SC MARCONF Piatra Olt este victima corupției magistraților din Olt.

Societatea comunistă impusese în ultimii cca 20 de ani o anumită temere şpăgarilor comuniști, situaţie recunoscută chiar de unii dintre magistrații din trecutul comunist, iar distrugerea societății comuniste a însemnat şi distrugerea acelor obiceiuri normale şi corecte care impuneau respect faţă de morala creștină în primul rând (n.r.cele 10 porunci!) ce erau temelia unei administraţii/justiții responsabile şi în folosul comunității.
Dimpotrivă, azi clamăm cu mare fast, dar demagogic/ mincinos, că suntem un stat civilizat ancorat în prezentul european şi care promovează principii şi valori ale unei civilizații superioare, mult evoluate față de morala societății comuniste din trecut.


Dar demagogia /minciuna este observabilă, fără lupa unui expert, de însuși cetățeanul român, care spune că era mai bine în trecutul comunist „Aveai cui îi reclama, aveai soluţii imediate şi hoţii erau prinşi fără prea multă chiverniseală”, îmi spunea un ţăran dezamăgit şi revoltat faţă de situaţia actuală din România. „Te duci la judecător să ceri dreptate, dar constați că el este mai hoț decât interlopii care populează inchisorile”, continua acest om să mi povestească amărăciunea din sufletul său, spunând povestea sa despre o farsă judiciară căreia i-a căzut victimă.
Victimă a fost şi SC MARCONF SRL, victimă atât a grupărilor infracționale din administraţie, respectiv, a ANAF, dar şi magistraţilor care, în independenţa lor, sunt dumnezei ce nu respectă nicio regulă, lege sau, cu atât mai puțin, pe cetățeanul român, sau cum spunea ex- preşedintele Băsescu, precizând că justiția este stat în stat.
O situaţie bizară şi nelegală a apărut în activitatea SC MARCONF SRL Piatra Olt care a desfășurat activități economice în relații contractuale cu ANIF, dar care era supus unor taxe de protecţie (şpăgi) cu chipurile sponsorizare politică de către conducerea (funcţionarii) acestui mastodont economic al statului român.
Denunțarea aceste practici mafiote nu au avut niciun succes şi soluții legale pentru că însăși DNA Craiova era supus reformei şi independenței de a ocroti infractorii.
Dar falimentul acestei societății a venit prin deciziile ilegale a ANAF care a blocat și disponibilități bănesti ale societății, respectiv, a pus sechestru asigurator și asupra creanţelor care trebuiau încasate de la debitorii societății, debite care nu au mai fost încasate niciodată, totul pentru a garanta moartea economică agentui economic, în trecut avea o activitate de succes.
Apoi, au urmat planul diabolic al Mafiei și au arestat, cu ajutorul magistratului independent infracțional- nu-I așa!-directorul societății SC MARCONF SRL, fără probe şi cu motive inventate la sfaturile interlopilor, în timp ce spăgarii erau liberi şi chefuiau cu sacii plini de euro.
„Mă adresez justitiei!”, spune biet românul, obidit şi supus practicilor mafiote ale boierilor interlopi, dar, acolo, constată că are de-a face tot cu un boier interlop.
Aşa s-a întâmplat şi în cazul acestei societăți care a tot sperat prin oamenii săi să i se facă dreptate.
Dar recent, se pare, prin schimbarea funcționarilor de la centru, s-au anulat anumite decizii nelegale de către ANAF.
Astfel. ANAF a anulat , considerându-le ilegale, următoarele acte fiscale:
• Decizia nr.1/28.02.2012 emisa de DGFP OLT(Actual AJFP OLT)-RIF(RAPORT DE Inspectie Fiscala) nr.135/28.02.2012;

• Sechestrul Asigurator nr.1631/08.03.2012 EMIS de DGJFP OLT;

• Cererea nr.12469/06.04.2012formulata de AJFFP OLT de inscriere la masa credala a SC MARCONF SRL;

• RIF(RAPORT INSPECTIE FISCALA) 6475/29.10.2012 si PV(PROCES-VERBAL) de constatatre si sanctionare a contraventiilor seria A/2006 nr.0037048/26.10.2012 ;

• RIF(RAPORT INSPECTIE FISCALA) SI DECIZIA DE IMPUNERE NR.159/06.12.2017;

• RIF(RAPORT INSPECTIE FISCALA) SI DECIZIA DE IMPUNERE SUPLIMENTARA NR.122/24.09.2018;

• DECIZIA NR.CRR_REG-22208/27.11.2020 emisa de DGRFP CRAIOVA prin care a fost respinsă contestația formulată de către BADITA TANIA impotriva DECIZIEI DE ANGAJARE A RASPUNDERII SOLIDARE NR.OTGDEC 17989/311.08.2020 emisa de AJFP OLT;

