Funcționarii statului român – slugi ale grupărilor infracționale ale partidelor politice! Activitatea economică a OUAI Piatra Olt îngrădită prin corupție de Mafia PSD

Mândria de a fi român, atunci când se spune, nu poate fi decât o demagogie, pentru că oricine în aceste zile poate constata că societatea românescă este de la Revoluţie tot mai distrusă de partidele politice cu ușile închise pentru oamenii cinstiți.
Spre exemplu, dacă ai o problemă cu funcţionarii statului, oare, unde te duci? La care partid şi la care parlamentar? Se poate demonstra că acești funcționari îi sunt subordonați sau înscăunați de partidul politic şi de grangurii săi și, evident, nu se ia nicio măsură!
Este înrădăcinată idea că partidele nu pot fi decât chintesența unor grupări care se războiesc pentru a acapara puterea și pentru a face afaceri cu banii publici, ținta predilectă a afacerilor veroase.
Intrarea în politică a fost benefică pentru conducerile partidelor politice, dar şi pentru funcționarii până la cel mai mic nivel de competenţă și salarizare.
Însă această luptă pentru a trafica și încasa banul public prin tot felul de tranzacții cu firmele în subordinea (ocultă) acestora care lucrează cu spor și profit cât mai mare și prin tot felul de subterfugii, dar, în acelaşi timp, și prin „industria” de a numi funcţionarii instituţiilor după criteriul partidului şi al… spăgii.
Funcţionarul public este astfel un soldat care execută ordinele comandanților mafiei politice care distrug în esență, mediul de afaceri şi încalcă drepturile și libertățile omului, a celorlalţi cetățeni care formează majoritatea poporului, motive pentru care cetățenii României pot considera că nu există stat de drept în țara lor.

Un caz concret de corupţie şi de îngrădire a drepturilor persoanei juridice şi a activității economice a acesteia, este cazul Organizației Utilizatorilor de Apă Piatra Olt.
Urmare a activităților sale, Organizaţia Utilizatorilor de Apă Piatra Olt (OUAI) a fost înștiințată că au fost efectuate plăți de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Cum era şi normal în aceste condiții reprezentantul legal al persoanei juridice OUAI a dorit să ridice extrasul de cont de la Trezoreria Slatina și implicit să efectueze anumite plăți.
Trezoreria Slatina initial a refuzat să elibereze extrasele de cont persoanei juridice pentru perioada 4.11.a.c.- 26.11.a.c. pentru a nu putea să-și desfășoare activitatea economică.
Urmare a insistențelor cu acuzații asupra funcţionarilor Trezoreriei, s-a primit acel extras de cont, dar unul fals, inventat de aceşti funcţionari, şi s-a observat că acesta nu conținea datele necesare și nu este în forma modelului prevăzut de actele normative, aceștia continuându-și activitatea infracțională.
Era un extras inventat de funcţionarii instituţiei cu denaturarea adevărului, a lipsei elementelor şi datelor reale din evidenţa unității (n.r. Trezoreria Slatina), menționându-se cu scris de mână (olograf): sold cont 0 – faptă care reprezenta un fals.

Ignorarea tuturor acestor date şi informaţii au ca scop un prejudiciu imens adus persoanei juridice, acela de a nu putea folosi aceste sume și, ca o situație și mai complicată, este și faptul că nu se pot folosi sumele pentru plata obligaţiilor către stat care are ca şi consecință acumularea unor datorii imense prin penalități şi dobânzi și, pe cale de consecință, urmare acestor debite, se poate cere insolvența persoanei juridice, ceea ce urmăresc toţi cei interesaţi în cauză, mafia politico-economică, pentru a distruge persoana juridică OUAI.
Din informaţiile mele rezultă că asupra conducerii şi funcționarilor Trezoreriei Slatina s-au exercitat presiuni și au fost sub teroarea oamenilor politici şi de afaceri din zonă, iar, cum era de așteptat, bănuielile se îndreaptă spre Marius Oprescu, preşedintele organizaţiei PSD Olt şi Preşedinte al CJ Olt.
Cazul prezintă importanță deosebită și relevă în special cum se procedează în această perioadă, așa zis democratică, de mafia care acţionează, ca şi în trecutul nu prea îndepărtat, după principiul: cine nu dă taxa de protectie (denumită acum şpagă) sau -pentru un alt interes- care prezintă un pericol pentru firmele concurente din zonă sau de pretututideni, firme controlate sau administrate de mafia politică, trebuie distrus/distruse pe orice cale!

Însă cu referire la persoana în cauză, suspectă de a exercita influență asupra funcționarilor Trezoreriei, este de neconceput ca activitatea politică a PSD – dar și a oricărui partid – și a Consiliului Judeţean Olt- să fie sub patronajul unui individ, Marius Oprescu, care a săvârșit fapte penale şi prin care s-a demonstrat de mass media cum a fost ocrotit şi nepedepsit de Justiția formată din oameni care au caracterul, același cu al infractorului dovedit, ce excede competenței şi profesionalismului unor magistrați ai statului de drept, așa cum se demonstrează prin aceste activități ilegale.

Nu este de mirare acest lucru, ținând seama de structura actuală a statului român şi implicit a instituţiilor sale, unde bunul plac şi abuzurile sunt întreținute de grupările infracționale constituite în principal pe structura politicului.
La cei 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, sărbătorită în surdină în aceste zile, se poate concluziona că statul român a fost confiscat de mafia politică și economică care încalcă drepturile și libertățile cetățenilor României sub privirea îngăduitoare – curios! – a UE şi a NATO.

,,Noi nu vrem neocomunism,
Nici neolibertate,
„Democraţii” originale
Si nici minciuni sfruntate”
Desteaptă- te, române! Acum ori niciodată!

Badiță Gheorghe, Președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupției şi Abuzurilor din România – filiala Olt