Poporul român este sub teroarea mafiei statului: nu-i răspunde mutul, nu-l aude surdul și nu-i vede plângerile orbul, toți funcționari ai statului român.
Catastrofa ecologică cauzată de mafia politică: distrugerea solului și comercializarea resurselor minerale, iar apoi înlocuirea resurselor minerale, pietriș şi nisip cu deșeuri de construcții și agricole au dus la contaminarea pânzei freatice în tarlalele 127, 132, 133 Piatra Olt de către firmele patronate din umbră de mogulul politic Marius Oprescu.

Toți politicienii importanți s-au mândrit şi se mândresc cu imaginea României ca membru UE şi NATO şi implicit cu participarea Armatei la conflictele din lume. Însă tocmai un lucru este omis: hoții din România nu pot fi starpiţi sau din contră ei sunt agreați și lăsați în voia sorții chiar de oficialii străini!
Și din toată această poveste nu se poate trece cu vederea faptul că România este un stat mafiot, cum l-au denumit chiar ei, politicienii, atunci când nu au mai avut speranță și au considerat că pot fi de folos poporului.
Dar când cetățeanul ajunge la disperare și vede nedreptatea că îl sufocă, mai rău ca-n comunism, consideră că iadul este pe pământ și nimic nu s-a schimbat în bine după Revoluție, statul devenind el însuși cel care îl asuprește. Și în tot acest hazard al sorții nedrepte pentru acest popor, dracii politici își pun imaginația la încercare şi cred că dacă adună popii şi le fac rugăciuni sunt iertaţi de Dumnezeu.
Iertarea păcatelor, cu care au umplut societatea pe care au considerat-o hazna, iar pe popor un rahat, este o treabă grea și nu poate fi făcută de Dumnezeu fără să li se aplice pedepsele cuvenite, consideră poporul!
Hoția administrației locale, dar şi centrale, chiar acum în actuala configuraţie a „Guvernului meu”, este demonstrată prin dezastrul ecologic de la Piatra Olt, locul de reședință al actualului mogul politic Marius Oprescu, dar reprezintă şi un exemplu al modului în care acționează mafia politico-administrativă din zonă pentru îmbogățirea lor.
Sesizările din trecut, dar și cele în curs, au relevat tocmai crima împotriva societății şi a mediului înconjurător și astfel trebuiau să fie obiectul de activitate al tuturor instituțiilor statului ca şi a organelor de urmărire penală și trebuiau dispuse măsuri dure, pentru că se poate constata distrugerea solului din tarlalele 127, 132, 133 Piatra Olt, iar resursele minerale au fost comercializate fără autorizații şi avize, dar şi fără a fi cuantificat venitul pentru a se plăti impozitul statului. Apoi, toate acele imense găuri rezultate din excavări au fost astupate de resturile de construcții şi alte reziduuri agricole care au contaminat pânza freatică la nivelul 1 şi 2.
Toată lumea cunoaște că în tarlalele 127, 132, 133 Piatra Olt, firmele CFM INVESTIȚII, MINERAL PORT, UNIMINERAL, MINERAL AGREGATE, etc. avându-l ca „dirijor” pe mogulul Marius Oprescu, unul dintre șefii Mafiei politice locale, au executat lucrările de distrugere a solului cu utilaje de foarte mare capacitate (graifer) care au dus nu numai la distrugerea stratului de pământ, primul și al doilea strat, o valoare naturală inestimabilă, dar excavările de mare amploare au dus la surpări de amploare în zona satului Mărgheni, comuna Brâncoveni, judetul Olt.
Pentru toate aceste lucrări a existat un compromis total al tuturor funcționarilor instituțiilor statului, lucrarea cum precizăm nu a avut autorizaţiile şi avizele necesare şi legale, pentru că se subînțelege cum acţionează mafia politico-economică; lor nu le trebuie nici acte și nici nu pot fi supuși legii!
Dezastrul ecologic este unul de mare intensitate şi de maximă urgență pentru autoritățile statului, implicând intervenția lor de urgență, inclusiv a organelor de urmărire penală. Însă acest lucru nu se întâmplă pentru că toți acești funcționari din teritoriu sunt conectați la robinetul de venituri ilicite și se cred dumnezei.
Autonomia locală de tip mafiot a fost întreținută nu numai prin legislație dar şi prin sistemul de transmitere a șpăgilor de jos până sus, scopul legislativului atunci când au conceput legislația.
În acest caz, se poate constata că poliția, la fel ca şi justiţia, nu poate să fie instrumentul statului român de a impune respectarea legii, cum de fapt, așa s-a întâmplat în cazul mogulului Marius Oprescu atunci când a săvârșit accidentul de circulatie pentru care nu a plătit, la fel cum toți acei oameni ai Poliției şi Justiției care l-au scăpat de pedeapsă nu au fost pedepsiți pentru favorizarea făptuitorului.
Dar, cum se observă, și acum se continuă dezastrul în societatea românească, și acum continuăm să ne zbatem în mizeria, mediocritatea și promiscuitatea generată de clasa politică, grav atentat la democrația şi statul de drept!
Nimic nu a progresat, iar încercările, pâlpâiri de autoritate ale „Guvernului Meu” sunt încercări de a ni se face dreptate!
,,Avem troiţe sfinte, altare şi icoane
Şi candeli ard cu mii de pâlpâiri;
Avem atâtea lacrimi şi prigoane
Că ne e plin pământul de martiri” (Radu Gyr).
Vrem dreptate! Deșteaptă-te, române! Acum ori nicidată!

Bădiță Gheorghe, Preşedintele Ligii Dreptăţii Împotriva Corupției şi Abuzurilor din România , filiala Olt