Iohannis, făcut praf de Europa pentru abuzuri! Catastrofa ecologică de la Piatra-Olt a întregit actele criminale ale grupărilor infracționale conduse de Mafia PSD-iştilor din Olt demonstrând pe zi ce trece că oamenii politici din zona oltului trebuie supuși unui control şi eliminați din viața politică, la fel cum a început recent DNA în cazul unor contracte încheiate de mafioţii politici din Olt.

După zicala: „măi țigane arde satul… mă mut în altu!”, azi avem confirmarea că gruparea PSD din Olt a reușit performanța să distrugă fizic terenurile fertile ale localităţii Piatra Olt, tarlalele 122, 125, 126, 127, 131, 132, 133, 134, 135 şi un sat, satul Mărgheni din comuna Brâncoveni este în pericol să dispară în hăul pământului din cauza surpărilor determinate de excavările din zonă efectuate de mafioţii politici care au distrus magna pământului la o adancime de cca 10 Km, au infectat pânza freatică cu diverse alte reziduri și consecința sunt surpări masive în zonă prin crearea unui crater imens ce determină mişcarea solului şi tasarea acestuia spre şi în gaura imensă creată de profitorii aurului pământului din adâncuri, pietriș şi nisip, care au fost comercializate şi care întregesc pe aceste vremuri de criză vistieria mafioților, fără a fi deranjați de fisc, ca şi de organele de urmărire penală.

Mafioţii politici distrug tot și nu au fost obstrucţionati să comită infracțiuni de nicio autoritate a statului, care cum se vede nu dispar în haul pământului – vorba creștinului: manca-v-ar pământul! Și nu sunt supuse controlului nici de „Guvernul meu”, pentru că ei au pus stăpânire pe toate instituțiile.

Dar poporul, în marea majoritate, a respins această clasă politică prin neparticiparea la vot a celor 73% din electorat, iar justiția, cum s-a văzut, nu este a poporului şi, la fel, în acest mod, poporul o reneagă.
Sesizările adresate organelor administrative, mai ales Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, Agentia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu, etc ca şi organele de urmărire penală nu au întreprins nicio activitate de maximă importanță pentru apărarea mediului înconjurător, respectiv, oprirea acestor lucrări şi evident pedepsirea vinovaților, pentru că totul a fost bine stabilit după un plan secret, prin întâlnirile mafioţilor care şi-au făcut de mult planurile pentru a se putea apăra şi, evident, pentru a-și urmări interesul de a obține profit din comercializarea ca pe aur, a nisipului şi pietrişului din zonă.
Însă, cum se spune, scopul scuză mijloacele!
Pericolul real al acestor grupări infracționale s-au făcut cunoscute şi în trecut, cand s-a observat că implicarea lor în anumite afaceri era cel puțin deductibilă din asocierea unor evenimente şi împrejurări datorate tocmai ideii de a trăi… infracțional şi a obține venituri ilicite, inclusiv, din şpagă.
Lor, celor care încalcă legea şi obțin veniturile licite, nu li se întâmplă nimic. Pentru că s-a observat din cazul cel mai mediatizat, cazul Caracal, de viol şi ucidere (cel puțin la nivel declarativ) ultima victimă nu a putut fi salvată de indivizi neinstruiţi sau corupți din Poliția română.
Și concluzia este că Poliția este condusă de mafie, iar magistrații aparțin tot acestor grupări şi astfel se închide cercul lor vicios şi infracțional local al tuturor mafioţilor care-și bat joc de popor, dar, iată, şi de mediul înconjurător.
În aceste instituții totul pare un haos, dar în realitate sunt structuri mafiote bine organizate care urmăresc doar interesele lor prin tot felul de inginerii/hoții care le aduc profit.
Pentru că mintea lor, aburită de… trai infracțional, nu mai poate reacţiona la critica întemeiată a poporului, de care nu îi este frică și nu mai poate realiza că societatea, ca şi mediul înconjurător, sunt afectate ireversibil de crimele lor, stare patologică!
Cine oare să se ocupe de aplicarea legii?
Observați cum Inspectorul şef al Poliției, IPJ Olt, Mihai Mihalache se ocupă de bunăstarea familiei sale, și a acordat, ca-ntr-un talcioc, gradul de ofițer soției, după principiul: cine împarte, parte-și face!
Dar pentru acest eveniment infracțional nimeni nu s-a sesizat pentru că – indiciu rezonabil de corupție – șpaga se duce până sus, la cel mai înalt nivel!
Îți dai seama ce organizare patologică are această Poliție dacă ei procedează în acest mod?!
Dar dacă observi cu claritate şi profunzime faptele, constați că la Poliţie, ca şi la Justiţie, este acceaşi horă a infracționalității organizate pentru traiul lor şi nicidecum în slujba poporului, cum se spune demagogic de către militanții pentru… statul mafiot.

