UE şi NATO, ca şi „Guvernul Meu” sunt corigenți: nu au promovat examenul de distrugere a mafiei din Poliția și Justiția din România!

Rememorând anii din trecutul comunist şi ceea ce se învaţă în şcoală despre istoria omenirii, s-a remarcat ideologia că societatea comunistă a apărut datorită exploatării omului de către om și că a fost o dictatură a proletariatului.
Numai că Marx şi Engels au conceput lucrările lor pe tema înlăturării exploatării omului de catre om, specifică vremurilor respective, în actualitate şi acum, dar şi că munca este singurul izvor al bunăstări, principiu ce nu poate fi înlăturat nici acum.
Însă cu toate că lucrările lui Marx şi Engels doreau să ajute omenirea şi să descrie modelul de societate ideală în viziunea lor, respectiv, comunismul, instaurat mai întâi în Rusia, totuși practica a dus la o altă societate, la cu totul alt mod de trai și lipsit de raţiunea dezvoltată teoretic, o altă concepție, de data aceasta și mai criminală decât în perioadele anterioare ale omenirii, prin dezvoltarea metodelor de săvârșire a crimei, în general de oamenii cu funcții în stat contra celorlalți lipsiți de apărare şi, cu sigurantă, fără nicio legătură cu înaintașii şi fondatorii concepției împotriva capitalismului despotic.
Tocmai acesta a fost şi motivul luptei din 1989 pentru demolarea comunismului criminal.
Dar, stupoare! Știm astăzi ce înseamnă şi societatea postrevoluționară de tip capitalist, statul ce guvernează societatea, în care omului de rând nu îi este dat să trăiască în siguranță ocrotit de stat.

