Lupta pentru menţinerea hoţiei din justiţie este specifică şi coaliţiei de dreapta.

Lupta politică din coaliţia de guvernare este cea mai concludentă situație ce atestă la momentul actual menţinerea păcatelor vechi şi care atestă faptul că orice ai pune în locul celor de la PSD este acelaşi material, caracter stricat, și de aici și zicala: „oameni noi, dar cu aceleaşi păcate!”
Din această cauză poporul nu a venit la vot în marea lui majoritate de circa 73%.
Si am ajuns în punctul culminant să vedem ce am făcut până acum, respectiv, despre reforma societății unde politicianul coaliţiei de guvernare ajunge să spună, ca și politicianul văzut de Caragiale: vrem revizuire dar să nu se schimbe nimica!
Însă aceşti politicieni au uitat că noi, poporul, vorba lui Moromete, pentru asta am suferit, am fost flămânzi lşi despuiaţi, dar în suflet am avut speranță şi credinţă.
Pentru asta, adică pentru speranţa în democraţie şi libertate și pentru asta s-a murit! Martirii neamului, munți de suferință, demnitate și disperare, au scris istorie. Coaliţia de guvernare are de trecut un important obstacol:reforma justiţiei.

Și important este ce legi promulgăm şi ce abordare diferită de trecut avem, pentru a combate corupţia endemică din justitie!
Astfel, justiţia, un măr al discordiei, a ajuns în faza scandenţei şi este pe limba și în pixul politicienilor ca un inculpat. Dar dacă vezi că singura preocupare a politicului, Guvernul Meu, este doar să desfiinţeze SIIJ, un lucru bun și minunat de reformă a justiţiei, și ca o consecință a acestei măsuri, sunt iresponsabili şi nu găsesc soluţii raţionale, după idealurile şi spiritul revoluţionar al poporului și, nu în ultimul rând, după cum se tot repetă demagogic, după constituţie şi după normele şi tratatele internaționale.
Cum să faci justiţie cu oamenii cei mai corupţi şi care nu pot fi opriţi din activitatea lor infracțională de nicio instituţie inclusiv, după cum s-a văzut, chiar de SIIJ?!
Și, în concret, se poate constata că acea instituţie SIIJ a fost concepută și infiinţată de grupările infracționale cu politicul inițiator, PSD.
Este adevărat că o parte a politicienilor, cu sprijinul şi la recomandările (sumare şi ele!) ale instituţiilor europene, îşi doresc tocmai o legislaţie instituţională care să confere putere acelor funcţionari ce o populează pentru eradicarea pandemiei de corupţie.
Ei, politicieni de bună credință, adepţi ai distrugerii hoţiei şi criminalității, sunt conștienți de faptul că magistraţii (nu în totalitate!) sunt unii dintre cei mai corupți oameni cu atribuţiuni speciale în statul român, care nu fac şi nu îndeplinesc rolul de a face dreptate, esențial însă și obligaţie în activitatea sa, dar care nu au o responsabilitate pentru faptele nelegale săvârșite.
Mulți dintre ei sunt incompetenții și imoralii acestei puteri a statului.
S-a observat modul cum s-a desfășurat activitatea infracțională a magistraţilor corupţi și implicarea lor în acte de corupţie.
În general magistraţii au facut casă bună pentru săvârșirea în grup a actelor de corupţie cu avocaţii, acestia din urmă având rolul de cărători de șpagă.
Despre casta avocaţilor, se cunoaşte modul în care au confiscat această profesie. În acest sens trebuie reamintit că această profesie nu se poate acorda de sisrtemul de învăţământ, că în general toate profesiile, o abdicare de la principiile comuniste care poat fi interpretate de ei ca o revoluţie, nu însă şi de poporul român care a observat că această abordare şi implementare a noului mecanism este unul vădit mafiot, care are rolul şi scopul de a obține o putere deasupra Constituţiei şi intereseleor reale ale poporului, vădit prejudiciat.
Se poate observa că accesul la justiţie trece în mare măsură prin acest filtru al avocaţilor care nu de puţine ori influenţează după bunul plac soarta unor oameni şi grupuri de oameni, justiţiabilii în cauză.
Pentru un inculpat,spre exemplu, dreptul la apărare devine o obligatie si orice abordare a refuzului unui avocat din oficiu de către inculpat este de natură a fi considerată un afront adus justitiei., magistratul încălcând dreptul și libertatea inculpatului de a și face singur apărarea, contrar oricărei norme legale si a tratatelor internaționle, în mod special al Declaratiei Universale a Drepturilor Omului.
Victimele justiției române, oamenii simpli în general, au constatat că orice actiune introdusă impotriva magistratilor mafioți ca si impotriva avocatilor mafioți, nu are șansă de izbândă, sistemul lor este impenetrabil si lor legea nu li se poate aplica , omul moare cu dreptatea in mână, cum se spune
Cu alte cuvinte, magistratul mafiot, ca si avocatul mafiot în cardasia institutionala si infracțională,îți răde în nas tie,omului ce a suferă prejudiciul!
Ce s-a putut remarca in anii de după Revolutie este nu numai furtul averii statului comunist ,dar si confiscarea profesiilor juridice pentru a i da autonomie sitemului mafiot din puterea judecatorească.
Si s-a putut remarca modul cum Mafia din institutiile cele mai importante ale statului, în spetă, CCR, a distrus colaborarea dintre DNA si SRI,iar, ca si consecință,instantele au aplicat principiul mafiot de a se înlătura probele incriminatoare din dosarele penale pentru a scăpa inculpații, unii dintre ei fiind nume sonore ale magistraturii si politicului.
Crimele comise de magistrații corupti in colaborare cu avocatii au fost demonstrate in mai multe cazuri de-a lungul perioadei de glorie a DNA si SRI.
Cu referirte la noi, la Olt, a fost , cazul,cel mai relevant si de răsunet,al Presedinteluii Tribunalului Olt , Carmen Marinescu,un om corupt care ajuns până la functia supremă, și cu siguranță dacă nu ar fi fost implicat SRI si DNA, acest magistrat ar fi continuat periplul său profesional mediocru completat de caracterul său stricat.

