Parlamentarii din Olt – artizanii ingineriilor financiare de furt al banului public şi de distrugere al mediului de afaceri.

Incredibil: Grupările mafiei Olt au creat mecanismul de distrugere şi furt al OUAI Piatra Olt prin procedeul de cesiune și semnătură în fals a unor contracte de cesiune pentru firmele protejate de mafia lor.

Modul în care acționează soldații mafiei Olt, și în general de PSD, este cunoscut nu numai de victimele sale, dar şi de majoritatea electoratului, cei 73 la sută care nu au fost prezenţi la vot, dar și de ceilalţi, cca peste jumătate din electoratul care au fost la vot și au votat alte partide decât PSD.
Pentru acest motiv, PSD nu mai poate avea legitimitate și nu ar mai putea constitui majoritatea în nicio comisie din Parlamentul României, ca de altfel în nicio structură a statului român.
Dar mai mult, organele de urmărire penală ar fi trebuit să se sesiseze chiar și din oficiu asupra unor fraude de mii de miliarde lei (milioane de euro) pe care acești răufăcători le-au săvârşit şi au însușit prin furt banul public, iar averea lor ar fi trebuit inventariată și pusă sub sechestru concomitent cu punerea în mișcare a acţiunii penale împotriva acestora şi sesizarea instanţei de judecată.
Metoda de furt a averii OUAI este ingenioasă și aparent lipsită de risc penal.
Reprezentanții Organizaţiei Utilizatorilor de Apă pentru Irigaţii (OUAI) Piatra Olt au fost informaţi că au cedat în fals printr-un contract de cesiune nr. 1102 din 02.01.2017, semnat de Preşedintele acestei persoanei juridice, care este un fals, fără niciun dubiu, persoană care nu a fost prezentă la încheierea acestuia și implicit fără a fi semnat de persoana în cauză, respectiv, contractual de cesiune către FOUAI Strejești – Pleșoiu prin reprezentant, Barbu Adrian Ionuț, în calitate de cesionar, suprafața amenajată pentru irigații cu următoarele obiective: SRP 4-SPP 18 reprezentând 13 agregate și SRP 3-SPP 21 reprezentând 12 agregate și CA Oltișorul nord în valoare de 17.000.000 lei, iar prețul acestei tranzacții este același cu valoarea acestor obiective, respectiv, de 17.000.000 lei, sumă pe care ar fi primit-o OUAI Piatra Olt, iar, pe cale de consecință, creându-se astfel obligațiile legale față de bugetul statului român, altă consecință care duce la obligații suplimentare față de fiscul român şi implicit se poate ajunge la insolvență, consecință ingenioasă dorită de mafie.
Acest contract de cesiune a fost înregistrat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare sub nr. 992 din 20.01.2017 și, în acest mod, se poate verifica care este persoana ce a fost prezentă la minister și implicit legăturile mafiei locale cu mafia centrală.
Intervenţia reprezentanţilor OUAI la Trezoreria Slatina a fost un eșec și s-a refuzat accesul la documentele în cauză, respectiv, pentru a se pune la dispoziție extasele de cont, cât și pentru a se observa dacă tranzacția în sine a fost efectuată prin procedurile fiscale specifice în cauză.

Acest caz nu poate fi unic, dar este un exemplu al constituirii unei mafii organizate la nivel teritorial prin care politicul cu numirile conducerilor instituțiilor statului sub pretextul concursurilor trucate standard de genul „unul pe loc” și-au creat mafia cu care se poate conduce instituțiile statului politizate și SRL-izate cu scopul de a se fura banul public și a se distruge mediul de afaceri.
Prin urmare, orice persoană juridică apărută în mediul de afaceri este constrânsă prin diverse mijloace şi metode pentru a fi marginalizată și, în final, distrusă.
Cum se observă, nu ai cui să te plângi și nu are cine să-ți facă dreptate pentru că instituțiile sunt sub comanda mafiei politice și economice!
Însă, pe de altă parte, numai este o noutate faptul că Justiția din teritoriu a primit autonomie prin legea făcută de Parlamentul Rușinii și Hoției (mafia își face lege!) și astfel au fost blocate căile de atac împotriva hotărârilor sale, dar se poate observa că a fost racordată la reţeua mafiei politice şi, evident, la şpagă din banul public prin suveica mafiei.
Cazul și exemplul cel mai relevant, protejatul mafiei politico- juridice, este tocmai făptuitorul Marius Oprescu, Președintele Olt și Președintele C.J. Olt, denumit decurând de presa teritorială – Linia Întâi, artizantul unor victorii electorale istorice și atribuindu-i meritul de a fi Omul politic numărul 1 al județului Olt.

Se poate deduce că infractorul dacă are protecție, are și prestigiu!
Se cunosc faptele acestuia: producerea accidentului de circulație cu victime prin care a condus în stare de ebrietate autoturismul proprietatea CJ Olt, autoturismul nu era în gestiunea sa şi a fost destinat pentru situații de urgență, achiziţionat din fonduri europene, de a refuza alcooltestul, de a se recolta sânge în alte condiţii decât cele legale și de a se prezenta organelor de urmărire penală o probă de sânge ce nu era a persoanei sale, de a se plimba victima între spitale fără a i se asigura îngrijirile medicale, scopul fiind de a se ucide victima cu premeditare, complicii care au asigurat condiţiile pentru a fi ferit de urmările penale nu au fost pedepsiți de justiție, mai mult, aceștia au primit satisfacții financiare prin posturile în care au fost promovați, iar toate aceste aspecte au fost ignorate de oamenii legii, care s-au dovedit, fără dubiu, implicați în mafia politico-economică din teritoriu.

În țara, pentru care s-au jertfit strămoșii noștrii și de curând revoluţionarii în decembrie 1989, a devenit proprietatea MAFIEI, hoților și criminalilor, o adevărată pandemie de corupție, în disprețul poporului român și sub privirile îngăduitoare ale UE şi NATO.
Vorba poetului Mihai Eminescu: „Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!/ I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oamenii/ Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi/ Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri/ Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,/ Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!”

Deșteaptă-te, române! Acum ori niciodată!
Badiță Gheorghe, Președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupției şi Abuzurilor – filiala Olt