Excesele şi crimele au continuat şi după 1989 şi s-a inventat şi practicat, mai ales de politicieni, o altă (non)valoare, hoţia, ca sursă de bogăție, neprevăzută în lucrările lor, nici de Marx, dar nici de Engels.
Dar cine să facă dreptate?! Nimeni.
Hoții erau şi sunt în continuare în poliție şi în justiţie, perfecţionându-şi pe zi ce trece metodele criminale!
Situația degenerativă, politic și social, din România a fost cu siguranță în atenția statelor civilizate ale lumii capitaliste şi a unor organizații non guvernamentale urmare şi a plângerilor poporului român şi astfel previzibil s-a creat DNA, instituție care s-a perfecționat prin protocolul de colaborare dintre DNA şi SRI în scopul eficient al cercetării penale şi al intocmirii actelor de urmărire penală pentru fiecare cauză.
Colaborarea dintre DNA şi SRI a creat o putere instituțională ce nu a cunoscut limite de acțiune împotriva infractorilor şi nici frica de a acționa împotriva acestora, indiferent de persoana infractorului şi de funcția acestuia!
Toți ne-am mirat și am considerat că au venit sfinții lui Dumnezeu pe pământ sau din UE și NATO ca să ne elibereze de dictatura mafiei.
Bucuria însa a fost de scurtă durată pentru că adevăraţii mafioţi au fost în structurile cele mai înalte ale statului român, un stat cu rădăcini seculare, în regimul bolșevic.
După ce s-a declarat neconstitutionalitatea articolului 139 alineatul 3 din Codul de procedură penală şi consecință a fost că instanțele au avut la unison proastă inspirație de a înlătura probele din dosarele penale și implicit de a se interzice utilizarea ca probe în procesul penal a înregistrărilor făcute în baza Legii 51/1991, rezultat al culegerii de informaţii de către SRI.
Procesele care îi vizau pe cei mai înalți magistrați, ca şi pe politicieni, au fost soluționate cu… dedicaţie și implicit cu achitare și cu înlăturarea probelor administrate de SRI şi acceptate de procurori, cum spun ei, fără respectarea procedurii legale în uralele mafiei.
Încă odată mafia postrevoluționară a învins statul de drept!
Astfel spus, în plină expansiune democratică, după eliberarea de totalitarismul comunist, a fost inventată o altă metodă de sclavagism care implică dominația celui puternic, o clasă socială de huzur, fără respectarea Declarației Universale a Drepturilor Omului și mai ales, a preceptelor BIbliei, poporul devenind sclavul unui grup restrâns de privilegiaţi.
În această situație privilegiată și-au creat propriile partide și mai ales, și-au subordonat Justiția, populând-o cu oameni noi, creați în laboratorul mafiei, pentru a avea dominația deplină asupra poporului şi a resurselor naturale, care le-au asigurat bunăstarea.
Evenimentele de după 1989 au creat şi acea propagandă demagogică că există stat de drept şi democrația, iar, apoi, în curentul de opinie generat de intrarea în UE au fluturat steagul UE şi NATO, când de fapt, existența societății sclavagiste în România contrazice orice concepție despre democrație şi stat de drept.
Și românul tot a sperat votând clasa politică şi pe înalții ei demnitari, de stânga sau de dreapta după conjunctură și, în această rocadă de beizadele politice, ca şi acum, nu s-a găsit prințul salvator al poporului român, obidit la fel ca-n anii de după unirea cea mică, apoi cea mare şi culminând cu acel comunism sângeros.
Am auzit de curând de măsurile de relansare după pandemia de COVID, însă nu şi pentru relansarea luptei pentru stârpirea corupției nu a fost găsită nicio metodă şi…. „vaccin”, în special pentru magistrați.
Încălcarea principiilor şi valorilor democrației și statului de drept continuă şi în această ERĂ,a „Guvernului meu” şi parcă ar fi un blestem pentru națiunea română.
De ce magistratul nu poate fi tras la răspundere pentru faptele sale de încălcare a drepturilor omului prin măsurile criminale dure împotriva cetățeanului român și de ce legislația și Constituția nu este schimbată pentru a scoate justiţia din sfera autonomiei profitabile şi implicit a șpăgilor?
Dacă SRI prin mijloacele sale nu a mai fost lăsat să acţioneze -un succes remarcabil pentru mafie- dar cu mari prejudicii pentru poporul român, consecința fiind aceea că magistrații au continuat cu mai mult curaj să practice strategia de ignorare a legii şi acolo unde nu le convin cererile şi acțiunile formulate de către cetățean nu se pronunță asupra lor, ignorandu-le şi încălcând principiile şi valorile democrației şi statului de drept ca şi drepturile legitime ale oamenilor.
Un fapt remarcat la Parchetele locale din Olt este situaţia clară de favorizare a făptuitorilor dovediti prin ilegalitățile comise împotriva, în speță, a reprezentanților şi persoanei juridice SC MARCONF SRL. S-au reclamat tot timpul abuzurile de a fura patrimoniul acestei societăți şi implicarea polițiștilor de la Piatra Olt cu participarea şi a unui executor judecătoresc care nu a întocmit niciodată un proces verbal de predare şi valorificare a bunurilor, metodă de furt, în special a utilajelor grele aparţinând SC MARCONF SRL.
Făptuitorilor nu li s-a întamplat nimic pentru că nu are cine să-i pedepsească în România fără stat de drept! Unde este UE şi NATO în rezolvarea tuturor acestor probleme?! Cine este interesat să mențină haosul şi hoția în România?
Mai mult, în acest caz al SC MARCONF SRL, edificator pentru a se constata crimele magistraților, instanțele l-au arestat pe principalul reprezentant al societății, directorul Bădiţă Gheorghe fără probe doveditoare privind fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani şi, mai mult, contrar expertizelor experților desemnați.
Denunțurile făcute de acesta în cauză privind darea și luarea șpăgilor de către principalii funcționari ai ANIF, care era beneficiarul lucrărilor efectuate de către SC MARCONF SRL, nu au fost cercetate de DNA structura teritorială Craiova, cu profesionalism şi în litera şi spiritul legii și sunt indicii rezonabile de corupție cu privire la încrengăturile de tip mafiot ale tuturor acestor magistrați cu făptuitorii în cauză.
Dar acest lucru trebuie în speță, supus atenției opiniei publice din România, în speță, autonomia discreționară şi independenţa infracțională a organelor statului şi mai ales, a magistraților.
Redăm din nou, comparativ, fată de cauza SC MARCONF SRL, cazul omului de afaceri Florescu Marian, dosar 1510/104/2016 pe rolul Tribunalului Olt care de curând a fost repus pe rol, demonstrându-se că este o nouă strategie a tergiversărilor după ce anterior Curtea de Apel Craiova a trimis cauza acum cca 3 ani la rejudecare, indicii rezonabile de corupție.
Însă nu numai cu acest caz putem spune că justiția nu funcționează după regulile şi rațiunea legii, din moment ce însăși magistrații cu funcții de rang înalt sunt cei care sunt acuzați cu probe de către victimele lor pentru fapte de corupție. Dar anchetele se opresc brusc după ce sunt corect instrumentate în scopul dovedirii vinovăției lor și ei îşi continuă activitatea nestingheriţi ca magistrat de parcă profesia aceasta este proprietatea lor!
Cum este cazul foștilor magistrați de la DIICOT Craiova, Glugă Adrian, în prezent judecător la Curtea de Apel Craiova, Bălan Liviu, în prezent pensionar şi de la Judecătoria Slatina, Constantin Luis, în prezent judecător la Tribunalul DOLJ, cărora în dosarul 118/p/2015 al Parchetului dpl ICCJ- DNA li s-au adus grave acuzații de corupție.

