„Guvernul meu” trebuie vaccinat… anticorupție.
Jandarmeria din Olt – microbul… corupției în cazul executării silite împotriva SC MARCONF SRL.

Autoritatea unor instituții a fost știrbită prin activitatea abuzivă a unor funcționari publici ai statului român care au neglijat atribuțiile de serviciu prin corupție și au distrus societatea românească.
De multe ori s-a auzit în societate că era mai bine pe timpul comunismului, în sensul că erau locuri de muncă după școlarizare, considerat la înălțimea exigențelor şi după merit -cum era de fapt!- era liniște în societate și puteai să reclami împotriva hoților, funcţionarilor abuzivi și chiar polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, iar aceste reclamații -denumirea lor!- erau luate în seamă și erau cercetate în spiritul adevărului şi legii, mai ales în justiție, lipsind interesul șpăgii.
Cu toate că România a înregistrat în ultimul deceniu până în Revoluţie lipsuri mari -spune acum poporul român- nu a murit nimeni de foame și, mai mult, îl regretă pe Ceaușescu.
Mai mult, Miliția şi Securitatea aveau activitate ireproșabilă și faptele de corupție ale funcționarilor nu era un fenomen de masă ca în prezent, iar depistarea acestor corupți nu putea fi trecută sub tăcere și aceștia erau condamnați la ani grei de închisoare.
Este evident că toate aceste aspecte sunt indestructibil legate de lipsa fenomenului statului de clan sau stat în stat, cum se spune, în sensul de mafie organizată, cum este acum.
Statul comunist era unul dictatorial însă cu sensul său, dar există şi un adevăr: totuși membrii lor de partid aveau în organizațiile de partid dreptul la opinii şi sugestii, și cum ziceau ei, era o dictatură a proletariatului, iar fenomenul de a deţine multe funcții şi multe venituri de la stat, nu putea fi decât o lipsă de normalitate!
Credem că această teorie este combătută de mulți mai ales de „vajnicii luptători” pentru democrație care-și bat joc de poporul român, pentru că ei sunt cei care își arată caracterul stricat, iar aceștia se regăsesc, cum se observă, în toate așa-zisele partide …democratice, ele însele structuri infracționale constituite din mafioți. De ce se spune că sunt mafii organizate? Pentru că ele nu numai că au furat capitalul acestei țări prin colaborarea cu mafia externă, dar au furat și distrus destinele oamenilor de caracter, cum de fapt, trebuie să subliniem crimele din perioada 1945-1964 ale bolșevismului multilateral… de ocupație, situație care nu a fost combătută nici de statele lumii capitaliste la acea vreme.

Se spune că dacă nu ai probleme și nu intri în relație cu autoritățile statului, nu cunoști toate acele situații criminale, de corupție, pe care le săvârșesc persoanele ce îndeplinesc funcțiile cele mai importante. S-a ajuns în această situație critică care îndeamnă la revoltă din cauza corupției, ce distruge orice viață normală a cetățeanului, mafioții sunt atotputernici şi pretutindeni în instituțiile statului român, ei te urăsc, te înjosesc și îți încalcă drepturile legale, situație ce nu poate fi admisă acum când suntem sub protecția, (chipurile, nu se vede?!) a UE și NATO.
Cazul SC MARCONF SRL a fost anterior mediatizat în diferite ipostaze, relatând că a fost victima unor grupări infracționale formate din polițiștii şi magistrații din zonă, cei care au favorizat infractorii în cauză, dar participanți ei înșiși la faptele infracționale, în special, de furt din avutul societății, situație care încă continuă.
Dar la acest moment mediatic, relatez situația prin care SC MARCONF SRL a fost furată de indivizi cu interese și în grup infracțional cu Jandarmeria din Olt.
În ziua de 04.06.2020 executorul judecătoresc Dragomir Marius însoţit și împreună cu jandarmii Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt au intrat prin efracţie în apartamentul situat în Slatina str. Cireaşov, bl.20, sc. A, ap.15, jud. Olt proprietatea reprezentanţilor SC MARCONF SRL şi s-a constatat furtul tuturor obiectelor, bunurilor și documentelor personale din acest imobil. Reprezentanții SC MARCONF SRL s-au adresat Inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Olt cerând să justifice activitatea jandarmilor și măsurile nelegale -în concepţia acestora- ce au fost dispuse şi reclamând existența furtului bunurilor, sumelor de bani şi documentelor din interiorul imobilului, însă acesta a refuzat, în mod nelegal, să comunice și să pună la dispoziție actele şi celelalte mijloace de probă, protejând activitatea infracțională a grupului infracțional care a pătruns ilegal în imobil, motiv pentru care a fost reclamat procurorilor militari.

