Filozofia politicianului și magistratului corupt este una sluțită pentru a apăra hoția! Magistraţii corupţi ai Parchetului local din Olt, judecătoriei Slatina şi Tribunalului Olt au fost apăraţi de Inspecţia judiciară şi de CSM.

Poporul român are conştiinţe care apără valorile şi principiile statului de drept în dezacord cu casta magistraților corupți.
Îmi vin în minte totdeauna acuzaţiile și toate acele defecte ce i s-au adus cuplului Ceauşescu, dar cum este oare societate democratică postrevoluţionară? Are statul funcţionari mai buni decât cuplul Ceauşescu? Nicidecum.

Autonomizarea şi independenţa au adus tot atâtea rele câte au fost şi în comunismul dictatorial! Pe cine pune în funcţii şi ce criterii sunt astfel stabilite de noua clasă politică şi, respectiv, de Guvernul Meu?
Tot la fel ca şi intrecut, vorba lui Caragiale: „Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”

Mulţi dintre noi ne-am luptat să eradicăm crima organizată din statul român ce include şi justiţia din România şi nu am putut să obținem nicio dreptate pentru că unde am reclamat, la forurile centrale şi prevăzute de Constituţie sau inventate de tot felul de grupări politice sau de magistraţi, nu am putut obține mai nimic.
Este concluzia multor români, dar, în mod special, acelor care au fost victimele clanurilor magistraţilor.
În general plângerile adresate împotriva magistraţilor corupţi au fost trimise Inspecţiei Judiciare, o instituție neconstituţională infiinţată printr-un regulament al CSM, care prin acei inspectori desemnaţi tot din rândul judecătorilor au apărat magistraţii corupţi și nicidecum românul nedreptăţit de judecător sau procuror.
Toate acele contestaţii împotriva acestor măsuri abuzive dispuse de Inspecţia Judiciară au ajuns la instanţa Curţii de Apel Bucureşti şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde au avut soarta sumbră a omului sărac într-o lume a magistratului prea bogat şi înfumurat.
În orice acţiune depusă se poate remarca stilul judecătorilor, cei de până acum, cunoscuţi cetăţeanului din multiplele acţiuni depuse la Curtea de Apel Bucureşti, de a ignora adevărul şi legea, având drept scop încălcarea drepturilor poporului român, comportament istoric, din trecut, pe care l-am putut observa în istoria zbuciumată a acestui popor la vrăjmaşii săi, consideraţi ca stăpâni de sclavi, sclavii fiind oamenii simpli din popor.
Dar recentele demonstraţii de protest ale magistraților Curţii de Apel Bucureşti pentru drepturile lor excesive au avut darul de a contura profilul imoral/infracțional al magistratului care se crede, vorba lui Băsescu, Dumnezeu şi acţionează sub titulatura instituţională, în speţă, justiţia din România, ca un stat în stat.
Comportamentul a fost grav şi exemplar criticat prin replica unei doamne (foto), exemplu de conștiință civică, simbol al luptei împotriva acestor indivizi care se cred dumnezei, fără frică de lege, spunându-le, la rândul ei, fără frică de ei ca magistrați, că toată țara plăteşte pentru erorile lor şi că au dat mâna cu infractorii!

Judecătorii în general sunt oameni cu avere colosală (se pot observa declaraţiile de avere!) și ei consideră că independenţa magistratului este cea care îl abilitează să dispună ce vrea şi să încalce în consecinţă drepturile Omului, iar demonstraţia logico – juridică mediocră argumentată în hotărârile lor nelegale, indiferent care ar fi aceasta, nu poate fi considerată o abatere disciplinară, cel puţin dacă nu întrunește elementele constitutive ale unor infracțiuni.
Cu alte cuvinte, lui nu i se poate aplica nicio sancţiune pentru mediocritatea logicii sale şi, respectiv, pentru faptul că nu aplică corect legea după raţiunea normală a legiuitorului (chiar şi aici există sincope, mediocritate, corupţie!), sancţiune ce trebuie aplicată cel puţin ca unui elev mediocru.
Ori, magistratul orice ar spune/argumenta în hotărârea sa nelegală, este mai presus decât Dumnezeu, chiar dacă nu respectă cele 10 porunci, fapta sa fiind tocmai distrugerea omului care are dreptate!
În toată această perioadă postrevoluţionară nu poţi să spui că a fost o evoluţie a organizării şi a activităţii puterii judecătoreşti pentru că, în speță, caracterele stricate din magistratură au stricat democraţia şi statul de drept.
Un caz specific ignorat şi prin complicitate cu infractorii se poate demonstra în dosarul unde reprezentanţii SC MARCONF SRL, au depus plângere pentru săvârșirea infracțiunii de furt din patrimoniul societăţii, respectiv, furtul unor utilaje de către angajații SC ROMSTRADE SRL sub protecția şi complicitatea polițiștilor din cadrul Poliţiei Piatra Olt și administratorului judiciar al debitoarei S.C. Marconf S.R.L, Expert Insolvență SPRL Filiala București.
Astfel, cu toate eforturile acestor oameni prejudiciaţi, polițiștii IPJ Olt și procurorii nu au dat curs plângerilor.
Identificarea făptuitorilor, precum şi a utilajelor furate, stabilirea vinovăției fiecăruia și trimiterea lor în judecată, nu au fost efectuate nici până astăzi, dovada faptului că furtul a fost protejat de grupări de interese infracționale mai presus de lege în cauza de față.


