Caracatița din instituțiile statului din județul Olt a distrus activitatea economică și a furat averea  SC Marconf SRL.   

În țara pentru care speranțele au reapărut acum, după alegerile parlamentare, se pare că reforma pentru distrugerea pandemiei de corupție nu are construcția logico-juridică și instituțională stabilită în proiect de urgență. Vorbim la nesfârșit doar de COVID şi de măsurile ce se impun pe care statul de clan al acestei țări dorește să le implementeze pentru că, iată, se gândește la binele şi viitorul românilor!? Este o justificare pentru a scăpa de toate acele necazuri reclamate de popor și fără a se gândi și construi/planifica strategia de eradicare a corupției, tot atât de virulentă ca și COVID.
Noi suntem victimele celor care conduc destinele acestei nații fără a beneficia nici acum de măsuri juste pentru a șterge necazurile individuale.

Cum s-au îmbogățit cei care au populat samavolnic instituțiile statului și care ne-au făcut legi şi ne-au pus biruri, cei care ne-au vorbit despre modernizarea societății, despre democrație și stat de drept, de beneficiile aderării la UE şi NATO, este deja cunoscută hoția.

Dar noi am rămas săraci și fără drepturi și libertăți depline, în timp ce ei, cu filozofia şi chintesența de mizerii debitate, fură tot ce se poate și își măresc averea în disprețul tuturor, dar fără frică de lege.
Avem cazuri de hoție ce implică activitatea și sprijinul autorităților împotriva oamenilor de rând, aceștia fiind victimele perfizilor și lacomilor zilelor noastre, caractere mizerabile din politică, administrație și magistratură.

Situația din țară este gravă, iar politicienii nu recunosc acest lucru, dar omul de rând poate demonstra mapamondului că mafia se organizează și activează la nivelul instituțiilor statului român, distrugând totul, fără consecințe pentru hoții acestor instituții.
SC MARCONF SRL este o persoană juridică care a fost victima instituțiilor acestui stat și la momentul actual nu poate fi rezolvată nici una dintre plângerile și acțiunile sale din cauza mafiei.
Pentru a fi distrusă activitatea economică a acesteia, DGFP OLT a efectuat controale dirijate de mafia politico-economico-juridică și a constatat în fals prin procese verbale de control că există anumite fapte și acte care au întrunit elementele constitutive ale faptelor de evaziune fiscală şi spălare de bani.
Din rechizitoriul Parchetului a rezultat că DGFP OLT nu a prezentat tot dosarul fiscal.
Se poate constata din actele dosarului penal nr.174/p/2011 al DIICOT că procurorii au dispus la data de 03.12.2012 să fie comunicat de DGFP OLT dosarul fiscal în cauză, iar DGFP OLT, ca răspuns la solicitarea de probe, a precizat şi a depus doar rapoartele de inspecţie fiscală şi procesele verbale de control întocmite în perioada 2007-2012 care au fost efectuate și întocmite în fals pentru a corespunde interesului de a face acuzații pe nedrept. Nu s-a mai revenit la clarificarea situației pentru că procurorii au făcut blatul cu funcționarii DGFP OLT

În rezolvarea cazului, procurorii, ca şi judecătorii, puteau observa dar nu au dorit acest lucru tocmai expertizele contabile de specialitate ale experţilor Cernat Anca și Stănescu Ortansa, probe cu valoare intrinsecă, imperativă și definitorie în susținerea apărării şi a lipsei vinovăției, iar prin aceste probe se putea dovedi lipsa oricărei acuzații de evaziune fiscală, dar și că acestea erau baza demonstrării faptei infracționale a reprezentanților DGFP OLT, şi implicit a procurorilor, de instigare la represiune nedreaptă și, respectiv,de represiune nedreaptă exercitată împotriva persoanelor în cauză.
Se putea demonstra şi activitatea rețelelor de grupări infracționale constituite şi dirijate de oamenii politici din zonă cu aderarea la aceste grupări a unor polițiști şi magistrați, care au produs (și încă produc!) o vătămare ireversibilă a drepturilor procesuale şi distrugerea activității economice a persoanei juridice SC MARCONF SRL.
Toate aceste probe nu sunt luate în considerație pentru că justiția a fost demult aservită grupărilor infracționale, mai ales la noi, la Olt, unde se demonstrează pe zi ce trece cum a acționat justiția pentru a proteja oamenii politici infractori.
Cazul Marius Oprescu şi Paul Stănescu sunt edificatoare pentru a demonstra că aceștia nu au avut de suferit condamnări și, mai mult, încă sunt în funcțiile și la butoanele Puterii absolute în județul Olt.

Deşteaptă-te, române! Acum ori niciodată!
Bădiță Gheorghe- președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupţiei şi Abuzurilor din România, filiala Olt