Persoanele juridice cu bani şi influență, cum este CEZ, calcă pe cadavre cu ajutorul magistraților!

De la Revoluție s-a observat modul în care funcționează societatea românească şi modul în care a fost conceput statul român. Clasele politice ce au preluat puterea prin distrugerea comunismului şi împușcarea dictatorilor, soții Ceaușescu, nu au convins că prin noua ordine de drept (așa concepută şi propagată de ei!) au avut în vedere şi au pus în practică tocmai principiile, valorile, idealurile democrației şi ale Revoluției din decembrie 1989.
Din ce în ce mai mult se poate observa cum pandemia de hoție românească a devenit principiu și mod de acțiune, ca şi ideal al claselor politice ce se perindă la putere, iar, în paralel, tocmai puterea judecătorească are acest comportament nederanjat şi nesancţionat de nimeni.
Aceste situații au fost percepute de electoratul român (şi nu este numai un punct de vedere al mass-media <<o parte  din aceasta!>>) care în proporţie de cca 73% la alegerile Parlamentare nu s-au prezentat la vot.
Cum funcționează puterea judecătorească nu mai este un secret.
Plângerile adresate Parchetului stau prin sertare cu anii (vorba lui Laura Kovesi: stau cu fundul procurorii pe ele!), iar instanțele pronunță total aberant, fără rațiune juridică, rebuturi de hotărâri judecătorești deși primesc salarii cu mult peste media funcţionarului bugetar.
Şi în toată această conjunctură de ură şi dezbinare, nicio instituție a statului român nu este aptă să pună capăt pandemiei de hoție, dovadă a totalitarismului mafiot din instituțiile statului român!
Dovada că pe lângă salarii, şpaga este un spor instituit de mafia ce controlează instituțiile statului român.
În numerele anterioare am redat modul în care CEZ a furat unei societăți, SC MARCONF SRL cu sediul în Piatra Olt bunurile evaluate la multe zerouri în euro.
Plângerile au fost depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, dar ignorate de toate aceste instituții, inclusiv de Poliție. Cui îi pasă de necazurile oamenilor şi ce dreptate să le facă acestora cand toți au convingerea că statul român este dominat de mafie şi nu pot să le fie frică de nimeni, dovadă că şi DNA a fost distrusă de combinaţiile şi acţiunile mafiei.

În fapt, în anul 2015 s-a depus plângere de reprezentanții SC MARCONF SRL atât la Parchet, cât și la ANAF care la rândul său a sesizat Parchetul dpl Judecătoria Slatina, iar aceste plângeri au primit nr. unic 5336/P/2015 al unității de Parchet sus-menționată cu acuzația de înşelăciune împotriva GRUPUL CEZ, demonstrată scriptic şi faptic.
În plângeri s-a precizat că în cursul anului 2006 GRUPUL CEZ şi-a însușit ilegal prin înregistrarea ilegală contabilitatea proprie bunurile denumite Racord 20kv şi PTCZ 20 KV Criva care au aparţinut SC MARCONF SRL cu sediul în Piatra Olt prin înregistrarea şi dobândirea conform dispozițiilor legale.
Prin această înregistrare fictivă a bunului respectiv i-a permis Grupului CEZ să emită ATR 1011542/2006 prin care a schimbat punctul de delimitare a instalațiilor electrice ale distribuitorului de instalațiile electrice ale consumatorului SC MARCONF SRL şi anume: punctul de delimitare Clemele 20 KV la nr.116 din CEA 20KV Grădiște Văleni stipulat în convențiile de exploatare semnate de distribuitor şi consumator și stipulat în ATR 1276/2000 a fost schimbat arbitrar cu punctul Bornele JT ale trafic PTCZ 20KV Criva.

La plângerile repetate privind tergiversarea dosarului penal în cauză, s-a observat modalitatea prin care se ascundea dosarul sus menționat în speță, cu același număr de dosar au primit şi alte cauze, respectiv, au fost înregistrate, sau pretins înregistrate, în fals şi alte cauze cu făptuitori diferiți.
Cauza nu a fost soluționată nici în prezent pentru că aşa cum s-a demonstrat în mai toate cazurile de hoție, cine are bani şi influență cumpără tot, inclusiv magistrați, unii dintre ei îndatorați până peste cap la băncile din România, şi ei știu pe ce se bazează.

Un alt caz recent în care CEZ este implicat şi cu el sunt implicați polițiști, procurori judecători este cazul numitului Dinu Ilie din comuna Priseaca, jud Olt.