Cauza penală este de o complexitate și gravitate deosebită prin calitatea persoanelor în cauză și prin crearea unui prejudiciu imens, dar este o situație care ar fi trebuit învestigată (cercetată) de o structură abilitată a statului din cadrul organelor centrale și a procedurii legale în cauză, lucru care nu se poate întâmpla pentru că faptele de corupţie sunt săvârişte de toţi, în bloc, de sus până jos.
S-a procedat legal şi s-au adresat plângeri atât judecătorilor de la Instanţele de la Olt, cât şi Inspecţiei Judiciare ca şi Instanţei Curţii de Apel Bucureşti. Însă una dintre măsurile care sunt uzuale în activitatea magistraţilor procurori, ca şi a magistraţilor judecători, este tocmai lipsa măsurilor legale în termen rezonabil, imediat și legal cu scopul ca infractorii să profite de toate consecinţele profitabile faptelor lor infracționale. Au stat cu fundul pe dosare, vorba lui Laura Kovesi!
Ori, tocmai aceste fapte sunt infracţiuni asimilate infracțiunilor de corupţie ale acestor magistraţi, dovedindu-se tocmai favorizarea grupărilor infracționale ce au acţionat în detrimentul societăţii SC MARCONF SRL cu prejudicii imense, grupări infracționale la care au aderat aceşti magistraţi şi care au favorizat infractorii.
Interpretarea inspectorilor judiciari în rezoluţiile lor, abuzive şi nelegale, este modelul mediocrităţii și lipsei de respect față de lege şi cetăţean, pentru că nu au respectat principiile statului de drept, motiv pentru care se demonstrează aderarea acestora la gruparea infracțională de la Olt, constituită din magistraţii, poliţiştii şi ceilalţi făptuitori, complicii şi autorii furtului de utilaje în cauză.
Chiar Prim Procurorul Parchetului dpl Judecătoria Slatina, Pavel Marinel, un om uitat de multă vreme pe acest post, așa cum procedează Mafia statului de clan român, a obstrucţionat dreptul de a obține ordonanţa în dosarul 1028/p/2018, dispusă în cele din urmă, dar care nu este cunoscută nci astăzi de cei ce au fost prejudiciaţi prin furt, însă acesta precizează lucruri trăsnite prin adresele ce au fost trimise cu scopul de a te înnebuni, respectiv, pe de o parte, că a fost comunicat fără a demonstra primirea şi evident a urmări Poşta româna, iar, pe de altă parte, refuzând ostentativ să dispună comunicarea din nou, la cerere, a copiei actului, a acestei ordonanţe.
Însă aceeaşi situaţie de hoţie s-a regăsit şi în activitatea instanţelor de judecată, judecătorii Judecătoriei Slatina, care nu au rezolvat cu vinovăţie cauza de tergiversare a urmăririi penale.
Cu toate acestea, inspectorii judiciari, ca şi judecătorul Curţii de Apel Bucureşti nu rezolvă disciplinar/infracțional cazul judecătorilor şi procurorilor de la Olt, caz de abatere disciplinară, cel puţin pentru că activitatea lor ilegală este și infracțiune.


Raţiunea inspectorilor judiciari reţinută şi de judecătorul Curţii de Apel Bucureşti este că independenţa, ca şi demonstraţia logico juridică a magistratului din hotărârea sa, nu poate fi considerată abatere/infracţiune de niciun alt organ al statului.
Cu alte cuvinte magistratul este liber pentru săvârșirea de infracțiuni!
Scopul vădit infracțional al magistraţilor, făptuitorii în cauză, a fost și este favorizarea infractorilor, în speță, al acestui grup infracțional, respectiv, să nu se dispună nicio măsură legală pentru a se pune în mișcare acţiunea penală în cauză și să fie trimis în judecată întregul grup infracțional.
Se cunoaște foarte bine modul de acțiune al unor magistrați, respectiv, faptul că aceștia iau mită, bani sau alte produse, participă la mese festive oferite de făptuitorii în cauză, etc. etc., fără frică că se va întâmpla ceva cu ei și de aceea ei recent, cum s-a văzut, au participat la manifestații de protest cu blocarea activităţii instituţiilor, ca şi când acestea le-ar aparţine ca proprietari, pentru a-și asigura independența și protecţia din partea legislativului prin fabricarea unor legi favorabile lor pentru a nu răspunde pentru ororile și distrugerea destinelor unor oameni.

Recent se pare că s-a trezit Guvenul Meu prin ministrul de justiţie de a dispune o mică măsură acolo, de ochii lumii, dar necesară, nu zicem nu, începerea procedurii de înlocuire a Inspectorului Şef al Inspecţiei Judiciare. Doamne ajută!

„Mă duc la revoluţiune
Şi caut leac, şi poc! şi pac!
„Ce caţi aci?” strigă bandiţii.
„Sunt dizident!”
„Eşti prea sărac!” I.L Caeragiale

Ziarul liga dreptăţii