Sărăcia și nedreptatea impun o adevărată răscoală a poporului român!

Grupările infracționale (teroriste) de la Piatra Olt nu pot fi nici măcar anchetate! Mai nou, acționează sub protecția AVPS!
Perfecționarea omului nou al societății comuniste, limitarea standardelor și a drepturilor la un minim necesar nu a fost pe placul corporatiştilor, oligarhilor care au constituit mafia pe diverse ierarhii teritoriale şi instituționale și a dus inevitabil la distrugerea societății comuniste pe care nu o regretăm (și afirmațiile noastre nu sunt un paradox!) dar nicidecum nu putem să fim de acord cu noua societate de tip… sclavagist care nu a avut ca obiectiv înlăturarea neregulilor şi constituirea unei societăți de vis a tuturor oamenilor respectând învățăturile Bibliei și, nu în ultimul rând, poruncile lui Dumnezeu.
Dacă comuniștii au fost atei, şi au declarat acest lucru pe față, acum în societatea de tip nou, postrevoluționară, suntem martorii unor oligarhi care declară tocmai invers, că au crezut şi cred în Dumnezeu, dar ei încalcă ceas de ceas, poruncile acestuia.
Omul credincios, omul de rând, şi care a sperat la o viață mai bună după Revoluție, incriminând cu patos proletar societatea comunistă și pe Ceaușescu a remarcat odată cu trecerea timpului că speranțele sale sunt tot mai mici pentru a trăi mai bine în pace și siguranță în societatea pe care, cu voia sau fără voia lui, se construia pe zi ce trece în folosul mafiei.
Prăpastia dintre bogați și restul poporului s-a accentuat și s-a datorat unui fenomen cunoscut, respectiv, furtului averii publice de către funcționarii statului, iar odată cu acest fenomen a intervenit altul aservirea poliției şi justiției de către mafia politică, o putere discreționară diferită față de cea comunistă și bazandu-se pe legi fabricate pentru a folosi clanurilor astfel constituite şi care le-a garantat profiturile și libertatea de a fura.
Societatea astfel constituită este una bazată pe puterea de a face legi și de a supune pe oricine -similar şi cu forța fizică- iar rețelele de grupări limitate la un anumit număr își mențin puterea asupra tuturor, masei poporului.
Grupările lor sunt cele care reprezintă meritocrații deghizați cu grade de generali, fără studii și instrucție militară, cei cu renume de doctor în …neștiință/plagiatură, dar toate aceste persoane au fost și sunt agreate de instituțiile internaționale, pentru că se observă că nu s-a luat vreo măsură și nici nu s-a îmbunătățit situația României.
Dar revoltat, omul din popor, și mai rar omul din grupările infracționale (pentru că disidența nu există!) este învinuit pe nedrept, i se fac dosare penale sau este declarat nebun.

 

Procurorul (victimă) Cristian Panait

Cum a fost cazul procurorilor Lele Alexandru şi Cristian Panait în trecutul nu prea îndepărtat, cazuri exemple pentru a dovedi criminalitatea partidului stat de atunci, și de acum, PSD, ca și criminalitatea din Procuratura bolșevică instaurată de Andrei Vîșinski. Și noi știm că nimic nu s-a schimbat nici acum!

