Administrația politică românească este o cârdășie de bugetofagi, hoți și impostori.Americanii au venit în România dar sistemul criminal românesc nu a fost… detonat.

De 30 ani, de la Revoluție, sperăm, cum de fapt mulți au sperat și în comunism, să vină jandarmul extern -americanul- să distrugă clanurile odioase din politică și administrație pentru sănătatea societății și respectarea Declarației Universale a Drepturilor Omului.
O sănătate care nu mai este de mult preocuparea statului român, el însuși afectat de corupție și detestat de popor trăind cu speranța unor adevărate reforme.
Cum se spune: „Hoții strigă hoții!” pentru că se vede cum toate acele concepții propagate de politicieni, despre cum trebuia anihilată corupția, nu sunt pe placul celor care au reușit să anihileze sistemul de depistare şi pedepsire a mafiei.
Se spune de opoziția politică de acum (n.r. în general Mafia PSD), tendenţios şi cu scop de anihilare a oricărei încercări de exterminare a Mafiei politice şi din administrație (inclusiv justiţie), că referendumul lui Iohannis a fost o înșelătorie grosolană, cum ministrul de justiție, al lui Iohannis, de conivență cu „marele reformator” Hellvig, a pregătit o lege mizerabilă de reintrare a SRI în câmpul tactic al justiției și de refacere a protocoalelor staliniste. Se mai spune, tot de propaganda opoziției PSD-iste, că un avocat al apărării (este vorba de Robert Roșu!) este arestat fapt fără precedent de când există Dreptul român și nemaiîntâlnit nici măcar în Rusia lui Putin, susțin aceștia.
Dar ei nu spun adevărul. Ei nu spun că marea majoritate a poporului a fost alungat din țară de mafia care a pus stăpânire pe acesta ţară iar cei care au rămas au luptat eroic pentru a distruge mafia şi a supraviețui acesteia.

Nu poți să-l prinzi pe funcţionarul politic al statului român când ia mită, ca şi pe magistratul corrupt, decât în mare măsură cu mijloacele moderne ale SRI!
Și, urmărindu-se același scop și rațiune, nu ai posibilitatea de a se face dreptate decât cu un alt sistem de urmărire, decizie și pedepsire, mai ales în cazul magistraţilor corupți!
Pentru că acest magistrat, care zice demagogic că face dreptate, el, de fapt, ia șpagă, pentru că se crede mai presus de lege și consideră că el are independența să facă ce dorește, așa cum nu poți avea avocați care fac trafic de influență, cărătorii de șpagă, şi care împreună cu infractorii fură averea statului în principal şi, în secundar, când este vorba de litigiile între personae, distrug oamenii cinstiți.
Dar din toată această poveste mizerabilă despre statul român, nu poți să nu remarci că opoziția PSD-istă şi mafiotă solicită să aibă în continuare priză la public și puterea politică prin tot felul de mizerabile idei de propagandă cum ar fi îngheţarea pensiilor salariilor și datoriile de miliarde de euro, când de fapt, ei nu spun că instituțiile au fost supradimensionate de amante, finişori, verişori, rude originale sau inventate şi gură cască pe criteriile politicului bolnav după șpagă şi trai… infracțional.
Ce fel de lege constituțională să fie aceea când toți vor pensii speciale după propria lor… hoție și putere?!
Ce fel de lege constituțională este aceea ca după pensionare să lucreze tot la stat si, dacă se poate, pe același post?!
Ce lege constituțională este aceea ca posturile de conducere din instituții să fie ocupate de funcţionari incompetenţi doar pentru că au calitatea de membrii ai politicului de la putere, ei înșiși niște incompetenți, într-un aparat administrativ mărit artificial pentru a corespunde criteriilor de supraîmbogățire ierarhică a mafiei politice?
Ce fel de lege constituțională este aceea ca autoritățile locale din puterea administrativă executive și de decizie locală să-și stabilească salariile după vrerea lor, un stat în stat, cum se spune?!
Și în tot acest haos dirijat de mafie, poți constata că problemele tale, invidual sau ale colectivității, nu pot fi rezolvate de o administrație constituită din aventurieri, de oameni fără caracter și fără știința de carte dar cu plagiatele colecţionate de la „chioșcurile”… anticariatului postrevoluționar!
În tot acest proces postrevoluționar, după căderea lui Liviu Dragnea şi preluarea puterii, nici aceasta cu majoritatea electoratului (cei 73 la sută ce nu s-au prezentat la vot) poți spune că a fi PNL-ist sau USR-ist nu înseamnă că este şi cinstit sau omul potrivit pentru a face reforma societății!

