Drepturile poporului după Revoluţie, îngrădite nelegal de mafia din instituțiile administrative ale statului şi din justiţie. Tribunalul Olt califică abuziv, nelegal, actele depuse la dosar de protejații săi, gruparea infracțională a BRD, drept confidențiale, ingrădind drepturile SC MARCONF SRL

România a fost admirată de întreaga lume pentru Revoluția din decembrie 1989 pentru sacrificiul suprem, în special al tinerilor, care au dorit drepturi și libertăți, așa cum au avut cetățenii în toate statele lumii civilizate.
Numai că idealurile din timpul Revoluţiei înscrise, pentru a se respecta, culmea, şi în Constituţie, au fost îngădite de mafia politică în combinație cu justiția.

Situaţia este similară, ca și după al doilea război mondial, când se prefigura o perioadă benefică pentru poporul român numai că, imediat împărțirea lumii și a prăzilor de război, bolșevicii au adus dezastrul în România.
Instaurarea regimului comunist a avut drept consecință tocmai crima organizată împotriva poporului român și moartea liderilor politici ai partidelor istorice, ca şi a multor personalități ale științei, dar şi a miilor de oameni de caracter, deținuți în închisorile comuniste și îngrădirea drepturilor şi libertăților cetățenilor, în special, prin exproprierea în masă a proprietăților sub forma colectivizărilor forțate și închiderea granițelor.
Dar ce se spune astăzi că statul român este un stat de drept, este o pură demagogie, capabilă să inducă lumea în eroare şi să creeze acel, asa zis, pact social capabil să întrețină mafia din instituțiile publice ale României.

Numai că recentele alegeri parlamentare au dovedit că poporul, în majoritatea sa covârșitoare, de cca 73 la sută, s-a trezit și a dat de înțeles, prin neparticiparea sa la vot, că el nu acceptă clasa politică, nici de dreapta, nici de stânga, considerate abuzive, neperformante și nicidecum reformatoare a societății românești, iar dacă totuși aceste partide politice sunt astăzi în Parlamentul României şi în Guvernul României, nu înseamnă că s-au respectat principiile şi valorile democrației şi statului de drept.
Lumea este total bulversată şi nici instituțiile Europei, unite sub denumirea de UE, nu par să fie chintesența democrației şi statului de drept.

În acest sens, se pune o întrebare legimită: ce faci tu, UE în cazul abuzurilor din România?! Se poate constata cum mafia politico-economică în combinație cu justiția a întrerupt seria proceselor ce au vizat anticorupţia din România, găsind soluţii de compromitere a tuturor demersurilor DNA în combinaţie cu SRI și pentru a nu fi condamnate capetele „luminate” ale Mafiei.
Se pot observa că protocoalele dintre DNA şi SRI au fost denunțate şi au constituit astfel mărul discordiei la CCR, o instituție politizată și cu grave sechele din trecutul nu prea îndepărtat, antidemocratică, pro mafia.

Un exemplu concludent: Proces afectat de acte de corupţie între SC MARCONF SRL şi BRD Grup Societe Generale.
În litigiul pe care SC MARCONF SRL, aflată în insolvență, îl are cu BRD Grup Societe Generale înscris nelegal pe tabelul de creanţe în această procedură a apărut o situaţie care atestă legăturile de tip mafiot atunci când se dorește furtul unei societăți, situație determinată de grupuri infracționale, respectiv, a apărut ca reprezentant al BRD Grup Societe Generale în dosarul 10409/311/2018 al Tribunalului Olt un avocat pe nume Roșulescu Cosmin din cadrul Baroului Dolj a cărui calitate nu a fost dovedită de către intimată şi, mai mult, aceasta prin reprezentanții săi au informat instanța că nu au un asemenea reprezentant.

Instanta Tribunalului Olt prin judecatorii Georgescu Marinela şi Claudia Iancu au interzis nelegal reprezentantului SC Marconf SRL să observe şi să copieze actele de reprezentare (sau orice alte acte existente în dosarul secret) în fața instanței depuse de avocat Roșulescu Cosmin, considerându-le confidențiale.
În conformitate cu dispoziţiile Codului de procedură civilă niciun act al dosarului civil nu poate fi confidențial astfel încât hotarărea insatanţei este una abuzivă și se pot deduce relaţii oculte între persoanele în cauză cu scopul desfășurării unui proces inechitabil pentru SC MARCONF SRL și implicit favorizării părții adverse, respectiv, BRD Grup Societe Generale, având ca activitate infracțională ascunderea unor documente ce atestă fapte de natură penală, elementele constitutive ale unor infracțiuni săvârșite în grup infracțional organizat.
Astfel, în nicio situaţie de legalitate nu se dispun măsuri de acest gen, implicând instanța/magistrații în situații compromițătoare, vădite fapte care întrunesc elementele constitutive ale infracțiunilor de corupție, pe care nu se sfiiesc să le comită fără frică de organele abilitate, în primul rând CSM, care nu reacționează şi nu ia măsurile legale, acoperind faptele nelegale ale acestor magistrați.