• DECIZIA de angajare a RASPUNDERII SOLIDARE NR.OTGDEC 17989/311.08.2020 emisa de AJFP OLT;

• Cererea OTGDEX 6941/03.07.2018 emisa de AJFP OLT către TRIBUNALUL OLT –debitoare SC MARCONF SRL emisa împotriva SC MARCONF SRL-RO 1521716-responsabil civilmente in dosarul nr.311/54/2019 pe rolul CURTII DE APEL CRAIOVA;

• RETRAGEREA APELULUI ANAF in dosarul 928/63/2017 actual 311/54/2019 formulat impotriva INCULPATULUI BADITA GHEORGHE si impotriva societatii SC MARCONF SRL –responsabil civilmente INTRUCAT FAPTELE NU EXISTA;

Toate aceste măsuri vin în contextul luptei unor oameni, reprezentanţii societăţii SC MARCONF SRL, care au demonstrat lumii întregi corupția magistraților de la Tribunalul Olt, Curtea de Apel Craiova, ca de altfel şi de la Parchetele locale, Judecătoria Slatina, dar şi a celor de la CSM, Inspecţia Judiciară şi de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Procurorul General al României ce au acordat până în prezent protecţie grupărilor infracționale ale magistraţilor din Olt şi Dolj.


S-a demonstrat în repetate rânduri modul în care se luptă magistratul român pentru independenţă şi drepturi, în totală contradicție cu principiile şi valorile democraţiei şi statului de drept însă s-a consemnat şi demonstrat tocmai scopul acestei lupte, respectiv, dreptul la șpagă al magistraților de la Tribunalul Olt, succesorii Preşedintelui Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, condamnată pentru luare de mită. În speță, s-a demonstrat modul în care au judecat cauzele civile şi penale unde reclamant era SC MARCONF SRL
Astfel, prin mijloace propri ale serviciilor secrete private, judecătorii Georgescu Marinela şi Arabelea Fănel au fost dovediţi că au încasat şpagă de la cel pe care l-au protejat permanent, avocatul Roşulescu Cosmin, fals reprezentant al BRD, însă nu au păţit nimic, deşi probele vin să demonstreze pentru ce au luptat ei în… greve şi proteste, în speță, pentru spagă(!), dar, mai ales, ce nenorociri au produs oamenilor, cum nu au respectat drepturile legale ale cetățeanului român.

Se poate observa cum se afisează (fotografia este dovada concludentă al profilului de mafiot!) milițianul devenit judecător Arabela Fănel pentru a-și susţine independenţa… infracțională.


