Afacerea firmei CFM Investiții, condusă de Adrian Iordache, care a executat fără avize şi autorizații legale lucrările de excavare pe terenul din tarlaua 122, extravilan, Piatra Olt, continuă sub protecția grupărilor mafiote din instituțiile statului român


Județul Olt a fost un experiment atât pe timpul comunismului cât și în prezent. Domnia clicilor de politruci locali din prezent în frunte cu Paul Stănescu şi Marius Oprescu sunt chintesența depărtării de democrație și a instaurării mafiei roșii condusă de ei cu implicarea unei importante armate de slujbași și profitori.

Afacerile nelegale sunt protejate de cei care sunt puși, chipurile, democratic, în fruntea instituțiilor statului din teritoriu -nu-i așa!- așa zis democratice, care protejează orice acțiune penală a indivizilor ce patronează diferite afaceri, în realitate ele sunt afacerile din umbra a politrucilor locali, moștenitorii lui Stalin, Andrei Vîșinski și Dej, frații de cruce ai comunismului sângeros, care ne-au adus crimă și stilul de viață bolșevic și au distrus fibra morală a poporului român.
În speranța unor demersuri democratice poporul român se consideră un revoltat și un însetat pentru dreptate. El nu a uitat momentele de glorie ale poporului, actele de binefacere şi pentru unirea tuturor românilor ce au fost săvârșite de înaintașii săi, condamnaţi la moarte unii dintre ei de bolșevici care au dorit sânge şi putere.

Ei, cei care au mai trăit, ca şi urmașii lor și-au dorit din inimă să trăiască vremurile democratice, dreptății sociale, dar PCR a fost înlocuit cu un surogat mafia roșie instaurată chiar din primele momente ale Revoluției din decembrie 1989. Și cât de periculoasă poate să fie această mafie, nu este greu de sesizat.

Câte victime au făcut grupările infracționale din instituțiile statului chiar după aderarea la NATO şi mai ales la UE, al căror membru este statul român, NU EXISTĂ STATISTICĂ! Afaceri ilegale ale grupării de mafioți ai PSD prin interlopul Iordache Adrian, administrator al SC Mineral Port și CFM Investiţii – furtul terenului fertil din Tarlaua 122, extravilan, Piatra Olt nu au fost oprite de nimeni. Cui să-i pese de legalitate şi adevăr?!
Hoţia este întreținută de către angajații instituțiilor publice ale României! S-a constatat că făptuitorul Iordache Adrian, administratorul firmei CFM Investiții, a executat lucrări de excavare pe terenul din tarlaua 122, parcela 1 extravilan, Piatra Olt, fără autorizaţiile şi avizele legale prev. de Legea 50/1991, modif., Codului Funciar nr.828 din 25.12.1991, Legea fondului funciar nr. 18/1991 și Ordinului ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 83/2018 cu acceptul tacit sau expres și fără îndeplinirea atribuțiilor legale de către autorităţile Primăria Piatra Olt, Consiliul Judeţean, DADR Olt Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Judeţean Olt şi Agenţia pentru Protecţia mediului, fiecare pe nivelul de competenţă exercitată în cauză, cu constatarea unui prejudiciu, după cum se observă, conform dispozițiilor legale, sunt fapte care întrunesc elementele constitutive ale unor infracțiuni asimilate infracţiunilor de corupţie.

CFM Investiții, dar şi o altă firmă, SC Mineral Port, ambele cu administrator Iordache Adrian, au un statut special și sunt un indiciu al barometrului corupției clasei politice din zonă, a PSD Olt.
Sunt două societăți fără angajați, dar cu o cifră de afaceri de invidiat ce depășește pe cea a ALRO Slatina, dar statutul lor este unul privilegiat și, în consecință, nesupuși rigorilor legale pentru că sunt controlate de oamenii politici puternici din zonă ai PSD Olt, al celor care îl conduc în frunte cu Oprescu Marius, Florin Iordache, Paul Stănescu, Moț Mariana şi fiul său, Mot Emil.
Firmele în cauză (dar câte firme funcționează sub autoritatea mascată a interlopilor politici?!) și interlopul Adrian Iordache, de curând, au o nouă activitate, cea de furat izlazul locuitorilor din Piatra Olt și, evident, exploatează acest teren din Tarlaua 122, 134,135,136 extravilan, Piatra Olt, nestingherit și ilegal, fără autorizațiile legale și fără a-l scoate din circuitul agricol potrivit procedurii legale în cauză, iar statul prin instituțiile din zonă – Garda de Mediu, Agenţia de Mediu, DADR, OCPI ca, de altfel şi Poliția, dar şi Parchetul, controlate de PSD nu pot să-l verifice pe acest interlop și să aplice legea și, în consecință, aceste instituții ale statului de drept (așa denumit demagogic!) nu pot să fie instrumentul legii în lupta cu această crimă organizată, pentru că ar contraveni tocmai principiilor și acțiunilor controlate de mafia PSD

Se poate remarca de asemenea faptul că toți acești conducători de instituții publice sunt numiți de gruparea politică a PSD Olt care la nivelul județului Olt coordonează toată activitatea din zonă nu numai instituțiile administrative din subordine, dar și Politie, Parchet si Instante.
Cum să reacționeze conducerea Agenției pentru Protectia Mediului Olt al cărui director executiv Dorel ȘTEOMLEGA este pus pe viață de mafia galbenă, apoi roșie, apoi iar…..galbenă și uite așa ei se rotesc, dar afacerile continuă obținând bani negri pe care îi spală în ……apele Oltului. Vorba lui Marius Oprescu: avem bani cât curge pe Olt!
Cum să facă dreptate „galbenii Guvernului meu” când ei au folosit pandemia pentru a mări cu 30% salariile celor din prefecturi care, vorba… nației, ei plimbă doar hârtii şi nici pe acelea?!Revolta unora din interiorul PNL este o stare normală ce i-au trezit la alegerile parlamentare şi au văzut… orbul din…… ochii lui Ludovic.

Ei nu au produs nici o valoare și nu au reprezentat nici un interes general decât pe al stomacului lor propriu, motiv pentru care trebuie reîntorși în……. întunericul de unde au venit și care li se cuvine.
Stârpiți creaturile stricate ale acestei nații!
Deșteaptă-te, române!
Gheorghe Bădiță- Președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupției şi Abuzurilor din România – filiala Olt