Se observă că procurorii, ca şi judecătorii, sunt cei mai favorizați de ei… înșiși pentru că celelalte puteri şi instituții nu există în România, iar crimele lor nu sunt pedepsite de nimeni.
Se observă că atunci când au interese aceștia motivează soluțiile lor, cum se zice în temeiul legii – ca într-un extemporal mediocru de nota 3, pentru că știu foarte bine că nu le examinează nimeni, nimeni nu-l pune la zid pe magistratul mafiot, pentru fapta de a nu lua în considerare legea şi probele. Și ei sunt astfel criminali fără… pedeapsă.
Oricine din județul acesta care a avut probleme cu Poliția şi Parchetul poate să spună cum a fost îngenunchiat şi cum nu a fost posibil să se stabilească adevărul și să se respecte legea.
Mai mult, toți știu ce afaceri învarte familia numitei Anuţa Anca prim-procuror al Parchetului dpl Tribunalul Olt şi anterior al Parchetului dpl Judecătoria Slatina, iar pigmeii acestei ultime instituții au fost conduşi de mult… recompensatul Pavel Marinel Corneliu, azi Procuror DNA.
Însă ambii indivizi trebuiau să dispară de mult din puterea judecătorească.
Ei sunt la fel ca întrega grupare de magistrați de la Olt participanţi la greve ilegale, încă un motiv de excludere din magistratură.
S-a demonstrat cum la aceste parchete ca şi la instanța de judecată de la Judecătoria Slatina, Tribunalul Olt şi Curtea de Apel Craiova sunt magistrați care au comis fapte de natură penală, infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție prin hotărârile lor.
S-au demonstrat fapte greu de admis, respectiv, cum actele de la dosar dispar, iar la parchet s-a demonstrat cum s-au înregistrat aceleași numere în același an cu autori/făptuitori şi cauze diferite.
Totul pentru a se crea haosul de care mafioții trebuie să profite!
În acest sens, am demonstrat cum SC MARCONF a fost furată cu şi prin favorizarea hoților de către organele de poliţie, parchet şi instanţe!
Reforma care este pe buzele tuturor, este posibilă nu prin întărirea independenței magistratului mafiot, ci prin crearea cadrului de participare a poporului în instanțele de judecată, respectiv, acei jurați, cum sunt denumiţi ei în SUA.
Ori clasa politică, la fel de mediocră şi hoaţă, ca pe timpul lui Ion Iliescu, Adrian Nastase şi Rodica Stănoiu, nu dispune această reformă consultarea poporului prin referendum şi modificarea Constituţiei.

Cetăţeanul român, la fel ca martirii de alta dată, este luptătorul creștin, blând, senin, viteaz, iubitor de Dumnezeu și de oameni.
„Unde eşti, Doamne? Am urlat la zăbrele.
Din lună venea fum de căţui.
M-am pipăit, şi pe mâinile mele
Am găsit urmele cuielor Lui…”

(e: Radu Gyr)
Vrem dreptate! Deșteaptă-te, române! Acum ori nicidată!

Bădită Gheorghe, Preşedintele Ligii Dreptăţii Împotriva Coruptiei şi Abuzurilor, filiala Olt