GRAV ATENTAT împotriva DEMOCRAȚIEI: continuarea politicilor de menținere a hoților din instituțiile statului român, cu predilecție a hoților din justiție!
Administrația Prezidențială, CSAT şi CSM -arbitrii de rezervă… fără activitate!

La unison clasa politică din România a instaurat democrația primitivă, desconsiderând sacrificiul suprem al revoluționarilor din decembrie 1989 și a lipsit de drepturi poporul român traumatizat și redus la tăcere prin acte samavolnice.

În tot acest timp economia a fost distrusă şi au fost furate bunuri şi avuția țării, clasa politică îmbogățindu-se prin această activitate frauduloasă, situație care a constituit motiv de șantaj din partea justiției.
În fiecare an, contrar realității morbide a națiunii, autoritățile se întrec în momente festive emfatice şi fățarnice pentru a elogia, chipurile, pe cei căzuți în Revoluția din decembrie 1989, în același mod cum se omagiază victimele din perioada comunistă morți în închisori.
Barbarii comuniști au făcut victime nu numai în rândul revoluționarilor din decembrie 1989, dar şi apoi, după Revoluție, prin actele criminale de reprimare a oricăror revolte justificate determinate de faptul că țara era furată sistematic de toți acești trădători politici, caractere stricate care au lăsat poporul fără drepturi.
Partidele politice cu rădăcini în trecut, denumite şi istorice, au fost reduse la tăcere de protipendada comunistă instaurată la putere la Revoluția din decembrie 1989 prin confiscarea acesteia. Unele dintre sloganurile des utilizate „Nu ne vindem țara”, „Coposu vrea să vândă țară”, „Vor sa ajungă moşieri” au fost chintesenta și scopul propagandei deșarte, demagogie concepută și învățată de pe timpul comuniștilor propagată de păpușarii mafiei politice pentru a induce electoratul în eroare și a continua să mențină puterea fost și evident să fure tot ce se putea fura.
Ei, mafioții politici, cum se observă astăzi când tragem linie şi adunăm, au ajuns moșieri şi proprietari fără muncă, fără știință, fără avere moștenită.
La aniversarea din anul acesta a victimelor Revoluției din decembrie 1989 Președintele Klaus Iohannis spunea că: „sănătatea unei societăți depinde, într-o foarte mare măsură, de modul în care lecțiile trecutului sunt învățate și asumate. Tocmai de aceea, nu voi înceta să lupt pentru redarea adevărului și înfăptuirea dreptății pe care o așteptăm de prea mulți ani. Justiția trebuie să-și facă datoria! Orice întârziere va transforma această rușinoasă restanță într-un grav atentat la adresa democrației noastre”.

Lecțiile trecutului nu au fost învățate nici pe timpul CDR-lui, dar nici în scurtul mandat interimar, sub imperiul COVID 19, de către „Guvernul Meu”.
Invocarea perioadei COVID nu a scutit de critică -rușine națională- dacă considerăm majoritatea de 73 la sută din electorat, ce nu a votat, arătându-și disprețul pentru lipsa de preocupare a acestui guvern ca şi a Președintelui, pentru asigurarea normalității în această țară.
Și pentru a fi normală, României i-ar trebui lucruri bine făcute, cum tot candidatul Klaus Iohannis spunea în campania electorală. Și un lucru bine făcut, era o justitie fără hoți!
O justiţie scoasă de sub imperiul trecutului și mai ales de sub imperiul profitului, cum este astăzi aceasta. Te duci la justiţie cu jalba-n proțap în oricare din instituțiile sale şi te întrebi cine te va judeca dacă sunt hoți sau oameni cinstiți. Dar nu înainte de a avea și o lumânare la tine!
Și vorba unuia dintre justițiabilii, pe care i-am întâlnit, care blestema (blestemul se poate invoca ca o rugă pentru cel de sus): „Să dea Dumnezeu să le cânte cucuvele pe casă celor care nu-mi fac dreptate!”
Pentru că reforma trebuie să fie făcută în justiţie prin asumarea de către clasa politică şi respectând dorințele electoratului, nu cu indicații şi recomandări din partea clanurilor și asociațiilor de magistrați, cum le place lor să-și denumească unitatea și puterea, și mai ales după recomandările societății civile, beneficiară a actului de justiție! Ce le place lor, nu le place cetățenilor și ei știu de ce: au fost victimele magistraților!