Europarlamentarul Rareș Bogdan aducea în discuție recent un caz de furt, cu acte în regulă, după legi fabricate de mafia politico-juridică implicând CCR, faptul că pensiile speciale nu au fost eliminate deși a trecut un an de zile de la preluarea puterii de către PNL cum înșiși remarca acesta.
Cum să se schimbe când puterea este în mâinile oligarhilor care au făcut și fac ce vor și cum se procedează în justiție așa fac și oligarhii de la CCR?! Interpretează legile și Constituția după interesele lor!
Cui să-i atribuim vina? Ca-n toate acele situații care au produs mari prejudicii țării şi poporului, nu putem fi decât martorii neputincioși -după cum se vede!- distrugerii României ordonate de mafie și fără soluții oricâți președinți, oricâte guverne și parlamente au venit prin rotația ordonată de oligarhia mafiei.
CCR nu putea emite astfel de decizii fără a considera rolul determinant al legislativului, dar și valorile și principiile democrației și statului de drept înscrise în Constituție, cei mai mulți fiind în stare de incompatibilitate, ei înșiși beneficiarii acestor legi.
Însă aceasta înseamnă hoție, iar hoția nu poate fi inclusă ca o valoare sau un principiu în Constituție și nici nu este prevăzută de aceasta, cu atât mai mult cu cât judecătorii CCR, cum precizăm, sunt ei înșiși beneficiarii acestei malversaţiuni financiare, o frescă a societății… sclavagiste care, pe fond, confirmă lăcomia unei clase politice și administrative, dar și regretul poporului că a avut parte de aceste rebuturi umane, caractere stricate.
S-a constituit la nivelul țării o adevărată oligarhie a mafiei în toate instituțiile statului care determină o situație critică: nu poți să câștigi dreptatea pentru că nu are cine să ți-o acorde, toți sunt legați de scopuri și interese ilegale!
Constituirea unor astfel de grupări mafiote se poate dovedi cu nume şi prenume, dar fără nicio relevanță și consecință pentru ei, pentru că au relații sau au subordonat instituțiile fundamentale ale României.
De multe ori, noi reclamăm și suntem oameni care dorim adevărul sau suntem într-o situaţie primejdioasă pe care o reclamăm autorităților și solicitam ajutorul și presei.
În zona Oltului au funcționat și încă funcționează tot felul de grupări politice care la rândul lor sunt conectate la afaceri profitabile, ilegale dar unele considerate legale prin „albirea “ procedurilor și ajutorul unor persoane desemnate de mafia din culise, adică tocmai de oamenii politici din zonă care sunt la rândul lor protejați de celelalte instituții, un cerc vicios, care menține mafia și nedreptatea.
Cazurile prezentate de noi în multiplele numere ale acestei publicații scoțând în evidență ticăloșia unor funcționari care au populat instituțiile statului român, au corespondent în multe din plângerile unor oameni ce au avut de suferit sau de către oameni care denunță fapte ilegale pentru a răspunde astfel nevoii de normalitate a societății și, evident, scandalizați de situația de nedreptate din societate, cerând pedepsirea vinovaților.
În zona Piatra Olt există fapte ilegale, însă cea recentă, de excavare a unor suprafețe mari de teren fără autorizațiile legale față de care nici una dintre autorități nu au niciun punct de vedere și nu se sancționează conform legii, arătândudu-se că se pot demonstra relațiile dintre persoanele cu funcții de răspundere în județul Olt, atât cele ce dețin funcții politice sau administrative, cât mai ales cei care populează puterea judecătorească şi poliția.
Pe fondul acestor conflicte într-una dintre zile, 24.10.2020 un grup de indivizi având arme de vânătoare au pătruns pe suprafețele de teren din tarlaua T123, T124 Piatra Olt pentru a face chipurile vânătoare, un mod de a intimida sau cine știe ce alte scopuri criminale aveau în sarcină.
În zonă erau muncitori care lucrau la una dintre societățile ce desfășoară activități legale, iar faptul că vânătorii au fost atenţionaţi de angajații societății aceștia au devenit recalcitranţi (deconspirând scopul!) şi au afirmat că ei au la cel mai înalt nivel oameni cu funcții importante care le asigură protecția indiferent de faptele lor, iar unul dintre angajați, cu mult curaj, a dorit să se apropie de gruparea teroristă (termenul nu este întâmplător!), primind amenințări cu moartea și afirmațiile lor pare să fie astfel credibile.
Aceștia i-au spus: „vom face un banal accident de vânătoare dacă te vom împușca”
Gruparea teroristă a executat foc asupra animalelor din zona pădurii și au împușcat fazani şi căprioare, angajatul remarcând că aveau mai mulţi fazani şi 4 căprioare pe care i-au pus într-o dubiță de culoare albă.
Amenințările grupării teroriste au dus în final la apelarea prin 112 a Poliției, pentru că mașina unui angajat al șantierului din apropriere a fost blocată atunci când acesta a încercat să fotografieze, acesta fiind amenințat prin îndreptarea armei asupra sa și prin focuri de armă trase pe lângă el.

Ajunsă la fața locului Poliția Piatra Olt nu i-a legitimat pe făptuitori şi nu a inventariat prada (animalele împușcate) iar până în prezent nicio măsură nu a fost luată (de Poliție), dar şi de celelalte instituții, printre care AJVPS şi APM Olt, ca și superiorii lor de centru, ce au fost sesizaţi, pentru că ei constituie la nivel local și central o adevărată rețea de interese, având în zonă, ca locuitor, politicianul Județului Olt cu cea mai mare influență, Marius Oprescu, președintele PSD şi preşedintele CJ Olt și se știu păcatele acestuia, dar și pe Florin Iordache și Paul Stănescu.
Însă se știe moftul de lux al multora dintre funcționarii statului, de la cel mai mic nivel până la cel mai mare este să petreacă la vânătoare și, apoi, petrecerea continuă în localuri la desfrâu și plăceri.
AVPS (Asociația Generală a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi din România) este persoană juridică de utilitate publică și de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct și indivizibil cum a fost denumită prin Hotărârea Guvernului nr.259/2001, semnată de Adrian Năstase ca prim ministru şi președinte al AVPS (incompatibilitate), organizație privată care deține monopolul asupra unei averi imense a statului român şi având mari… personalități politice ca președinți care îi asigură drepturile ca o organizație… paramilitară, și o demonstrație a societatii… sclavagiste.
De aceea această organizație are venituri consistente care probabil nu sunt supuse impozitării, dar cu siguranță au protecţia şi sunt utilizați ca grupări paramilitare, cum se observă din acest caz.
În acest caz de la Piatra Olt, indiferența organelor statului este suspectă de colaborarea lui Dorel Stromlega, director pe… viață al APM Olt cu ministrul mediului Laszlo Borbely și, implicit, de influența celor trei „ași” ai politicii locale, Paul Stănescu, Florin Iordache și campionul alegerilor recente, Marius Oprescu.
Oare, când se vor confisca averile acestor baroni locali, ca și ale celorlalți de la centru?!

Iată cum arată instituțiile statului… sclavagist, modelele mafiei organizate și nicidecum ale statului de drept!
Deşteaptă-te, române! Acum ori niciodată!
Bădiță Gheorghe- președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupţiei şi Abuzurilor din România, filiala Olt