Statul sclavagist român membru UE – modelul unicat al organizării şi autonomiei infracţionale teritoriale şi pe instituții ale grupărilor mafiei funcţionarilor publici
Jefuirea cetățenilor români – cazuri concrete – SC MARCONF SRL Piatra Olt
Ca şi în trecutul nu prea îndepărtat, românii au dorit să trăiască bine după război, dar moartea i-a urmărit tot timpul, pentru că diavolul (n.r. Stalin) era peste tot, era și în tabăra bolșevicilor, iar, acum, după Revoluție, românii erau în culmea fericirii și sperau şi doreau să le fie bine.


Numai că Mafia plănuia metode criminale și, cum s-a văzut, le-a furat fabricile, uzinele, pământurile şi zăcămintele, într-un cuvânt ȚARA, ROMÂNIA, românii devenind imigranţii cei mai numeroși ai Europei. Țara era, ca și acum, într-o degringoladă totală, paralizând activitatea normală a statului, scopul mafiei.
Partizanatul infracțional de tip mafiot al funcţionarilor români din instituţiile administrative şi de forţă ale statului sclavagist român sunt demonstrate de mass media, singura putere care mai are forță şi mai ales coloană vertebrală să denunțe activitatea Mafiei.
În acest sens, se poate remarca că Mafia a plănuit şi realizat nestingherită de nimeni distrugerea instituțiilor de forță ale statului prin angajarea unor persoane fără calități morale şi profesionale, ca şi educarea tuturor în scopul înfăptuirii politicilor mafiote,apoi distrugerea protocoalelor de colaborare dintre DNA și SRI, decapitarea DNA prin înlăturarea lui Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef cu consecința înlăturării probatoriului din dosarele marilor corupți, dar și invocarea unor motive de specializare a completelor chiar la ICCJ, toate acestea în sprijinul şi cu scopul ca marii corupți să fie achitaţi.
Cazul lui Darius Vâlcov este cel mai relevant şi se poate constata până unde a ajuns corupția, în speță, la cel mai înalt nivel, la ICCJ, pentru că activitatea acestei instanțe nu poate fi blocată de acele demersuri juridice (spun ei!) la CJUE și nici ca soluția cazului să întârzie pentru aceste motive.
Numai că activitatea unor instanțe nu este departe de activitatea unor grupări mafiote din care mai toți acești judecători sunt membri și colaborează între ei în scopul protejării intereselor de grup şi cu scopul de a distruge cetățeanul român, dreptatea fiind vândută pe bază de șpagă, ca la piață.
Tribunalul Olt nu face din această pricină excepție de la regulile mafiote. Recentele demonstrații de protest şi grevă, interzise de lege, ale judecătorilor acestei instanțe în frunte cu actualul preşedinte al Tribunalului Olt, Liliana Oprea, au demonstrat modul în care se probează caracterul de haită al acestora, cei care doresc autonomie infracţională, dar ei sunt şi bugetofagi de lux, considerându-se dictatori şi stăpâni de sclavi (în concepția lor, noi, poporul!). Aceste fapte sunt infracţiuni iar într-un stat de drept ar fi dus la excluderea acestora din magistratură.

Cazul SC MARCONF SRL Piatra Olt este exemplul cel mai terifiant,în sensul că, orice ai face, relațiile şi şpaga pot demola mitul dreptății şi statului de drept.
În această cauză, dosarele 1055/104/2012 şi a celor disjunse din acestea, dovedesc frăția clanului mafiot de la Tribunalul Olt care din anul înregistrării acestui dosar s-a urmărit distrugerea societății în cauză prin încălcarea normelor legale. S-a putut observa cum se proceda în cazul justiţiabililor de către magistratul cel dovedit prins cu mită, Carmen Marinescu, dar şi a celorlalți care din lipsa activității organelor DNA şi SRI nu mai pot fi dovediţi atât de uşor, însă nu este imposibil. Cetățeanul român găsește resurse şi dovezi.

În articolul nostru „Tribunalul Olt… în aer! Dovada mituirii magistratului Georgescu! Sentințe cumpărate și date pe bani, nu pe dovezi!!!” am demonstrat cum judecătoarea Georgescu Marinela, fost consilier juridic la Prefectura Olt, a hotărât împreună cu o altă judecătoare, Iancu Claudia, și ea fost consilier juridic la Prefectura Olt, membră a completului să țină la secret, numit confidențial, un dosar, în speță, în dosar nr.10409/311/2018, actele avocatului Cosmin Roșulescu, cel care se consideră reprezentantul BRD GROUP SOCIETE GENERALE.
În data de 7 decembrie 2020, din ING București, 30 de mii euro sunt plasați de avocatul Roșulescu în contul judecătoarei Marinela Georgescu, cont aflat la Banca BRD, sucursala centrală din București. De ce? Care a fost scopul acestui virament? Acest dosar a fost soluţionat , cum era de așteptat,cu admiterea apelului declarat de BRD prin acest fals reprezentant, avocat Roşulescu Cosmin.


