Alegerile parlamentare câștigate de electoratul care nu a votat!
Sfântul Nicolae vrea dictatură militară!

După alegerile parlamentare concluziile sunt clare. Parlamentul României nu poate fi legitim şi criticile aduse Președintelui Iohannis pe tema desemnării unui militar care să preia controlul puterii executive, respectiv, a Guvernului României nu sunt întemeiate şi mai mult, toate acest critici sunt venite din partea politicienilor iresponsabili care au frică de lege şi vor menţinerea dezastrului României. Dacă presa internațională titrează că PSD este continuatorul Partidului Comunist, tot mai multe opinii ale electoratului, marea majoritate care nu au fost prezenţi la vot, consideră că PNL este dreapta… Comunistă. Și nu este de mirare că i se spune așa, iar noi oltenii știm cum a confiscat PSD-ul Olt PNL Olt punând pe dezertorii miliţiei sau pe foştii poliţişti urmăriţi penal să conducă organizaţia locală în dispreţul electoratului care a crezut în partidele tradiţionale românesti din trecut, anterior anului de graţie 1947, anul abdicării Regelui, membrii săi fiind martirii întemnițați și omorâți în temnițele comuniste.
Din respect pentru toți acești martiri, electoratul în marea lui majoritate nu a participat la vot si nu a susținut un partid(n.r. PNL sau chiar USR- de PSD numai vorbim!) care i-au înșelat.
Însă acest lucru este consecința concepției că, sub deviza: ,,afară este vopsit gardul înlăuntrul este leopardul”, PNL a avut o conducere care nu a respectat principiile şi idealurile Revoluției române şi nu a corespuns idealurilor anticomuniste și antimafia a acestui electorat.
Cum să vezi un anticomunist şi un antimafia în persoana lui Ludovic Orban care îți vorbeşte doar despre măsurile anti-COVID şi nu aduce în discuţie nicio măsură de a distruge Mafia constituită pe structura PSD, unde Mafia PSD OLT ocupă un loc fruntaș, în timpul guvernării sale (este adevărat scurtă)?!
Dar cum să mai apreciezi un asemenea Prim Ministru când el închide piețele și lasă supermarketurile să funcţioneaze, lipsind astfel rațiunea și principiile pentru care măsurile anti-COVID trebuie respectate – motiv de bârfă și dispreț public?!
Cum să consideri un asemenea Preşedinte (nr. L. Orban) al celui mai mare partid de opoziţie, PNL, când el nu observă că la Olt găştile miliţienilor dezertori şi ai celor puşi sub urmărire penală conduc filiala partidului?!

Fost şef al Poliţiei Olt, candidat al PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. El este la pensie din 2013, în urma scandalului cu Melania Renghea.

Dar, se subîntelege, că acestea sunt clanuri care acționează cu mafia PSD din acest județ, iar electoratul ştie acest lucru.
Oligarhia comunisto – securistă este prezentă după cum se știe nu numai în serviciile secrete dar şi în aceste partide politice care au condus la criminalitatea din societate şi au transfomat statul roman în stat de clan.

Liviu Voiculescu, fost inspector de poliţie, trimis în judecată de DIICOT a ajuns Preşedintele PNL OLT

Nu este mai puţin adevărat că electoratul vede în odraslelele PNL aceiași indivizi care se ocupă mai mult de interesele lor şi mediază unele afaceri cu statul.
De pildă, ce relaţie există între Orban şi Gigel Ştirbu, pe de o parte, şi, pe de altă parte, Conducerea ALRO Slatina?!

Gigel Știrbu și premierul Ludovic Orban – întâlnire cu reprezentanții ALRO și TMK

S-a mediatizat destul de mult faptul că SC ALRO Slatina a primit subvenţie de la Guvern, omul de legătură fiind Gigel Știrbu dar nimeni nu a verificat situaţia profitului ALRO Slatina și evident dacă acesta a corespuns cu realitatea invocată de acest grup de afacerişti care conduc destinele ALRO.
Electoratul din Olt, și nu numai, a văzut o posibilitate de afaceri pentru liderii PNL, asemenea, de fapt, celor care, în trecut, tot ca urmare a unor fapte de corupţie, antrenând răspunderea unor lideri ai PDL, denunțate și sub tirul mass media dar care, surprinzător, nu a dus -este adevărat- la nicio dezlegare juridică a situției de corupție mediatizată.
Nu-i mai puțin adevărat că rezultatele alegerilor parlamentare au dus la o mare supriză: alegerea în Parlament a unor necunoscuţi respectiv, AUR, o opțiune a electoratului prezent la vot de a-și manifesta dezgustul față de noua ordine politică, ca şi de cea din trecut, dar ei reprezentând o speranță pentru viitor. Cu toate că există unele îndoieli referitoare la concepția liderilor AUR și implicit la profilul lor politic, totuși trebuie să fim rezervati și, în același timp, să studiem cu maximă responsabilitate acești politicieni pentru a ne forma o atitudine responsabilă și a supune-o ulterior criticii opiniei publice.
Nu-i mai puţin adevărat se conturează o altă situaţie, criticată de toţi politicienii nelegitimi ai României, o dictatură militară! În acest sens asupra preşdintelui Klaus Iohannis au fost aduse o serie de critici pentru că se crede că acesta doreşte o dictatură militară prin promovarea unor militari, aceasta fiind opţiunea la acest moment al desemnării lui Nicolae Ciucă (foto) ca prim ministru interimar. O atitudine lăudabilă!

Ce şi-au dorit de altfel toţi aceşti cca 73 la sută din electorat, cel neprezent la vot?! Vrea acest electorat să nu mai fie reprezentat de aceste partide care le-au compromis trecutul, prezentul, dar, se pare, și viitorul? Doresc ei oprirea degradării României?! Cu siguranță, da, şi sunt argumente pentru a dovedi acest lucru.
Toți acești români sunt de apreciat și sunt adevărați patrioți!
Orice am spune, trebuie să concluzionăm că Parlamentul României nu a fost desemnat de majoritatea românilor și el este din acest punct de vedere nelegitim!
Oricum, credem că suntem aproape să depășim stadiul la care au fost etichetați românii de către Eminescu.
Eminescu: “Alţii mai proşti ca noi…mai rar!” sau “Tâmpiţi am fost şi tot aşa am ramas!”
Deșteaptă-te, române!

Gheorghe Bădiță, Preşedintele Ligii Dreptătii Împotriva Corupţiei şi Abuzurilor din România – filiala Olt