Cei doi magistrați procurori sunt cei care au instrumentat cauza nelegală împotriva numitului Bădiță Gheorghe, ex-directorul SC MARCONF SRL şi în modul acesta demonstrezi că magistrații în cauză nu puteau ocupă funcțiile respective şi nici măcar ca măturătorii în aceste instituții. În prezent iată că unul este judecător la Curtea de Apel Craiova, în speță, Glugă Adrian, iar altul și-a văzut linistit de pensia ce nu poate încape într-un… sac.Toate aceste exemple sunt cel mai concludent mod în care funcționează statul român.

Nu poți să nu remarci cum s-a procedat şi în cazul Marius Oprescu, azi Președintele Consiliului Județean Olt, achitat definitiv, deși a existat un mort, omor cu premeditare, nu numai un accident de circulaţie nefericit pentru acel decedat și remarcându-se complicitatea tuturor funcţionarilor şi magistraților ce au avut de soluționat acest caz.

Unul dintre magistrații Judecătoriei Slatina care a soluționat cazul Marius Oprescu este Constantin Luis.
Și se pune întrebarea: cum să lași în funcție asemenea magistrați, ei înșiși faptuitorii unor ilegalități?! Ce fel de stat de drept există dacă nimeni nu rezolvă cazurile acestea cu respectarea principiilor statului de drept?!
Dar dacă continuăm ancheta, trebuie să aducem la cunostiinţă că în dosarul unde omul de afaceri Bădiță Gheorghe a fost acuzat şi arestat pe nedrept, continuă să fie instrumentat nelegal de către Curtea de Apel Craiova în ciuda unor cereri de recuzare şi apoi de strămutare pentru că în cauză cererile şi probele depuse de acestea au dus la concluzia că judecata nu este una dreaptă. Completul din cauza acestui inculpat, nr. 311/54/2019 deși nu a indicat care a fost divergența dintre cei doi judecători desemnați să judece în fond după desființarea deciziei de fond și reținerea cauzei la rejudecare, a repus cauza pe rol şi s-a constituit un alt complet de divergență. S-a dispus tacit, fără respectarea legii, că expertul desemnat, același, de la fond până la apel şi în rejudecare -se pare că i-a lovit pandemia pe toți ceilalți experți!- să precizeze clarificări, lămuriri, scop pervers de a aduce un plus de acuzații nefondate, diferite de concluziile anterioare, fără să țină seama de dosarul fiscal al SC MARCONF SRL, ca şi de expertizele de la cercetarea de fond în dosarul care a constituit baza arestării nelegale a omului de afaceri Badiţă Gheorghe. Aceleași critici au fost şi cu privire la nelegalitatea şi neregularitate rechizitoriului, fapt ce nu a fost luat în seamă de completul de apel.
În această situație s-a complăcut şi apărarea din oficiu sau desemnată de inculpat care nu au avut rolul de a se înfrunta cu acuzarea în scopul de a se respecta principiul adevărului, ci de a fi un umil şi servil ajutor al acuzării ca în cazul foştilor deţinuţi politici şi soților Ceaușescu, fapt ce l-a înfuriat pe inculpat şi a considerat că un asemenea avocat nu-i poate fi util, iar cererile sale de înlăturare a avocatului din oficiu s-au lovit de refuzul instanței de a considera că avocatul din oficiu şi, implicit, apărarea… formală este o obligație și nicidecum un drept discreționar al acuzatului. Mai mult, a fost amendat nelegal, faptă de represiune nedreaptă.
Continuarea practicilor comuniste se întrevăd şi în această cauză și nu pot fi ignorate de clasa politică şi mai ales de popor. Dar totul continuă în virtutea demagogiei de a considera că avem democrație şi stat de drept.
Strigătul poetului din trecut, un adevărat patriot, este tot mai actual:
,,Noi scutul Romei l-am înfipt aici./O, pentru marii noștri mucenici,/Voi niciodată n-ați știut ce-i mila.//Dar va suna și ceasul de apoi,/Să vă chemăm la dreapta judecată./Ca uraganul năvăli-vom noi, /Sunați semnalul, goarne de război,/Năprasnică va fi a noastră plată.// Se va-ngrășa pământul de mișei,/Vor tremura ca-n temniți vinovații,/Ne vom lupta cu-nverșunți de lei,/Și dacă-n drum ne-or sta zăgaz Carpații,/Vom dărâma Carpații peste ei…”

Ziarul liga dreptăţii