Luis Constantin este magistratul care l-a făcut scăpat pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt și șeful PSD Olt, de acuzele de ucidere din culpă a  unui cetățean din Piatra Olt. Lui Oprescu nici măcar permisul nu i-a fost reținut. Și ca să fie și mai mișto, judecătorul Luis l-a exonerat pe OPRESCU pînă și de plata tuturor daunelor civile cauzate familiilor victimelor accidentului.

JUDECĂTORUL ROMEO PETCAN de la Judecătoria Slatina nu a dispus arestarea și, în consecinţă, a pus în libertate nelegal pe Marius Oprescu – Președintele Consiliului Judeţean Olt, pentru că împreună cu procurorul nu au constatat existenţa condiţiilor pentru arestarea preventivă a acestui inculpat și i-a dat acestuia (n.r. Marius Oprescu) posibilitatea să se comportate ca un mafiot, uzând de funcția şi influența sa și să influenteze funcționarii statului pentru a se dispune anumite măsuri de mușamalizare a incidentului, accident de circulaţie cu victime, obligând și influențând anumiţi funcționari, în special, medici, asistente și polițiști, dar şi ofiţeri SRI, să desfășoare activităţi nelegale în scopul protejării sale.
Arestarea era impusă de circumstanțe, iar în această situație favorabilă unei anchete penale corecte și legale, polițiștii și medicii în cauză ar fi putut să desfășoare activitățile în limitele competenței lor impuse de dispozitiile legale, oferind probe ce corespundeau adevărului în cauză și prin care să se constate că tânărul decedat de 34 ani, a murit în urma accidentului provocat de inculpat și nicidecum în urma unor boli cronice, de exemplu, boală de plămâni, cum a încercat şi a reușit, din păcate, să se disculpe inculpatul, apărare ce a fost în cele din urmă acceptată nelegal de instanțele care l-au judecat nelegal.
După accidentul provocat inculpatul, cu autoritatea sa, a urmărit cu premeditare ca tânărul să moară –formă de vinovăţie care îmbracă forma omorului calificat cu premeditare- după principiul mortul nu mai poate vorbi decât în fața lui Dumnezeu.
Acțiunea sa concepută şi desăvârșită ca un interlop, a început cu falsificarea probelor prin funcționarii statului, respectiv, a obligat organele de poliţie şi decidenții din cadrul Spitalului de Urgenţă Slatina să falsifice probele şi a dispus ca tânărul accidentat să nu i se facă nici un fel de tratament la Spitalul de Urgenţă Slatina şi să fie trimis la Spitalul de Pneumologie Scorniceşti cu scopul ca spitalul respectiv – aflat în subordinea lui Marius Oprescu – să constate în fals că tânărul ar fi murit de o afecţiune a plămânilor şi nu din cauză că ar fi fost accidentat, respectiv, în urma unui traumatism.

Dar Spitalul de Pneumologie Scornicești, prin funcţionarii săi corecţi si profesionişti, au refuzat să interneze pacientul pentru că nu avea nicio afecţiune a plămânilor și a dispus retrimiterea accidentatului la Spitalul de Urgenţă Slatina, iar la scurt timp la intervenţia lui Marius Oprescu – accidentatul a fost retrimis la Spitalul de Pneumologie Scorniceşti, unde s-a constatat înrăutățirea stării de sănătate a accidentatului şi a fost dus din nou la Spitalul de Urgenţă Slatina care, de data aceasta, a chemat de urgență, un elicopter pentru transfer la Bucureşti.
Însă în drum spre Bucureşti tânărul a decedat deoarece timp de trei zile nu i s-a acordat, la ordinul lui Marius Oprescu, primul ajutor, tratamentul de specialitate, desi a fost transferat între spitale de 3 ori.
Se poate observa cu lejeritate cum un infractor aflat într-o funcţie politică şi administrativă este lipsit de rațiune și acționează ca un interlop, ignorând orice lege și influențează funcționarii din instituţiile României, pe care i-a manipulat ca pe niște sclavi, iar justiția ca o fată „perversă şi ascultătoare”, pentru interesul său de putere și avere, apără pe un interlop prin orice mijloace și fără frică de lege sub privirea tuturor, a celorlalte instituţii de forţă centrale inerte, fără ochi, urechi şi mai ales fără limbă ,dar şi în ciuda criticilor și argumentației acuzatoare a mass media.

Alo, Ministerul Public! A fost, de fapt, săvârşită infracţiunea de omor cu premeditare???

De numele judecătorului Luis se leagă un alt dosar penal greu, în care fiul unui italian era achitat după ce omorâse, tot accidental, cu o pușcă de vânătoare, un om de afaceri din Brebeni. Omul de afaceri în cauză era implicat în afacerile cu aluminiu turnat. Despre această afacere se spune că nu era tocmai curată, deoarece materia primă folosită în procesare, în mare parte, provenea din lingourile de aluminiu sustrase de la ALRO SA (camioane întregi declarate dispărute). Din această grupare infracțională se spune că ar fi făcut parte oameni grei din județul Olt, care deveniseră vulnerabili la șantajul omului de afaceri din Brebeni. Drept urmare, acesta ar fi fost eliminat prin înscenarea unui morți din culpă, cauzată de descărcarea accidentală a unei puști de vânătoare. Numele judecătorului Luis este menționat în dosarul penal în care este cercetat fostul șef al DIICOT Craiova, Adrian Glugă. Tot în acest dosar mai este cercetat și un fost procuror DIICOT, Liviu Bălan, de fel din județul Olt. Despre procurorul Bălan se spune că ar fi implicat, la comandă politică, în fabricarea unui dosar penal omului de afaceri Gheorghe Bădiță din Piatra Olt, acționarul MARCONF.  Vom reveni cu amănunte interesante!     

Ziarul liga dreptăţii