Să nu uiți române! Hoții, care au transfomat România într-o hazna şi bugetul statului într-o pradă ușoară, îşi perfecţionează metodele de furt.


Premierul Câţu spune justificat şi răspicat că: „Vom tăia toate căile prin care se fură banii din bugetul statului” El confirmă pandemia de hoţie și că toţi aceşti oameni politici care au fost puşi să administreze bugetul sunt primii hoţi care prăduiesc bugetul prin fel şi fel de inginerii financiare din care şi-au făcut traiul nesimţit, cu distracţii, viloaie și maşini scumpe.
Și în toată această circomanie, mulţi dintre hoţii de calibru nu au fost sancţionaţi de justiţie pentru că şpaga ajunge şi la oamenii din poliţie și justiţie, uneltele sigure ale menţinerii statului mafiot.
Şi, cum statul mafiot şi de clan lucrează în folosul infractorilor, dosarele lor zac sub fundurile nesimţite ale poliţiştilor şi magistraţilor, de care cetăţeanul român trebuie să se teamă ca de nişte interlopi.
Pentru că ei, de cele mai multe ori nu aplică legea, ci apără infractorii, pe care îi protejează prin măsuri superficiale inventate, uzând de independenţa lor, și astfel se dispun doar măsuri blânde, în general de control judiciar, cu tergiversarea în timp a cauzelor şi astfel hoţii politici au continuat să dețină funcţiile politice şi administrative până la terminarea mandatului cu sfidarea oricărei reguli şi a legii.
În contrast cu declaraţiile Premeierului Câţu, Paul Stănescu, vocea inconfundabilă a interlopului politic anunţă fără jenă și teamă că mafia lucrează iar premierul va cădea în toamnă, chipurile, pentru că PSD are soluţii pentru români şi pentru România, jeluind poporul.

Nu-ţi vine să crezi că această cobră politică are tăria să spună că PNL ar avea o guvernare cinică şi că este indiferentă la nevoile copiilor, salariaților, pensionarilor și, mai mult, că se promovează politica urii.
Cu alte cuvinte, interlopul politic PSD-ist are pretenţia să-i iubim pe ei şi partidul lor, dar poporul nu a uitat hoţiile cobrelor PSD-iste care s-au încolăcit pe omul din popor precum şarpele din poveste, prădând bugetul inventând soluţii pentru îmbogăţirea lor din bugetul poporului ca nişte mafioţi.
Însă, gura păcătorului adevăr grăieşte, pentru că lupta lor este pentru a supravieţui tuturor încercărilor de a distruge lupta împotriva pandemiei de corupţie cu scopul de a ascunde prada şi a fi feriţi de mâna lungă a legii, că de cea a justiţiei numai poate fi vorba din moment ce au distrus DNA!
Ura de care vorbeşte nenea Paul Stănescu că ar fi propagată de premeierul Câțu, este tocmai atitudinea de a dispreţui legea şi a menţine hoţia!
Pentru că -să nu uiţi române!- din ură şi împotriva poporului român, PSD-iştii au inventat arta de a guverna doar pentru ei şi clanul lor, prin instituţii bugetofage, ocupate de funcţionarii cu ordin de la partid, iar când poporul s-a răsculat, au pus jandarmii să omoare manfestanţii (când nea Paulică era vicepremier şi înlocuitor al Premeierului Dăncilă – 10 august 2018).
Au menţinut o adminstraţie lipsită de rațiune şi mai ales nu au făcut dreptate pentru a se respecta legea. În trecut oameni de bună credinţă au sesizat cum primarii a două localităţi, Crâmpoia, Ionel Mirea şi Ghimpeţeni, Dan Dobre, au beneficiat de sprijinul PSD (Paul Stănescu vicepremier!) pentru ca aceştia, declaraţi incompatibili de ANI, au fost menţinuţi nelegal în funcţia de administrator ai localităţilor şi nu s-au organizat alegeri locale în termen legal. Dar şi în prezent aceştia sunt primari fără a avea dreptul legal, fapt ce, în prezent, li se poate imputa PNL-iştilor.

Şi în acest context, nu mare mi-a fost mirarea când la răscuci de drum am văzut în „patria PSD” a fraţilor Iancu la Valea Mare, lângă drumul naţional, cu dedicaţie, pe unde trece nenea Paulică Stănescu şi gaşca lui Oprescu, o cruce înaltă de peste 10 m cu Fiul Domnului răstignit şi sub trupul acestuia un cap de mort.