Din adresele înaintate instanţei de către BRD a rezultat că avocat Roșulescu Cosmin nu este reprezentantul acestei intimate și este evident că aceste reprezentări trebuie să fie dispuse de conducerea unei asemenea persoane juridice. Este şi normal să se dispună toate aceste măsuri, dar care este scopul pentru care o asemenea societate de prestigiu ar angaja un avocat din moment ce aceasta dispune de juriști angajați în cauză și care nu sunt anonimi și lipsiţi de pregătirea profesioanală, cunoscând foarte bine legislația în domeniu bancar, și nu numai, pentru a reprezenta competent persoana juridică în cauză?!
S-a observat din multe cauze care au fost pe rolul DNA, care a fost rolul avocatului pledant în cauze cu interes financiar mare, miză care a generat un lung șir de fapte nelegale, de corupție şi făptuitori, demonstrându-se cum se obțin hotărâri judecatorești nelegale ce aduc avantaje financiare sau de orice natură tuturor acestor făptuitori, inclusiv avocaților care au fost cureaua de transmisie a şpăgii către magistraţi.
În cauza de față de la Tribunalul Olt, sunt indicii rezonabile de fapte de corupție -așa cum s-a demonstrat și în trecut, corupția fiind un nărav ce nu dispare- fapte care nu pot fi probate la vedere, ci printr-un mecanism specific al serviciilor secrete, modalitate încă dezbătută azi în cele mai înalte foruri ale autorităților statului român.
Tot ce este demonstrabil în cauza de față este faptul că judecătorii şi-au permis nejustificat şi nelegal să nesocotească dispoziţiile imperative ale art. 538 cpc și să considere actele depuse de către acest avocat ca fiind confidențiale, dovadă a faptei de abuz în serviciu şi de complicitate la săvârșirea unor infracțiuni de către avocat Roșulescu Cosmin, fapte care s-au săvârșit într-un grup infracțional organizat cu suspiciunea rezonabilă că s-au dat și primit comisioanele cerute sau, cum se spune, șpaga.
Însă, verificându-se activitatea avocatului Roșulescu Cosmin a rezultat că în contul său există 5 milioane de euro a căror provenineță nu se cunoaște, iar în acest sens, s-a solicitat Oficiului Naţional de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (O.N.P.C.S.B.) să verifice şi să dispună măsurile legale în cazul acestor sume dubioase care, în opinia noastră, nu pot fi rezultatul unei activităţi legale.
Dubiile noastre au fost pe deplin justificate în această fază rezultând că respectiva instituţie O.N.P.C.S.B. a considerat că nu este de competența sa o asemenea activitate sesizată de către mine. Imediat au apărut și cauzele ale acestui refuz, în speță, că în data de 04.12.2020 a avut loc o întâlnire de taină între Gabor Sorin (O.N.P.C.S.B.) şi avocatul Roşulescu Cosmin, dovadă relaţiile ascunse şi protejate pe care aceşti indivizi le au, constituindu-se grupări infracționale pe tipul şi activitatea Mafiei transpartinică.
Astfel, banii negri -iată cât poate deține un asemenea individ!- pot fi folosiţi atunci când doreşti să-l mituieşti pe judecător sau pe orice alt funcţionar al statului (ce însemnă 100.000 euro pentru o șpagă?!), care nu are frică de lege și consideră că activitatea sa nu este remunerată îndeajuns de statul român, dar și că este un fapt normal într-o societate în care statul nu există în forma prevăzută de Constituţie şi de voința poporului, ci este un stat de clan, de tip mafiot, cum era caracterizat chiar de către fostul Președinte al României, Traian Băsescu.
Dar la Tribunalul Olt există situaţii foarte grave ce au generat proteste inimaginabile și care nu au fost generatoare de măsuri disciplinare (cel puţin) împotriva magistratilor. Având proces la Tribunalul Olt cetăţenii de la Nadeș, judeţul Arad au protestat aducând la cunoștiința organelor statului, dar şi opiniei publice, criminalitatea din această instituţie.
Iată cât adevăr se afișează prin acestă pancartă!

Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani,
Acum ori niciodată croiește-ți altă soartă,
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani.
Acum ori niciodată!

Bădiță Gheorghe – președintele Ligii Dreptății Împotriva Corupţiei şi Abuzurilor din România – filiala Olt