Situaţia SC MARCONF SRL Piatra Olt, victimă a Mafiei lichidatorilor judiciari.
Statul român, ca un mafiot după Revoluţia din decembrie 1989, a impus alte norme de hoție şi sclavie pentru poporul român.

A inventat legi şi instituţii ca în numele lor să facă profit Mafia.
Orice activitate a devenit dependentă de Mafie şi orice funcționar al statului a devenit membru al familiilor mafiote. Așa se vede, situația critică, de popor.
Cum a funcţionat recent distrugerea DNA şi evident al achitărilor unor renumiţi infractori ce dețineau funcții de magistrați, este ultima invenţie a Mafiei ce a fost adusă la cunoștiința publicului din investigaţiile unor jurnalişti, dar se pare totul a fost în zadar.

Toate oficialitățile române tac, ca şi cele din UE și în acest sens se poate remarca că toți ceilalti magistraţi din instituţiile abilitate au fost preocupaţi cu apărarea colegilor… infractori și unii dintre procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie au fost preocupaţi cu anchetarea şi distrugerea carierei magistraţilor procurori de la DNA ce s-au remarcat prin rechizitoriile împotriva hoților din politică şi magistratură.
Eliminarea probelor din dosare, metoda „contraceţiei și de avort procedural”, a fost cea mai „științifică” dintre soluţiile Mafiei de apărare a infractorilor de lux din instituțiile statului mafiot.
Știrea recentă că magistraţi români au formulat acuzaţii împotriva Preşedintelui Republicii Moldova (iată, Mafia a depășit granițele României, indiciu de conlucrare/frăție între familiile mafiote!) pentru că această înaltă personalitate politică ia măsuri, în concepția lor, pentru a-şi subordona justiţia (de fapt, ia măsuri împotriva Mafiei) este dovada că tocmai cei scăpaţi de pedepse, azi înalte fețe ale justiţiei române, au produs proba care demonstrează activitatea lor continuă în beneficiul Mafiei și lipsa statului de drept din România.
România are proceduri instituite de Mafie şi orice funcţionar gândeşte că lui nu i se intamplă nimic atunci când încalcă legea pentru că Mafia este peste tot, de jos până sus pe scara ierarhiei. Așa s-a format o armată de poliţişti şi jandarmi care depăşeşte se pare efectivul Armatei române, care sunt angajaţi ai acestor instituiţi, dar ei provin cum spunea un înalt responsabil al sindicatului acestora din relaţii, pile și rubedenii.