În dosarele de insolvenţă a fost omniprezent judecătorul Arabela Fanel deși justificat au fost atâtea cereri de recuzare şi de strămutare,toate respinse, pentru că acesta a fost dovedit ca un fals magistrat prin acțiunile şi atitudinile manifestate în ședințele de judecată, dar mai toate acele cererii de recuzare au fost judecate de către șeful secției de contencios administrativ, azi vicepreședintele Tribunalului Olt, Pitu Marian, cel care este responsabil de multe fapte ilegale, indicii de corupție şi de mai toți cetățeni onorabili cu care acesta a intrat în contact.
S-a observat cu probe că acesta s-a interesat de un teren al numitului Dinu Ilie şi Rădulescu Dumitru din Priseaca, locul de domiciliu al acestui magistrat în copilărie, dovada fiind făcută prin fotografierea acestuia la faţa locului.
Vorbă din popor: Salariul nu-i îndeajuns dacă nu este însoțit şi de venituri realizate și din alte surse (șpagă)!

Însă s-a dovedit că recompensarea judecătorului Arabela Fanel a fost făcută chiar de beneficiarul acestui act ilegal, de către avocatul Cosmin Roșulescu din Craiova, ca si in alte cauze,falsul reprezentant al BRD în multiplele dosare ce privesc SC MARCONF SRL.

În data de 25 aprilie 2021, dintr-un cont personal deținut la UniCredit Bank SA, avocatul Roșulescu Cosmin a virat în contul magistratului Fănel Gabriel Arabelea suma de 80.000 lei.
Această sumă ar reprezenta doar o mică parte din comisionul încasat până în prezent de judecătorul Arabelea pe speța dată.


În înțelegere cu judecătorul sindic Arabela Fănel, avocatul Roșulescu, de foarte mult timp, participă în procesul de insolvență al societății MARCONF, fără să depună vreun înscris legal din care să rezulte că ar deține această calitate. Deși la dosarul cauzei se află un înscris din care reiese clar că reprezentantul BRD GROUPE SOCIETE GENERALE este avocatul Lucia Novăcescu, în instanță s-a prezentat doar avocatul Roșulescu Cosmin, calitate acceptată fără tăgadă de judecătorul Arabela Fănel,m indiciu al înțelegerilor oculte.
Pentru fraudarea legii insolvenţei 85/2006 cu scopul falimentării SC Marconf SRL este dovedită gruparea infracțională, respectiv, complicitatea tuturor instituțiilor statului din zonă din iniţiativa şi la comanda Mafiei, după cum urmează: ANAF, BRD, Grupul CEZ, UNPIR, Banca Româneasca, Bancpost (Ergassias), Tribunalul Olt, Judecătoria Slatina, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, Curtea de Apel Craiova, IPJ Olt.
În perioada 2008 – 2012, coautorul ANAF și membru al grupării infracționale a desfășurat 383 de controale la MARCONF, verificări care s-au încheiat cu decizia de impunere nr. 1/28.02.2012. Prin decizia în cauză se stabilea valoarea de circa 2.660.000 ron, dar și un sechestru asiguratoriu asupra MARCONF, sechestrul cu nr. 1631/08.03.2012, în valoare de 8.000.000 lei, din care 2.211.000 lei reprezentau toate sumele ce trebuiau încasate de societatea MARCONF de la diverși clienți, la data de 08.03.2012.
În acest mod, răspunzând Mafiei care dădea recomandări şi ordine, era blocată abuziv activitatea societății.
În circumstanțele date, în aprilie 2012, administratorul MARCONF cere protecția Legii insolvenţei 85/2006, ca astfel, în baza art. 36 din legea 85/2006, instanța să oblige ANAF să deblocheze terții popriți ai societății MARCONF, adică toți clienții de încasat, în sumă totală de 2.211.000 lei. Trebuie precizat aici că ANAF, nici până la această oră, în complicitate cu judecătorul sindic Arabela Fănel de la Tribunalul Olt nu a ridicat măsura de terț poprit impusă clienților MARCONF, pasivitate care poate fi încadrată ca o crimă și în modul acesta a prejudiciat extrem de grav şi, se pare, iremediabil patrimoniul societății.
Deși s-a depus o contestație în instanța de contencios administrativ împotriva Deciziei nr.1 / 28.02.2012 – aceasta nu a fost soluționată nici până în prezent, deoarece, cu un an înainte de emiterea respectivei decizii de impunere, a fost formulată, de către ANAF, o plângere penală pentru suspiciuni rezonabile de evaziune fiscală, care, de asemenea, nici aceasta nu a fost soluționată până acum.
Din cele prezentate este ușor să tragem concluzia că falimentul MARCONF este consecința unui plan diabolic, fapte de corupție, bine ticluit de MAFIA din zonă controlată politic, în speță, suspiciunea există și îl are în colimator pe numitul Marius Oprescu, președintele PSD OLT, iar executantul este ANAF, instituție controlată politic de gruparea (mafia) politică din zona Oltului.