Urmăream de curând modul în care se lucrează la autostrada Craiova -Pitești şi am remarcat un lucru tulburător prin maniera de a desconsidera bogăția cea mai mare a unei națiuni: pământul!
Pământul românesc, pentru care moșii și strămoșii noștri au fost cei care l-au stropit cu sângele lor, este obiectul tranzacțiilor mafioților politici constituiți în rețele de grupări infracționale organizate!
De ce?! Pentru că au fost sesizate toate organele statului, dar nimeni nu a dispus măsurile legale, privind crima împotriva vieții, în cazul situației lucrărilor de la autostrada Craiova – Pitești! Este un fapt inedit şi criminal: transformarea stratului fertil al solului în rocă, metodă folosită în cel de-al doilea război mondial!
În acest caz toate aceste situații, nu au fost trecute în proiectul tehnic al lucrării sau au fost trecute cu vederea de autoritățile statului român, incompetente, corupte (sau toate la un loc) în toate aceste cazuri.
Funcţionarul român, un exemplu de mediocritate profesională şi umană, este, cum reamintim, mână-n mână cu mafia şi cu o justiție, la rândul ei, comandată şi subordonată mafiei politice.
Oprirealucrărilor era o soluție de a se respecta legislația în vigoare privind protectia mediului. Dar cine să o facă la Olt?!
Grupările „achitaților de justiția comandată”, Oprescu Marius, Preşedintele CJ Olt şi Stănescu Paul, senator, baronii supremi locali, sau de grupările lor din subordine, de funcționari politici în frunte -pe criteriul specializării și domeniului pe care îl păstoresc!- cu „ușuraticul” politic Dorel Steomlega.
Nu pot, cu această ocazie, să pierd din vedere o altă crimă, cum am mai relatat anterior.
Un alt caz tot atât de criminal împotriva mediului și, respectiv, împotriva vieții a fost și este poluarea masivă a pârâului Jugalia în T122, T125, T126, T132, T133, T134, T135 P1 extravilan Piatra Olt jud. Olt produsă în urma lucrărilor ilegale de excavaţie şi ulterior de înlocuire a pietrisului din cavernele rezultate în urma dislocarii a milioane de tone de nisip şi pietris (filtre naturale a panzei freatice) cu material de decopertă şi deșeuri orășenești, gunoi de grajd, deșeuri de construcții.

Există astfel un pericol de contaminare, nu doar pârâul Jugalia, afluent al râului Olt, cât şi pânza freatică ce alimentează fântânile din localitățile Brâncoveni, Mărgheni, Tomeni, Greci, Coman, Drăgăneşti.
Sunt astfel lucrări de decopertare şi excavare pe o suprafață întinsă pe zeci hectare de teren agricol și au început de mai mult timp, fără acord de mediu, autorizaţie de construcţie, aviz de la Apele române şi fără a fi scos din circuitul agricol. Aceste situaţii au făcut obiectul numeroaselor sesizări.
Din probele depuse organelor abilitate -oarbe!- s-a demonstrat un alt fapt nelegal: rezidurile cu care s-au astupat cavernele rezultate după extragerea balastului scot la suprafață, pânza freatică infectată şi se revarsă în pârâul Jugalia.
O parte din balastul extras ilegal din areal T122, T125, T126, T132, T133, T134, T135 extravilan Piatra Olt, jud. Olt se regăsește – cca 14.000.000 tone – în depozitele CFM Investiții şi MineralPort (ambele administrate de Iordache Adrian, grupare formată în jurul președintelui Consiliului Județean Olt – Marius Oprescu) din Craiova str. Calea Severinului nr. 40-42 (ieșire spre Filiaşi – stanga).
Ce fac „adormitii Maicii Domnului”, PNL-iştii şi USR-iştii, cei care au promis și s-au bucurat de căderea „Papei” de la… PSD, nu mai este de mirare!
Ei nu au făcut nimic în ultimul an, iar acum au planificat pe calendar în luni de zile -după declarațiile reprezentanților- reforme ce trebuiau făcute în ultimul an cu rapiditate şi competență.
În realitate, modul lor de manifestare, ține de megalomanie, de lipsa unui program de reforme și se aseamănă parcă cu orientalismul politic al partidului celui de dinainte (n.r. PSD), criptocomunist, care înseamnă, în fapt, moartea democrației.
Pentru că temele anterioare, ca și multe altele, privind reformele promise și utile poporului și desprinse din lupta împotriva PSD, au fost uitate pentru că și ei la rândul lor au capitaliști stricaţi, îmbogățiți fără măsură de pe urma războiului româno-român, întreținut de toți oamenii politici de orientare pro bolșevică de la Revoluție încoace.
De aceea iată nici nu se mai pune o problemă imperativ necesară: condamnații penali, cum spuneau ei, trebuiau să nu mai poată candida şi, implicit, să mai ocupe o funcție politică sau administrativă.
Dar, se pune o altă întrebare: cine să-i condamne când justiția funcționează ca melcul și atunci când hotărăște nu poate să respecte principiile şi valorile democrației și statului de drept, funcționarii săi sunt -unii dintre ei- interlopi îmbrăcați în robe și adoptă concepția mafiei.

Înfrânt nu ești atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
sunt renunțările la vis. (Radu Gir)
Vrem dreptate! Deșteaptă-te, române! Acum ori nicidată!

Bădită Gheorghe, Preşedintele Ligii Dreptăţii Împotriva Coruptiei şi Abuzurilor, filiala Olt