Surpriza cea mare a venit tocmai de la aceștia pentru că, așa cum au rezolvat ilegal cazul dosarelor Revoluției din decembrie 1989, așa au procedat şi cu SC MARCONF SRL, indicii rezonabile de corupție.

MAFIA (NOUA SECURITATE) CONFISCĂ JUSTITIA

Nu poți să nu sesizezi faptul că în acest caz procurorii militari nu au avut interesul să facă o cercetare obiectivă asupra situației reclamate în cauză, pornind de la modul de desemnare a unității de jandarmi din teritoriu, observarea comportamentului aberant și nelegal al acestora din faptele ilegale petrecute ulterior, atunci când au fost sesizați în principiu de a răspunde cererilor și de a elibera documentele în cauză, apoi, s-au sesizat procurorii militari și cu privire la toate acele procedee şi mijloace de probă ce au fost întrebuințate la executarea silită. Ulterior, șefului procurorului de caz, Procurorul General al Parchetului Militar dpl Curtea Militară de Apel Bucuresti i s-a reclmat și desemnarea nelegală de către acel procurorul militar a unui organ de poliție local, Poliția Piatra Olt, pentru efectuarea unor acte de urmărire penală, organ care nu era abilitat să instrumenteze cauze cu militari, indiciu rezonabil de corupție. Imparțialitatea procurorilor militari s-a dovedit a fi știrbită de interesele de gașcă și grup, așa cum sunt cele din instituțiile statului din Olt și fac pe deplin dovada spiritului de gașcă cu militarii din teritoriu, respectiv, cu colonelul Drejoi Tudor Dorel, dar și cu grupările infracționale sub autoritatea unor politicieni locali cu scopul prejudicierii SC MARCONF SRL, căruia îi nesocotește toate acele cereri/plângeri și îi încalcă drepturile și libertățile, cum este acest caz, indicii rezonabile de corupție.
Jandarmii din Olt, sub conducerea lui Drejoi Tudor, au demonstrat indubitabil ulterior că sunt autorii unor fapte nelegale atunci când au precizat că apartamentul nu era încuiat şi la intrarea în apartament lucrurile au fost răvășite și acest lucru, dacă a fost real, ar fi trebuit să fie cercetat după procedura criminaliștilor și implicând activitatea acestora, ceea ce nu s-a întâmplat, din culpa grupării de jandarmi, în primul rând, acoperită de șeful lor, colonelul Drejoi Tudor Dorel, comandatul politic, după cum se observă.
Și nu-i mai puțin adevărat că procurorii militari fac pe deplin dovada și a faptului că au nesocotit, și încă nesocotesc, sacrificiul victimelor Revoluției din decembrie 1989, așa cum Jandarmeria demonstrează şi în cazul evenimentelor din 10 august 2018, că nu este a poporului român, ci a clanurilor politice şi mafiote, o situație care a implicat din nou Parchetul Militar. Vorba lui Tudor Gheorghe: de 30 ani, tot… degeaba, în timp ce ei, mafioții au prosperat… nu degeaba!

Dar la nivel local, în Oltenia, se cunoaște că grupările infracționale constituite din politicienii locali la care au aderat grupările polițiștilor şi magistraților infractori, sunt indicii temeinice ale statului de clan mafiot din teritoriu, stat în stat, care face posibilă existența infractorilor nepedepsiți, iar ei sunt încă în funcții politice sau îndeplinesc în continuare funcțiile de polițiști şi magistrați. Cum se poate ca Marius Oprescu şi ceilalți din gruparea sasă nu fie condamnați și, mai ales, ca toți să fie mentinuți în funcțiile politice sau administrative, când s-a demonstrat că acesta (n.r. Marius Oprescu), dar și grupul său de complici, în cazul accidentului de circulație și a evenimentelor ulterioare din 2014 au săvârșit infracțiunea de omor cu premeditare (în final)? Și cum este posibil ca toți magistrații ce au participat la favorizarea acestui făptuitor (n.r. Marius Oprescu) și a complicilor săi să nu fie cercetați, să nu fie excluși din magistratură și, implicit, să nu fie condamnați pentru favorizarea infractorilor?!
Până când fonfii şi flecarii, găgăuții şi gușații, bâlbâiți cu gura strâmbă sunt stăpânii astei nații?!
Stârpiți creaturile stricate ale acestei nații!
Deșteaptă-te, române!
Gheorghe Bădiță – Președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupției şi Abuzurilor din România – filiala Olt