Una dintre soluțiile pentru reforma justiţiei era revizuirea Constituției şi introducerea juraților (ca-n America, că tot ne plac nouă americanii), dar şi modul de formare și de desemnare a magistratului astfel încât sistemul de selecție,calificare, promovare și desemnare a magistraților. să nu aparțină grupărilor de mafioți.
Dar în toată această perioadă clanurile politice nu au găsit soluții pentru că ei sunt șantajabili pentru actele de furt, pentru actele ce sunt încadrate ca fapte de corupție sau pentru unele mai mici, să le spunem stângăcii, care au fost catalogate drept fapte infracționale cu efect și pericol public mai mic.
Spre exemplu, o beție cu accident de circulatie, o vătămare corporală, etc. etc.
Sistemul promovat de PSD de a distruge DNA şi de a înlătura SRI din dosarele penale, a fost evident o conjunctură şi o complicitate a tuturor, victorie a Mafiei din România chiar dacă suntem sub autoritatea NATO sau UE!
Se observă astfel cum marile dosare de corupție sunt clasate chiar de DNA după „decapitarea” liderului Laura Kovesi.
S-a observat că pentru înlăturarea liderului (n.r. Laura Codtruţa Kovesi) nu numai aportul CCR şi al Președintelui Klaus Iohannis, dar şi revoltele pe acest fond a unor procurori DNA, Doru ȚULUȘ şi Marin Nicolae (pionii revoltei împotriva lui Kovesi!), ultimul primind funcția de adjunct al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, indiciu de colaborare cu grupările ce au dorit întoarcerea la trecutul bunului plac infracțional.
Și dacă ne referim la dosarele Revoluției putem să-l întrebăm pe Președintele Klaus Iohannis: unde ai fost până acum timp de 5 ani?!
Pentru că toți am observat cum procurorii militari ce s-au ocupat de dosarul Revoluției, scenă apărută în mass media, erau ca într-un film de comedie unde se închinau şi spuneau vorbe de duh, dar le lipseau preoții să le cânte… mântuirea și apoi, posibil, să vină și lăutarii!
Acești procurori au făcut pe seama acestui dosar glume la televizor în văzul tuturor, cum au făcut o glumă (iresponsabilitate!) din profesia de magistrat!
Te uitai la acești grangurii magistrați militari că gradele acordate de protipendada mafiotă le cocoșau umerii (grea și nemeritată povară!) dar ei erau mândri că dispuneau soluții nedrepte în acest dosar și evident că nu așteptau -nederanjați de nimeni, ca și torționarii regimului bolșevic- decât salariul și pensia fără… număr.
Nimeni nu a luat nicio măsură împotriva lor şi astfel vorbele de duh ale Președintelui Klaus Iohannis că, respectiv, așteptăm ca justiția să-și facă treaba, este un lucru superficial, ca şi cum ai spune o poveste pentru delectarea copiilor din grupa zero!
Așa se întâmplă cu toată justiția, manipulată sau lăsată la liber pentru divertisment infracțional şi împotriva poporului, mai în toate instituțiile din România, cu îmbogățirea lor peste limita decenței.
Parcă tuturor le este frică de ei, iar ei (recent s-a întâmplat!) sunt liberi la greve şi proteste ilegale pentru că se consideră cei mai puternici dar şi cei nedreptățiți, considerandu-se victimele regimului politic, cerând drepturi exagerate şi nesimțite prin manipularea politicului.
În acest caz CSAT trebuia, dar nu a făcut-o, să dispună măsurile de blocare a activității ilegale a acestora cu sancțiunea de excludere din magistratură!
Justiția funcționează după reguli ale unor clanuri şi aduc prejudicii omului cinstit pe care uneori îl consideră nebun, avantajând infractorii care dau șpagă,iar,în acest sens, se pot observa soluțiile motivate din hotărârile judecătoreşti se poate constata mediocritatea, lipsa rațiunii juridice, indicii ale faptelor de corupție și de favorizare a infractorilor.
Dar sistemul lor, cu instituțiile de la centru, este deasupra legii cu scopul de a favoriza toți acești infractori din teritoriu care vând, ca la tarabă,… (ne)dreptatea (hotărâri judecătorești), după bunul plac, după relații și, implicit, după șpagă. Nici CSM-ul și nici Inspecţia Judiciară, cu atât mai mult CSAT şi Președintele Klaus Iohannis, nu s-au sesizat pentru a face dreptate și pentru a supune controlului acest sistem criminal al justiției române.
Mai mult, s-a observat din mass media cum un magistrat al Tribunalului Bihor, Crina Muntean, a fost sancționat de Inspectia Judiciară şi CSM pentru că a dat detalii mass mediei asupra modului cum acționează mafia din instituțiile justiţiei din zonă. Omerta este unul dintre criteriile de protecție ale Mafiei și acești indivizi care reprezintă puterea judecatorească știu să-și apere astfel independența… infracțională. De ce nu au verificat aspectele şi informaţiile transmise mass mediei?! Indiciu vădit că nu i-a interesat adevărul pe reprezentanţii CSM!
Un alt exemplu sunt faptele procurorilor de la Parchetul General, ca și ale inspectorilor judiciari de la Inspectia Judiciară care întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de abuz în serviciu și favorizare a făptuitorului, constituind un grup infracțional cu magistrații reclamații, iar activitatea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție este dovada certă a crimei împotriva poporului român pentru că nu face dreptate oanenilor, ci, cum s-a observat, favorizează grupările infracționale. Procurorii Parchetului General -SIIJ s-au ocupat doar de acei procurori DNA care au deranjat mafia politică trimițându-i în judecată. În tot acest demers juridic cetățeanul observă că degeaba a depus plângeri la Instanța Curții de Apel București (ca și peste tot de fapt la toate instituțiile!) împotriva rezoluțiilor Inspectiei Judiciare pentru că are parte de același tratament inuman şi lipsit de rațiune juridică la Instanța care hotărăște la unison printr-o înțelegere şi complicitate vădit infracțională respingerea tuturor acestor plângeri. Instanța Curții de Apel București constată -și la inițiativa Administrației Prezidențiale şi CSM-ului- respingerea tuturor acestor plângeri, considerându-se lipsa calității procesuale pasive a acestor entități administrative și prevăzute de Constituția României.
Într-un cuvânt, toți aceștia se consideră a fi un arbitru de rezervă fără atribuții, ce nu-i interesează hoția din justiție!
Aceasta să fie, oare, idealul multor revoluționarii din decembrie 1989 şi nu mai vorbim de victimele din acele zile?! Nicidecum.
România nu are un Președinte revoltat, luptător și de temut, nu are un CSM, Curte Marțială pentru criminalii magistrati, garantul dreptății şi responsabilității magistratului, nu are un Procuror General ca un călău pentru acuzarea hoților din magistratură!
Autonomia justiţiei a făcut ravagii în România cum spunea fostul Președinte Traian Băsescu: „Justiția a făcut rău României şi românilor ca nicio altă justiție din UE.”
Și acest fapt s-a observat în județul Olt când marii politicieni PSD, Paul Stănescu, Marius Oprescu, Ionuț Ivan au fost achitați de „justiția protocolară” de la Parchetele şi respectiv, instanțele din Olt şi Dolj.
În acest mod au continuat să ocupe funcții cheie în instituțiile publice, iar alții au ocupat funcții importante chiar în Parlamentul României, cum este Iordache Florin sau magistratul politic Mariana Moț, o alegere nefericită a indivizilor care perpetuează sistemul de distrugere a democrației!