La momentul fabricării deciziilor fiscale și plângerilor penale împotriva societății MARCONF, ANAF OLT era condusă de Florin Diaconescu, nepotul lui Paul Stănescu, secretarul general al PSD.
În procedura insolvenţei, lucrurile n-au stat de loc bine pentru societatea MARCONF. Activul societății a fost diminuat cu circa 25.000.000 lei, reprezentând transfer de proprietate (cesiuni) către creditorii bancari (BRD, Banca Românească, Bancpost), iar pasivul societății a fost crescut cu circa 12.000.000 lei, reprezentând credite bancare achitate deja, denaturând grav exercițiul financiar al societății MARCONF.
Numai că activitatea Mafiei de prejudiciere a SC MARCONF SRL nu s-a oprit aici și s-a urmărit tocmai siguranța operațiunii de fraudare a MARCONF. Astfel la data de 12.12.2012, administratorul societății MARCONF a fost arestat pentru o perioadă de cinci luni de zile, timp în care s-au desfășurat acțiuni de eliminare fizică a acestuia în pușcăriile statului român prin complicitatea magistratilor de la Curtea de Apel Craiova si ICCJ.
Însă abuzurile n-au încetat nici după, în speță, până azi!
Informațiile recente aduc în evidenţă tocmai activitatea Mafiei şi în alte cazuri. Se observă că în cazul omului de afaceri Florescu Marian, dosarul său a fost întors de la Curtea de Apel Craiova,prin anularea sentintei de fond, se pare, chiar de către judecătorul Glugă Adrian, fost Procuror Şef DIICOT, cercetat de DNA pentru infracţiuni de corupţie și redeschisă urmărirea penală de ICCJ(cum să mai fii, oare, judecător în aceste condiții?!) Acesta(n.r. Florescu Marian) a fost condamnat prin sentința de fond a Tribunalului Olt 12 ani de închisoare cu executare, iar din data de 19.07.2018 acest dosar este pe rolul Tribunalului Olt fără a avea o soluție (situație specifică de tergiversare şi de practică coruptă a magistraților!)
Mai mult, dosarul a fost repus pe rol pentru, chipurile, a pune în discuție legea penală favorabilă inculpatului, în raport de dispozițiile Legii 55/2021 privind completarea şi modificarea Legii 241/2005. Dar au dispus şi o expertiză şi a citat expertul fiscal, Cernat Anca.
Însă situația cea mai concludentă şi indiciu al colaborărilor de tip mafiot, este faptul că în cauză apare avocatul Roşulescu Cosmin, suspiciune/indiciu rezonabil de şpagă, cum a fost cea din cazul Președintelui Tribunalului Olt, Marinescu Carmen.
Avocatul Roşulescu Cosmin este, ca şi în cazul SC MARCONF SRL, suspectul numărul unu şi omul de casă al magistraților pentru că poate obține hotărâri judecătoreşti prin negociere și pe… șpagă.
Orice om de bună credință îşi pune întrebarea: cum se poate să se mențină pe rolul unei asemenea instanțe cauzele unor oameni care îşi dovedesc cinstea şi corectitudinea dar şi că sunt victime ale grupărilor infracționale constituite şi din magistrații acestui Tribunal?!
În acest sens, s-a demonstrat, cum s-a mai specificat si in numerele trecute ale publicatiei noastre,cazul locuitorilor satului NADAS din Arad unde hoția era dovedită sută la sută şi evident că nu au primit dreptatea după lege! Ce fel de magistraţi pot fi aceștia care au nesocotit drepturile legale ale cetățenilor?! Ce fel de stat de drept avem dacă nu impune sancțiuni asupra acestor magistraţi?!


Justiţia, subordonată politicii, a devenit o ficţiune spunea Eminescu pe vremea lui şi nimic nu s-a schimbat de atunci…

Ziarul liga dreptaţii