Demonstrarea cazurilor de șpagă de la Tribunalul Olt in dosarele nr.10409/311/2018, nr. 2767/104/2019 și nr. 1055/104/2012, recent abordat şi de publicaţia noastră, relevă gradul de corupţie până la nivelul CSM-ului şi al Procurorului General ,care deşi sesizaţi ,nu au făcut nimic pentru că -iată proba!- nu suntem un stat de drept.
Cum s-a demonstrat în cazul acuzării şi condamnării Preşedintelui Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, cărătorul de șpagă din aceste dosare este tot un avocat Roşulescu Cosmin de la Baroul Dolj, membru PMP.

Cosmin Roșulescu

Acesta a demonstrat un fapt inedit în justiţie, respectiv, că actele de reprezentare nu au fost întocmite după normele legale, indiciu rezonabil de corupție, motiv pentru care judecătorul cazului de la udecătoria Slatina a admis excepţia lipsei de reprezentare a acestuia pentru pârâtul BRD din dosarul 10409/311/2018, iar, pe fond, acest judecator corect a dat caştig de cauză reprezentanţilor reclamantului SC MARCONF SRL, anulând actele de executare silită.
Însă odată ajunşi la Tribunalul Olt, un tribunal contestat şi detestat de justiţiabili pentru corupție, în urma apelului, nefondat şi nelegal, pe care l-a depus avocatul Roşulescu Cosmin, fals reprezentant al BRD, și nicidecum BRD, situaţia juridică a fost dispusă în favoarea acestuia de către judecătorii Georgescu Marinela, Iancu Claudia (foste slugi la Prefectura PSD!) şi Gioroceanu Alina Mihaela.

Prin mijloace specifice s-a făcut dovada că avocatul Cosmin Roşulescu a „livrat” materialul (şpaga în zerouri) în contul magistratului Georgescu Marinela ce i-a adus caştig de cauză acestuia.
Acest fapt nu este o noutate, cum aminteam, pentru că s-a demonstrat faptul că acesta este scopul şi mijlocul specific activităţii de corupţie de la Tribunalul Olt, prin care se obține hotărârea favorabilă, dar şi dovada caracterului stricat, patologic al magistratului.
Prevestitor, şi demonstraţie premergătoare actului de corupţie, a fost tocmai atitudine sfidatoare a instanţei care a ținut la secret timp de 6 luni actele avocatului Cosmin Roşulescu de falsă reprezentare a BRD, numită confidenţialitate, situaţie neprevăzută de lege, iar în acest sens, s-a demonstrat că atât pe contractul de asistenţă juridică, cât şi pe împuternicirea avocaţială lipsea numele şi prenumele persoanei care a semnat din partea BRD, constatându-se de asemenea lipsa numarului de înregistrare a contractului şi a împuternicirii la Baroul Dolj.
Mai mult, pentru a demonstra contractul cu BRD al avocatului Cosmin Roşulescu instanţele au respins cererea de a depune actul fiscal de plată al onorariului de către clientul său, cum a fost în cazul dosarului nr.1055/104/2012 şi a dosarelor disjunse, dosare care au fost şi sunt încă soluționate de către judecatorul Arabelea Fănel de la Tribunalul Olt, fostul miliţian.
Și, în acest caz, demonstrăm cum cărătorul de șpagă avocat Cosmin Roşulescu a „livrat”, ca şi în cazul precedent, după obiceiul Mafiei „materialul” (şpaga cu zerouri) ce a determinat coruperea magistratului Arabelea Fănel și care a avut drept consecință pronunțarea pe bandă rulantă de hotărâri judecătorești nelegale prin care s-a prejudiciat SC MARCONF SRL, societate ce a intrat în faliment forțat prin acțiunea infracțională a grupărilor infracționale, caractere stricate ca în cazul mafioţilor celebri (gruparea lui Al Capone şi „Lucky” Luciano)

Astfel, fără teamă de lege, în data de 25 aprilie 2021, dintr-un cont personal deținut la UniCredit Bank SA, avocatul Cosmin Roșulescu a virat în contul magistratului Fănel Gabriel Arabelea suma de 80.000 lei. Această sumă se pare ar reprezenta doar o mică parte din spaga încasată până în prezent de judecătorul Arabelea pentru serviciile… infracționale.
Despre avocatul Cosmin Roșulescu se știe că a fost colaborator al Securității (turnător), fapt care, se pare, îi garantează protecţia ca unui înalt „demnitar” mafiot, iar, la fel ca el, se bucură și protestatarul grevist, judecător Arabelea Fănel .
„Spune-mi cu cine te împrietenești, ca să-ţi spun cine eşti”
Greva magistraţilor, în centru Arabelea Fănel.

„Tăcem, parc’am tăcea de veacuri
Ca nişte funduri vechi de lacuri.
Şi ferecat în bezna sura,
De mii de ani, tacem din gura.”Radu GIr

Va urma!

Ziarul liga dreptăţii