat în aceste momente istorice de răscruce  şi, cum se spune, acum ori niciodată, mafia din politică care a generat discriminări în rândul populației și, mai mult, a creat clasa burgheziei mafiote care a confiscat politica și justiţia.

Mecanismele de supt bugetul statului şi de exploatare şi sărăcire a poporului se cunosc, dar nu sunt dispuse măsuri radicale pentru că mafia politică şi juridică nu poate să-şi taie craca de sub picioare.

Recent Morar Daniel, judecător CCR, declară public că politicul nu poate tăia pensile speciale ale magistraţilor, dar că ar putea tăia celelalte pensii  speciale.

Cu alte cuvinte, acesta susține statul de clan mafiot unde discriminarea  trebuie să existe, respectiv, protecţia şi favoritismul pecuniar create magistratului, o discriminare față de celelalte categorii sociale, mod prin care CCR abdică de la rolul de a aplica Constituţia și ca o instantă de drept   comun afectată de corupție, dispune înlăturarea oricăror posibilități legislative de revenire la normal, blocând orice posibilitate pentru legislativ de a modifica legi antidemocratice pe motiv de neonstituţionalitate, demonstraţia unui grav abuz al acestor judecători  ai CCR, ei  inşişi beneficiarii acestor drepturi (cine împarte parte își face!), folosind instituţia CCR cu scopul de a-şi apăra drepturi discreţionare, incompatibilitate care demonstrează caracterul dubios al judecătorului  CCR, contrar Constituţiei.

Însă acesta este doar un aspect al faptelor care confirmă tocmai aberaţiile judecătorilor CCR şi implicarea lor în jocurile mafiei pentru  distrugerea statului de drept şi pentru încălcarea drepturilor cetățeanului român, nu ceea ce susțin ei demagogic.

În speță, magistratul, ca profesie, este independent, autonom şi fără obligaţiile instituite de principiile democraţiei şi statului de drept, are acum ca aliat CCR, instituţie ce are în componenţă magistraţi în majoritate, dar care este folosită pentru interesele Mafiei, după cum s-a  observat.

Însă, cum gura păcătorului adevăr grăieste, pozitia judecătorului Daniel  Morar din mass media vine pe fondul accentuării luptei pentru desfiinţarea SIIJ despre care spune că ar fi constituţională, iar că DNA ar fi fost neconstituţională.

Această atitudine relevă că judecătorii CCR sunt mai degrabă partizanii artizanilor mafiei politice, în general ai PSD care au încropit în legi metode şi institutii de apărare a infractorilor!

Ori, în toată această poveste de dragoste pentru lupta de… susţinere a  corupţiei, acest fost procuror, actual judecător CCR (n.r. D. Morar), demonstrează care este mentalitatea și procedeele de perpetuare a corupţiei, precizând rolul CCR  și, reluând discuţia asupra criticilor aduse  CCR de omul politic, respectiv, laudă instituţia CCR că a făcut numai lucruri bune.

În acest sens, consideră că a participat la o decizie istorică (gura păcătosului adevăr grăiește!), aceea de a distruge participarea SRI la anchetele penale prin colaborarea acestora cu Parchetul şi criticând activitatea DNA din  timpul L. Kovesi pentru achitările primite.

Desigur că acest mod de a gândi nu este specific unor profesionişti şi implicit unor oameni de bună credință care doresc instaurarea climatului de ordine şi legalitate în societate.

În acest sens consideră că serviciile secrete nu au ce să caute la  anchetele penale și implicit consideră neconstituţională colaborarea cu Parchetul, aceasta fiind decizia CRR luată cu unanimitate de voturi.

Desi, spunem noi, ca orice altă persoană, SRI, mai ales că este un organ specializat al statului drept, caruia îi displace, după cum se vede CCR-ului,  poate aduce argumente şi dovezi despre săvârșirea infracțiunilor, iar toate acestea, după procedura legală, pot fi luate sau nu în seamă de organul de urmărire penală în funcție de veridicitatea lor, în speță, procurorii sunt obligaţi să verifice aspectele legale privind faptele de corupție, dacă ne referim numai la aceste fapte.

Şi obligaţia este prin lege a acestor organe de urmărire penală tocmai sancţionarea infractorilor, dar şi că nimeni să nu fie condamnat pe nedrept. Raţiunea personajului (n.r. Morar D.) se poate deduce că este contrară acestor principii.

Atunci unde este neconstituţionalitatea acestor protocoale?! Cine  interzice să fie elaborate și menținute  în spiritul legii şi adevărului pentru  sănătatea morală a societății?! Iată, CCR!