Să fie această cruce ridicată la răscruce de drum o mărturie a mulţumirii aduse lui Dumnezeu pentru că până în prezent dosarele penale ce privesc mafioţii PSD nu au fost finalizate?!
Însă, drept dovadă în acest sens, sunt faptele primarului Iancu Daniel, fratele deputatului Iancu Marius, al cărui dosar penal din anul 2015, unde acesta apare în grup infracțional cu Ţiţirigă şi Ungureanu (Pisicu) pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, nu a fost finalizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti nici până astăzi (indiciu, fapte de corupţie!!).

În tot acest timp, gruparea infracțională a primarului Iancu sifonează banul public (indiciu, fapte de corupţie!!) pentru că acesta a atribuit lucrări (execuţia unor şanţuri de milioane de lei sau poate euro) unuia din fraţii Ţiţirigă, cum era de aşteptat, așa cum nu se ştie câte milioane a constat Crucea.
Dar Dumnezeu poate să știe!
Crucea însă poate să fie slava adusă lui Dumnezeu pentru că Mafia a făcut minuni pentru PSD, iar liderii lor, Paul Stănescu şi Marius Oprescu, nu au fost condamanţi, asa cum era normal și legal pentru fapte săvârşite în grup infracțional!
Dar nu trebuie să uităm nici pe ceilalţi, cum ar fi deputaţii Marius Iancu şi Florinel Barbu, care nu au fost încă inculpaţi pentru aranjamentele şi hoţiile financiare puse la cale la vedere (unele dintre ele!), în restaurant!

Însă liberalii afirmă că şi ei, sau mai ales ei, sunt cu biserica, adică vor să spună că ei sunt cei mai credincioşi şi hulesc mai ales partenerii de coaliţie!
Situaţia însă se prezintă în alt mod. Toate declaraţiile politicienilor şi credinţa lor afişată demagogic nu poate fi dovada că au respectat cele 10 porunci şi l-au slăvit pe Dumnezeu din moment ce totul a fost făcut pentru a considera că numai în modul acesta vor scăpa de păcatele lor şi de pedeapsa lumească.
Falsul stat de drept şi faptele imorale şi infracţionale ale funcţionarilor din toate instituţiile sale sunt dovedite de multiple cazuri, dar şi că nici pe de parte nu se poate crede că epoca Mafiei PSD ar fi apus odată cu înlăturarea partidului celor mulţi şi fără speranță, așa cum se spune de liderii PSD.
În toate aceste cazuri poporul este desconsiderat, abuzat şi lui nu i se acordă drepturile după idealurile şi speranţele sale, ca şi după legea omenească, fără frică de Dumnezeu de către statul de clan al României.
Un caz relatat anterior a fost cel al unui eveniment, nu unul inedit, ci unul relevant prin situaţia concretă de la faţa locului şi pe care nu l-au rezolvat ncio autoritate a justiţiei române sau administrativă de la nivel central, în spritul şi litera legii.


Acesta aduce în discuţie modul defectuos în care lucrează statul român în sensul de a acoperi fărădelegile mafioţilor locali, reprezentanţi (şefi) ai unor instituţii locale, fraţi de cruce şi autonomi în săvârșirea de infracțiuni.
Într-o situaţie disperată în data de 24.10.2020, muncitorii unei societăți din Piatra Olt apelau serviciul 112, speriați și îngroziți de ceea ce li se întâmplase pentru că în zonă apăruseră ca într-un teatru de operațiuni militare oameni înarmați, cca 14 la număr, ce executau focuri asupra vânatului din apropiere şi care i-au ameninţat cu armele, spunându-le flegmatic că pot fi ținta unor accidente de vânătoare.