Însă justiţia nu poate fi omisă din toată această schemă mafiotă, începând de la modul de admitere şi şcolarizare prin INM (un Ştefan Gheorghiu modern pe structură mafiotă!) şi mai ales de menţinere pe funcţie ca magistrat al infractorilor.
Un domeniu în care legea, rea în mare măsură, nu este respectată şi care constituie un exemplu al Mafiei care patronează această activitate, dintre multe altele, este cel al insolvenţei şi falimentului societăţilor comerciale.
Administratorul judiciar, o specie juridică, instituită, definită şi abilitată cu drepturi mai ales, este un mafiot care nu ajută la bunul mers al procedurilor legale pentru toşi actorii procedurilor specifice activităţii de insolvenţă şi faliment, ci doar la obținerea unor profituri prin șarlatanie judiciară.
Situaţia SC MARCONF SRL Piatra Olt a fost ţinta atacurilor mafiote care au distrus-o pas cu pas (să-l parafrazăm pe Preşedintele Iohannis!).
Într-un dosar penal 548/p/2019 IPJ Olt şi Parchetul dpl Judecătoria Slatina au avut de soluţionat fapte nelegale ale administratorului judiciar Expert Insolvenţă SPRL filiala Bucureşti, reprezentată de Gros Emil şi Alina Costinaş, în care s-a început urmărirea penală in rem pentru infracțiuni grave de gestiune frauduloasă şi fapte de fals, uz de fals, dar şi de abuz în serviciu, dar care, atenţie!, procedurile judiciare nu au dus la un deznodământ firesc şi legal. Mafia a lucrat se pare la apărarea infractorilor!
Administratorul judiciar Expert Insolvenţă SPRL filiala Bucureşti, reprezentată de Gros Emil şi Alina Costinaş a obținut acest beneficiu prin simpla „transformare”, zic ei absorbție, a fostului administrator „judiciar” Euroconsult SPRL fără a se fi urmat procedura legală de convocare a adunarii creditorilor şi de a se decide în acest sens, dar şi fără un raport de activitate şi descărcare de gestiune, acest lucru fiind o metodă inventată pe lângă lege şi care demonstrează caracterul acestor indivizi de mafioţi mascaţi de calitatea lor de administratori judiciari.
În baza unor acte false care demonstrează activitatea de absorbție, respectiv, adeverinţe nr. 756/27.02.2013 și nr. 798/04.03.2014, se poate demonstra că aceste acte nu sunt corespunzătoare registrului UNIPIR din care ar rezulta că aceste documente conţin alte date, respectiv, alţi autori comerciali și se referă la alte activităţi.
În verificarea activităţii sale şi a procedurilor de radiere, se poate remarca că Euroconsult SPRL a fost radiată la data de 22.02.2013 fără a se prezenta niciun act de absorbţie de către administratorul judiciar Expert Insolvenţă SPRL filiala Bucureşti.
Pentru a urma toate canoanele Mafiei, numita Costinaş Alina Lenuţa s-a prezentat după data de 04.03.2013 la instanţele de contencios administrativ de la Tribunalul Olt ca reprezentant al Euroconsult SPRL, însă fără a depune delegaţie sau împuternicire şi s-a putut dovedi că nu făcea parte ca practician insolvență în cadrul Expert Insolvenţă SPR, însă acest lucru s-a întâmplat numai dupa circa 3 ani şi anume începând cu data de 26.01.2016 când a fost înregistrat în registrul UNPIR.
Acest caz de „fuziune” dintre cele două societăţi poate fi trecut pe lista cazurilor penale nu numai pentru acest lucru, dar şi pentru că procesul verbal de predare primire din data de 09.05.2013 a bunurilor SC MARCONF SRL a fost încheiat fraudulos fără ca Expert Insolvenţă SPRL filiala Bucureşti să fie confirmat ca administrator judiciar de către instanţa de judecată în dosarul 1055/104/2012 al Tribunalului Olt.
Însă pe parcursul activităţii sale Expert Insolvenţă SPR s-a dovedit inamicul SC MARCONF SRL, igorând legea şi aplicând în stil mafiot un plan de distrugere a SC MARCONF SRL şi de favorizare a clienţilor și grupărilor infracționale cu acordul expres al magistraţilor care au soluţionat acţiunile reprezentanților și în speță, a păgubiților SC MARCONF SRL.
Se subînțelege că stilul mafiot a avut ca scop tocmai şpaga şi implicit profiturile pentru Mafia constituită în jurul acestei afaceri. Emil Gros apare şi în dosarul de şpagă al judecătorului Moldovan (condamnat la 22 ani de puşcărie) de la Tribunalul Bucureşti, dar ca şi aici, lui nu i s-a întâmplat nimic pentru (se spune!), că are relaţii cu oameni grei din politică și magistratură!

În acest sens, pentru a fura averea societății după planul diabolic al mafiei constituită de către administratorul judiciar, nu s-a depus niciun plan de reorganizare a activităţii SC MARCONF SRL, deşi aceasta conform certificatului ORC nr.14145/17.06.2016 avea profit de cca 842,808 lei aferent rezultatului financiar al anului 2015 cu urmarea imediată conform planului mafiot de ridicarea a dreptului de administrare a dministratorului special al SC MARCONF SRL.

Situaţia infractorilor este încă incertă, iar activitatea organelor de urmărire penală încă este sub lupa presei şi a celorlalte instituţii abilitate sesizate de reprezentanţii SC MARCONF SRL.

Vom reveni cu noi date despre activitatea reprezentanţilor administratorului judiciar Expert Insolvenţă SPRL filiala Bucureşti.
“Spuneţi-mi ce-i dreptatea?
Cei tari se îngrădiră
Cu-averea şi mărirea în cercul lor de legi;
Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspire
Contra celor ce dânşii la lucru-i osândiră
Şi le subjugă munca vieţii lor întregi” M Eminescu

Ziarul liga dreptăţii