De acești indivizi nu s-a ocupat nimeni, nu au fost nici măcar încercări disperate ale Parlamentarilor opoziției, azi la putere, şi ale „Guvernului meu”, cu atât mai puțin Președintele Klaus Iohannis, de a le bloca activitatea de a accede în aceste funcții. Așa cum s-a întâmplat la recentele alegeri când candidații incompatibili au rămas în cursa electorală fără a fi sancționați cu anularea candidaturii. Și in județul Olt, reprezentanții Mafiei PSD, DAN Constantin Dobre de la Ghimpeţeni şi Ionel Mirea de la Crâmpoia (soțul senatoarei Siminica Mirea) au rămas în cursa electorală şi au devenit primari, iar în prezent nu sunt deranjați de „GUVERNUL MEU” și nici de justiția protocolară din Olt, dovedindu-se că PSD Olt este, mai presus de orice… politică și mai ales mai presus de lege!
Plângerile ce au fost primite de CSM şi Inspectia Judiciară, ca şi de Administrația Prezidențială împotriva magistraților din Olt care au favorizat grupările infracționale au fost respinse de toate aceste instituții ce aveau competența să judece și să dispună, însă ele sunt probe ale lipsei de autoritate și de perpetuare a hoției, exemple şi practică judiciară, acte de favorizare a făptuitorului, infracțiuni săvârșite pentru favorizarea grupului infracțional al magistraților de la Olt și a rețelei de grupări infracționale ale mafiei politice si prietenilor de afaceri.
Dacă Președintele K. Iohannis spune laudativ și se înțelege empatia din discursul său despre Revoluție si despre victimele sale, noi spunem că în momentul actual hoții au așezat piatra de temelie a României antidemocratice de astăzi.

Ei au transformat România într-un deșert, cu un stat primitiv, banditesc și pe popor într-unul fugar, exilat, iar pe cei de acasă în bolnavii Terrei asistati social si lipsiți de drepturi , ca într-o închisoare .
Urletele lor de durere sunt ale unor disperați într-un cimitir!Cine să-I audă?!De aceea oricine(alo, NATO, UE!) poate constata realitatea și cum procedează cei ce ne vorbesc….demagogie!
,,Toţi pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă,
Chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă.”(M Eminescu)

Deșteaptă-te, române!
Acum ori niciodată!
Gheorghe Bădiță- Președintele Ligii Dreptății împotriva coruptiei si abuzurilor, filiala Olt