Era evident că lupta împotriva corupţiei ce atinsese pragul de insuportabilitate pentru toți corupţii din instituţiile statului român, trebuia distrusă prin toate aceste metode de fraudare a  Constituţiei şi, cine era unealta (IUDA!?!) CCR.

Să amintim că marii corupţi au fost dovediţi prin activitatea unor procurori DNA, care astăzi , graţie SIIJ, sunt inculpaţi și cu aceste cazuri se poate demonstra de ce a fost infiinţată această instituţie SIIJ de către politicul din acea vreme, respectiv, PSD, şi de ce, iată, în acest context, poate să spună flegmatic acest Morar Daniel ce fel de instituţie neconstituţională poate fi DNA, condusă la o vreme de răscruce chiar de acest personaj dubios, înlăturat din funcţie, după cum se spune, tocmai pentru activitatea defectuoasă/inactivitatea sa.
Nu în ultimul rând, acesta (n.r. Morar Daniel) aduce în discuţie mandatele pe siguranţă naţională, considerând că faptele de corupţie nu sunt o problemă de siguranță naţională şi că nu puteau să fie folosite anumite dovezi în cauzele penale. Cu alte cuvinte, lasă corupția să se desfășoare nestingherit pentru că pe noi CCR nu ne interesează! Orice faptă nelegală dovedită prin orice alt mijloc trebuie sancţionată după lege, iar scopul, cum se spune, scuză mijloacele!
Se desconsideră, după cum se observă, în concepţia sa perfidă şi hotărârile CSAT.
Oricum, pentru susţinerea unui stat de drept nu pot exista sincope de acest gen şi colaborări suspecte de natură a împiedica aplicarea legii şi pedepsirea infractorilor, asa cum se va demonstra în toată această expunere motivată a unui jurnalist care nu are colaborări cu mediul mafiot, precum este demonstrarea apartenenței la grupări infracționale -indiciu rezonabil- al acestui personaj ca şi a altor, colegi ai săi din CCR.
S-a putut demonstra cum -o parte din totalul cazurilor!- înalţi judecători ai ICCJ, şi chiar a unui judecător al CCR (Toni Greblă), că au săvârșit fapte de corupţie după rechizitoriile întocmite de DNA. După decizia CCR de a declara neconstituţionale protocoalele dintre SRI şi Parchet, s-a instaurat acalmia şi s-a perpetuat corupţia, obiect, scop al Mafiei care a blocat astfel activitatea instituţiei DNA în colaborare cu SRI, dar şi a instanţelor. Societatea a intrat într-o degringoladă, de unde şi zicala omului simplu: cine poate oase roade!
Se poate observa în toate acele cazuri de mare corupţie cum s-a procedat.
S-au înlăturat toate probele depuse de SRI în dosarele de mare corupţie care nu au fost cercetate pentru a se stabili tocmai veridicitatea acestora deşi nu se contestă autenticitatea acestora şi dovedirea săvârşirii infracţiunilor şi infractorilor. În acest mod criminal au fost exonerate de pedeapsă toate acele personaje, scopul vădit infracțional al judecătoilor CCR şi al judecătorilor din toate acele dosare penale.
Asa se explică -pervers!- achitările şi lipsa de… profesionalism în activitatea DNA, criticată de acest judecător CCR, fost prcouror sef DNA!
O abordare simplistă şi perversă a personajului de a discredita DNA şi lupta pentru eradicarea corupţiei!
Atunci unde este neconstituţionalitatea acelor protocoale și mandate pe siguranță națională ce au dus la demonstrarea infracţiunilor şi incriminarea făptuitorilor care au comis fapte de corupție?!
Cazurile ce le voi expune în cele ce urmează (vezi articolul intitulat: „Independența infracțională a magistraților din Olt, respectată de CSM şi Procurorul General al României!”) demonstrează modul criminal în care magistraţii de la Olt colaborează fără teamă, consecința și dovada concepţiei CCR, cu structurile mafiei politice şi adminitrative din judeţul Olt pentru a distruge destinele oamenilor şi implicit activităţile lor economice și sociale.
În acest sens, grupările infracționale folosesc instituţiile şi funcţiile lor pentru aceste scopuri de tip mafiot.

„Şi acum priviți cu spaimă fața noastră sceptic-rece,
Vă mirați cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
Cînd vedem că toți aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vînează și cîștigul fără muncă,
Azi, cînd fraza lustruită nu mai poate înșela,
Astăzi alții sunt de vină, domnii mei, nu este-așa?
Prea v-ați arătat arama sfîșiind această țară,
Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară,”M EMINESCU

Va urma

Ziarul liga dreptăţii