Dovada sumei de 80000 lei Ron virate în contul său obținută de la cel care îl protejează, lucrând în folosul acestuia, respectiv, al avocatului Roșulescu Cosmin, fals reprezentant al BRD, creditor al SC MARCONF SRL, poate fi considerată proba edificatoare a corupției care impune măsuri urgente.
În dovedirea lipsei calității de reprezentant al BRD, respectiv, avocat Roșulescu Cosmin, s-au depus dovezi care nu au fost dovedite ca false de către BRD, conducerea centrală, ci tocmai acest magistrat, Arabelea Fănel, a considerat , ca și magistratul Georgescu Marinela, într-un alt dosar, că are reprezentare legală fără a se depune în acest sens dovada de la conducerea centrală a BRD.
Mai mult, în acest sens, a fost sesizat Parchetul pentru, chipurile, fals şi uz de fals, faptă reținută de către judecătorul Arabela Fănel în sarcina celui care le-a depus în apărarea sa, reprezentantul SC MARCONF SRL, cu scopul creării unui prejudiciu și pentru a-l avantaja pe avocatul Roşulescu Cosmin. Așa cum, în altă situaţie, deşi avea proba edificatoare pentru a se demonstra creanța deținută de BRD în sumă de 56 215,951 lei, judecătorul Arabela Fănel, invocând și susținând o teorie a leului si banului, chintesență a gândirii lui Păcală, a considerat că această creanță este un fals şi la fel solicită cercetări de către Parchet, fără a se solicita conducerii centrale a BRD care este de fapt situaţia reală a creanței ce aparține BRD la acest moment.
Toate aceste fapte constituie infracțiuni de corupție săvârșite de judecătorul Arabela Fănel care nu-şi indeplineşte rolul de garant al respectării legii şi dovedește un afrond la adresa jusitiţiei române și cetățeanului român, motiv de excludere din magistratură.
Însă faptele sale au continuat cu favorizarea unui expert insolventă EDGE Business Restructuring Advisor SPRL care a fost propus si desemnat printr-o procedură ilegală de vot în calitate de lichidator judiciar al Marconf SRL.
Nu s-a ţinut seama că acea procedură de retragere a Expert Insolvenţă SPRL filiala Bucureşti, cel care până în prezent a gestionat ilegal patrimoniul SC MARCONF SRL, a avut drept scop aducerea unui prieten, în speță, EDGE Business Restructuring Advisor SPRL și a încropit o procedură folosită în activitatea Mafiei.
În cursul judecării contestației împotriva Adunării Generale a Creditorilor prin care a fost desemnat ilegal expert insolvenţă EDGE Business Restructuring Advisor SPRL, Judecătorul Arabela Fănel a trecut cu vederea şi a decis în favoarea acestor mafioţi, dându-le dreptul de administrare a patrimoniului SC MARCONF SRL, deşi procedura, cum spuneam, nu a fost respectată şi care impunea tocmai anularea acelei hotărâri nelegale a creditorilor de către Judecătorul Arabela Fănel. EDGE Business Restructuring Advisor SPRL a depus oferta peste ora limita, ora 11:00, de desfăşurare a votării şi de aici se pune problema: de unde au ştiut creditorii votanţi de candidatura acestuia?! Este o faptă concretă de corupţie!
Expert Insolventă SPRL Filiala București,cel care a convocat adunarea creditorilor SC MARCONF SRL, nu a îndeplinit cerintele Legii 85/2005, pe de o parte, lipsa publicării ordinei de zi a adunării creditorilor și, implicit,a depunerii ofertelor de către candidații, în speță,alți lichidatori judiciari, și, pe de altă parte, lipsa unor programe și instrucțiuni metodologice cu privire la desfășurarea procedurilor de desfășurare a adunării creditorilor debitorului MARCONF SRL(omisiuni voite!) și de prezentare a ofertelor pentru candidatii în cauză ce doreau să devină astfel lichidatori judiciari ai SC MARCONF SRL, respectiv,cu precizarea termenelor de depunere a acestor candidaturi si, implicit, a termenelor de luare la cunoștință de către creditori a documentațiilor depuse în acest sens.
De asemenea, Expert Insolventă SPRL Filiala București , la acest moment al renunțării la activitatea de lichidator judiciar al SC MARCONF SRL, trebuia să depună și un raport de activitate, respectiv, descărcare de gestiune, scop al informării Adunării creditorilor și de aprobare a raportului,un fapt omisiv și o altă faptă nelegală dovedind corupția, însă având consecința, urmărită cu intenție, de a se menține prejudiciul, adus pe parcursul activității sale, societății in cauză, SC MARCONF SRl ,așa cum am specificat și în alte plângeri, faptă ce întrunește elementele constitutive ale unor infractiuni de corupție în grup infracțional cu anumiti creditorii frauduloși , ca, de altfel , si cu alte persoane importante, de pildă, politisti, judecători si, nu în ultimul rând, chiar executori judecătorești,fără de care activitatea sa frauduloasă nu ar fi fost menținută atâta timp.
In acest sens se poate conchide că România este raiul infractorilor!
Toate aceste aspecte nu au fost luate în seamă de judecatorul Arabela Fanel, respingând contestatia reprezentantilor /creditorilor SC MARCONF SRL, motiv pentru care reprezentantii EDGE Business Restructuring Advisor SPRL au depus cereri la Tribunal în primă fază pentru a se constata nelegalitatea desemnării lor(culmea si ei recunosc coruptia!) și, apoi, pentru a legaliza incheierea din data de 02.06 2021 prin care Judecatorul Arabela Fănel a dispus respingerea contestațiilor si desemnarea ca administrator judiciar al acestuia, desi există recurs.

În acest context, în dosarele civile, s-au invocat cereri de recuzare, strămutare şi numai vorbim de plângeri penale impotriva judecătorului Arabela Fănel, ca şi împotriva altor judecători ai Tribunalului Olt, o instanță nesigură şi lipsită de independență şi profesionalism, acțiuni care nu au fost luate în considerație de instituțiile şi magistrații superiori, semn al corupției la nivel înalt, cum se spune: „peștele la cap se împute!”
Toate aceste instituții, care au scăpat de sub controlul moralei si legii, nu pot face decât rău poporului român şi sunt total lipsite de interes în asigurarea unei ordini sociale pe măsura propagandei pro UE şi NATO.


Guvernul Meu are de soluționat un deziderat al Revoluției române si al poporului român: hoția să fie declarată stare de urgență si să fie propuse măsuri legale si instituționale de eradicare a acesteia pentru că afectează siguranța națională!

<<Ciocoi pribeag, adus de vânt,
De ai cu iadul legământ
Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!

Răbdăm poveri, răbdăm nevoi
Şi ham de cai, şi jug de boi>> G Cosbuc

Ziarul liga dreptăţii