În grupul celor 14 s-ar fi aflat și László Borbély, consilier de stat în Guvernul Orban.
În sâmbăta zilei de 24 octombrie 2020, la ora 10:00 dimineața, acest grup, ca nişte terorişti, pătrundea pe tarlalele T123 și T124, terenuri private, situate în extravilanul orașului Piatra Olt.
Însă situaţia a degenerat şi s-au iscat conflicte între muncitorii speriaţi de acţiunea grupării „teroriste”, aceştia din urmă în loc să evite zona, au devenit agitați și recalcitranți.
Focurile de armă au fost executate în imediata apropiere a muncitorilor (10-20 metri). Gruparea teroristă nu s-a dezis să comunice cu muncitorii şi sa-i ameninţe pentru că acel curaj nemărginit era urmarea faptului că ei erau oameni importanți, oameni care deţineau funcții de şefi în cadrul unor instituții importante.
În acest sens, printre „vânători” se numărau directorul ITM Olt, Cristian Ungureanu, directorul APM Olt, Dorel Șteomlega, șeful AJFP Olt, Cornel Vlădescu, primarul oraşului Piatra Olt, Nicuşor Rada, Stan Constantin, fratele ex-preşedintelui Tribunalului Olt, infractorul Carmen Marinescu, etc.
De asemenea, parte a grupului de gherilă era și șeful Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Emilian Avram, șeful Poliției Piatra Olt, Roberto Luca, Prim procurorul Parchetului de pe lânga Judecătoria Slatina, Pavel Marinel.
În aceste condiţii de conflict major, a fost chemat la fața locului, responsabilul șantierului din zonă, care a fost la rândul său amenințat, ba chiar luat la țintă.
În gruparea de terorişti s-a aflat și consilierul județean Adrian Iordache, PSD, omul de încredere al controversatului afacerist Claudiu Postolache, dar și al președintelui CJ Olt, Marius Oprescu.
Adrian Iordache a fost în mai multe conflicte cu reprezentanţii firmei care lucrează în zonă și în această împrejurare el a avut rolul de a întreţine conflictul şi a-i determina pe colegii lui să ameninţe şi să producă temere muncitorilor ce îşi desfășurau activitatea în zonă.

Solicitate, organele de poliție care s-au prezentat la fața locului în ziua de 24 octombrie 2020 nu au făcut o cercetare la fața locului indicată de profesionalismul unor asemenea organe, fapt explicabil prin atitudinea de slugărnicie față de grupările politice şi de afaceri, adevărate grupări infracționale.
Nu s-a dispus cercetarea de specialitate care impunea să se verifice modul periculos în care au fost executate focurile de armă și pentru a identifica armele cu care s-a tras pentru intimidarea muncitorilor, dar un lucru important era şi identificarea făptaşilor cu nume şi prenume.
Plângerile adresate de persoanele vătămate unor instituţii centrale au dus la constituirea unui dosar penal, dar acesta este instrumentat în pasul de melc al Mafiei judiciare de către organele locale și sunt motive întemeiate de suspiciune că imparţialitatea este afectată de relaţiile și legăturile dintre mafioţii locali.
Acest lucru este facilitat chiar de Procurorul General al României căruia, deşi i s-au adus la cunoştiinţă motive întemeiate, nu a dispus strămutarea cauzei la un alt organ de urmărire penală dintr-un alt judeţ, iar acesta este un mod periculos de a distruge încrederea în justiţie şi în marile personalități ale acesteia,rezultatul fiind încalcarea drepturilor omului, victimelor bandiţilor politici şi ai funcţionarilor din instituţiile publice ale României. Ţara devine astfel raiul infractorilor protejaţi de marile personalități ale justiţiei române!
În cauză, şeful IPJ Olt a repartizat acest dosar spre rezolvare unui ofițer de la Arme, adică subalternului lui Emilian Avram, șeful Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, persoană implicată în dosar. Combinaţiile locale de tip mafiot duc inevitabil la o soluţie nelegală.
Ei sunt astfel ajutaţi de către Procurorul General al României care menţine dosarul în acest teritoriu de hoție si iresponsabilitate.
Un alt aspect esenţial care confirmă că ancheta nu este una legală este faptul că IPJ Olt caută să elimine acum și dovezile prin care se confirmă că în ziua respectivă grupul de „vânători” avea asupra lui patru căprioare împușcate.
La momentul incidentului și când a venit poliţia, în loc să fie reținute ca probe, acestea au fost ascunse pe proprietatea celor de la CFM INVESTIȚII SRL (o societate controlată de Claudiu Postolache), poliţiştii fiind complicii infractorilor.