Acesta este proprietarul unui teren intravilan pe care se află un transformator electric, obiect de dispută cu CEZ cât şi cu autoritățile locale.
Acesta a depus mai multe cereri la CEZ pentru a ridica transformatorul de pe terenul său aflat în imediata vecinătate de casei de locuit, dar şi față de un teren proprietate publică ca izlaz comunal. Până în prezent acesta nu a reușit să obțină ridicarea transformatorului de pe terenul său deși acesta prezintă un pericol real de electrocutare sau incendiu pentru că așa vor muschii CEZ, așa cum au procedat şi în cazul SC MARCONF SRL. În acest sens şi primarul Ion Ionita i-a promis sprijinul pentru a se atribui CEZ terenul, domeniul public din apropiere.
Într-un alt caz la Valea Mare, comuna vecină, CEZ a ridicat transformatorul de pe terenul proprietatea (cui credeți?!) procurorului militar Ionică Voicu, dar aici crezând că are de-a face cu un om simplu şi naiv, CEZ refuză să respecte dreptul de proprietate privată al acestuia.
Însă nu acesta este singurul necaz al acestui om. Periodic angajații CEZ sar gardul ce imprejmuieşte terenul sau îl distrug iar toate plângerile primesc clasare de la polițiștii şi procurorii de caz.
Într-o situație de acest gen, atunci când a sunat la 112 în noiembrie 2019 acesta a fost amendat cu suma de 1500 lei iar instanțele Judecătoriei şi Tribunalului Olt i-au respins plangerea și nu i-au anulat amenda nelegală deși a demonstrat că a fost apelat serviciul 112 justificat pentru prinderea hoților ce i-au încălcat proprietatea sub pretextul că remediau defecțiuni, un mod pasiv de a supune omul, pe Dinu Ilie, unor șicane şi presiuni meschine.

La scurte perioade de timp, organele de poliţie de la Postul de Poliţie Priseaca, Tufaroiu Alin, șef de post, sesizat de lucrătorii CEZ pe motiv că nu sunt lăsaţi de Dinu Ilie să lucreze şi să repare anumite defecțiuni la transformatorul de pe terenul acestuia, l-au amendat cu sume cuprinse între 1000 – 2000 lei, fără că procesul verbal de contravenţie să fie întocmit la faţa locului şi în prezenţa contravenientului.
Se poate de asemenea constata că legislația în vigoare stipulează că orice activitate a CEZ ce are loc pe domeniul privat are în vedere tocmai existența unui contract/convenție pecuniară, așa cum pecuniar există şi contractul prezentat de ei tuturor consumatorilor de electricitate distribuită.
Toate acele investiții, cum este cazul recent prezentat Judecătoriei Slatina, trebuie să fie însoțit de proiect autorizat şi avizat de instituțiile abilitate în cauză.
Tocmai acest lucru nu l-au prezentat în recentul dosar 3658/311/2021 privind ordonanţa preşedinţială de a pătrunde pe terenul proprietarului Dinu Ilie, iar judecătorul (nr. judecătoarea Ciobanu Mioara Mariana) a admis nelegal acțiunea în detrimentul proprietarului fără nicio convenţie a părților, fără niciun drept de servitute, fără nicio autorizație a investiției în cauză şi mai ales cu încălcarea dreptului de proprietate privată a omului simplu (n.r. Dinu Ilie), fără bani şi fără relaţii, contrar ordinii Constituționale şi a UE!
S-a avantajat CEZ pentru că ei au putere şi bani!
Se pune întrebarea altor organe: s-a luat şpagă de către magistrat ca şi anterior de polițiștii şi magistrații care l-au amendat contravenţional şi i-au respins plângerile?!
Comportamentul deviant al acestor magistrați nu este o noutate ci este o demonstrație a modului în care sunt dispuse soluțiile în cauzele civile dar şi penale.
Însă Dinu Ilie are o experiență anterioară când socrul său i-a vândut un teren pe care el şi-a desfășurat o afacere, respectiv, de vulcanizare, dar relațiile şi banii au avut, la fel ca în cazul prezentat o importanţă primordială.
Terenul a fost acordat nelegal de instanțe altui inventat proprietar prin convenţie frauduloasă, fără respectarea legii, fiind teren extravilan deoarece magistrații veneau la barul şi la… clientele afacerii de familie al acelui proprietar, între timp decedat.
Numai că interesul magistraților nu a dispărut. La acel loc a venit şi actualul vicepreședinte al Tribunalului Olt, Marian Pitu. De ce oare?!

Cum să trăiești într-un stat membru al UE, membru NATO, cu mafia în instituțiile statului şi ca un sclav al unei societăți sclavagiste?

,,Întind o mână – fuge-n aer rodul.
Apropii gura – piere apa-n tină…
Din orice zi eu trag tot gol năvodul
și doldora-l scot alții, de lumină.”
(Radu Gir)

Ziarul liga dreptăţii