Vânatul a fost obținut prin împuscarea a tot ce a ieşit în cale în pâlcul de pădure aflat tot pe raza şantierului. Atunci când supraveghetorul de pe şantier a încercat să filmeze ce s-a vânat, atacatorii i-au blocat maşina, l-au injurat şi ameninţat şi au început să tragă cu arma langă maşina cu scopul de al intimida.
Oamenii de pe şantier au sesizat Poliţia prin serviciul de urgenţă 112. La vederea echipajului de Poliţie, indivizii au încărcat căprioarele împuscate în duba care îi însoţea şi maşina a demarat în direcţia opusă, spre o locaţie aflată în apropiere, ce aparţine societăţii CFM Investiţii.
Echipajul de poliţie sosit la faţa locului nu şi-a făcut datoria aşa cum ar fi trebuit conform procedurii legale.
În toate aceste cazuri se impune a fi dispuse măsuri urgente în general prin aducerea la cunostiinţă procurorului cazul și implicit în toate acestea se impuneau măsuri urgente.Dar organele de politie timorate și aservite mafioților nu au dispus măsuri conform legii, după cum urmează:
• Nu s-a făcut o cercetare la faţa locului şi nu au fost identificate pe teren resturile de muniţie.
• Nu s-a instituit sechestru asupra tuturor armelor ce au fost utilizate în activitatea infracțională, în speță, a celor cu care s-a tras asupra oamenilor în incinta şantierului.
• Nu a fost identificat vânatul şi reţinute speciile care nu puteau face obiectul vânatului.
• Nu s-au făcut audieri ale martorilor, dar nu au fost audiaţi nici făptuitorii.
• Nu s-a făcut testarea cu alcooltestul a făptuitorilor – agresorii îşi făcuseră curaj înaintea faptelor vitejeşti împotriva unor oameni neînarmaţi, şi se aflau într-o stare evidentă de ebrietate
Atitudinea Poliţiei față de terorişti a fost înțeleasă de cei prezenţi, respectiv de cei ce au reclamat atacul: o parte din comandoul desfăşurat în incinta şantierului erau ei inşişi poliţişti (şi înca cu funcţii mari), fiind identificaţi de către martorii prezenţi ca fiind dl Avram Emilian (şef serviciu Arme şi Muniţii – IPJ Olt), comisar şef Luca Roberto Cătălin – şeful Poliţiei Piatra Olt, Pavel Marinel prim procuror al Parchetului de pe lânga Judecătoria Slatina şi Rada Nicuşor primar Piatra Olt.
După luni de zile de la incidentul deosebit de grav (în urma căruia doar o minune a făcut să nu existe victime!), ancheta bate pasul pe loc, aşa cum este „normal” şi cum ne-a obişnuit IPJ Olt.
În acest sens putem spune că statul de drept român nu poate să existe de vreme ce infractorii sunt protejaţi, iar cazul prezentat de noi se remarcă prin faptul că dosarul conţine date esenţiale ale favorizării făptuitorilor. în speță, nu au fost luate declaraţii de la martori şi victime, comisarii de poliţie nu se mai regăsesc printre cei identificaţi la faţa locului și faptul cel mai important este că toţi agresorii (teroriştii) sunt, în continuare, în posesia permiselor de port armă şi a armelor de foc cu care au terorizat oamenii nevinovaţi aflaţi pe şantier.
În continuare dosarul este instrumentat nelegal de către comisar şef Avram Emilian – şef serviciu Arme şi Muniţii IPJ Olt – adică de cel ce a participat activ la săvârşirea faptelor pe care… tot el trebuie acum să-l… îngroape. Tehnica nu este nouă.

Statul mafiot presupune, după cum se vede, modul în care nu au răspuns autorităţile respective, organele de cercetare penală plângerilor pentru a se elucida acest caz. Și pentru a fi o cercetare cat mai… nelegală, aceştia inventează probe din care să rezulte că acest group infracțional care a participat la vânătoare ar fi avut o autorizaţie tocmai de la Vâlcea.
Este evident un fals în opinia noastră şi acest fals trebuie elucidat prin cercetarea faptelor şi identificarea infractorilor.
Ca şi cetăţean al acestei ţări, eşti tot mai lipsit de speranţă pentru că statul român este un stat mafiot în care nu găseşti (în mod firesc!) dreptatea!
„De veacuri îmi tot pun în sac oftatul
și toamna plec să caut prin vâlcele
pe Dumnezeu drăguțul și-mpăratul,
să-i ud opincile de lacrimile mele.” Radu Gir

Ziarul liga dreptăţii